Com augmentar el temps que passen els visitants al vostre lloc web de WordPress

Com augmentar el temps que passen els visitants al vostre lloc web de WordPress

Ningú vol crear un lloc web que repel·li els visitants tan aviat com arribin. Si heu dedicat molt de temps, esforç o diners al vostre lloc i voleu saber com augmentar el temps que els visitants passen al vostre lloc web de WordPress, així com per què potser voldreu fer-ho, heu arribat a el lloc adequat.


Aquesta guia per augmentar el temps al lloc inclou els avantatges de mantenir durant més temps els visitants, com es pot mesurar la durada mitjana actual del vostre visitant i què podeu fer per millorar aquests temps..

Beneficis d’augmentar el temps que passen els visitants al vostre lloc web

Si heu sentit que és important augmentar el temps que passen els visitants al vostre lloc web, però no esteu segurs per què són els avantatges més importants.

Taux de conversió per objectius augmentats

Conversions d'objectius augmentats

El principal avantatge de mantenir els vostres visitants al vostre lloc durant més temps és que pot ajudar a crear confiança i consciència de la vostra marca, alhora que augmentar els percentatges de conversió d’objectius. Sigui quin sigui l’objectiu del vostre lloc web, segur que tindrà un objectiu. Tant si es tracta d’un visitant que compra un producte, que s’uneix al vostre butlletí, que fa una impressió positiva de la vostra marca, com si deixa un comentari, la majoria dels llocs web tenen un objectiu.

Com més temps mantingueu un visitant compromès al vostre lloc web, més gran és la possibilitat de connectar-se amb el vostre missatge, veure el valor que proporcioneu i decidir-vos a participar en la vostra oferta.

Pot ser d’ajuda amb l’optimització de motors de cerca (SEO)

Pàgines de resultats del motor de cerca

Hi ha moltes coses que pots fer per millorar la classificació del motor de cerca del teu lloc web. Tot i això, alguns experts de SEO afirmen que el temps a la mètrica del lloc té un efecte sobre com motors de cerca com Google decideixen classificar el contingut en els seus resultats. Si Google notifica que els visitants continuen tornant a la pàgina de resultats ben aviat després d’haver fet clic al vostre lloc, té sentit que l’algorisme de Google pugui interpretar-ho com un signe que el vostre lloc i el contingut no compleixen les expectatives del visitant..

Per tant, canviar el lloc per la pàgina de resultats i reemplaçar-lo per alguna cosa més rellevant hauria d’ajudar Google a oferir una experiència millor als usuaris. Bo per al visitant; dolent per a tu.

Com que Google manté en secret els detalls de l’algoritme de classificació del motor de cerca, és impossible dir si això és cert. Tanmateix, el temps d’estada o el temps al lloc s’està convertint en un terme cada vegada més popular a la comunitat SEO, és definitivament una cosa que cal pensar.

Com comprovar quant de temps gasten els visitants al lloc web de WordPress

Abans d’obtenir la manera d’augmentar el temps que els visitants passen al vostre lloc web de WordPress, fem una ullada ràpida a com podeu consultar aquesta mètrica. Al cap i a la fi, si encara no mesureu la durada dels visitants al vostre lloc, com sabreu si ho heu augmentat?

Si heu estat utilitzant Google Analytics o un servei similar per analitzar com interaccionen les visors amb el vostre lloc web i el contingut, podeu veure aquesta mètrica ràpidament. Per fer-ho, inicieu la sessió a Google Analytics i cerqueu la mètrica mitjana de durada de la sessió.

Tauler de control de Google Analytics

Hauríeu de poder trobar aquestes dades al tauler de control per defecte. Gràcies a la potència de Google Analytics, podeu aprofitar per obtenir més informació sobre el rendiment del vostre lloc en aquesta àrea. Un conjunt de dades que és possible que vulgueu explorar és el temps mitjà de la informació de la pàgina.

Temps de Google Analytics a la pàgina

Consulteu els informes de comportament dels usuaris de l’eina d’analítica, podreu veure quines pàgines del vostre lloc mantenen els vostres visitants durant més temps. També podeu veure quines pàgines tenen un rendiment inferior a la mitjana de tot el lloc i potser necessiteu una mica d’atenció.

Com encoratjar els visitants a romandre al vostre lloc durant més temps

D’acord, per tant, ara sabem per què haureu d’intentar mantenir els visitants al vostre lloc durant més temps, anem a saber com.

