9 raons per no escollir allotjament gratuït de WordPress

Quan creeu un lloc de WordPress per primera vegada, la majoria escollirem un host de WordPress recomanat, mentre que alguns podrien considerar-lo amfitrió gratuït de WordPress. Al cap i a la fi, WordPress.com ofereix un pla gratuït, per què no ho hauria de fer WordPress.org?


Dret? No tant.

Anem a deixar clar una cosa. Avui n’hi ha uns quants amfitrions gratuïts de WordPress això en realitat funciona. Tanmateix, la risc associat amb un amfitrió gratuït no val la pena el preu zero. Aquest article us explica per què. Discutiré el tema trastos habituals d’utilitzar un amfitrió de WordPress gratuït i recomanem algunes alternatives sense cap cost.

Sona bé? Comencem.

En aquesta secció, us explico cada factor de risc amb exemples de pràctiques comercials estàndard i heurístiques. Tingueu en compte que no tot tindran amfitrions gratuïts tot d’aquests temes, però la majoria d’elles és molt probable que en tinguin almenys uns quants problemes.

1. Vulnerabilitats de seguretat en un amfitrió de WordPress gratuït

Els amfitrions gratuïts de WordPress no tenen recursos per emprar enginyers de xarxa i experts en seguretat interna. Amb un tallafoc deficient i les mesures de seguretat insuficients, un host lliure és vulnerable a externs atacs de xarxa, convertint-lo en un terreny de pràctica per als pirates informatius novells.

En segon lloc, com que la barrera d’entrada a un amfitrió gratuït de WordPress és gairebé nul (ni tan sols és necessari que es registri una targeta de crèdit), els usuaris o robots amb intenció maliciosa podrien registrar-se fàcilment en un compte d’allotjament gratuït. Com que la instal·lació de WordPress resideix al mateix servidor, no sou vulnerable atacs interns.

Els pitjors tipus d’atacs són els els silenciosos – els que no es coneixen l’existència fins al moment en què es revelen. Permeteu-vos donar un exemple:

 • Imagineu-vos un sofisticat programari maliciós que resideix sense detectar al vostre lloc i, a més, es recupera en el procés de còpia de seguretat programada de WordPress.
 • Quan arribi el moment, el programari maliciós es produeix. Això pot ser quan hagueu acumulat un gran nombre de subscriptors de butlletins o que Déu no ho vulgui quan pagueu clients a la vostra botiga en línia.
 • El programari maliciós roba les dades dels vostres clients (inclosa la informació d’inici de sessió) i l’utilitza per a infinites finalitats malicioses.
 • Si un client utilitza la mateixa contrasenya en altres llocs web, l’impacte serà pitjor.

Dit això, és molt poc probable la possibilitat que algú llanci una botiga WooCommerce en un amfitrió gratuït de WordPress. La qüestió era donar-vos una idea de les coses que podrien anar malament i aconseguir que invertiu en seguretat de WordPress, encara que feu servir un amfitrió de pagament.

2. Problemes de rendiment

Sabem que els amfitrions compartits de WordPress tenen problemes de rendiment, sobretot quan hi ha un augment de trànsit o que algú fa un mal ús dels recursos del servidor compartit.

Imaginem el cas amb amfitrions gratuïtes, on absolutament qualsevol pot obtenir un compte sense gastar ni un centèric. Hi ha una bona probabilitat que tingui el vostre lloc de WordPress temps d’aturada intermitents i rendiment general molt dolent.

3. Recursos de servidor limitat

Els amfitrions compartits tenen diners per comprar servidors potents i oferir als seus inquilins (persones del mateix servidor d’allotjament compartit) un espai de disc il·limitat, una elevada quota d’operacions d’E / S i una amplada de banda il·limitada (sotmeses a una política d’ús just).

Els amfitrions gratuïts simplement no tenen aquest pressupost. Com a resultat, heu quedat atrapats poc espai al disc (de vegades amb prou feines prou per instal·lar els vostres complements de WordPress), ample de banda limitat, i un (molt) mida de càrrega de fitxers mínima baixa.

Com a resultat, és possible que no pugueu penjar imatges grans ni un fitxer multimèdia important (diguem-ne un PDF de 5 MB) al vostre lloc, fent que els vostres esforços siguin inútils. I endevina què? Realment no et pots queixar.

Els amfitrions gratuïts també tenen un model de negoci interessant cobraran quantitats de diners poc realistes per a simples actualitzacions com ara l’accés FTP o l’augment d’espai de disc. S’anomena aixopluc, que parlarem més endavant en aquest article.

4. Les còpies de seguretat automatitzades de WordPress són susceptibles de fallar

Sempre hem subratllat la importància de les còpies de seguretat de WordPress i com de vegades poden salvar la vida. Els amfitrions compartits més recomanats, com BlueHost i SiteGround, ofereixen còpies de seguretat automatitzades R1Soft del vostre compte d’allotjament. Els amfitrions gratuïts no ho són.

