Com crear un lloc preparat per a mòbils mitjançant WordPress

Vostè, el meu amic i jo, tenim la sort de viure en el temps i l’època del disseny web sensible. Fins i tot sense mirar-ho de valent, es pot veure l’àmplia proliferació –al mercat– d’aplicacions web que s’adapten a la mida dels nostres diversos dispositius..


La mateixa aplicació web tindrà un aspecte totalment diferent en diferents mides de pantalla, la qual cosa ha obert un camí per a maneres noves i dinàmiques d’arribar al client independentment del seu dispositiu..

Avui en dia, podeu oferir als vostres usuaris una experiència fantàstica al vostre lloc de WordPress, tant si el veuen en un telèfon intel·ligent, una tauleta, un phablet, un escriptori o qualsevol altre dispositiu a la seva disposició..

Un temps enrere, els empresaris en línia van haver de lluitar per endurir els llocs web mamuts a les minúscules pantalles dels dispositius mòbils. El problema es va resoldre gairebé quan algú va introduir la idea de crear versions separades per a mòbils dels llocs d’escriptori.

Va estar bé una estona fins que van sorgir problemes. En primer lloc, els motors de cerca no sabien què fer amb els continguts duplicats i, en segon lloc, els administradors de web es mostraven reticents a crear i gestionar dos llocs separats. Si no fos suficient, les versions per a mòbils no serien tan efectives com les seves contrapartides d’escriptori. Era un conundre.

Però la veritable solució va venir en forma i nom de disseny web responsiu o, en definitiva, RWD. No hauria pogut arribar en un moment millor. Els empresaris en línia podrien finalment deixar sospirar un alleujament, perquè RWD va lliurar als usuaris mòbils directament a les seves mans.

Tot i que Cameron Adams ho va demostrar, el 2004, maquetació dependent de resolució, No va ser fins al maig del 2010 que Ethan Marcotte va encunyar el terme “Disseny web sensible“. Poc després, el disseny web sensible va augmentar en popularitat.

Lliçó d’història a part, per què s’hauria de preocupar de crear un lloc llest per a mòbils? A no ser que visqui sota una roca, és força evident. Cada cop són més els usuaris que utilitzen dispositius mòbils per navegar pel vostre lloc cada dia.

Les perspectives són comprar productes directament des dels seus dispositius mòbils i, si el vostre lloc no es veu bé i funciona de manera excepcional a les pantalles més petites, deixareu molts diners sobre la taula.

Matt Cutts va mencionar alguna cosa sorprenent fa uns mesos. Ell va dir La cerca per a mòbils pot superar la cerca d’escriptori vine 2015 i més enllà. A continuació, Google va avançar i va afegir etiquetes “mòbils” als resultats de la cerca per a mòbils, cosa que significa que els vostres clients sabran que el vostre lloc no és amigable per a mòbils molt abans que hi facin clic..

Això significa que podeu acomiadar-vos amb altes taxes de conversió per a mòbils si el vostre és d’amplada fixa com a lloc web rígid. Ningú no s’ocuparà d’una mala experiència d’usuari, sobretot si el vostre competidor té un lloc web que té un aspecte excel·lent i funciona molt bé en dispositius mòbils..

Amb això, com a primer instrument, com es pot crear un lloc amigable per a mòbils amb WordPress?

Creació d’un lloc web amigable per a mòbils mitjançant WordPress

aplicació de text a mòbil

WordPress, que és la bona plataforma que és, ha facilitat que el desenvolupament web no només sigui més senzill, sinó que sigui força senzill. En qüestió de minuts, podreu denunciar un bell lloc web amb resposta 100% que farà emocionar tots els vostres usuaris. Els usuaris de dispositius mòbils tindran una experiència tan gran com els usuaris d’escriptori, cosa que només pot significar coses fantàstiques per al vostre negoci basat en WordPress.

Fluff a part, podeu crear un lloc de WordPress amigable per a mòbils de dues maneres principals. Tu pots:

  • Crear / comprar un tema WordPress sensible
  • Utilitzeu connectors mòbils

Exposarem cadascun dels altres i, a continuació, enumerarem exemples de temes de WordPress sensibles, així com complements de visualització per a mòbils per aconseguir un pas per la porta.

