Com crear imatges de contingut compartible per a xarxes socials

Com crear imatges de contingut compartible per a xarxes socials

El camí cap a l’article perfecte és llarg. Trieu un tema que captivi el vostre públic. Busqueu un títol sorprenent. Redacta el contingut. Llegiu, llegiu i torneu a llegir fins que estigui llest.


Tot i així, hi ha un quilòmetre addicional per aconseguir la feina. A moltes persones no li interessa passar. Assegureu-vos que la publicació es pugui compartir a les xarxes socials.

“Això és automàtic!” es pot dir. Per descomptat, qualsevol instància decent de WordPress inclou un complement que us encarrega el millor. Ni tan sols heu de saber sobre Facebook Open Graph ni Twitter Cards.

Però aquesta és només la meitat de la història. Fer servir el vostre article meta reutilitzat com és a les xarxes socials pot estar bé. Però definitivament això no és fantàstic.

El contingut del vostre lloc web davant les xarxes socials

Abans d’explicar-vos com podeu preparar el contingut per compartir-lo, mirem com es veu el vostre material de comunicació al vostre lloc web i a les xarxes socials. Perquè sovint són molt diferents.

Coneixement de la marca

Les qüestions de marca. Una marca forta us ajuda a millorar la fidelització dels clients, fomentar el boca a boca, aconseguir nous clients … La creació de marques en realitat podria ser el propòsit principal del bloc per al qual esteu escrivint, ja que sovint es dóna el cas dels blocs corporatius..

Coneixement de la marca

Quan un article es publica en un lloc web, la marca és gestionada pel propi lloc web:

 • El nom de domini apareix a la barra d’adreces del navegador.
 • El lloc web té sovint una barra de navegació de primer nivell, que inclou el logotip i utilitza el color principal del logotip com a color de fons.
 • Les funcions úniques del disseny (font, maquetació, etc.) faciliten la reconeixement del lloc web en tornar els visitants.
 • El marc de preferència de la pestanya.

Què li passa a la marca quan l’article es comparteix a la xarxa social? Ja està (gairebé) desaparegut.

Repassem com es veu un article compartit a Facebook:

Compartir Facebook

Els components principals:

 • Una imatge. Normalment es tracta d’una imatge gran, el primer element que noten els amics de Facebook dels vostres visitants.
 • Un títol. Es mostra en negreta, es tracta del primer text que es llegeix.
 • Una descripció.
 • El nom de domini d’origen. Es visualitza fàcilment aquest element amb majúscules i gris clar.

Aquests elements generalment s’emmarquen amb informació addicional. A la part superior es mostra la imatge de perfil i el nom de la persona que ha compartit l’article juntament amb el seu comentari. A continuació, els comentaris i els comentaris.

La marca, tan penetrant al lloc web, és ara gairebé invisible. El pitjor: el nom de domini difereix lleugerament del nom de marca (per exemple, “The New York Times” es converteix en “nytimes.com”).

Imatge destacada

Una publicació regular de WordPress inclou una imatge destacada. Aquesta imatge s’adapta a una mida única per a propòsits diversos. El primer d’ells sol ser anar amb el títol a les llistes d’articles, per exemple a la pàgina principal del bloc. Això crea un disseny de llista fàcil de navegar, on el visitant pot observar fàcilment el que li interessa o el que ja ha revisat.

La imatge destacada també apareix regularment a la part superior de la pàgina de l’article. Crea una invitació amable per llegir el contingut, evitant el rebuig d’un bloc de text aclaparador.

Aquesta imatge pot seguir qualsevol requisit propi. Una imatge àmplia, dir 16: 9? Segur! Una imatge quadrada? Perquè no! Una imatge alta? Això faria un disseny original!

La imatge destacada normalment es reutilitza com passa per a les accions de xarxes socials. El problema és que les xarxes socials ara s’estableixen regles. Amb un gir: les xarxes socials gairebé no es queixen, retallant en silenci la imatge destacada per adaptar-se als seus propis requisits.