En un amfitrió gratuït de WordPress, fins i tot si configureu una còpia de seguretat automàtica mitjançant, per exemple, UpdraftPlus, hi ha una bona possibilitat que el treball cron (planificador) falli. Fins i tot si el planificador passa, hi ha la possibilitat que el treball de càrrega remota fallés a causa d’errors de xarxa o temps d’execució de PHP màxim. Sempre tindreu la possibilitat de comprovar si la còpia de seguretat de WordPress ha tingut èxit.

5. Atenció al client poc o cap

Serem reals aquí, els amfitrions gratuïts no us deuen cap tipus d’assistència al client. Si no responen, no podeu fer res al respecte (tret del trasllat a un host pagat!)

6. Terminació del servei inevitable i irreversible

Al llarg dels anys hi ha hagut molts amfitrions gratuïts de WordPress. CodeInWP va fer un estudi Va provar si els hostes gratuïts de WordPress funcionaven. Per a la seva sorpresa, alguns ho van fer. Tot i això, avança uns quants anys cap al 2019, dos d’aquests quatre amfitrions (el 50%) s’han abandonat.

Hosts gratuïts de WordPress que ja no funcionen el 2019, estudiat per CodeInWP

Amfitrions gratuïts de WordPress que ja no funcionen el 2019. Font de la imatge: CodeInWP

I endevina què? No em sorprèn!

En el pitjor dels casos – Hi ha la possibilitat que el vostre amfitrió gratuït de WordPress desapareixi durant la nit, sense cap advertiment ni comunicació. No ho sabeu Quan o encara que tornaran I si teniu sort, tindreu una còpia de seguretat completa de WordPress emmagatzemada en una ubicació remota, mitjançant la qual podeu restaurar el vostre lloc.

7. Els correus electrònics i els formularis de contacte de WordPress no funcionaran

Un dels principals problemes amb els amfitrions gratuïts és enviament per correu electrònic deficient. Concretament, la incapacitat per enviar correus electrònics des del servidor d’allotjament. Com que els amfitrions gratuïts permeten que qualsevol persona registri un compte, els robots maliciosos utilitzen aquests servidors per enviar un munt de correu brossa. Com a resultat, els proveïdors de correu electrònic principals es llisten a la llista negra dels principals proveïdors de correu electrònic, la qual cosa envia automàticament els missatges de correu electrònic que provenen d’aquestes IP..

És per això que la majoria d’amfitrions gratuïts desactiven la possibilitat d’enviar correu electrònic des dels seus servidors o, si s’activa, les possibilitats que els correus electrònics arribin a la safata d’entrada són prou mins.

 1. Això és especialment problemàtic quan els correus electrònics del sistema de WordPress, com ara els correus electrònics de restabliment de contrasenyes i les respostes del formulari de contacte, no es lliuren a la safata d’entrada. A continuació es presenten dues solucions:
 2. Podeu accedir a les respostes del formulari de contacte mitjançant la configuració del complement al tauler de control de WordPress.
 3. També podeu arreglar el problema d’enviament de correu electrònic completament, mitjançant un complement SMTP dedicat com ara WP Mail SMTP, que proporciona correus electrònics del sistema WordPress mitjançant un Servei SMTP com ara SendGrid o Mailgun.

8. Subdominis, anuncis i SEO

La majoria de proveïdors gratuïts d’allotjament de WordPress només us permetran utilitzar un sub-domini, per tal de preservar els seus esforços de marca. Si voleu enllaçar un domini personalitzat, serà una actualització de pagament.

La mateixa naturalesa té els anuncis. Els amfitrions gratuïts mostraran els seus anuncis al lloc de WordPress (per què no ho haurien de fer?) I no us permetran publicar els vostres propis anuncis. Encara que ho facin, mai no obtindreu el vistiplau aprovat per una xarxa d’anuncis més important (com Google AdSense) mitjançant un lloc web amb l’URL que sigui un subdomini.

Finalment, quan es tracta de WordPress SEO, aquí teniu algunes maneres en què un amfitrió de WordPress gratuït perjudica el vostre SEO:

 1. El vostre lloc està allotjat en un sub-domini amb un DA deficient. La visibilitat del motor de cerca ja està perdent.
 2. Els servidors amb sobrecàrrega generen temps de càrrega de pàgines més elevats, cosa que dificulta la vostra puntuació de SEO.
 3. Hi ha la possibilitat de granja d’enllaç, on el vostre domini mestre té centenars, si no milers d’enllaços sortints a altres dominis ombrívols o no representats. El resultat: un impacte molt negatiu per al vostre SEO.
 4. (Aquest porta el pastís) Si Google detecta malware conegut al vostre lloc, l’enregistrarà automàticament a la llista negra. Un cop llistada, aquest és el punt final del taüt de SEO. Podeu acomiadar aquest lloc. L’única opció seria començar a afegir amb un nou domini i (espero que) un amfitrió de WordPress pagat.

9. Migració desmesurada i migració difícil

 • Una de les maneres principals (i legítimes) d’aconseguir diners gratuïts pels amfitrions és via ultratge. Essencialment, cobren quantitats sobrepagades per a actualitzacions menors com ara augmentar l’espai del disc o l’amplada de banda de transferència.
  • Menys legítim de guanyar diners inclou vendre dades de clients com llistes de correu electrònic a spammers coneguts o “compradors de llistes”.
 • Finalment, si decidiu migrar el vostre lloc web fora de l’amfitrió gratuït, és possible que el procés de migració sigui complicat innecessàriament.