Construir / comprar un tema WordPress sensible

Aquesta és la manera més fàcil i elegant de crear un lloc web amigable per a mòbils mitjançant WordPress. Si el mercat de temes de WordPress esclata a les costures amb grans temes de resposta, hauríeu de trobar perfectament un que s’adapti als vostres gustos i preferències..

Tot i que hi ha alguns desenvolupadors que encara publiquen temes de WordPress d’amplada fixa (o rígids), la gran majoria dels temes publicats després del 2010 tenen una resposta parcial o total. Per descomptat, voleu anar amb un tema de WordPress complet (100%) sensible des del principi o quan torni a dissenyar el lloc..

Decidiu les funcions que necessitareu de forma anticipada i, a continuació, assegureu-vos que el vostre tema s’adapti a diferents amplades de la visualització sense haver de trencar aquestes funcions. Hi ha una manera ràpida de determinar si un tema de WordPress respon o no.

Abans de comprar el tema de WordPress que escolliu, els desenvolupadors us permeten provar-lo amb una demostració. Un cop heu carregat la demostració, redimensioneu el vostre navegador fent clic al botó minimitza i arrossegueu les vores i observeu el comportament del tema.

Es degrada graciosament a mesura que disminueix l’amplada del navegador o apareix una barra de desplaçament a la part inferior del navegador? Si el tema es degrada amb gràcia, haureu estat afectat al jackpot. Executeu d’una altra manera si apareix una barra de desplaçament a la part inferior del navegador.

Un tema de resposta professional dissenyat hauria de costar menys de 70 dòlars en llocs web de confiança com Elegant Themes (ofereixen subscripcions anuals), Array i Themeforest, entre d’altres. També podeu desenvolupar llocs propis de WordPress amb resposta mitjançant marcs de temes responsius com Genesis, Underscores, Tesi i molt més.

Sens dubte, si teniu una mica de moolah per esquitxar, contracteu un desenvolupador de WordPress per elaborar-vos des del zero un tema personalitzat. Fins i tot podeu tenir un codi dur amb totes les funcions que necessiteu per evitar l’ús de plugins, alguns dels quals pot no respondre.

Però, si teniu un pressupost inicial o un pressupost, aquí teniu uns quants temes de WordPress que ofereixen un pressupost molt senzill i senzill.

Total: responsive Arrossegueu i deixeu anar el tema WordPress

Tema total de WordPress

Un tema de tendència a Themeforest (amb més de 9 milions de vendes) a l’hora d’escriure, per un autor d’elit i bona reputació, el tema Total WordPress aporta facilitat i diversió al disseny web. És un tema polivalent, cosa que significa que podeu crear qualsevol disseny imaginable i 100% adaptable per garantir que tots els vostres gloriosos dissenys s’adaptin a totes les pantalles del dispositiu..

Amb un suport fantàstic i totes les funcions que sempre heu desitjat, inclòs Visual Composer per donar suport a la creació de pàgines frontals, el tema Total de WordPress us permet crear un lloc de WordPress adaptat per a mòbils com un cap. No em prenguis la paraula, comprova’t les belles demostracions. I per només 58 dòlars, el tema Total de WordPress és una opció eficaç per donar a conèixer el vostre lloc de WordPress.

Divi – Tema de WordPress polivalent i polivalent

Tema WordPress Divi Responsive

El tema més popular de Temes Elegants, Divi es troba en una classe pròpia. Té una resposta total? Tu apostes que ho sigui. Què passa amb el polivalent? Anem, si us plau, feu una altra pregunta. Més si forma part del paquet Temes elegants, de manera que si canvieu d’opinió teniu a la vostra disposició altres temes..

De la mateixa manera que amb el nostre tema més preferit, el tema Total WordPress, podeu crear dissenys il·limitats mitjançant Divi sense tocar mai una línia de codi. El tema us restituirà 69 dòlars, o 89 dòlars, si voleu que tots els fitxers i complements premium de Photoshop.

