Com crear i afegir una icona de lloc o Favicon de WordPress

Què és un Favicon? I com afegir favorits a WordPress

Un favicon, curt per a “icona favorita”, també es pot denominar com a icona del lloc. Si mires la pàgina del teu navegador ara, probablement hi hagi diversos favorits que es mostren. Tanmateix, potser mai no heu notat favicons conscientment, sigueu conscients del que són o del que fan. Aleshores, què és un favicon i per què en necessita el lloc web de WordPress?


En aquest article, explicarem exactament què és un favicon i com pot beneficiar la vostra empresa o bloc. A continuació, veurem com podeu afegir-ne de forma ràpida i senzilla al vostre bloc de WordPress.

Què és una icona Favicon / Site?

Captura de pantalla de l'exemple Favicon

Un punt de referència és una icona que es mostra a la pestanya del navegador que hi ha al costat del títol de la pàgina d’un lloc web. Els favorits també es poden veure al costat del nom d’un lloc web en una llista de llocs marcats, a més d’utilitzar-se com a icones d’aplicacions i a WordPress també es pot denominar com a “icona del lloc”..

Els favorits solen adoptar la imatge del logotip del lloc que representen. Tot i així, també poden ser una imatge enllaçada amb la marca o l’estil d’un lloc, si és més adequat. Un cop seleccionat un favicon, no s’hauria de canviar, tret que la vostra empresa sofreixi una marca nova. D’aquesta manera, els espectadors del vostre lloc web es familiaritzen amb el vostre favorit i el reconeixen en una llista de pestanyes del navegador.

La importància d’utilitzar un favorit

Importància de l’ús d’un Favicon

Els favicons tracten de màrqueting visual i visites del vostre lloc. Si afegiu un favicon, podreu identificar de manera inconscient i instantània el vostre lloc web de WordPress en un mar d’aplicacions o pàgines web..

Aquesta familiaritat amb el vostre favicon ajudarà el vostre públic a trobar-vos ràpidament i fàcilment. També recordarà l’existència dels usuaris del vostre lloc, produint-se un augment del trànsit i la devolució del nombre de visitants. Finalment, un favicon ajudarà el vostre lloc a destacar de la vostra competència i establir el vostre lloc com a font de bona reputació.

Com veieu, els avantatges d’utilitzar un favicon són enormes. Així, anem a conèixer ara com podeu crear un favicon i afegir-lo al vostre lloc web de WordPress …

Creació d’un Favicon

El primer pas del procés favicon és crear una imatge adequada. Com s’ha esmentat, un favicon hauria de ser la mateixa imatge que el logotip del vostre lloc web, de manera que els visitants ho puguin reconèixer immediatament.

Tot i això, de vegades amb logotips complicats, això pot donar lloc a un favicon poc clar o confús. En aquest cas, haureu de simplificar el logotip o utilitzar una imatge diferent. Assegureu-vos de triar alguna cosa que representi la vostra empresa i, òbviament, reflecteixi la vostra marca.

Dissenyar o editar una imatge Favicon

Per la Còdex de WordPress, les imatges favicon han de tenir una forma quadrada i tenir una dimensió mínima de 512 x 512 píxels. Tot i que es poden retallar imatges a WordPress, aconsello que editeu prèviament la vostra imatge amb programari d’edició.

Si voleu dissenyar des de zero una nova imatge, o si el logotip necessita ajustaments seriosos, el millor és utilitzar un programa d’edició professional. Photoshop o GIMP són excel·lents opcions.

Utilitzant Canva

Canva Icon Creator

Tanmateix, una solució més fàcil, per a aquells amb menys experiència en disseny, és utilitzar Canva. Aquest lloc web gratuït amb eines de disseny gràfic us permetrà editar fàcilment una imatge i preparar-la per a totes les preferències. Redimensiona el teu logotip o canvia el color o la transparència per crear una imatge de referència que funcioni per al teu lloc.

Una vegada que estigueu satisfet amb la imatge que feu servir com a favor, cal desar-la en format gif, png o jpeg. Ja estàs preparat per carregar el teu favoriton al lloc web de WordPress …

Com afegir un favorit al vostre lloc / bloc de WordPress?

Si afegiu una icona de lloc, es va deixar els desenvolupadors web i els coneixements de codificació en profunditat. No obstant això, per sort, després de la publicació de WordPress 4.3, afegir un favicon es va fer extremadament fàcil i senzill.

