8 raons per evitar allotjaments web barats per al vostre bloc de WordPress

Tots hi hem estat quan escollim un amfitrió web. Ens hem preguntat la mateixa pregunta: puc treballar amb aquest amfitrió? En un moment de la nostra vida de WordPress, concretament mentre escollim un amfitrió web, tots ens hem preguntat aquesta mateixa pregunta: puc fer-ho amb aquest amfitrió?


La web amfitrió, literalment, és la llar del vostre lloc de WordPress. A mesura que el trànsit del vostre lloc creixi, necessitem actualitzar els amfitrions. Però no només es té en compte el trànsit, la nostra elecció es basa en una multitud de factors. El temps de funcionament mitjà de l’amfitrió, la qualitat del servei incloent el rendiment, la velocitat i el programari suportat, les habilitats tècniques del suport i la majoria importantment, el cost.

El factor de cost

WordPress Hosting: El factor de cost

Gairebé tots els principiants fan la mateixa pregunta a l’hora d’escollir un amfitrió web:

Quant costa?

Ho he fet i estic segur que també ho heu fet. Una vegada que us endinseu al meravellós món de WordPress, a poc a poc us adonareu que el cost d’un host web, tot i que el factor governant de la lògica humana, no és el més important.

Per què? El motiu és senzill; a mesura que apreneu més sobre WordPress, trobareu que hi ha molts factors com actualitzacions bàsiques automàtiques, Protecció DDoS, allotjament gestionat, CDN integrat, i una sèrie d’altres que entren en joc, un cop entres a la lliga gran.

Permeteu-me escollir el més barat i començar.

Aquí és aquí voltes errònies (però necessàries) a la vida que la majoria de nosaltres reflexionem després. Però bé: aprenem dels nostres errors, oi? Si, d’alguna manera, heu accedit miraculosament a aquest article mentre investigueu el vostre nou host web, esteu d’enhorabona! Per dir-ho de forma senzilla, eviteu allotjaments web barats (veureu per què en breu).

Problemes amb allotjament web barat

La majoria dels factors tractats en els paràgrafs següents estan relacionats entre ells. Ho és més reacció en cadena – un dèficit que porta a un altre problema. Si s’ho pensa des d’una perspectiva empresarial (equacions bàsiques de beneficis i pèrdues), trobareu que les raons són força obvies. Comencem.

1. Limitacions greus de recursos

WordPress Hosting: limitacions de recursos d’allotjament barats

Els amfitrions de web barats solen utilitzar servidors pobres o usats i / o rampes tants usuaris com sigui possible en aquests servidors. Com a resultat, es redueix molt la quantitat de recursos compartits entre cada usuari.

Per exemple, considereu un servidor amb 8 GB de RAM. Si omplim 100 persones en aquest servidor, cada persona obtindrà aproximadament 80 MB de RAM. (8 x 1000/100). És bastant decent. Incrementeu el nombre i començareu a tenir problemes.

Quin és el problema?

 • Límit de memòria amb PHP baix: Per començar, hi ha el límit de memòria PHP exigentment baix. Això ho hem establert WordPress funciona amb PHP, dret? Amb el límit de memòria de PHP baix, les mans de WordPress estan lligades. Quan instal·leu un tema nou o executeu un complement intensiu en recursos (per exemple a còpia de seguretat programada al núvol), WordPress fallarà i hi haureu de fer front pantalla blanca de la mort.
 • Base de dades sobrecarregada: Amb tota probabilitat, us limitarà a una instància de base de dades única (això vol dir que només és una instal·lació de WordPress) i el servidor de bases de dades es veurà excessivament sobrecàrregat. Com a resultat, es trigarà una estona a generar resultats de consultes (és a dir, a la latència), que finalment degradarà el rendiment del lloc..

2. Conundrum del disc dur

WordPress Hosting: Conundrum de disc dur de l’allotjament barat

Els discs durs del servidor solen ser més cars que els seus homòlegs d’escriptori. Això es deu a la seva millor fiabilitat, al seu rendiment més ràpid ia la vida mitjana més gran. Qualsevol disc dur és un recurs degradable i té, per tant, un vida viva. Això significa que després de la vida especificada, la probabilitat de fallar el disc dur augmenta significativament juntament amb el rendiment que es degradi per sota dels nivells acceptables. En resum, un cop finalitzada la vida útil del disc dur hauria de ser descartat.

Però no és el cas dels allotjaments web barats. Continuaran utilitzant aquells discos durs enderrocs (o fins i tot discs durs d’escriptori), que eventualment no funcionaran … i també ho faran totes les vostres dades!

3. Copies de seguretat petites o cap

Còpies de seguretat de WordPress

La majoria de vegades, els nous usuaris desconeixen la importància de les còpies de seguretat, cosa que el converteix en responsabilitat d’una bona empresa d’allotjament que cal prendre còpies de seguretat habituals. Tot bon host com BlueHost o WPEngine farà còpies de seguretat periòdiques del vostre lloc web i les conservarà fins a 30 dies!

Les possibilitats que un amfitrió web econòmic tingui còpies de seguretat regulars són prou reduïdes. Fins i tot si ho fan, hi haurà limitacions de mida inacceptables i curts períodes de retenció de còpies de seguretat. Com a bonus, fins i tot podrien cobrar-vos per restaurar una còpia de seguretat!

