Com crear una pàgina personalitzada 404 a WordPress

Hi ha sens dubte que la majoria d’usuaris d’Internet són deixats per tots els que són massa familiars Pàgina 404 no trobada missatge d’error. És probable que hagi estat bombardejat per aquest molest missatge almenys una vegada al mes quan heu fet clic en un enllaç trencat.


Un error 404 és una resposta HTTP estàndard a una sol·licitud de pàgines web que el servidor no ha pogut complir per diversos motius. De manera predeterminada, el missatge d’error es mostra com a text normal en un fons blanc. Si odies aquest missatge cursi, no voldríeu sotmetre els visitants del vostre lloc web perquè ho vegin també. Per què no fer-lo menys irritant mitjançant un missatge personalitzat?

En aquest tutorial us enduré els passos per crear una personalització Pàgina no trobada missatge perquè els visitants del vostre lloc web estiguin menys irritats quan es mostren en blanc. En primer lloc, anem a comprendre millor el motiu pel qual es pot encertar en intentar accedir a una pàgina web.

Contents

Com i Per què Pàgina 404 no trobada Es produeixen errors

Quan feu clic a un enllaç i obteniu un error 404, vol dir que la vostra sol·licitud de pàgina al servidor ha tingut èxit, però el servidor no l’ha trobat la pàgina en particular a la qual intentava accedir. Hi ha moltes causes.

Per exemple, si es va eliminar la pàgina web a la qual es connectava l’enllaç, es mostrarà un error 404. Un escenari típic que condueix a això és quan s’elimina una pàgina obsoleta que contenia contingut popular, però tenia molts enllaços apuntats des d’altres llocs web. És probable que els grans llocs web de notícies siguin culpables si els administradors del lloc no adopten mesures preventives per evitar que hi hagi enllaços de pàgines.

També es pot produir un error de pàgina 404 si la pàgina sol·licitada es va traslladar a un nou nom de domini. Si el problema es troba amb el servidor (el servidor està desactivat o és inaccessible per algun motiu), podeu obtenir un error DNS. Els tallafocs, els filtres de contingut i altres formes de bloqueig de contingut també poden causar enllaços trencats.

La línia de fons es trenca els enllaços habituals al web. Correspon als propietaris o administradors de llocs web fer que l’experiència sigui més suportable per als usuaris. Recordeu que els usuaris d’Internet són impacients quan busquen informació en un lloc web. Un usuari no perdrà temps a buscar un altre lloc web per obtenir el que vol si tot el que ha trobat al vostre és un error senzill i irritant 404.

Un missatge d’error agradable per l’usuari

Com ja he esmentat, la majoria de servidors web estan configurats per tornar una pàgina bàsica d’error 404 que mostra una disculpaa breu descripció per què no hem pogut accedir a la pàgina sol·licitada. En alguns casos, també podreu rebre un enllaç al correu electrònic d’un administrador web (si necessiteu més assistència tècnica) o un enllaç a un motor de cerca per continuar amb la vostra cerca..

Tot i que aquest missatge d’error per defecte és educat, és força normal i sol ser desactivat per a la majoria dels visitants del lloc web. És per això que els administradors de webs importants personalitzen aquest missatge de manera que els visitants que arriben a blancs puguin veure una pàgina d’error més fàcil (i menys irritant) 404..

Tots els temes predeterminats que s’envien amb WordPress tenen el nom d’una plantilla bàsica de pàgina de Error 404 404.php. Per descomptat, aquesta plantilla predeterminada funciona perfecte, però és probable que no digui el que voleu dir als vostres visitants. Per sort, personalitzar el missatge en la plantilla és brisa. Simplement, obriu la plantilla de pàgina en un editor de codis i canvieu el text del missatge pel vostre compte. Desa els canvis després.

L’estructura de la plantilla de pàgina d’error predeterminada que s’envia amb el fitxer Vint-i-tretze el tema està format per etiquetes per mostrar la capçalera, el peu de pàgina i la barra de cerca. Com es veu en acció (només cal escriure una adreça de pàgina falsa a la barra d’adreces del navegador):

Vint-i-tretze 404 pàg

Si examinesu el codi de la vostra plantilla de 404 pàgines, notareu l’encapçalament de la pàgina No trobat dins de

etiqueta d’encapçalament, juntament amb a _e funció que realment mostra el resultat a la pàgina. Això és el que voldreu editar primer quan personalitzeu la vostra pàgina 404. Podeu anar endavant i afegir més text fàcil d ‘utilitzar al menú

i

etiquetes a sota. Tingueu en compte que podeu canviar o no No trobat encapçalar, però en general és bo posar un encapçalament personalitzat que no irriti els visitants, juntament amb el text personalitzat als paràgrafs.

