API de WordPress WP REST: què significa per a vostè

El WordPress API WP REST v1.2.3 afegeix extensibilitat i funcionalitat a un sistema de gestió de contingut ja robust i de confiança. Ofereix un benefici significatiu per a qualsevol desenvolupador de WordPress o qualsevol usuari amb necessitats empresarials especialitzades en el desenvolupament d’aplicacions nínxol. Incorporar les funcions de disseny REST i els tipus de publicacions personalitzades en codi de WordPress, el converteix en un marc d’aplicació completament nou que pot adaptar-se a tipus de dades personalitzades, aprofitar els nous ecosistemes de programari com a servei i que sigui relativament fàcil d’entendre i mantenir.


Aquesta API promet una rendibilitat fiable de la inversió de temps i diners, perquè la seva funcionalitat bàsica és menys probable que es trenqui quan s’introdueixen nous tipus de dades o es canvien protocols de tercers, Una interfície de programació d’aplicacions RESTful (API) ofereix al desenvolupador una flexibilitat funcional a WordPress. que també estendrà la seva longevitat com a eina reutilitzable.

Aquest article exposa els avantatges per als usuaris i desenvolupadors, descrivint breument la importància de REST com a concepte general de disseny web i funció específica de WordPress. Aprofitar millores post-WordPress v3, com els tipus de publicacions personalitzades implementades per l’usuari, inclou el que ja és un avantatge popular més enllà de la gestió de continguts en un proveïdor reutilitzable de serveis personalitzats que un desenvolupador pugui crear en períodes de temps raonablement curts. Aquestes millores importants, CPT i REST, per si mateixes, afegeixen una nova funcionalitat i extensibilitat a un conegut i molt estable producte programari.

Què és REST?

REST (REPRESENTACIONAL State Transfer), que utilitza Hypertext Transfer Protocol (HTTP), és un concepte de disseny web que ofereix avantatges clau per a WordPress, com ara:

 • Un marc agnòstic que proporciona una major estabilitat a mesura que canvien els tipus de dades.
 • La capacitat d’interaccionar amb una gamma més àmplia d’objectes i verbs heretats.
 • Interoperabilitat per executar-se amb nous protocols d’autenticació.
 • Interfícies reutilitzables independentment de protocols natius com JSON i AJAX.
 • Integració de fons amb diversos plugins i altres serveis com a servei.
 • Escalabilitat a mesura que es desenvolupen noves interfícies d’aplicacions.

Com funciona REST?

wordpress-working-for-you

Interfície de programació d’Arquitectura i Aplicació (API)

El maquinari d’informàtica i de xarxa apareixen normalment com la base de qualsevol model de disseny de programari clàssic; la interfície humana “suau” està a la part superior. L’arquitectura de referència Open Systems Interconnect (OSI) presenta set nivells diferenciables com un pastís de noces, amb la interfície de programació d’aplicació (o API) a la part superior. WordPress és una aplicació de programari que funciona en aquesta capa d’API.

Qualsevol aplicació està a la part superior d’un sistema operatiu quan subdivideu més l’API superior. L’aplicació converteix les dades recollides d’emmagatzematge local, connexions de xarxa o internet, en informació útil segons protocols predeterminats, regles preprogramades i procediments. Un navegador és un exemple d’una aplicació que s’executa en un sistema operatiu.

Els objectes de dades d’hipermèdia interactuen en aquest conjunt de memòries seguint especificacions de codi (com ara “verbs” HTML GET, PUT i DELETE), així com estàndards d’autenticació de seguretat com OAuth, CORS i SSL. Probablement heu creat programari per a clients que capturessin objectes específics “flotant” en aquest agrupament de memòries. Les API especialitzades estan dissenyades per capturar (interactuar amb) tipus específics d’objectes.

REST com a empresari de programari d’igualtat d’oportunitats

REST es diferencia dels dissenys d’aplicacions web més antics de la forma que es defineix o la solta REpresenta la manera de trobar objectes a la memòria. Una gamma més àmplia d’objectes “flotants lliures” a la memòria es porta a “bord” (State Transfer) perquè l’API REST no queda restringit per la forma en què “veu” les dades mitjançant regles, definicions, especificacions o protocols estrictes. L’adopció d’un disseny REST elimina la necessitat de crear API separades per a cada nou projecte. Aquest disseny de programari també té una major flexibilitat en els futurs canvis de dades o protocols.

Per què és important per a vosaltres el desacoblament

El terme agnòstic s’utilitza per descriure un disseny web REST perquè s’ha desacoblat (o desvinculat) de moltes restriccions de protocols i especificacions més antigues. Aquest desacoblament és especialment important ja que les dades passen d’un focus d’hipertext més antic a una nova definició més àmplia d’hipermèdia, estenent el teixit d’hipertext de dades hiperligades per incloure gràfics i vídeo. És important desconnectar un disseny web de les normes i especificacions establertes a mesura que canvien les definicions.

