Com crear una xarxa social mitjançant WordPress

WordPress ha disminuït la barra d’entrada per publicar web que podeu crear qualsevol tipus de lloc web en el temps que triga a passejar el vostre gos per tot el bloc. No t’encanta ni és propietari d’un cadell? Bé, podeu crear qualsevol lloc de WordPress, inclosa una xarxa social, en el temps que triga a prendre un cafè a Starbucks.


De tota manera, suposem que ja teniu un pla de negoci establert, ja que serà útil com ja vam veure com crear un negoci autònom mitjançant WordPress. A més d’això, us caldrà un parell d’altres coses per configurar la vostra xarxa social.

Què necessitareu

 • WordPress, òbviament, instal·lat localment o al servidor web
 • Un complement de xarxa social: enumerarem alguns dels millors plugins de xarxa social de WordPress que hi ha; Només heu d’escollir un que us faci pessigolles
 • Un tema de WordPress de xarxes socials: tot i que podeu utilitzar qualsevol tema de WordPress, us recomanem anar amb un tema de la xarxa social que us faciliti la feina

A punt? Molt bé, aquí anem.

WordPress

Sempre parlem de WordPress i, actualment, estem estudiant la manera de doblar la plataforma per crear, executar i gestionar una de les xarxes socials més bones de les quals estaràs orgullós..

El primer és el primer. Per gaudir d’aquesta guia, necessiteu tenir almenys una instància de WordPress funcionant localment o en línia. Acabo d’instal·lar un còpia nova de WordPress en un subdomini perquè el meu host web, Bluehost, admet les instal·lacions ràpides de WordPress mitjançant Mojo Marketplace.

A part: Si us pregunteu, segueixo amb Bluehost fins i tot després de ser piratejat perquè van oferir-me la compra de pastissos i vaig prendre temps per demanar disculpes per l’assistència a la gent. Què? No sóc ningú per celebrar escates i m’encantaria veure que dius que no a la coca gratuïta. Bé, tothom mereix una segona oportunitat, no?

Amb la vostra instal·lació en funcionament, afegim les capacitats de xarxes socials perquè, tan potent com WordPress, no ve amb les funcions necessàries per a executar una xarxa social de ple rendiment. Tanmateix, no tingueu por, només farem servir qualsevol dels següents complements de xarxes socials.

Plugins per a xarxes socials de WordPress

Aquesta secció us ajudarà a triar el complement de xarxes socials perfecte per al vostre lloc. Comencem amb el popular …

BuddyPress

buddypress-plugin-wordpress

En resum, el complement BuddyPress “… us ajuda a executar qualsevol tipus de xarxa social al vostre WordPress, amb perfils de membres, fluxos d’activitats, grups d’usuaris, missatgeria i molt més.” És 100% gratuït, així que sí, prepareu-vos per divertir-vos sense desembossar una moneda.

Amb més de 100K + instal·lacions actives i una excel·lent qualificació d’usuaris de 4.0 / 5.0, BuddyPress és el motor de xarxes socials que necessita. El complement és fàcil d’integrar, però si us heu enganxat alguna vegada, no dubteu en aprofitar l’enorme comunitat de BuddyPress que està preparat per donar-vos suport..

És un “complement social en una caixa”, aquest complement, amb totes les funcions que necessiteu per crear el vostre tipus específic de xarxa. I si no n’hi ha prou, teniu a la vostra disposició una àmplia gamma d’extensions per convertir la vostra xarxa social com vulgueu.

Si us agradaria agafar el camí menys recorregut, podeu crear la vostra xarxa social de WordPress de la manera que ho vingueu gràcies a la EBook de desenvolupament de temes BuddyPress disponible a BuddyPress.org.

Instal·lació de BuddyPress

Configurar BuddyPress és un pastís. També és fàcil configurar les opcions i personalitzar la vostra xarxa social. El tret de sortida real és que la gent estigui interessada en la vostra xarxa, però no us preocupeu, com obtenir més trànsit al vostre lloc us ajudarà.

A part, inicieu la sessió a l’àrea d’administració de WordPress i navegueu a Connectors -> Afegir nous. A la pantalla següent, busqueu “BuddyPress” mitjançant el camp de cerca i feu clic a Instal · lar ara botó. Aleshores només activeu BuddyPress un cop instal·lat.

