Com accelerar el vostre bloc de WordPress

Com accelerar el vostre lloc web de WordPress

Quan es parla de velocitat del lloc web, molts editors, que siguin usuaris o no de WordPress, argumentaran que és un factor important que s’ha de mantenir de manera coherent per la raó que pot afectar directament la experiència dels usuaris. El seu efecte és tan enorme que de fet, 40% d’usuaris d’internet va dir que abandonaran un lloc web que triga més de 3 segons a carregar-se (per això és tan important accelerar WordPress).


Al món actual, on la durada de l’atenció de la gent es redueix, és imprescindible que tots els propietaris de llocs web entenguin el valor de la velocitat com a factor clau de l’experiència de l’usuari i, per tant, un senyal important per classificar-se bé en les pàgines de resultats del motor de cerca..

Comproveu els elements que es descriuen a continuació, ja que hem recollit alguns dels trucs i mètodes que necessita per accelerar WordPress i ajudar el vostre lloc web a carregar-se a velocitat del raig.

1. Posa a prova la teva velocitat actual del lloc web

Eines Pingdom

Per poder optimitzar la velocitat del vostre lloc web, heu de conèixer el vostre punt de partida. Això vol dir que haureu de mesurar la velocitat inicial del vostre lloc web. A continuació es mostren algunes de les millors eines en línia gratuïtes que us poden ajudar a determinar quines parts del vostre lloc web poden causar collons d’ampolla:

 • Google PageSpeed ​​Insights: Copieu i enganxeu l’URL del vostre lloc web per veure quines zones podeu ajustar per millorar la velocitat de la vostra pàgina en dispositius mòbils i d’escriptori (com ara l’optimització d’imatges, la correcció d’enllaços trencats, etc.).
 • Prova de velocitat del lloc web Pingdom: Avalua totes les parts de la pàgina web i ofereix un esquema de rendiment completat amb una qualificació i recomanacions.
 • GTmetrix: Avalua el vostre lloc web proporcionant-vos una puntuació PageSpeed ​​i YSlow, informant-vos del temps de càrrega de la pàgina, la mida de la pàgina i el nombre de sol·licituds realitzades, així com solucions per millorar el vostre lloc web..
 • Prova de velocitat del lloc web Cloudinary: Aquesta eina ofereix anàlisis d’imatges de proves de velocitat del lloc web. Per què això és impressionant? Us ajudarà a mostrar com podeu millorar la velocitat del vostre lloc simplement optimitzant les vostres imatges (no calen codificacions complexes ni retocs del lloc).
 • Test de velocitat de teclat clau: KeyCDN ofereix un excel·lent servei de CDN, però també proporcionen eines gratuïtes per a la prova de velocitat i rendiment del lloc. Només heu d’introduir l’URL i registrar les puntuacions abans i després de fer retocs per veure quant podeu agilitzar WordPress.

2. Trieu un bon proveïdor d’allotjament per accelerar WordPress

WP Engine Hosting

Si publiqueu un lloc web de comerç electrònic o el lloc web utilitzi molts continguts diferents, com vídeos o infografies, feu que sigui prioritari trobar un proveïdor d’allotjament de confiança fiable. Si esteu realment seriosos amb el vostre lloc web, probablement voldreu deixar-vos fora de serveis de hosting gratuïts o compartits i, en canvi, opteu per un allotjament de WordPress gestionat de qualitat. Utilitzem i estimem WP Engine i no els podem recomanar prou. Les seves plataformes d’allotjament gestionades completament significa que us podeu preocupar menys del vostre servidor i més del vostre contingut.

Però, si això és més del que necessita, hi ha moltes opcions d’allotjament compartides per triar que són assequibles i més viables si tot just comences. Aleshores, si sorgeix la necessitat, podeu ampliar el vostre pla per obtenir més assignacions d’amplada de banda o altres avantatges d’allotjament que tinguin plans més grans. Per al hosting compartit, ens agrada Bluehost, ja que ofereixen molts avantatges per als nous blocaires, però també ens encanta Cloudways si busqueu una opció fàcil d’allotjament en núvol.

