Com afegir una trucada a l’acció a WordPress

Com afegir una trucada a l'acció a WordPress

Una crida a l’acció (CTA) no és altra cosa que una fantàstica jerga de màrqueting per a un botó que motiva l’usuari a emprendre una acció desitjable, portant-los a baixar de l’embut de conversió establert..


Considereu això: heu d’haver-vos registrat almenys una vegada, a la vostra vida, en algun o altre servei de subscripció (Spotify, Amazon Prime, etc.) o bé descarregar un recurs gratuït (llibre electrònic, plantilles, etc.) d’un lloc web a intercanvi per les nostres dades personals.

Amazon Prime CTA

Amazon Prime CTA

Doncs bé, una poderosa crida a l’acció va facilitar la vostra “acció”. Aquests petits botons apassionants són una part indispensable del cinturó d’utilitat d’un comerciant. Poden marcar la diferència entre convertir una perspectiva i perdre un potencial mecenatge.

Per què és tan crucial un CTA?

Un CTA ben fet és un actiu per a les dues cares de la moneda:

 • Per al lloc web: aquesta és la vostra oportunitat d’invitar explícitament a les persones que visiten el vostre lloc o que llegeixen el vostre butlletí de correu electrònic a fer alguna cosa rendible, com fer una compra, descarregar un llibre electrònic tancat, consumir més contingut o compartir el vostre treball al seu lloc. mitjans de comunicació social. El CTA anima l’usuari a interactuar amb el vostre lloc web i possiblement pot posar les bases d’una fructífera relació a llarg termini amb el nou visitant. A més, teniu l’oportunitat d’obtenir les seves dades personals i d’obtenir un avantatge preciós i nou.
 • Per als usuaris: el CTA comunica sense embuts el que han de fer després després de passar per la vostra pàgina web. Sense ell, probablement deixaran (i obliden) el vostre lloc web, que no realitzen cap acció específica útil per a ells o per a vosaltres. A més, el botó és el seu bitllet per aconseguir alguna cosa per emportar-se (possiblement de forma gratuïta).

És un guanyador. I encara, gairebé el 70 per cent de les petites empreses no tenen un CTA únic al seu lloc web. Si llegeixes això, probablement siguis una part d’aquesta majoria. No us preocupeu, però us hem cobert.

Alguns dos i no

Abans de comentar com afegir un CTA al vostre lloc web de WordPress, és important tenir en compte les vuit directrius següents sobre com es pot escriure un CTA convincent..

 1. Accionable: Ordeneu a l’usuari que realitzi una acció específica. Sigui assertiu. No siguis vagi.
 2. Succinct: Mai escriviu frases completes dins d’un botó. Utilitzeu frases compactes que no superin les cinc paraules.
 3. Sorprenent: Dissenyeu que el CTA sigui l’element més visible de la vostra pàgina web. Utilitzeu un color contrastant i una mida de lletra més gran. Relaciona el color del botó amb el logotip de la teva marca, contrastant la resta de la pàgina. A més, animacions subtils com pols de botó i efectes de disseny com l’ombra 3D poden fer-ho encara més atractiu.
 4. Humor: Ser assertiu no vol dir que no pugueu ser enginyosos. La majoria d’usuaris admireixen un joc de paraules intel·ligent, i els puns tenen poders persuasius.
 5. Personal: Feu als usuaris la impressió que són a càrrec. És a dir, escriu quelcom a les línies de “Dóna’m el meu PDF gratis”, amb la resposta inversa (per si es tracta d’una finestra emergent) com “No, gràcies”. Sóc un prodigi ”.
 6. Sense restriccions: Paraules com “Comprar” i “Registrar-se” indiquen inconscientment que l’usuari ha de fer un esforç i donar alguna cosa a canvi de l’oferta. Qui no dubtarà quan se’ls demanés directament la participació dels seus diners o dades personals? El millor és indicar-lo i utilitzar-lo alternatives de baix fregament com ara “Provar” i “Obtenir”.
 7. Urgent: Si és pertinent, indueixi la sensació d’urgència, la por a perdre’s (FOMO) a la ment de l’usuari escrivint frases com “Només X peces restants” o un comptador de compte enrere que indiqui que l’oferta expirarà aviat..
 8. Tranquil·litzant: De nou, si és pertinent, deixeu clar als usuaris que no tenen res a perdre si fan clic al botó. Per exemple, poden cancel·lar la seva subscripció en qualsevol moment o obtenir un reemborsament complet si no estan satisfets amb el producte. Frases com “No calen targetes de crèdit” o “Cancel·la qualsevol moment” poden convèncer els usuaris de la vora per aprofundir.