Millors alternatives a un amfitrió de WordPress gratuït

Al començament d’aquest article, vaig esmentar que compartiré millors alternatives per a allotjament gratuït de WordPress, que també són gratuïts. Aquí hi ha alguns:

WordPress.com (gratuït)

pàgina de destinació gratuïta per wordpress.com

T’ho creguis o no, un lloc gratuït de WordPress.com és un molta millor elecció que utilitzar un amfitrió de WordPress gratuït. Les dues limitacions són:

 1. Només és compatible amb el domini per a un compte gratuït de WordPress.com.
 2. Els anuncis es mostren de tant en tant al vostre lloc.

Una bona notícia és que obteniu un lloc web, un funcionament i un rendiment altament fiables, accés a desenes de grans temes gratuïts, i el millor de tot – ho sou ja a l’ecosistema de WordPress! Tot el que heu de fer per convertir el vostre lloc en un professional (i eliminar totes les limitacions) és:

 1. Actualització a un pla de pagament, a partir de 5 dòlars mensuals
 2. Migreu cap a un lloc de WordPress que s’allotgi a si mateix, que comença a uns 2,95 dòlars / mes

Recomanat per a: WordPress.com gratuït és ideal per a llocs de petita cartera, bloggers puntuals, aficionats i per compartir actualitzacions generals entre amics i familiars.

Allotjament de WordPress compartit: BlueHost (2,95 $ / mes)

BlueHost és un dels proveïdors d’allotjament de WordPress més populars, recomanat per WordPress.org. Potencia més de 2 milions de llocs de WordPress i ofereix un dels serveis d’allotjament compartit més assequibles del mercat.

Recomanat per a: Les persones que estiguin disposades a invertir una mica en el seu projecte i creïn un nou lloc de WordPress de la manera recomanada. Fet divertit: si aporteu diners, és més probable que us comprometeu amb el vostre projecte!

VPS Hosting – DigitalOcean ($ 5 / mes)

Si voleu girar-vos amb WordPress o necessiteu una mica de potència addicional, un VPS DigitalOcean (també conegut com droplet) és un amfitrió fantàstic.

Recomanat per a: Persones que cerquen poder addicional d’allotjament amb un pressupost baix (una sola tassa de cafè).

Cloudways: Hosting Cloud Cloud (10 $ / mes)

És possible que alguns puguin allotjar el vostre lloc de WordPress en llocs de computació en núvol com ara AWS o Google Cloud. Allà és on entra Cloudways. Gestiona el vostre servidor de núvol, garantint que el vostre lloc de WordPress sigui en condicions excel·lents.

Recomanat per a: Les persones que busquen allotjament de WordPress d’alt rendiment, amb la possibilitat d’escollir un proveïdor d’allotjament en núvol que triïn.

Alternatives no WordPress

Avui hi ha centenars d’alternatives gratuïtes i de pagament a WordPress. La majoria d’ells ofereixen allotjament freemium compatible amb anuncis similar a WordPress.com, mentre que d’altres són un CMS, similar a WordPress.org.

Cadascuna d’aquestes alternatives gratuïtes té un suport diferent per a funcions com ara el suport al domini personalitzat i la possibilitat de mostrar anuncis. Hem utilitzat algunes d’aquestes plataformes i recomanem Blogger, Tumblr, Dribbble, Adobe Portfolio (gratuït si teniu una subscripció activa a Adobe Creative Cloud), Wix i Weebly.


Alguna vegada us heu preguntat per què algunes persones trien un amfitrió gratuït de WordPress? Aquí hi ha dues raons per les quals puc pensar:

 1. Moltes persones consideren escollir un amfitrió gratuït perquè estan intentant un passatemps i no estan segurs de la longevitat del projecte. Per tant, no volen comprometre’s amb un pla de pagament. En aquests casos, ho és sempre millor per triar una alternativa recomanada, com ara un lloc gratuït de WordPress.com.
 2. Alguns usuaris poden simplement voler provar un lloc de WordPress que s’allotgi sense tenir en compte un pla d’allotjament. Hosts al núvol com DigitalOcean i AWS oferiu un període de prova generós que sigui perfecte per a aquestes aplicacions.

La baixada

En resum, els diners que creieu que estalviareu amb un amfitrió WordPress gratuït són, en realitat, un engany. El temps que dedicareu a solucionar problemes relacionats amb la seguretat del lloc, el rendiment i la fiabilitat general, ho farà en última instància, et costa molt més. No hi ha cap dinar gratuït, i això sempre passa amb l’allotjament gratuït de WordPress.

Si us preocupa el vostre lloc de WordPress i voleu comprometre’t amb això, ho és sempre millor per començar amb un amfitrió de WordPress recomanat. Comencen al voltant de 3 dòlars / mes, que és inferior al preu d’una tassa de cafè.

Heu utilitzat abans un host WordPress gratuït? Quina va ser la teva experiència? Feu-nos-ho saber als comentaris a continuació!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map