El que fa un bon amfitrió de WordPress

Quan escolliu un proveïdor d’allotjament, segurament hi ha alguns factors clau que voldreu tenir en compte. En funció de les vostres necessitats individuals, aquestes poden incloure:

 • Preu (sovint la consideració número 1 per a nous blocaires)
 • Nom de domini gratuït
 • Suport SSL o gratuït Anem a xifrar la integració SSL
 • Migració de llocs web gratuïta (important si no voleu migrar el vostre lloc web de WordPress)
 • Totalment gestionat
 • Especificacions tècniques (PHP, Nginx, etc.)
 • Còpies de seguretat de llocs web diaris, tot i que encara us recomanem que utilitzeu plugins per fer una còpia de seguretat de WordPress
 • Suport per xat, correu electrònic o telèfon per obtenir ajuda ràpida en tecnologia
 • Accés FTP / SFTP
 • Valoracions generals / ressenyes

3. Trieu un tema fantàstic de WordPress

Avui en dia, hi ha molts temes visuals impressionants que podeu triar. Tot i això, les aparences no equivalen necessàriament al rendiment, sobretot si el tema està mal codificat. Fins i tot un simple tema de blocs podria retardar el vostre lloc web si el desenvolupador no sabés què feien. La vostra millor aposta és triar un tema amb puntuacions de proves de velocitat excel·lents.

Total Arrossegueu i deixeu anar el tema de WordPress

Tema total de WordPress

Per descomptat, recomanem el nostre tema total de WordPress. Construït a mà aquí mateix a WPExplorer, no només està ple de grans característiques, sinó que també és molt ràpid. Feu un cop d’ull a aquesta guia de Kinsta sobre com fer-ho optimitzeu el tema de WordPress per a rapidesa!

El tema inclou moltes opcions integrades per a colors, tipus de lletra, dissenys, tipus de publicació personalitzada, estils de capçalera i molt més. No feu servir el tipus de publicació personalitzada del personal (o una altra característica)? Total inclou paràmetres d’optimització per desactivar funcions per accelerar WordPress al backend del vostre lloc web.

El tema també inclou WPBakery Page Builder, un compositor de pàgines visuals arrossega i deixa anar. Es pot utilitzar per crear dissenys de llocs web totalment personalitzables sense alentir el vostre lloc web (confieu en nosaltres; només cal fer una ullada a les nostres demostracions de Tema Total per veure amb quina velocitat podria tenir el vostre lloc web).

Tema gratuït gratuït de WordPress

Tema gratuït gratuït de WordPress

Cerqueu un tema senzill, ràpid i gratuït per al vostre bloc, portafoli o lloc web d’empresa? El tema gratuït elegant és una excel·lent opció que inclou funcions integrades i fàcils d’utilitzar com una plantilla de pàgina d’inici, tipus de publicacions de personal i cartell i un bloc bàsic. El tema inclou un bon nombre d’opcions de personalitzadors per a colors, logotip, widgets de pàgina de pàgina i algunes altres configuracions. Però això és el que manté Elegant lleuger! Si voleu afegir més personalitzacions, penseu en afegir el vostre CSS o bé en un editor visual ben codificat com Yellow Pencil.

Predeterminat vint-i-set temes

Vint-catorze temes de WordPress

I, per últim, el tema predeterminat de WordPress de l’any és normalment una bona opció a l’hora de considerar la velocitat del lloc. Quan mires Vint i disset (i anys anteriors també) el tema està ben codificat i les funcions es mantenen al mínim, cosa que és un bon indicador que, fins i tot després d’afegir contingut, el tema no hauria d’alentir la velocitat de la pàgina (només cal tenir compte en afegir plugins).

Però si voleu provar un altre tema (o fins i tot fer una prova total per vosaltres mateixos), només cal que utilitzeu les proves de velocitat a les que vàrem enllaçar..

4. Eviteu trastocar el vostre lloc amb connectors no necessaris

Monitor de consultes Plugin de WordPress gratuït

Si us pregunteu si hi ha massa plugins que alenteixen el rendiment del vostre lloc web de WordPress, la resposta serà pot ser. Realment, si dependrà de la mida dels vostres complements, si són compatibles entre si, si hi ha funcionalitats que s’encavalquen i, el més important, si són connectors ben codificats (igual que els temes, fins i tot si instal·leu un simple plugin per a enllaços socials, pot bloquejar el vostre lloc si està mal codificat).