I ja està. Compliu aquestes bones pràctiques per elaborar un CTA absolutament irresistible amb una oferta que no poden rebutjar.

On es col·loquen els CTA?

Els CTA són útils en diversos llocs del vostre lloc web, i els més populars són:

Col·locació CTA al final d’una publicació al bloc

Al final d’una publicació al bloc (Social Media Examiner)

Intenció de sortida de CTA

A la llista emergent (Omniconvert)

CTA Col·locació a la barra lateral

Dins d’una barra lateral fixa (Quick Sprout)

CTA Col·locació en contingut

A la meitat del contingut rellevant (Content Marketing Institute)

CTA pàgina de benvinguda

Com a pàgina de benvinguda (Quick Sprout)

A més, són especialment útils en els butlletins de màrqueting per correu electrònic. Els butlletins i els missatges de correu electrònic promocionals han de finalitzar sempre amb una crida atractiva per demanar als lectors que:

 • Llegiu les darreres publicacions del bloc
 • Descarregueu un recurs gratuït
 • Consulteu un catàleg de productes nous
 • Aprofiteu l’avantatge d’una venda o un descompte de temps limitat
 • Etcètera

Finalment, parlem de com afegir-ne un realment al vostre lloc web de WordPress.

Com afegir un CTA?

Si voleu codificar manualment el CTA amb CSS personalitzat, aleshores Aquest article és per a tu.

No obstant això, no cal passar per tots aquests problemes, tret que, per descomptat, ho desitgeu. Per complir aquesta tasca hi ha alguns complements realment fantàstics (gratuïts i de pagament).

A continuació, es mostra una recopilació de sis dels millors complements gratuïts (i freemium), seleccionats a mà per obtenir una referència senzilla.

Elementor

Complement del creador de pàgines elementor

Informació i descàrregaVeure la demostració

Principalment destinada a ser un creador de pàgines completament complet per a WordPress, Elementor és un complement fàcil d’arrossegar i deixar anar també que es pot utilitzar per afegir bonics CTA al vostre lloc web..

És cert que no necessiteu un creador de pàgines complet per afegir alguns botons al vostre lloc web. Però Elementor elimina completament el treball de fons permetre un disseny front-end en temps real, cosa que el fa molt convenient utilitzar-lo. Amb el pla professional, teniu accés a widgets CTA que us proporcionen un control total sobre el disseny dels vostres CTA.

El resultat final seria CTAs que responguin plenament i siguin mòbils. A més, també funciona com una forma de crear una pàgina de destinació amb WordPress.

Dreceres últimes

Complements de dreceres

Segons WordPress.com, “Un codi curt és un codi específic de WordPress que et permet fer coses molt fàcils amb molt poc esforç. Els codis curts poden incrustar fitxers o crear objectes que normalment necessitarien molts codis lletjos complicats en una sola línia. Shortcode = drecera ”.

Com el seu nom indica llavors, Shortcodes Ultimate és un complement gratuït carregat de codis ràpids que us permet crear fàcilment pestanyes, botons, caixes, lliscants i carrusels, vídeos responsius i molt més..

Dreceres Editor CTA final

Un cop instal·lat, el generador de dreceres està disponible a l’editor de publicacions de WordPress. Utilitzeu una combinació de caixes i botons per crear el vostre CTA personalitzat i sensible.

WPForms

WPForms WordPress Plugin

Informació i descàrregaVeure la demostració

És possible que els visitants del vostre lloc web vulguin posar-vos en contacte amb vosaltres per diverses raons, com ara:

 • Sol.licita un pressupost
 • Demaneu una oportunitat per col·laborar
 • Aclariu alguns dubtes
 • Només cal donar-li un toc al darrere

Un senzill formulari de contacte amb pocs camps d’entrada i un botó “Enviar” facilitarà la comunicació bidireccional i ajudarà a millorar l’experiència general de l’usuari. També us serà útil quan voleu que els vostres visitants es registrin a la vostra llista de correu electrònic.

