Com crear enllaços al vostre bloc de WordPress per incrementar la vostra participació

crear enllaços de compromís

Quan la gent arriba al vostre bloc, generalment realitza una de les dues accions:


 1. Rebot directe
 2. Comença a llegir

Avui vull centrar-me en aquesta segona acció perquè algú que comença llegir és al principi d’un viatge que hauríeu de fer amb el control. Un visitant que llegeix algun text al vostre lloc no ofereix per si mateix res de valor: la clau és aprofitar aquest compromís inicial i aconseguir que el visitant dugui a terme qualsevol acció principal que desitge..

Hi ha molts factors (com ara el disseny i la còpia) que entren en joc per determinar la implicació dels vostres visitants i la probabilitat de convertir-los. Tanmateix, un factor de gran influència, però rarament discutit, és el simple hiperenllaç. La realitat és que els enllaços són eines extraordinàriament potents i per ignorar les bones pràctiques en relació amb la seva creació pot resultar que el vostre bloc funcioni com un tamís, amb cada forat representant un enllaç..

En aquesta publicació vull ajudar-vos a apuntalar molts d’aquests forats. Si seguiu i implementeu els consells a continuació, és probable que vegeu taxes de conversió i conversions millorades amb el pas del temps i, des d’un punt de vista menys tangible, també milloreu dràsticament l’experiència del visitant..

Com formatar els vostres enllaços

Comencem amb els fonaments bàsics absoluts. Cada enllaç del vostre lloc ha d’estar representat amb claredat com un enllaç (és a dir, hauria de distingir-se clarament dels altres textos de la pàgina i hauria de ser obvi que es tracta d’un enllaç.

A la dècada de 1990, un enllaç era típicament blau i subratllat així. Les persones s’acostumaven a un enllaç buscant una certa manera i així es confonirien si s’enfrontessin text subratllat del mateix color que el text del costext que era d’un color diferent però no ho era subratllat.

Tot i que el text blau subratllat continua essent omnipresent en les nostres ments com a enllaç, en aquests dies els hiperenllaços no subratllats són habituals i són totalment acceptables. Tot i això, encara heu de garantir que els vostres enllaços destaquen clarament. No deixeu a l’usuari cap tipus de confusió sobre què és o no és un enllaç en cap punt del vostre lloc. Tot i que els enllaços subratllats no són tan freqüents en aquests dies, és aconsellable no subratllar cap text del vostre lloc com a regla general, tret que sigui un enllaç. La majoria de les persones encara associen text subratllat al web amb hiperenllaços i, per tant, només s’hauria de reservar només per als hiperenllaços. Si voleu subratllar el text, utilitzeu en negreta per ressaltar frases clau (per exemple, això és realment important) i cursiva per suggerir una inflexió en la vocalització d’una paraula (p. de veritat Voleu que llegiu això).

Text d’ancoratge

Per a aquells que no ho sabeu, el text d’ancoratge és simplement les paraules utilitzades en un enllaç, el més comú és “fer clic aquí”. El text de l’ancoratge és enormement important per diverses raons (l’optimització del motor de cerca de WordPress és un exemple obvi), però en aquest post vull centrar-me en la usabilitat, per la qual cosa vull dir essencialment la facilitat amb què algú pot entendre el que comporta un enllaç. abans hi fan clic.

Els usuaris d’Internet són en gran mesura força experimentats en aquests dies i, per tant, no necessiten les mans agafades de la mateixa manera que ho feien fa 10-15 anys. Ja no és necessari predefinir tots els enllaços amb el text d’ancoratge “feu clic aquí”, sinó que és molt més útil que el visitant sigui descriptiu, i molt millor que el “flux” de text incorpori enllaços de manera intuïtiva. Per exemple, tingueu en compte els dos textos d’ancoratge següents:

 1. Per obtenir més informació sobre els nostres productes, feu clic aquí.
 2. Obteniu més informació sobre els nostres productes.

El segon text d’ancoratge destaca més, és més fàcil d’entendre i més fàcil de fer clic. En poques paraules, és molt superior a l’alternativa de “clic aquí”. Sempre heu d’esforçar-vos per incloure un text d’ancoratge rellevant contextualment al vostre bloc.

En termes de presentació, resulta més adequat excloure signes de puntuació del text d’ancoratge. A més, és important que sigueu coherents de la manera com exclueu els signes de puntuació del text d’ancoratge, ja que, per fer-ho, l’usuari farà més previsible i més agradable.

Títol del títol

Essencialment hi ha dos elements que descriuen un enllaç i ajuden els usuaris a decidir si hi han de fer clic o no. El primer (i el més important) és el text d’ancoratge, però no s’hauria d’ignorar el valor del text del títol.

En la majoria de navegadors d’escriptori, el text del títol de l’enllaç és el petit text emergent que apareix en passar el cursor per sobre d’un enllaç (pel qual el text del títol s’ha definit):

Text del títol de l'enllaç

Si el text d’ancoratge proporciona context, el text del títol proporciona aclariments. L’exemple de dalt és perfecte: el text d’ancoratge i el text del cos que ens envolta ens porta a creure que l’enllaç porta a alguna cosa relacionada amb (a) Jakob Nielsen i (b) la seva reputació de “el rei de la usabilitat” i el text del títol. aclareix que l’enllaç condueix a una biografia allotjada en un lloc web específic. No hauria estat pràctic incloure el text del títol com a text d’ancoratge, però serveix d’informació addicional útil.