Tot i que un dels diferenciadors clau que separa WordPress d’altres plataformes és la seva àmplia gamma de plugins, no vol dir que necessàriament haureu d’instal·lar tots els complements que veieu. Proveu només instal·lar complements que necessiteu, assegureu-vos de que suprimir plugins que ja no utilitzeu (no té cap intenció ser un protector de complements) i recordeu-ho actualització els complements per mantenir-los en forma de punta.

Quan escolliu plugins, recordeu centrar-vos en la qualitat que en la quantitat. A continuació es mostren alguns consells per gestionar els complements:

 • Proveu la velocitat del vostre lloc web (i executeu una còpia de seguretat d’un lloc web de manera segura) abans i després d’instal·lar un nou complement
 • Utilitzeu un perfilitzador de rendiment del complement com el gratuït Monitor de consultes
 • Opteu per complements amb múltiples funcions (com el complement tot-en-un de Jetpack: el connector estrella de WordPress)

5. Habilita la memòria cau de WordPress

WP Super Cache

Una de les formes més segures per accelerar WordPress és mitjançant la configuració de la memòria cau (fins i tot WordPress ho diu a la secció) Còdex). Pot augmentar significativament la velocitat de càrrega del vostre lloc web fins i tot quan utilitzeu un servei d’allotjament compartit. Funciona mostrant una còpia estàtica del vostre lloc web en lloc d’executar PHP i fer trucades a la base de dades per a cada visita, estalviant-vos un munt d’ample de banda en el procés.

WordPress utilitza aquest procés en diversos llocs del seu funcionament intern. Tanmateix, podeu millorar el nivell d’emmagatzematge en memòria cau d’altres processos de WordPress (i, en definitiva, agilitzar el conjunt de WordPress) mitjançant la instal·lació de plugins de memòria cau com W3 Total Cache o WP Super Cache.

Voleu obtenir més informació sobre què és la memòria cau de WordPress, per què l’heu d’utilitzar i com implementar-lo al vostre lloc web? Consulteu la nostra guia completa de caché de WordPress.

6. Accelereu WordPress amb un CDN

Els avantatges d’utilitzar un CDN per al vostre lloc WordPress

Una xarxa de lliurament de contingut és una extensió directa del servidor del vostre lloc web situat a tot el món que amaga el contingut estàtic del vostre lloc web. El contingut estàtic del vostre lloc, com ara imatges, CSS i fitxers JavaScript, s’emmagatzemen en aquests diversos servidors com a còpies caché. Quan un visitant fa clic al vostre lloc web, el servidor més proper a la ubicació del visitant recuperarà el contingut i el lliurarà posteriorment..

A més d’accelerar el lliurament del contingut als vostres visitants, un altre dels avantatges d’utilitzar un CDN amb WordPress és que minimitza la vostra latència ja que redueix la distància entre el servidor i la màquina final (en comparació amb serveis d’allotjament compartit o allotjament gestionats que només utilitza un servidor). Un test de latència del lloc web realitzat per KeyCDN va demostrar que un lloc web que utilitza un CDN pot experimentar una reducció del 73% en la latència a l’instant..

Hi ha una gran quantitat d’opcions de CDN gratuïtes per als usuaris de WordPress. Alguns dels millors proveïdors de CDN segons la nostra opinió són CloudFlare, Jetpack és Fotó i CDN77 (que té una prova gratuïta de 14 dies).

7. Actualitzeu la versió de PHP

PHP-FPM

Per als principiants, PHP és un llenguatge de script per crear llocs web interactius dinàmics com WordPress. WordPress es basa en PHP per executar el seu codi per generar pàgines web. La versió de PHP té un enorme impacte en el rendiment del vostre lloc web de WordPress, de manera que si podeu actualitzar a PHP 7, necessiteu-lo per agilitar les instal·lacions de WordPress al vostre servidor. De fet, un punt de referència realitzat per Kinsta Managed Hosting va demostrar que PHP 7 és gairebé 2 vegades més ràpid que la seva versió anterior.