Configuracions de BuddyPress Menor

Desplaceu-vos a Configuració -> Enllaços enllaç i configureu l’opció a Nom del correu. Desplaceu-vos a Configuració -> BuddyPress per configurar les opcions que considereu oportunes. A més, no dubteu a activar tots els mòduls que necessiteu en aquesta pàgina. Desplaceu-vos a Aparició -> Menús  per crear menús. Per enriquir la vostra xarxa, podeu accedir a més ginys de BuddyPress navegant a Aparença -> Ginys. 

A partir d’aquest punt, haureu de poder construir la vostra xarxa social sense cap problema. Totes les funcions que necessiteu estan disponibles en forma de complement, de complement o d’extensió, així que no dubteu a consultar en línia quan estigueu enganxats o necessitats. Inicieu la cerca a la web Dipòsit de complements BuddyPress i la fòrums.

HaloSocial

wordpress-halosocial-plugin

És molt interessant el complement de xarxes socials per WordPress. HaloSocial no només és una cosa de bellesa, sinó que també és una prova suficient perquè els amants de WordPress estiguin preparats per anar a grans extensions per estendre la plataforma més enllà dels àmbits de la imaginació. Què puc dir? HaloSocial es troba simplement en una classe pròpia, has de veure-ho per creure.

Des de increïbles calendaris de casa, perfils, membres, esdeveniments, grups, categories de pàgines i anuncis classificats entre altres funcions, HaloSocial us proporciona el poder que necessiteu per crear una xarxa social fora dels vostres somnis. De la mateixa manera que Facebook, apareix una targeta amb la informació bàsica de l’usuari quan feu un ratolí sobre una imatge de perfil:

com crear una xarxa social amb wordpress-halosocial

Vegeu la targeta de transferència de Kate?

Hi ha un fòrum de suport excel·lent per ajudar-vos a sortir cada cop que us quedeu enganxats. A part d’això, HaloSocial ofereix tres paquets de preus: un paquet d’iniciador gratuït amb funcions bàsiques, un paquet professional de 99 dòlars amb algunes funcions addicionals i un paquet de 149 dòlars Agència amb una gamma completa de funcions. Sigueu savis i trieu el paquet que millor s’adapti a la vostra empresa.

Peepso

wordpress-peepso-plugin

Després tenim Peepso, un modern i complement de xarxes socials que els desenvolupadors van llançar per competir amb BuddyPress. A la dreta del ratpenat, Peepso presenta un disseny net i contemporani que destaca fins i tot sense utilitzar un tema especialitzat.

Un cop instal·lat aquest complement de xarxes socials, afegeix un nou element de menú “Peepso” al menú d’administració de WordPress. Amb aquest nou element de menú configureu la vostra xarxa social sense haver de suar.

De manera predeterminada, Peepso crea sis pàgines, és a dir, Inici, Activitat, Membres, Perfil de l’Usuari, Recuperació de contrasenya i Registre del lloc. A més a més, Peepso inclou un tauler de control intuïtiu i un parell de funcions dolces que fan que el complement digne de revisar-se.

Peepso és lleuger, té una qualificació de 4.4 / 5.o, i amb totes les funcions a la vostra disposició, podeu crear una xarxa social al vostre lloc de WordPress en pocs segons. La companyia ofereix un pla de primera qualitat amb més funcions, de manera que no us sentiu resistits per les funcions una mica limitades de la versió gratuïta.

WP Symposium Pro Network Network Plugin

wp-symposium-pro-plugin

Per últim, però no per això menys important, tenim WP Symposium Pro Social Network Plugin, que es distribueix amb una qualificació excel·lent de 4.4 / 5.0. Segons la seva pàgina de WordPress.org, el Simposi WP és “… el màxim plugin de la xarxa social per a WordPress”. Quina veritat és això??

Les funcions inclouen parets d’activitats, perfils, alertes de correu electrònic, fòrums, codis breus, mapes, connexions d’amics, xat, seguretat de perfils, fitxers adjunts d’imatges / vídeos, galeries i una barra de notificacions només per mantenir aquesta llista curta. El complement s’envia amb una extensa documentació i vídeos per ajudar-vos a configurar fàcil i ràpidament. Realment no necessitareu els documents ja que WP Symposium és fàcil d’instal·lar, configurar i utilitzar.

Després de la instal·lació, només cal que navegueu per WPS Pro -> Configuració al menú d’administrador de WordPress per configurar la xarxa social. A més, aquest complement de xarxa social és compatible amb la majoria de temes i complements de WordPress, és fàcil de personalitzar i és compatible amb diversos idiomes.