També podeu notar que l’encapçalament apareix dins de l’enorme 404 número de la pàgina. Quan feu una inspecció a la pàgina de la vostra pàgina d’error mitjançant Firebug, veureu que és enorme 404 està inserit per un pseudoelement (.error404 .page-title: abans). Així que obriu la secció 404.php plantilla i substituïu el text per defecte al fitxer

,

, i

etiquetes amb el que voleu indicar als vostres visitants. A més, editeu l’esmentat pseudoelement al vostre gust o elimineu-lo (comenteu-lo al full d’estil). He canviat la meva per això:

Vint tretze personalitzades 404 pàgines

Tot i que puguis dir qualsevol cosa que vulguis directament als visitants aquí, sempre és bo mantenir-la curta i dolça. A més, intenteu dir o assenyalar el visitant per allò que potser buscaven en primer lloc. I tot el que necessiteu és per fer la vostra pàgina 404 més fàcil d’utilitzar. Inspeccioneu la pàgina i canvieu els estils que considereu adequats.

A més, segons el tema de WordPress que utilitzeu el desenvolupador, podeu incloure assistència personalitzada de 404 pàgines. Al nostre tema Total de WordPress hem creat una opció de tema personalitzat de 404 pàgines que facilita afegir una redirecció personalitzada 404, o un títol i contingut de pàgina personalitzats directament des del tauler de WordPress.

Captura de pantalla de l’editor de 404 pàgines personalitzades en total

Exemple total de pàgina personalitzada de WordPRess 404

El .Arxiu htaccess és On passa la màgia

Una vegada que es personalitzi el vostre 404.php, tot el que queda és perquè WordPress ho mostri quan la situació sigui adequada, quan no pot trobar una pàgina concreta. Aquest és el procés per defecte. Tot i així, hi ha vegades que el servidor web pot trobar problemes abans que WordPress n’adoni, cosa que significa que els visitants no podran accedir a algunes pàgines. En aquest cas, heu d’assegurar-vos que el servidor web els pugui redirigir a la pàgina 404.php i aquí és on .htcaccess el fitxer entra.

El .htcaccess el fitxer es troba a la carpeta arrel de la instal·lació de WordPress. Per al cas de WordPress, es genera automàticament quan canvieu l’estructura de enllaç de manera predeterminada. Tot el que heu de fer per assegurar-vos que el servidor troba la vostra pàgina 404 personalitzada és afegir una sola línia al fitxer així:

ErrorDocument 404 /index.php?error=404

Com podeu veure, aquesta url s’inicia a l’arrel (/), el que significa que per utilitzar aquest format url, la vostra instal·lació de WordPress ha d’estar a l’arrel del servidor. En cas contrari, si WordPress està instal·lat en un subdirectori, la ruta de redirecció hauria de ser:

ErrorDocument 404 /yourfolder/index.php?error=404

D’aquesta manera, fins i tot si canvieu de tema, index.php sempre trucarà el fitxer 404 adequat per al vostre nou tema.

Embalatge

Llegint aquest tutorial ràpid, ara podeu crear una pàgina 404 personalitzada completa amb un missatge personalitzat i fàcil d’utilitzar. També podeu configurar el .htcaccess fitxer per garantir que els visitants del vostre lloc web seran sempre redirigits a la pàgina 404 dreta pel servidor en situacions en què WordPress no pot o quan canvieu temes.

Si voleu atraure visitants fidels que sempre tornaran al vostre lloc web, és important personalitzar la vostra pàgina 404 amb un missatge menys irritant. I, per descomptat, intentar limitar el nombre de vegades que un visitant arriba fins i tot a una pàgina de 404 també és una bona idea.

Tens idees fantàstiques per a un missatge personalitzat 404? Què utilitzeu actualment a la pàgina 404? M’agradaria escoltar les vostres idees als comentaris que es mostren a continuació!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map