4. Suport sense experiència

WordPress Hosting: assistència barata d’allotjament sense experiència

En primer lloc, la resposta a un bitllet serà lent. Ni tan sols hi podria haver un programari de suport adequat. Si aconsegueu creuar aquests dos obstacles, en teniu el següent: pot ser que el servei d’assistència no us pugui ajudar a tenir problemes d’allotjament bastant simples. No crec que es posin en qüestió els problemes complicats, sinó que esteu tots sols.

5. Tècnics no qualificats = temps d’inactivitat més llargs

WordPress Hosting: allotjament barat, temps morts més llargs

Els tècnics de backend són persones que mantenen els servidors: tot, des de connectar els cables fins a instal·lar actualitzacions i seguretat del sistema operatiu. Els administradors especialitzats del servidor són molt cars, un concepte d’amfitrions barats que els agrada evitar com la plaga.

Els temps d’inici, però, són una part necessària del negoci d’allotjament compartit. Els millors del lot tenen programari avançat per evitar el seu efecte. Però, amb allotjaments web barats, trobareu recursos de servidor inadequats i subapartats, com ara el problema del disc dur que hem comentat anteriorment. Pareu amb tècnics sense experiència i sigueu a la vostra disposició temps d’inici freqüents i perllongats.

6. Avisos d’ús freqüent

WordPress Hosting: avisos de desús de hosting barat

De vegades, hi haurà pics de trànsit al vostre lloc web. Per exemple, si algú famós és un retuit de l’enllaç o es popularitza a Reddit. Cap L’amfitrió compartida normal anirà a registrar-ho com a ús de recursos.

Però no ho tinguem en compte. Els allotjaments web barats limiten els vostres recursos de manera que fins i tot a menor augment del trànsit us permetrà obtenir un avís d’ús excessiu. Repetiu-ho un parell de vegades i fins i tot podrien bloquejar el vostre compte i retenir-lo la seva dades fins que pagueu una multa!

7. Mala seguretat

WordPress Hosting: Hosting barat pobre seguretat

La seguretat és un aspecte tristament minat pels novells. Però això no ha d’excusar l’empresa de hosting. Se suposa que han de ser els experimentats, no? Els amfitrions web barats tenen unes mesures de seguretat realment pobres. Els tallafocs bàsics, la falta de protecció contra programari maliciós i la protecció gairebé nul·la contra els atacs DDoS deixen el vostre lloc vulnerable a una sèrie d’atacs.

El vostre lloc es converteix en un parc infantil per a pirates informàtics per a nadons.

Afortunadament, estàs utilitzant WordPress, que té molts mecanismes de seguretat integrats. Si teniu molts serveis al vostre lloc web, per exemple, en una botiga en línia, considereu l’actualització a un complement de seguretat premium com iThemes Security Pro i VaultPress per obtenir una capa afegida de seguretat.

Problema amb programari maliciós

Un exemple destacat seria la injecció de codi maliciós. Els pirates informàtics poden trobar ràpidament les llacunes de seguretat a la base de dades i incloure el codi maliciós, un procés conegut com la injecció de MySQL. Com a resultat, sense que ho sapigueu, el vostre lloc es converteix en un domini infectat per malware. Google marca el vostre domini com a punt de distribució de programari maliciós, i els vostres rànquings de SEO van a la baixa.

Punt de falla únic

Si el servidor utilitza un servidor de base de dades únic sense còpies de seguretat, un únic atac de programari maliciós pot provocar la infecció de totes les instàncies de la base de dades del servidor. Això vol dir que tots els llocs allotjats en aquest servidor de bases de dades estan afectats (cada un). Com a resultat, si el domini d’una altra persona és atacat, també en podríeu patir.

8. Costos ocults

WordPress Hosting: Hosting barat Cost ocult

Quan una empresa cobra productes o serveis que haurien de ser gratuïts, els classifiquem com a costos ocults. Els allotjaments web barats s’omplen d’aquest tipus de voltes. Poden cobrar-vos per:

 1. Restauració de còpies de seguretat
 2. Transferència de domini (una quantitat molt gran)
 3. Augmentar un bitllet de suport escalat
 4. Incidències d’ús excessiu de recursos

Hi va haver una vegada en què em vaig dedicar a la meva cobdícia i vaig comprar un VPS barat d’un dòlar. Vaig pensar, per què no provar-ho? Com era d’esperar, no va funcionar res. Al final del dia, vaig haver de pujar un bitllet d’assistència només per saber que ja m’havien facturat 5 $ per obrir un bitllet d’assistència, i molt menys respondre-hi!

Conclusió

WordPress Hosting: el millor allotjament

Els allotjaments web barats no expressen res més que desastre. Hem de tenir precaucions addicionals mentre seleccionem un host web que compleixi les nostres necessitats. El millor és seleccionar allotjaments web amb experiència i reputació com WPEngine, Media Temple, SiteGround, Cloudways o BlueHost per mantenir la vostra pàgina web segura. Podeu obtenir més informació sobre el millors amfitrions web a la guia d’allotjament de VentureHarbour. Un cop superat el vostre host compartit, podeu passar a opcions més potents, com ara l’allotjament de WordPress gestionat.

Llavors, teniu una història d’allotjament compartida? Ens encantaria saber quina ha estat la vostra experiència. A més, si teniu consells per evitar-ne els amfitrions o triar-ne, compartiu la vostra opció amb els altres lectors que trobareu a continuació!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map