Així que utilitzeu el text del títol sempre que sigui adequat. No sempre heu d’utilitzar text de títol, per exemple, en una situació en què es descriu completament el text d’ancoratge a on es dirigirà l’enllaç. Aquí hi ha dos exemples habituals d’això:

A la meva publicació recent a WPExplorer, “La taula periòdica dels complements de WordPress (i el meu Top 5)”, vaig enumerar els meus 5 principals plugins dels 108 més descarregats a WordPress.org.

El text d’ancoratge del primer enllaç inclou el títol de la publicació a la qual s’enllaça. El text d’ancoratge del segon enllaç proporciona el nom del lloc web al qual enllaça. En qualsevol dels dos casos, no té cap avantatge real en repetir el text d’ancoratge com a text de títol ni incloure el que probablement seria informació superflu com a text de títol.

Si voleu més exemples d’ús eficaç del text del títol, feu clic sobre tots els enllaços d’aquesta publicació. Alguns no tenen text de títol (i hauria de ser evident per què), mentre que d’altres sí.

Obre Windows en pestanyes noves (o no)

Quan es tracta d’utilització web, he trobat que la pregunta de si obrir enllaços en pestanyes noves sovint és un punt de contenció. Un cop considerat el problema, el meu punt de vista és el següent: si haureu o no obert enllaços en una pestanya nova, depèn completament de l’enllaç..

Permeteu-me que expliqui el meu punt de vista demanant-vos que considereu quin valor hi ha en un enllaç que s’obre en una pestanya nova. Si un enllaç s’obre en una nova pestanya, la pàgina web que l’usuari tenia originalment roman oberta i la pantalla roman a la darrera posició de la pàgina. Per tant, si teniu la possibilitat de creure que algú pot desitjar explorar un enllaç al vostre bloc, però tornar quan acabi el seu desviament, haureu d’obrir aquest enllaç en una pestanya nova.

Al costat de capgiració, si teniu la possibilitat de creure que un enllaç concret representa una ruta clara de la pàgina existent, té sentit que aquest enllaç s’obri a la mateixa pestanya.

Per donar-vos exemples d’enllaços que s’han d’obrir en pestanyes existents o noves, mirem una altra ullada a l’exemple de text del títol que he utilitzat anteriorment:

A la meva publicació recent a WPExplorer, “La taula periòdica dels complements de WordPress (i el meu Top 5)”, vaig enumerar els meus 5 principals plugins dels 108 més descarregats a WordPress.org.

Tots dos enllaços s’obren en pestanyes noves. Per què? Com que tots dos representen un desviament temporal d’aquesta publicació, els enllaços que podeu triar per explorar abans de tornar a llegir la resta d’aquesta publicació. És possible que també escolliu no explorar-les del tot. De qualsevol forma, s’obren en pestanyes noves perquè pugueu tornar a aquesta publicació amb facilitat quan estigueu preparats.

Ara fes un cop d’ull a la imatge següent:

Captura de pantalla de l’enllaç anterior

Aquesta és una captura de pantalla de la part inferior d’una publicació recent de WPExplorer, al final de la secció de comentaris. L’enllaç situat a la part inferior dreta de la pàgina s’hauria d’obrir a la pestanya existent. Per què? Com que l’usuari ha arribat al final de la pàgina i, per tant, ha digerit el contingut de la publicació existent i està a punt per continuar. Aquest és només un exemple: els enllaços que haurien d’obrir-se a la pestanya existents poden en realitat estar en qualsevol posició d’un lloc. Altres enllaços que s’han d’obrir a les pestanyes existents inclouen elements de navegació (una barra de navegació superior o llista de categories, etc.) i Trucades a l’acció (com una casella de subscripció de butlletins).

Un dels arguments més populars en contra d’aquest plantejament és que l’elecció de si s’ha d’obrir o no en una nova pestanya s’ha de deixar a l’usuari. En un món ideal que seria així, però hi ha dues raons per les quals no ho és:

 1. No tots els usuaris són prou experimentats per obrir enllaços en pestanyes noves quan sigui convenient que ho facin.
 2. Fins i tot l’usuari més experimentat pot, per error, obrir un enllaç en una pestanya existent quan hauria estat millor que l’haguessin obert en una pestanya nova.

Això és gairebé tot el que he de dir sobre el tema dels enllaços: si implementeu les directrius anteriors al vostre bloc, estic segur que veureu un salt de les mètriques d’interacció populars com ara el temps al lloc, el percentatge de rebots i les accions mitjanes per visitant. No només això, sinó que els visitants del vostre lloc gaudiran d’una interfície d’usuari molt més intuïtiva en forma d’enllaços descrits i descrits clarament que els dirigeixen adequadament..

La clau és tenir sempre en compte el visitant; fer que l’alegria de l’experiència de navegar pel vostre lloc sigui sempre la prioritat màxima. No agafis dreceres com obrir cegament tots els enllaços en pestanyes noves o avançar en la forma en què formateu els enllaços: treballa per ajudar l’usuari (en lloc de frustrar-los) i obtindràs les recompenses..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map