Enllaç de personalitzador de WordPress en directe

Obriu el tauler de control de WordPress i seleccioneu el menú Aparició> Personalitzar. Això obrirà el personalitzador de WordPress en directe amb una vista prèvia de la pàgina principal del vostre lloc web.

Selecciona Identitat del lloc. Aquí apareixerà el títol del lloc i la icona del lloc.

Identitat del lloc de WordPress

Sota Icona del lloc podeu afegir, canviar o treure el vostre favorit. Fer clic a Seleccioneu Imatge.

Seleccioneu la imatge de la icona del lloc de WordPress

La vostra Mediateca de WordPress ara apareixerà a la pantalla. Seleccioneu el botó Carregueu fitxers desplegueu la pestanya i, a continuació, deixeu col·locar la vostra imatge de preferència al quadre o seleccioneu-la a l’ordinador.

Torneu a la biblioteca, comproveu que la vostra imatge estigui marcada i, a continuació, feu clic a Selecciona a la part inferior dreta. WordPress ara us preguntarà si voleu retallar la vostra imatge. Si ja heu editat la vostra imatge en un programa d’edició, seleccioneu Saltar retallar. En cas contrari, retallar.

Vista prèvia de la icona del lloc del personalitzador

Al personalitzador, a sota Icona del lloc, veuràs la teva imatge penjada. Selecciona Desa i publica a la part superior del personalitzador i, a continuació, actualitza la pàgina. Ara hauríeu de poder veure el favicon a la pestanya del navegador de pàgines web.

Display de Favicon URL

Si en algun moment voleu canviar el vostre favoricon, baix Icona del lloc simplement selecciona Canvia la imatge. No obstant això, com s’ha esmentat anteriorment, això no s’aconsella a menys que es faci un altre cop. Si canvieu contínuament el vostre preferit, el públic no podrà identificar quina imatge representa el vostre lloc web quan veuen les pestanyes o les aplicacions del seu navegador..

Altres maneres d’afegir un favorit al vostre lloc web de WordPress

Hi ha, per descomptat, diverses maneres d’afegir un punt de referència al vostre lloc web de WordPress. Vegem algunes opcions diferents …

Favicon de RealFaviconGenerator

Bàner RealFaviconGenerator

Moltes persones prefereixen fer servir plugins per afegir funcionalitats al seu lloc en lloc de confiar en un tema. Favicon by RealFaviconGenerator és un complement de WordPress que és una excel·lent opció si voleu afegir un favicon al vostre lloc web..

Instal·leu el complement al lloc web de WordPress i, a continuació, apunteu i feu clic per penjar una imatge i afegir-la com a favicon. RealFaviconGenerator generarà totes les icones que necessiteu per a diversos navegadors i dispositius. Aquest és un complement senzill i gratuït que podeu descarregar i utilitzar.

Pengeu a la pàgina d’opcions del vostre tema

Total de temes: Opcions del favorit

Molts dels nous temes presenten nombroses funcions i funcionalitats, cosa que facilita que la gent configuri nous llocs web de WordPress. Alguns d’aquests temes ara tenen l’opció d’afegir un favicon per a vosaltres. Consulteu la pàgina Opcions del vostre tema per veure si es tracta d’una funció que ofereix. Per exemple, el tema Total de WordPress inclou opcions per al Favicon (i són diverses mides del dispositiu) al tauler de temes integrat.

Usant el codi

Si sou algú que prefereix codificar el seu lloc web, podeu penjar la vostra imatge de favicon al directori arrel del vostre lloc. Aleshores cal afegir codi al vostre fitxer header.php. Per obtenir més informació sobre aquest procés, així com obtenir detalls sobre la mida de la imatge i el tipus de fitxer que heu de desar, consulteu la secció Documentació de suport de WordPress.

Pensaments finals

Com podeu veure, pujar un favicon al lloc web de WordPress és un procés molt fàcil. Els avantatges de tenir un favicon són impressionants, una tàctica de màrqueting que permetrà als usuaris identificar el vostre lloc només reprenent la vostra imatge. Per tant, és prioritari trobar una mitja hora de recanvi al dia i configurar el lloc amb un punt de mira.

Ja tens en marxa el teu favicon? Compartiu com us heu presentat als comentaris següents …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map