La meva elecció: Dels quatre plugins descrits anteriorment, aniria amb BuddyPress o Peepso, tot i que aquest últim requereix una inversió financera per desbloquejar algunes funcions. BuddyPress, d’altra banda, ofereix una gran quantitat de plugins gratuïts, cosa que suposa un avantatge molt gran. La meva tercera i quarta elecció serien WP Symposium i HaloSocial en aquest ordre. Hi ha un altre complement conegut com a WP Mingle, però els autors no l’han actualitzat en més de dos anys, així que no ho tocaria.

Ara que tenim els complements que necessitem per alimentar la nostra xarxa social, què podem dir de alguns temes de WordPress creats específicament per a les xarxes socials. Guai? D’acord, fem això.

Mingle: Tema WordPress de múltiples usos

com crear-una-xarxa social-usant-wordpress-mingle-theme

Si creeu la vostra xarxa social mitjançant BuddyPress, heu de tenir Mingle al vostre costat per les seves característiques i un immens valor estètic. Presentat per Parallelus, un autor d’elit, Mingle està especialment dissenyat per a la plataforma BuddyPress a l’enviament amb una llarga llista de funcions fantàstiques..

Obteniu tot, des d’un creador de disposicions d’arrossegament i desplegament increïblement flexibles, creador de formularis de contacte, generador de barres laterals, HTML5 + CSS3 net, codi amigable amb SEO, blocs, cartera, presentacions de diapositives i dreceres entre d’altres funcions. Mingle compta amb més de 5 milions de clients feliços, amb una qualificació de compradors de 4,31 / 5,00 i té un cost de només 64 dòlars. Val la pena cada centenari.

Salutació sensible de WordPress + Tema BuddyPress

com crear-una-xarxa social-usant-wordpress-salut-tema

Després de comprovar Salutation, podem dir que Parallelus té un bon sentit del disseny en relació amb els temes de WordPress de xarxes socials. Per començar, Salutation té un 100% de resposta, cosa que significa que la vostra xarxa social tindrà un bon rendiment i funcionarà bé en diversos dispositius malgrat la mida de la pantalla.

A més, Salutation ofereix funcions fantàstiques, com ara el control lliscant, el gestor de disposicions d’arrossegar i deixar anar, opcions il·limitades de colors, suport complet de localització, formulari d’inici de sessió emergent, fàcilment personalitzable, blocs, widgets, una àrea d’administració intuïtiva, generador de barra lateral, carteres, totes les funcions de BuddyPress. i els dreceres entre d’altres.

La salut és compatible amb BuddyPress 1.5 i versions posteriors, WordPress 4.3+ i navegadors principals. Té una qualificació de comprador de 4,50 / 5,00 i ven a 64 dòlars. Proveu la demostració per conèixer aquesta bellesa.

Woffice: tema WordPress de Intranet / Extranet

com crear-una-xarxa social-usant-wordpress-woffice-tema

Pocs autors de temes s’aconsegueixen quan creen temes de WordPress específics de nínxol. Però no 2Fwebd, l’autor de l’elit del poder darrere de Woffice, un tema de WordPress de xarxes socials fora d’aquest món.

Hi ha tantes coses fantàstiques en aquest tema que us enamoraran de seguida. De les seves capacitats polivalents, una àmplia gamma de funcions, alts estàndards de codificació, actualitzacions regulars i un gran suport per esmentar-ne algunes. Podeu utilitzar Woffice per crear xarxes socials, intranets, extranets o comunitats per a escoles, el vostre lloc de treball, empreses i agències governamentals, entre d’altres..

Les funcions inclouen la xarxa completa de BuddyPress, Wiki, gestor d’arxius, icones de tipus Font fantàstiques, xat i missatgeria, fòrums, fonts de Google, disseny responsiu, contingut demostratiu, documentació, tutorials de vídeo, calendari, dreceres, bbPress, suport WMPL, integració Trello, panell, codi net, barres il·limitades, ginys personalitzats, pàgina d’inici de sessió personalitzada i comerç electrònic entre d’altres.

Woffice té una impressionant qualificació de 4,88 / 5,00 i només costa 64 dòlars. Aquest tema és compatible amb la versió més recent de WordPress i amb tots els navegadors moderns.