La majoria de les vegades, tot va bé. La part esquerra / dreta o la part superior / inferior de la imatge està lleugerament retallada i el resultat és tan bo com si un humà ho hagués fet.

Però de vegades, el tallar automàticament no és correcte. Per exemple, en el seu entrevista de Tim Ferris, Andrew Weil es veu bé:

Autocopulació: publicació de bloc

Un cop compartit a Facebook, perd part del seu cap:

Autocropping: a Facebook

El principal tema no és el resultat en si. Es podria argumentar que el resultat és decent. El veritable problema és el pilot automàtic descontrolat: la tasca es va deixar només a Facebook. La qual cosa és lamentable quan aquest article es va compartir més de 1.000 vegades.

Títol i descripció

Les metadades textuals són una altra font de discrepàncies entre el lloc web i les xarxes socials.

En un lloc web, l’espai assignat al títol sol ser il·limitat. Si acostuma a ser verbal, el lloc web complirà amb molt de gust.

Títol i descripció

Les xarxes socials són una altra història. Facebook limita el títol a dues línies, truncant i afegint el·lipsi a títols massa llargs. S’ha de combinar amb les plataformes: els navegadors d’escriptori es beneficien de pantalles més grans que les aplicacions natives dels telèfons intel·ligents.

Anotació d'escriptori de Facebook

Anotació per a mòbils de Facebook

És un problema crític? Probablement no. Però el que no és normal és tenir un títol truncat sense que en sàpigues.

La descripció és una altra informació textual que es pot utilitzar per portar informació addicional. Facebook ho demostra:

Article Facebook Share

Però LinkedIn no:

Article LinkedIn Compartir

Per tant, un bloc B2B, més probable que es comparteixi a LinkedIn, hauria d’utilitzar millor títols llargs per aprofitar l’espai disponible i posar poc esforç en una descripció que poques vegades es veurà.

Feu visible la vostra marca quan els visitants comparteixen el vostre contingut

Això va ser pels problemes. Temps per solucions! Una vegada que el contingut sigui compartit a les xarxes socials, la vostra marca es va esborrar. Tot i això, hi ha un espai de veu lliure per aprofitar-ne: la imatge.

Siguem sincers. Les imatges destacades sovint no estan inspirades. No està malament, certament no. Però manquen d’originalitat, fent-los notar en un oceà d’imatges similars.

Accions socials sense marca

Si no revoluciona l’art de la fotografia, una imatge com a mínim podria portar la teva marca:

Accions socials amb la marca

Tot i que això no fa que la imatge sigui més atractiva, ara el logotip de WPExplorer és visible. Els usuaris de les xarxes socials ocasionals tenen l’oportunitat de notar-ho, s’adonen que van veure aquest logotip anteriorment o, fins i tot, li donen atenció a aquest article uns segons, ja que abans estaven connectats amb WPExplorer.

La història no ha d’aturar-s’hi. Tot i que encara utilitzeu imatges d’imatges de fotografies habituals, podeu donar a les vostres imatges destacades una identitat. Quan es mostren a les xarxes socials, els articles de WPExplorer es converteixen de sobte en aquestes imatges de color blau fosc amb un logotip blanc a la cantonada inferior esquerra. Les persones exposades a aquest disseny poques vegades poden començar a notar-ho, fins i tot quan es desplaça ràpidament.

Com crear imatges compartibles per a les teves publicacions

Com la majoria de les coses, hi ha una manera difícil i senzilla d’afegir la vostra identitat de marca a les imatges.

Manualment (el camí dur)

Per descomptat, posar en pràctica aquestes pràctiques no és una ciència de coets. Les imatges es poden editar, tant per un contractista com per vosaltres mateixos. Els articles es poden compartir abans de publicar-los oficialment i es poden revisar amb un iPhone.