En WPForms ve.

Es tracta d’un altre complement fàcil d’utilitzar, però potent, amb una simple interfície arrossegable. Només triguen uns minuts a preparar un formulari de contacte que funcioni i tingui un bon funcionament.

A més, ve precarregat de plantilles perquè escolliu i personalitzeu. I sí, els formularis generats són sensibles, faciliten el mòbil i estan optimitzats per a rastrejadors de motors de cerca.

També compta amb anti-spam automàtic integrat i podeu bloquejar els robots afegint un CAPTCHA, un reCAPTCHA o El nou reCAPTCHA invisible de Google.

Popup Maker

Popup Maker Plugin

Els popups són un mal necessari. Poden irritar els usuaris, però quan es programen correctament, són una benedicció tant per als administradors web com per als usuaris.

Per exemple, les finestres emergents amb intenció de sortida poden convertir els visitants d’un sol ús en habituals, i els demanen que es registrin a la vostra llista de correu electrònic a canvi d’alguna cosa valuosa, com ara un llibre electrònic gratuït..

I amb un popup pop-friendly amicat per a principiants i altament personalitzable, com ara Popup Maker, podeu crear qualsevol tipus i tipus de finestres emergents (desactivacions de correu electrònic, elements emergents de notificació, llums de vídeo i què en teniu)..

A més, podeu configurar els disparadors de clics, fer el seguiment del recompte obert a la finestra emergent i configurar un retard en el temps, entre altres funcions.

Boxzilla

Plugin Boxzilla

Boxzilla és un altre complement de trucada per a accions que permet crear capses que apareixen o es llisquen dins i fora d’acord amb els desencadenants previstos: temps al lloc (o pàgina), intenció de sortida, percentatge de desplaçament, nombre de visualitzacions de pàgines o un clic manual.

Aquests quadres poden contenir qualsevol format de contingut que us agradi.

Podeu personalitzar la posició de la caixa a la pantalla i utilitzar-la per a qualsevol CTA, com ara un formulari d’inscripció MailChimp, botons de compartició social, etc. L’aspecte de la caixa també es pot personalitzar completament amb un editor intuïtiu. També està optimitzada per a mòbils.

Pestanya lateral simple

Plugin de pestanya lateral simple

Afegiu un CTA global al vostre lloc web que enllaci amb el vostre contingut favorit mitjançant la pestanya lateral simple.

Afegeix una pestanya vertical a la part esquerra o dreta de la finestra del navegador que podeu enllaçar a qualsevol pàgina. La pestanya es manté a mesura que l’usuari es desplaci cap amunt o cap avall per la pàgina perquè sigui sempre visible i llest per a l’acció. I també és mòbil-friendly.

És senzill de configurar i utilitzar. Des d’una sola pàgina “Configuració” senzilla, podeu definir el text per a la pestanya, configurar els vostres tipus de lletra i colors i enllaçar-lo a l’URL de destinació..

OptinMonster

Formes OptinMonster WordPress Optin

Informació i descàrregaVeure la demostració

No podem acabar una col·lecció de plugins CTA sense fer esment de OptinMonster. Aquest popular programari de generació de plom ofereix una varietat de funcions que inclouen finestres emergents, barres flotants, un bloqueig de contingut, una roda de cupó, temps enrere i molt més. Fins i tot es pot utilitzar per crear un Mat de benvinguda crida a l’acció que els visitants simplement no perdran.

A més, és fàcil de crear i personalitzar els vostres optins / CTA amb el creador de campanyes d’arrossegament i desplegament intuïtiu, opcions de color il·limitades, fons de imatge, MonsterEffects i molt més. OptinMonster també admet la segmentació de llistes, l’automatització del comportament en temps real, les proves de divisió i les analítiques de conversions. Així que podeu conèixer de cop si el CTA funciona.


Completen la llista dels principals complements de WordPress que podeu utilitzar per afegir un CTA d’alta conversió al vostre lloc web. I ara ja sabeu la importància de fer-ho juntament amb les bones pràctiques que s’hi ajuden. Llavors, què esteu esperant? Endavant!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map