Activitats fora del lloc per fer créixer el vostre lloc web de WordPress

Activitats fora del lloc per fer créixer el vostre lloc web de WordPress

Hi ha moltes maneres de fer créixer el vostre lloc web de WordPress i augmentar el nombre de visitants. Tot i això, tot i que es tracta d’optar els millors temes de WordPress i l’optimització en lloc, les opcions fora del lloc no es discuteixen tan sovint.


És una vergonya, perquè les activitats fora del lloc poden tenir un gran paper per ajudar a fer créixer el vostre lloc web de WordPress i el seu públic. Això pot ser particularment cert si teniu un negoci de maons i morters o un lloc web centrat en donar servei a la comunitat local. En definitiva, les vostres activitats fora del lloc poden conduir trànsit al vostre lloc web de WordPress, generar oportunitats i augmentar les vendes.

En aquest article, veurem com fer créixer el vostre lloc web de WordPress amb activitats fora del lloc. Discutirem què podeu fer fora de línia, així com què podeu fer en línia, però encara fora de lloc.

Vés a Meetups de la teva àrea local

Feu créixer el lloc web de WordPress amb Meetups

Depenent del vostre nínxol, indústria o de la finalitat del vostre lloc web, pot ser beneficiós que sigui visible fora de línia i a la vida real i també en línia. Comenceu de petit assistint a reunions a la vostra zona. Un lloc fantàstic per començar és Quedar. Meetup és un lloc web que permet que les persones que tinguin la mateixa afició, interès o que estiguin implicades en la mateixa indústria puguin trobar-se i reunir-se. D’aquesta manera, us ajudareu a conèixer gent de debò, generar debats al voltant del vostre interès i donar-vos a conèixer a vosaltres mateixos i al vostre lloc web.

Si no hi ha grups a la vostra zona que s’adrecin al vostre nínxol, n’inicia un. És probable que hi hagi persones a prop que vulguin unir-se a un grup així. Si viatgeu, intenteu incorporar esdeveniments Meetup en diferents ubicacions al vostre itinerari. Això realment ajudarà a augmentar el vostre perfil i fer créixer el vostre lloc web de WordPress.

Assistir a Conferències i Esdeveniments de Xarxa

esdeveniment de xarxa

Les conferències sobre els vostres nínxols i esdeveniments de xarxa són bones oportunitats per conèixer altres persones del vostre sector i treure el vostre nom. També podeu aprofundir en el que fan els vostres competidors i descobrir noves oportunitats per a vosaltres mateixos.

Un cop us acostumeu a fer esdeveniments i sabeu què comporten, pregunteu si podeu dirigir un taller o presentar-vos com a orador. Si ho feu, us ajudarà a establir-vos com a autoritat a la vostra àrea d’expertesa, ajudant a conscienciar el vostre negoci i lloc web en aquest procés..

Publicitat local

Publicitat

Si voleu promocionar el vostre lloc web específicament per als de la zona, busqueu quines opcions hi ha per anunciar-vos localment. Algunes opcions possibles per fer créixer el vostre lloc web de WordPress mitjançant publicitat local inclouen:

Ràdio Local

La ràdio és una forma excel·lent de promocionar el vostre lloc web de WordPress i augmentar el vostre perfil en general. Un anunci de ràdio ajudarà a difondre la paraula sobre el vostre lloc i a crear interès al seu voltant. Tot i això, això pot resultar car i val la pena controlar el trànsit al vostre lloc abans i després que els anuncis es transmetin per veure si són rendibles.

Diaris o revistes locals

Els diaris i revistes locals continuen sent molt populars entre moltes empreses demogràfiques i indústries. Cerqueu un mitjà que atragui al vostre públic objectiu i feu-hi publicitat. Com més gran sigui l’anunci, millor, així que si el vostre pressupost s’estendrà, opteu per un anunci de pàgina completa. També paga la pena gastar diners per aconseguir un anunci atractiu dissenyat, ajudant-lo a destacar de la multitud i impressiona el vostre públic.

Patrocinen un club esportiu local, un esdeveniment o una causa

Patrocinar un club esportiu local, causa o esdeveniment pot ajudar a augmentar el perfil del vostre lloc web de WordPress. En implicar-vos en causes locals, us convertireu en un membre valorat de la comunitat. També mantindreu el vostre negoci constantment en la ment de la gent. Quanta més gent tingui coneixement de tu, més probabilitats tindràs a recordar-vos i visiteu el vostre lloc en lloc dels vostres competidors.

Fulls de fulls i volant

La creació de fullets per promocionar el vostre negoci pot ser una forma exitosa fora del lloc per augmentar el trànsit al vostre lloc web de WordPress. Feu que el vostre fullet hagi estat elaborat per un dissenyador, de manera que sembli professional. Les persones que quedin impressionades amb el vostre fulletó probablement visiten el vostre lloc web.