Tanmateix, pot ser o no la vostra opció per actualitzar. Consulteu el proveïdor d’allotjament per veure si el vostre servidor s’ha actualitzat encara o per esbrinar el calendari per actualitzar-lo. És possible que algunes funcions antigues deixin de ser compatibles, així que assegureu-vos de provar al vostre lloc web (tema i complements inclosos) després d’actualitzar.

8. Optimitzeu les imatges per millorar la velocitat del lloc

WP Smush Image Optimizer

També podeu reduir el temps de càrrega del vostre lloc web optimitzant les vostres imatges. Quan pengeu una imatge al vostre lloc web de WordPress, podeu optar per comprimir-la o guardar-la com a JPG progressiu. Altres maneres d’optimitzar les vostres imatges per accelerar WordPress són les següents:

 • Redimensiona i retalla les imatges abans de penjar-les amb un programari bàsic d’edició de fotografies
 • Comprimiu i optimitzeu les imatges abans de penjar-les Kraken.io (un optimitzador fàcil i gratuït)
 • Reduir imatges penjades a través de complements d’optimització d’imatges, com ara WP Smush, WP Smush Pro (el nostre favorit) o ​​el Optimitzador d’imatges Ewww
 • Desactivar la connexió directa de la imatge (o, almenys, prendre mesures per evitar la connexió directa)
 • Definiu mides d’imatge dins del tema de WordPress
 • Ajornar la càrrega d’imatges fins que sigui necessari amb un complement WordPress de càrrega mandrosa

9. Netegeu la base de dades i limiteu les revisions de publicacions

Optimització de bases de dades

Després d’haver gaudit d’un temps que utilitzeu el vostre lloc web de WordPress, la vostra base de dades contindrà dades no utilitzades, òrfenes i duplicades que no necessiteu, així que haureu de trigar un minut per optimitzar la vostra base de dades de WordPress. Eliminació d’aquestes dades pot reduir la mida de la vostra base de dades, fent que el procés de còpia de seguretat sigui significativament més ràpid i més important, millorarà el rendiment general del vostre lloc web.

Les revisions de publicació també ocupen espai dins de la base de dades, per la qual cosa és recomanable limitar el nombre d’esborranys emmagatzemats a un mínim de 2 o 3 per servir de còpia de seguretat. Simplement afegiu aquesta línia de codi al fitxer wp-config.php:

define ("WP_POST_REVISIONS", 3);

O per facilitar-vos la vida, podeu fer servir un complement. Una de les opcions més populars és Optimitzar el WP, que inclou opcions fàcils de netejar les teves publicacions, comentaris, trackbacks, metadades i molt més.

10. Desactiveu Pingbacks i Trackbacks

Enllaços externs

De manera predeterminada, WordPress envia i rep pings i trackbacks de i cap a altres llocs web. Això succeeix quan altres llocs esmenten el vostre lloc web, que al seu torn us notifica i, quan s’aprova, actualitzen les dades de la publicació. Això pot fer que s’afegeixin enllaços irrellevants al vostre lloc, cosa que pot causar confusió als vostres visitants i també afecta el rendiment dels vostres llocs web.

Configuració de discussió de WordPress

Per desactivar les notificacions dels pingbacks i els trackbacks del lloc web de WordPress, inicieu la sessió al tauler i, a continuació, aneu a Configuració> Discussió i desmarqueu la opció “Permeten les notificacions d’enllaços d’altres blogs (pingbacks i trackbacks)” opció.

Embalatge

Tenir un fort nivell en la velocitat del vostre lloc web, el vostre lloc web augmentarà considerablement no només els motors de cerca, sinó la vostra audiència i experiència del client. Tot i que tenir un lloc web optimitzat en velocitat no ho és tot, pot ajudar-vos molt a conduir més trànsit al vostre lloc web i pot augmentar el nombre d’usuaris satisfets que eventualment es poden convertir en avantatges i vendes de qualitat..

Accelerar la infografia de WordPress

Voleu seguir llegint consells per agilitzar el vostre lloc web de WordPress? Consulteu-ho guia visual per accelerar WordPress de WP Shrug sobre com accelerar el lloc web de WordPress que podeu veure i descarregar des del seu bloc.

I com sempre, no dubteu a fer alguna pregunta o a afegir els vostres propis consells sobre com accelerar WordPress als comentaris que es mostren a continuació!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map