Com crear un lloc web de revisió amb WordPress, 4 elements clau

Com crear un lloc web de revisió amb WordPress, 4 elements clau

El llançament d’un lloc web de revisió és una forma popular d’integrar el màrqueting d’afiliació al vostre pla d’empresa. A més, hi ha un munt d’oportunitats al nínxol del lloc web de revisió que són rendibles si només sabeu com implementar-les correctament. Tanmateix, és possible que no estiguis segur de com començar a crear aquest tipus de llocs.


La clau és començar amb un pla sòlid i conèixer quines funcions i funcionalitats requerirà el vostre lloc. Alguns elements vitals, com ara taules de comparació i un sistema de qualificació, gairebé segur que hi tindran un paper. Hi ha nombrosos complements i eines que podeu implementar que us ajudaran a crear un lloc de revisió satisfactori.

En aquesta publicació parlarem de per què és possible que vulgueu crear un lloc de revisió i discutirem els elements crucials que voleu incloure. Al llarg del camí, us mostrarem com integrar algunes eines útils amb WordPress per poder començar el bon camí. Anem a començar!

Per què voleu crear un lloc de revisió

Lloc de revisió de Nerdwallet

Nerdwallet és un lloc de gran trànsit que ofereix comentaris sobre targetes de crèdit i serveis financers.

Els consumidors utilitzen llocs de revisió per obtenir informació sobre productes o serveis específics. Aquests llocs solen contenir fitxes de productes, ressenyes de clients i valoracions en funció d’aquestes ressenyes. Hi ha moltes raons per les que potser desitgeu crear el vostre lloc de revisió, com ara:

 • Creeu un lloc d’afiliació o genereu ingressos a partir d’anuncis: Si el vostre objectiu és generar ingressos d’anuncis o afiliats, un lloc de revisió us permet fer-ho tot proporcionant un servei útil als consumidors.
 • Atreu un públic més gran per a la vostra empresa o bloc: Si actualment esteu executant un bloc o un lloc web d’empresa, introduir ressenyes pot augmentar el nombre d’accessos que rep el vostre lloc mitjançant cerques i proporcionar informació útil al vostre públic.
 • Establiu-vos com a autoritat: Obtenir autoritat dins d’un nínxol o indústria és fàcil de fer amb un lloc de revisió.
 • Comparteix els teus pensaments i opinions: Si teniu alguna cosa a dir sobre determinats productes o serveis, un lloc de revisió us permet compartir les vostres opinions amb altres.

Per descomptat, sempre heu de fer els deures abans d’iniciar qualsevol nou tipus de lloc. Independentment de l’objectiu del vostre lloc de revisió, hi ha alguns elements crucials que gairebé segur que voldreu incloure.

4 Elements crucials d’un lloc de revisió d’alt trànsit

L’aparença i la facilitat d’ús del vostre lloc són importants per als usuaris finals, mentre que probablement us interessa un lloc que sigui fàcil de mantenir i genera molt trànsit o derivacions. Els quatre elements següents dels llocs de revisió d’alta circulació us ajudaran a assolir aquests objectius i són relativament fàcils d’implementar.

1. La plantilla de lloc de revisió perfecta

La vostra plantilla proporciona als lectors la primera impressió del vostre lloc i escollir-ne la correcta millora la seva experiència i els incita a tornar-ne més. A més, la plantilla del vostre lloc de revisió us ajudarà a determinar la facilitat d’implementar les funcions que necessitareu (incloses les que s’enumeren a les seccions següents).

A continuació, es detallen alguns aspectes clau a la plantilla del lloc de revisió:

 • Flexibilitat del disseny. Quan creeu el vostre lloc, voleu pensar a llarg termini. No desitgeu una plantilla que us encaixi en el mateix disseny per a sempre.
 • Integració de connectors. A mesura que el vostre lloc creixi, descobrireu nous plugins que us ajudaran a gestionar-lo i a millorar-lo. Voleu triar una plantilla que permeti una fàcil integració de complements.
 • Resposta mòbil. La majoria de consumidors accedeixen a Internet mitjançant dispositius mòbils. Assegureu-vos que la vostra plantilla respongui des del principi us permet avançar la corba.