Tema WordPress ultra flexible i sensible

Tema de WordPress Ultra Flexible

Ultra és l’últim tema de Themify, i és un tema excel·lent. És potent i amb molta resposta (oh, i gratuït durant un temps molt, molt limitat). El tema més flexible de Themify, Ultra té un gran disseny i opcions de creació de pàgines.

A més, si us convé en un club de màster, també obtindreu tots els bells temes de Themify i tots els seus increïbles plugins premium, com ara Themify Builder, Bar d’anuncis, menús condicionals i molt més.!

Vertoh – Tema WordPress: Esdeveniments responsius

Tema WordPress Vertoh Responsive Events

Tens previst un gran esdeveniment? O potser un WordCamp potser? Comanda Vertoh. És elegant i estructurat per ser bonic, però potent, tal com voleu. A més de totes les funcions d’esdeveniments afegits, com ara suport de WooCommerce, widget de compte enrere, integració social, altaveus, programació i molt més.

Vertoh, desenvolupat per SHOWthemes, és un tema de WordPress amb esdeveniments més moderns que tindrà un aspecte increïble en dispositius mòbils. Vertoh, a partir de només 79 dòlars per obtenir un tema avançat en la gestió d’esdeveniments, és definitivament un guanyador.

uDesign – Tema WordPress sensible

udesign-responsive-wordpress-theme

És molt ràpid, potent, bell i llest per a mòbils. Té totes les funcions que necessiteu per crear llocs web de WordPress fora dels vostres somnis, com ara el boníssim Visual Composer, disseny llest per a SEO, suport WPML i WooCommerce.

Bàsicament, obté un tema de WordPress molt amable que permet crear llocs web preparats per a mòbils sense haver de suar. Oh, he esmentat que teniu un suport fantàstic les 24 hores i les actualitzacions il·limitades? uDesign ha estat un producte bàsic de base de dades durant només 58 dòlars dòlars.

Directori: un tema WordPress sensible

Tema de WordPress sensible al directori

Buscant inspiració per al proper negoci basada en WordPress? Bé, potser l’has trobat. No heu de mirar més enllà que el directori, un tema responsiu artesanal net, professional i ric en funcions de Templatic.

El directori és un tema útil de WordPress adequat per a qualsevol empresa que vulgui compartir llistats, revisions o qualsevol altre tipus de directori (d’aquí el nom). I amb tots els temes infantils premium que ha creat Templatic, és fàcil començar. Així com en tots els temes aquí, s’inclouen assistència i actualitzacions, el que significa que treureu el màxim profit del tema.

El detallista: tema de WordPress sensible

el tema del minorista-responsiu-wordpress

Mitjançant el detallista, podeu crear qualsevol lloc web de WordPress que tingueu en compte per a mòbils. Des de blocs, llocs web personals, portals corporatius, carteres i fins i tot botigues en línia, El minorista ofereix funcions adequades per gestionar tot allò que hi llançis..

Respon al 100% i inclou addons premium i atenció al client fiable i passos de vídeo que us permeten funcionar en poc temps. El minorista té una qualificació de comprador de 4,64 / 5,00 i va per 58 €.

Que hi hagi una llista breu d’alguns dels temes sensibles de WordPress disponibles al web. En qualsevol cas, i si necessiteu més opcions, no dubteu a visitar el Temari i cercar “temes de WordPress sensibles” i obtindreu més opcions del que mai necessitareu.

A més, podeu consultar els nostres temes premium de WordPress o temes gratuïts de WordPress per a alguns temes excel·lents de WordPress. I si el vostre pressupost és ajustat, consulteu el document temes de WordPress de resposta gratuïta a WordPress.org.

Continuant …

Creació d’un lloc de WordPress preparat per a mòbils amb connectors mòbils

Si el vostre tema de WordPress preferit no respon o no voleu deixar anar el vostre tema d’amplada fixa actual per les vostres raons, podeu aprofitar els complements de WordPress amb pantalla mòbil per oferir experiències mòbils al vostre mòbil. usuaris.