Serpent: Tema de les xarxes socials responsives

com crear-una-xarxa social-usant-wordpress-serpent-tema

Quin nom per a un tema! És tan elegant, flexible i àgil com el rèptil que porta el seu nom? Serpent és un tema temàtic de WordPress dissenyat per portar el vostre lloc web al següent nivell. Aquest és el tipus de tema que voleu tenir de la paraula go; simplement no pots equivocar-te amb aquest nadó.

Quines funcions podeu esperar? Cosmothemes, l’autor d’elit de darrere de Serpent, presenta funcions com ara un disseny responsiu, un botó com a publicacions, accés a la caixa de llum i registre, navegació per teclat, enviament de publicacions frontals, perfils d’usuari, ajudants d’informació, comentaris de Facebook, presentacions de diapositives, socials icones de suports, una àrea d’administració potent, barres laterals, widgets i menús desplegables entre d’altres.

Serpent té una qualificació de comprador de 4,43 / 5,00 i només per 49 dòlars de dòlars, podeu aconseguir que aquesta bellesa funcioni dia i nit. El preu inclou també actualitzacions futures i assistència de 6 mesos.

UnitedCommunity – Tema BuddyPress

com crear-una-social-xarxa-usant-wordpress-units-comunitat-tema

El color, la calor i l’energia és la forma de UnitedCommunity, un tema de la xarxa social WordPress molt ric de funcions de Diabolique, un autor respectable d’elit. Publicada per primera vegada el 2 de setembre de 2015, UnitedCommunity és un tema relativament nou (a l’hora d’escriure) que té força punxó.

Les funcions destacades inclouen un disseny atractiu, únic i sensible, més de 40 pàgines interiors, xat en viu, pàgina d’inici preparada per a widgets, fàcil d’instal·lar i configurar, compatible amb WooCommerce, widgets personalitzats, notificacions emergents, WPML preparat, tipus de lletra Google, menús desplegables , Formulari de contacte 7 i bloc de maçoneria de jQuery entre d’altres. Només podeu obtenir UnitedCommunity per 64 dòlars.

Klein: un tema de la comunitat de Nitty Gritty

com crear-una-xarxa social-usant-wordpress-klein-theme

Si busqueu el tema de WordPress perfecte per a la vostra xarxa social, no busqueu més; Klein té l’esquena tapada. Doneu als vostres usuaris el tractament final de xarxes socials amb una àmplia gamma de funcions que prometen una única cosa; gran experiència d’usuari.

Els vostres usuaris poden enviar missatges il·limitats, compartir esdeveniments, afegir connexions, discutir idees en fòrums i crear bells perfils d’usuari. Podeu aprofitar la capacitat de WooCommerce de Klein per vendre productes a membres de la vostra xarxa. A part de la plataforma de comerç electrònic, Klein admet WordPress 4.4, bbPress i BuddyPress donant-vos tot el poder que desitgeu per transformar el vostre lloc de WordPress en una reverenciada xarxa social.

Altres funcions inclouen Visual Composer Page Builder, colors personalitzats, Revolution Slider, llest per a WPML, disseny responsiu, plafó d’administració intuïtiu, codi llest per a SEO, 6 capçaleres + dissenys diferents, inici de sessió a les xarxes socials, més de 1000 icones de tipus de lletra i notificacions només per esmentar-ne alguns. Klein és d’unakdis, un autor d’elit, té una qualificació de 4,55 per 5,5 i només costa 59 dòlars..

Altres consideracions

La creació d’una xarxa social potent que utilitza WordPress no es tracta només de triar un complement i un tema. Cal que tingueu en compte coses com l’allotjament de WordPress i la promoció de llocs web. Tot i així, no dubteu a jugar amb els complements que acabem de compartir per obtenir un funcionament del funcionament de cada un, però només conformeu-vos amb un que satisfaci els vostres desitjos..

Nota final

La creació d’una xarxa social amb WordPress no és difícil desafiar com hem vist aquí avui. Tot el que necessites és un bon pla, un complement de xarxes socials i un tema compatible. Recordeu-ho, podeu triar qualsevol tema i personalitzar-lo segons els vostres gustos, però els temes de xarxes socials us estalvien temps mentre us oferiu més opcions.

Teniu preguntes? Suggeriments potser? Vam deixar fora alguna cosa? Si us plau, comparteix amb nosaltres en els comentaris. Salutacions per al vostre èxit!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map