Esteu preparats per a una sessió d’edició d’imatges? Preneu la vostra imatge destacada, activeu el programa o el servei preferit i creeu mides dedicades:

 • Facebook i LinkedIn esperen una imatge de 1200 × 630. Una imatge més petita pot ser de qualitat inferior a les pantalles d’alta resolució. Es pot no processar una imatge més gran. Es pot retallar una imatge que no tingui la proporció esperada de 19,1: 10 o generar un disseny completament diferent un cop compartit. Tingueu en compte que Facebook es basa en Open Graph, que és el ganivet de l’exèrcit suís de metadades socials. La majoria dels serveis els busquen i apliquen les seves restriccions. És important complir amb les expectatives de Facebook, que són l’estàndard de facto.
 • Twitter no aplica una resolució estricta, sinó una proporció 2: 1 amb mides mínimes i màximes. 1500 × 750 és fantàstic, encara que potser desitgeu una imatge més petita.
 • Pinterest és més complicat. Necessita 600 × 600 imatges quadrades. O alt, 600 × 900 imatges. De fet, qualsevol cosa que estigui entre 1: 1 i 2: 3 està bé. Oh, i molt alt, també s’admeten 600 × 1260 imatges. Aquests formats es van actualitzar el 2018, de manera que els supòsits anteriors podrien quedar desactualitzats.

Ara que teniu les imatges, és el moment d’editar-les per afegir la vostra marca. Un per un. Això ha de ser fàcil i avorrit alhora. Sobretot si considereu que aquesta operació s’ha de realitzar almenys dues vegades, ja que Facebook i Twitter requereixen imatges de diferent proporció.

El principal problema amb aquest plantejament és el temps. Escriure un article ja és un procés molt llarg i que consumeix energia. Segurament no voldrem afegir cap pas més.

Automàticament (el Camí Fàcil)

Ara, com crear imatges de marca de manera eficient? Si bé hi ha un munt de grans complements de WordPress de xarxes socials, simplement afegeixen un botó de “compartir” al vostre lloc. En realitat no us ajudaran a formatar i a optimitzar els vostres mitjans de comunicació per compartir-los.

Aquí és on un complement de WordPress esdevé útil. Concretament el Reubicar l’editor social per a WordPress que automatitza la major part del procés i us permet manejar la part manual en pocs segons.

Resoc Social Editor és un tauler d’opcions que es troba a sota del vostre editor de publicacions habituals. Podeu pensar-ho com un editor WYSIWYG (“El que veieu és el que obteniu”) per a xarxes socials.

Reubicar l'editor social per a WordPress

Dissenyar una imatge de superposició una vegada per totes i aplicar-la a la imatge destacada en dos clics. O configurar-la per defecte perquè les imatges socials es marquin automàticament.

Reubicar la superposició de l'editor social

L’autocultivació de Facebook no és tan fantàstica amb la imatge actual? Simplement arrossegueu la imatge o feu-hi zoom amb una mica més gran amb un ratolí No cal cap eina externa.

Resoc Reducció automàtica de l'editor social

L’edició del títol i de la descripció ja no és endevinació. Podeu veure com es veurà el vostre article a les plataformes principals mentre escriviu.

Trobeu el títol i les descripcions de l'editor social

Conclusió

Quan es crea contingut compartible per a les xarxes socials, el “nivell de qualitat de facto” és prou bo. Això no és d’estranyar quan arribar a “excel·lent” requereixi més temps i esforços.

Reubicar l’editor social per a WordPress està canviant l’acord. Una vegada que aquestes tasques són semi-o totalment automatitzades, és fàcil fer que els vostres articles siguin destacats quan es comparteixen a les xarxes socials.

Avui en dia, això pot convertir-se fàcilment en un diferenciador. Amb tantes fotos mundials que s’utilitzen com a imatges destacades, el simple canvi d’afegir el vostre logotip és suficient per generar atenció o fins i tot conscienciar la marca mitjançant una exposició repetitiva.

Per fer el primer pas encara més fàcil, l’equip Resoc dissenya de forma gratuïta la superposició d’identitat de marca. Un cop instal·lat el connector, editeu una publicació, feu clic a “Creeu una superposició nova” i, a continuació, “Reclameu la superposició de identitat de marca GRATUITA”, et voilà!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map