Penseu detingudament per on distribuïu els fulletons, ja que necessiten arribar als vostres clients potencials. El vol de porta a porta pot ser eficaç, però requereix molt de temps. El mateix es pot dir amb els vols a la ciutat. Si us plau, podeu deixar fullets en àmbits clau on tingui pendent el vostre públic objectiu, com les cafeteries.

Publica un llibre electrònic a Amazon

publicar un llibre electrònic

Publicar un llibre electrònic a Amazon serà una gran activitat fora del lloc per fer créixer el vostre lloc web de WordPress. No se’ns deixa la idea d’haver d’escriure un llibre electrònic. No ha de ser massa llarg i podeu incorporar contingut al vostre lloc. Una altra opció és contractar un escriptor fantasma.

Assegureu-vos que el vostre llibre electrònic sigui rellevant per a la vostra empresa per assegurar-vos que esteu orientats al públic adequat. També paga la pena pagar un editor per comprovar-lo, ja que voleu que sigui prou alta qualitat per impressionar els lectors i animar-los a visitar el vostre lloc..

Quan publiqueu el llibre a Amazon, no el valoreu per més d’uns quants dòlars. El motiu de la publicació del llibre electrònic a Amazon no és guanyar diners amb les vendes. És promoure la vostra marca personal i el lloc web, ajudant a conduir trànsit. Si penseu el vostre llibre massa alt, trobareu a la vostra disposició possibles clients nous.

Podcasting

podcasting

Els podcasts són una forma relativament fàcil i eficaç d’atraure nous visitants al vostre lloc web de WordPress. Molta gent no els agrada llegir en línia, però els agrada escoltar. Si proporcioneu contingut en un podcast dinàmic, accedireu a un nou grup de seguidors potencials.

Una manera excel·lent de compartir els vostres podcasts amb nous oients és afegir el vostre contingut iTunes. Per registrar-se en un compte i enviar els podcasts, tenen la possibilitat de ser escoltats per milions de persones. Tanmateix, iTunes és particularment particular sobre els podcasts que accepten, per la qual cosa val la pena llegir-lo bones pràctiques de podcasting abans de començar.

A més d’executar els vostres propis podcasts, també heu de provar de parlar als podcasts d’altres persones. Cerqueu persones del vostre sector que tinguin els seus propis podcasts. Aquestes persones tindran el mateix públic objectiu que vosaltres, que és possible que consultin el vostre lloc després d’haver-lo sentit parlar.

Altres activitats en línia però fora de lloc

Hi ha moltes activitats en línia però fora de lloc que poden fer créixer el vostre lloc web de WordPress. Promoure el vostre lloc a les xarxes socials és una de les maneres més efectives d’augmentar el trànsit al vostre lloc. A continuació, es mostren algunes altres opcions;

YouTube

YouTube val la pena esmentar, ja que és un canal de mitjans de comunicació social que sovint es deixa passar per alt quan es tracta del màrqueting de xarxes socials. Si és adequat per al vostre lloc, crear el vostre propi canal de YouTube i vídeos pot ser una manera efectiva d’arribar a un públic nou.

Publicació de convidats

La presentació de convidats és una altra bona manera d’obtenir exposició per al vostre lloc. Trieu llocs que siguin de la mateixa indústria que el vostre negoci, fins i tot llocs de competidors, ja que tindran lectors a qui vingueu dirigit. Produïu publicacions de convidats d’alta qualitat que interessin i atrauran els lectors a fer clic al vostre lloc web.

Publicitat

La publicitat a Google o a les xarxes socials pot fer créixer el vostre lloc web de WordPress d’una manera ràpida i espectacular. Els anuncis de Google, els anuncis de Facebook i els de Twitter són opcions més populars i fàcils d’utilitzar que poden ajudar a promocionar el vostre lloc. Sempre assegureu-vos que feu un seguiment de les vostres anàlisis de llocs per saber si els vostres anuncis són rendibles.

Pensaments finals

Totes les opcions anteriors són una opció efectiva fora del lloc que us ajudarà a fer créixer el vostre lloc web de WordPress. Les activitats en què participi dependran del tipus de negoci que tingueu.

Considereu sempre el vostre públic objectiu. On pengen i quines formes de màrqueting respondran. A més, vigila amb atenció el vostre lloc perquè sapigueu que obteniu una devolució del vostre temps i diners.

Quines activitats fora del lloc heu intentat fer créixer el vostre lloc web de WordPress? Compartiu els vostres èxits o els vostres errors als comentaris següents.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map