Assegureu-vos que el vostre contingut està en qüestió

Els títols de les vostres pàgines coincideixen amb el contingut general dels vostres articles? Si els visitants arriben a una pàgina del vostre lloc, esperaran una cosa i aconsegueixen una altra cosa, no hi quedaran gaire temps. Per evitar que els visitants se sentin descontents o insatisfets amb el contingut, assegureu-vos que els títols dels vostres articles reflecteixen amb exactitud el que s’està tractant. Una solució és esperar fins que hàgiu escrit el vostre article abans de crear un títol i una etiqueta adequats.

El mateix s’aplica a escriure una introducció per als vostres articles. Un cop hàgiu escrit l’article, podeu tornar enrere i explicar què s’està tractant a la introducció. Sovint comencem amb una idea per a un article i després ens dirigim cap a un tema lleugerament diferent durant el procés d’escriptura. Si espereu que s’escrigui l’article principal, podreu assegurar el vostre títol, meta-descripció, etiqueta i introducció eficaç als visitants sobre què llegiran..

Creeu contingut ben presentat

Podríeu escriure el millor article del món, però si no es presenta bé, serà difícil aconseguir que ningú el pugui llegir. Alguns punts a tenir en compte a l’hora de formatar i presentar el contingut, especialment quan s’escriu per a la web, inclouen l’ús de molts paràgrafs, capçaleres i imatges per desglossar fragments de text..

Mantenir oracions breus també pot ajudar a evitar paraules complicades. Fer que els vostres articles siguin fàcilment desnatats poden ajudar els lectors a determinar ràpidament si volen invertir el seu preuat temps en llegir el contingut de principi a final. Un lloc web de WordPress de càrrega ràpida també pot ajudar-vos.

Per obtenir més consells, aquest article conté més informació sobre la creació de publicacions de blocs de WordPress llegibles.

Centreu-vos en les àrees de navegació del vostre lloc web de WordPress

Si és difícil que els visitants puguin navegar pel vostre lloc, és probable que facin clic al botó enrere abans d’intentar entendre l’estructura i els menús del vostre lloc. Per tant, és vital que dediqueu una mica de temps a planificar l’estructura del lloc web i els menús.

S’ha de tenir en compte quins enllaços es poden mostrar al menú principal, com organitzar aquests enllaços i quins altres ajuts de navegació són adequats. A més dels menús principals, les zones laterals i de peu de pàgina són llocs fantàstics per mostrar enllaços al millor contingut. Aquest article ofereix alguns bons consells per crear menús de WordPress eficaços.

Enllaça el teu contingut

Enllaços interns de WordPress

Una altra manera efectiva d’augmentar el temps que els visitants passen al vostre lloc web de WordPress és incloure enllaços als vostres articles que portin visitants a altres pàgines del vostre lloc web. Com podeu veure, aquest article conté enllaços interns a altres articles relacionats en aquest lloc. Aquests articles proporcionen més informació sobre els punts tractats. Fins i tot heu fet clic en un d’ells.

Per ajudar-vos a interrelacionar el contingut, WordPress ara inclou una funció útil. En inserir un enllaç al contingut, podeu cercar ràpidament els articles existents al vostre lloc abans de triar a quin enllaç.

Mostra enllaços amb contingut relacionat

Enllaços a articles relacionats

Un cop el visitant hagi acabat de llegir l’article al qual ha vingut, voldrà que sigui fàcil que faci clic a un altre tros de contingut del vostre lloc. Si bé un bon sistema de navegació t’ajudarà amb això, una altra tàctica efectiva és mostrar una selecció d’articles relacionats amb el llegit.

Per sort, hi ha alguns excel·lents plugins relacionats amb publicacions gratuïtes per a WordPress que mostraran automàticament contingut similar al final dels vostres articles.

Pensaments finals

Ara coneixeu els avantatges d’augmentar el temps que passen els visitants al vostre lloc web, així com algunes maneres pràctiques de perllongar l’estada. Si voleu tornar enrere i analitzar el contingut existent o començar a utilitzar algunes d’aquestes tàctiques endavant, hi podreu fer molt per augmentar el temps que els visitants passen al vostre lloc web de WordPress..

Què us manté captivat en un lloc web i què fa que feu clic al botó enrere immediatament? Compartiu les vostres experiències a continuació.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map