Podeu afegir la majoria d’aquests elements al vostre lloc mitjançant la qualificació i revisió dels complements de WordPress. En particular, recomanem el pressupost amigable Revisor:

El connector ReviewerEl revisador us permet inserir ressenyes i taules de comparació a les publicacions, pàgines i tipus de publicacions personalitzades del vostre bloc. No hi ha límits als tipus de ressenyes que podeu crear, i els vostres visitants poden deixar-los fàcilment. A més, cada plantilla proporcionada per aquest complement té un disseny sensible.

Per començar amb Reviewer, haureu de registrar la vostra llicència després d’instal·lar el connector. Anar a Revisor al tauler de control i, a continuació, trieu Llicència. Haureu d’omplir el formulari amb el vostre nom d’usuari i codi de compra. Després d’això, podeu començar a afegir comentaris, puntuacions i valoracions.

2. Un sistema de valoració consistent

Els consumidors solen confiar en les revisions en línia verificades, però només si són coherents i fiables. Quan escolliu un complement del sistema de qualificacions, voldreu buscar funcions específiques que us permetin implementar fàcilment les classificacions al vostre lloc. També voldreu assegurar-vos que el connector té prou revisions sòlides, flexible i fàcil d’utilitzar i s’integra bé amb la vostra plantilla. La revisió compleix tots aquests criteris i, a continuació, alguns:

El connector de revisió

Let’s Review és un complement excel·lent que funciona perfectament amb el fons de WordPress, i us permet afegir criteris il·limitats, botons únics i fins i tot una llista de pros i contres a les vostres ressenyes. També ofereix un disseny sensible i ofereix diversos formats personalitzables. Per començar amb aquest complement és senzill, i la documentació completa està disponible al menú d’administració un cop s’ha instal·lat.

3. fragments rics

Quan cerqueu alguna cosa a Internet, els resultats que veieu normalment inclouen un enllaç i un text descriptiu. Aquest text o el “fragment ric” descriu la pàgina tant per als usuaris com per als motors de cerca. Per tant, incloure fragments rics ajuda a millorar els rànquings dels motors de cerca i els percentatges de clics.

Per implementar aquesta característica, us recomanem que doneu la funció Tots en un Schema.org fragments rics un intent:

El connector de tot en un esquema

A més de proporcionar diversos tipus de contingut, és senzill d’instal·lar i té una interfície fàcil d’utilitzar. Inclou tots els tipus d’esquemes habituals, com ara fotografies, classificacions i preus, i es pot personalitzar completament a l’àrea d’administració de WordPress. Aquest complement també us permet configurar publicacions per afegir més informació per als motors de cerca. Si teniu dubtes després d’instal·lar-lo, podeu fer ús de la forma amigable del desenvolupador fòrum de la comunitat.

4. Taules de comparació

Quan publiqueu un lloc de revisió, sovint voldreu comparar diversos productes d’un cop d’ull. Aquí és on les taules de comparació són útils. Afortunadament, Taula de premsa us permet afegir taules amb tantes files i columnes com necessiteu i personalitzar els seus estils sense utilitzar cap HTML:

El complement de TablePress.Amb aquest complement, podeu gestionar les vostres taules fàcilment a través de l’administrador de WordPress i afegir-les a qualsevol part del vostre tema. Aquesta és una manera perfecta de comparar diversos productes en funció del preu, les característiques clau, el rendiment i molt més, proporcionant a la vostra audiència informació vital que no hauran de buscar. El millor és que fins i tot els principiants no tindran cap problema per començar amb TablePress.


La creació d’un lloc de revisió és una forma intel·ligent d’incrementar el vostre públic, el trànsit i fins i tot els ingressos per màrqueting d’afiliació. Per sort, la comunitat de WordPress facilita el procés proporcionant molts complements útils i fàcils d’implementar que ofereixen la funcionalitat necessària.

Tens alguna pregunta sobre com es pot construir un lloc de revisió d’alta circulació? Feu-nos-ho saber a l’apartat de comentaris que hi ha a continuació!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map