El procés sol ser senzill; només cal que instal·leu el vostre complement, configureu algunes opcions i el vostre treball estigui realitzat. La majoria d’aquests complements tenen una funció de disparador, que indica que el connector mostra un tema mòbil als usuaris mòbils. El tema del mòbil no es llança per als usuaris d’escriptori.

Els següents complements per a mòbils us ajudaran a crear un lloc de WordPress preparat per a mòbils de manera fàcil i ràpida:

WPtouch Mobile Plugin de WordPress gratuït

wptouch-mobile-plugin-for-wordpress

Probablement sigui el connector mòbil més popular de WordPress, amb més de 400k instal·lacions actives. Amb només uns clics, podeu utilitzar WPtouch per habilitar un “… tema mòbil senzill i elegant per als visitants mòbils del vostre lloc web de WordPress.”

WPtouch inclou un plafó d’administració intuïtiu que us permet personalitzar com es veurà el vostre lloc en dispositius mòbils. El procés és força senzill i mai no tocarà una sola línia de codi.

Els vostres visitants també poden triar entre les versions per a mòbils i per a ordinadors amb un sol clic. Els desenvolupadors, BraveNewCode, Inc. i Dave Storey, entre d’altres, també proporcionen una versió professional que s’ofereix amb temes i funcions millorats. El connector té una qualificació superior a la mitjana de 3,7 / 5,0.

WP Mobile Detector Plugin de WordPress gratuït

wp-mobile-detector-plugin-for-wordpress

Voleu mobilitzar el vostre lloc web de WordPress d’una manera fàcil? Si això és rotund, sí, el detector mòbil WP és la vostra resposta. Gràcies a la ingenuïtat que va crear aquest complement, WP Mobile Dectector pot carregar automàticament un tema mòbil compatible si detecta que el visitant es troba en un telèfon intel·ligent o un telèfon mòbil típic.

Les funcions especials inclouen la detecció de més de 5.000 dispositius mòbils, redimensionament d’imatges, estadístiques mòbils i contingut formatat automàticament. A més, el connector és fàcil d’instal·lar, personalitzar i utilitzar. Disposa de set temes mòbils i podeu crear el vostre propi tema personalitzat mitjançant l’editor de temes mòbils interactiu. Fins i tot podeu penjar el vostre propi logotip i afegir anuncis per a mòbils!

Les opcions són pràcticament il·limitades amb WP Mobile Detector. El connector té una qualificació de 3,7 / 5,0 i inclou una versió professional que compta amb funcions millorades.

WordPress Mobile Pack Free WordPress Plugin

wordpress-mobile-pack-plugin-for-wordpress

WordPress Mobile Pack va un pas més enllà de la resposta, donant-vos l’oportunitat d’esprémer tot el vostre lloc de WordPress en una aplicació mòbil multiplataforma..

El complement és compatible amb Windows Phone 8, iPhones, telèfons Android i Firefox OS. A més, és compatible amb tots els navegadors principals. Des d’un tauler de control fàcil d’utilitzar, podeu personalitzar l’aparença de l’aplicació, organitzar publicacions, pàgines i comentaris en categories així com fer un seguiment de l’ús del mòbil mitjançant Google Analytics.

Altres funcions inclouen suport per a phablets i tauletes, fonts de contingut il·limitades, aplicacions il·limitades, mode fora de línia, monetització i mode de pantalla completa entre d’altres. Tal com va ser, WordPress Mobile Pack respon sensiblement.

Paraula final …

Fins a aquest punt, haureu de poder crear un lloc preparat per a mòbils amb calaixos superior mitjançant WordPress. La millor i recomanada opció, per descomptat, és utilitzar un tema de WordPress responsive de la paraula go. Si no és la vostra opció, sempre podeu comptar amb plugins per a mòbils.

Aniré amb un tema WordPress sensible qualsevol dia. I tu? A part, quins consells heu de fer per preparar el vostre lloc de WordPress per a dispositius mòbils? Comparteix amb nosaltres!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map