Conceptes més amplis de dades combinats amb la interoperabilitat en l’ús de, per exemple, verbs HTTP i sintaxi, milloren l’extensibilitat i l’escalabilitat del disseny web. Els desenvolupadors poden aplicar les mateixes operacions bàsiques (“verbs existents”) a objectes més oberts sense programari “trencador”. REST analitza una àmplia gamma de idiomes i especificacions sense prejudicis ni preconceptes. Podríeu considerar REST com a traductor universal de noves interaccions entre els sistemes antics i les vostres pàgines web de WordPress.

URL i Internet de les coses (IOT)

L’emergent Internet of Things (IOT) també està forçant els canvis en l’univers dels objectes i com es descriuen a, per exemple, WordPress. Considereu la manera com s’identifiquen aquests objectes mitjançant l’URI (Universal Resource Identifier) ​​i el seu localitzador de recursos uniforme (URL) i els subcomponents del nom de recurs uniforme (URN)..

Compareu, per exemple, els URL que descriuen protocols diferents per al mateix domini http://mydomain.com i ftp://mydomain.com. A mesura que el IOT s’expandeix, el nom d’URI, la ubicació i els mètodes de recuperació tindran una gran diversitat i requereixen una major flexibilitat en el maneig de diferències granulars. REST, com a concepte de disseny web, ajuda més que obstaculitzar el desenvolupament de programari.

RESTFUL Framework Application Application WordPress

wp-rest-api

De les taxonomies als tipus de publicació personalitzats

Tipus de publicació il·limitat i Podes, totes dues en la llista de complements de WordPress.org a la paraula clau tipus de missatges, proporciona automàticament modificacions de codi a l’activació que et permeten, per exemple, crear tipus de publicació personalitzada definida per l’usuari (CPT) amb les seves pròpies taxonomies.

Tot i això, aquests complements només proporcionen canvis de codi als fitxers bàsics de WordPress. Cap dels paquets de programari enumerats no completarà el codi necessari per mostrar els vostres CPT i taxonomies registrades al tema de la vostra instal·lació. Tots els paquets requereixen codificació manual addicional o compra de complements addicionals de programari que poden fer modificacions del programari basades en els menús sense cap codi manual addicional. Un altre complement a considerar és Interfície d’usuari de tipus de publicació personalitzada de webdev Studios. També actualitza només els fitxers bàsics de WordPress.

Del sistema de gestió de continguts al Framework Application

Desenvolupadors, des de WordPress v3.0 “Thelonius”, poden registrar els seus propis CPT i transformar així el clàssic marc de sistema de gestió de continguts de WordPress (CMS) en aplicacions amb tipus de dades personalitzats. REST estén la capacitat de funcions a protocols, especificacions i tecnologies de programari com JSON i AJAX. Si guanyes la vida com a desenvolupador, és important i ràpidament traduir les necessitats d’un client en una aplicació de programari fàcil d’operar que coneixen i confien.

Hi ha una versió de treball i una versió beta de API WP REST v2.0-beta4. Utilitzeu la versió beta només per a proves; no l’instal·leu mai en un lloc web de producció.

WordPress personalitzat per a aplicacions futures

En resum, l’API REST i les CPT no són característiques pròpies de les necessitats de l’usuari final de WordPress. Tanmateix, si sou un desenvolupador, se us paga per acomplir les necessitats empresarials d’un client més enllà de proporcionar un sistema de gestió de contingut estable però “fora de la plataforma”. Necessiteu un marc que prometi una rendibilitat de la vostra inversió de temps i diners. Qualsevol usuari de WordPress vol un marc estable i fiable que es pugui trencar quan es canvien els protocols o es modifica un tipus de dades per reflectir nous atributs. Una API REST millora aquesta certesa en fiabilitat i rendiment.

Incorporar l’API REST i considerar sempre els CPT amb taxonomies especialitzades és sempre una activitat que valgui la pena. L’API REST proporciona l’oportunitat d’un abast més ampli de la funcionalitat afegida de fonts externes i una major durabilitat en el disseny de l’aplicació perquè s’adapta més fàcilment a futurs canvis en els protocols. La instal·lació d’aquesta API i CPT us permetrà satisfer les necessitats dels vostres clients de manera rendible ara i en el futur.

Com trobeu amb què treballar l’API REST? Estàs emocionat pel futur de WordPress amb aquesta nova funcionalitat? Feu-nos-ho saber als comentaris!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map