8 consells per crear contingut de forma llarga amb WordPress

Consells per crear contingut de forma llarga amb WordPress

Els articles de WordPress de forma llarga són una forma excel·lent de proporcionar als vostres lectors informació en profunditat sobre un tema determinat. Generalment, només en tens un segon per captar l’atenció del lector. En cas contrari, passaran a algú que li pugui donar el que vulgui. Si els interessa un tema determinat, el que volen és valuós, entenedor i fàcil de navegar per la informació.


S’explica la importància del contingut de forma llarga

Pel que fa a WordPress, els articles de format llarg es refereixen generalment als que tenen més de 1.000 paraules. Per què haureu de dedicar molt temps a crear contingut? Bé, hi ha algunes raons.

En primer lloc, augmenta el temps al lloc. Com més temps sigui la còpia, més temps l’usuari passarà a llegir activament una pàgina (o diverses pàgines) del vostre lloc.

Els motors de cerca també tendeixen a afavorir el contingut de forma llarga. Segons Backlinko, les publicacions que es classifiquen a la primera pàgina dels resultats de la cerca de Google tenen un gran nombre de 1.890 paraules. Per tant, si voleu obtenir un nivell més alt centrant-vos en contingut més llarg és una estratègia sòlida.

A més, el contingut de formes llargues és més compartible. Mitjançant la millora de la durada dels vostres articles, també podreu impulsar els vostres comptes de comunicació i el trànsit social.

Si bé els primers motius es basen en SEO, també hi ha raons per crear contingut més llarg per a la vostra audiència. Per exemple, l’experiència general de l’usuari al vostre lloc. La navegació fàcil pel contingut de format llarg fa que sigui fàcil per als usuaris localitzar la informació que busquen. Això crea una experiència positiva, provocant que tornin directament al vostre lloc la propera vegada que cerquin una resposta.

Llavors, com podeu crear contingut de forma llarga amb WordPress? A continuació, oferim 8 consells que podeu utilitzar per aprofitar i crear el més gran impacte per al vostre lloc de WordPress amb articles més llargs.

1. Seleccioneu el tema correcte

Esteu escrivint per als vostres lectors, així que assegureu-vos que els oferiu temes que realment els interessen. Consulteu quins tipus de coses estan cercant o feu una ullada a les preguntes més habituals que us han formulat. Proporcionar aquesta informació de valor proporciona als lectors una raó per confiar en vosaltres i per veure-vos com una autoritat del tema.

Una forma de fer-ho és anar a Quora i veure quines preguntes es fan al vostre nínxol. Això us pot dir en què us interessa el vostre públic. A continuació, podeu fer servir les vostres analítiques de xarxes socials per fer el mateix i comprovar quins temes estan tendint. Els fòrums i espais en línia similars sovint fan el truc si el vostre pressupost per a la investigació és baix.

Moz Pro SEO Toolset

També podeu utilitzar Google Trends i Google News per veure el que la gent cerca i llegeix més. Tanmateix, si voleu gastar més diners, utilitzeu alguns dels millors eines de recerca de temes i tendències. Moz és una opció fantàstica que us pot ajudar a portar el vostre màrqueting de contingut i SEO al següent nivell.

2. Objectiu de contingut perenne

Per descomptat, hi haurà alguns temes que, naturalment, tindran una data de caducitat o que tindran una alta demanda només per un període de temps curt. Aquest tipus de contingut solen ser comunicats de premsa, actualitzacions generals d’esdeveniments o qualsevol altra cosa que passi amb la marca, anuncis, etc. També hi ha comentaris sobre esdeveniments actuals o publicacions en un bloc relacionats amb les tendències que passaran; només cal recordar el debat “Laurel vs Yanny” o “White and Gold vs Black and Blue Dress”. Moltes marques van saltar per la tendència i van publicar-ne, però no van ser publicacions de bloc llargs perquè no són perennes. Podeu optar per escriure sobre aquestes coses, però el millor és orientar-vos a temes que puguin ser la prova del temps. Hi dedicareu molt temps i esforços a crear aquest contingut, així que voldreu obtenir el màxim de temps i treure’n el màxim profit possible..

Plugin de WordPress gratuït de CoSchedule

Hi ha moltes eines que podeu utilitzar i un dels millors exemples és el complement CoSchedule que us pot ajudar a planificar el vostre contingut i diverses actualitzacions, de manera que el vostre contingut sigui sempre fresc i interessant per als vostres lectors. Aquesta útil eina us permet col·laborar amb el vostre equip i assignar tasques, obtenir una visió general de tota la vostra estratègia de màrqueting, saber quins són els millors moments per publicar, etc..

3. Utilitzeu Eines per editar i revisar correccions

Escriure no sempre és fàcil, sobretot quan es tracta d’editar i llegir la correcció de contingut un cop acabats. Hi ha molts errors gramaticals o d’ortografia, i mai no són bons per a la vostra reputació. Però, per sort, hi ha eines que us poden ajudar a millorar en aquest àmbit.

Ajudant de redacció gramatical

La gramàtica és una eina que probablement coneixeu perquè milers de milions de persones la utilitzen i és una de les eines fonamentals per a qualsevol escriptor. Podeu confiar en Grammarly per comprovar de forma intuïtiva tots els vostres errors de gramàtica i ortografia, les faltes de puntuació i les faltes d’estil. El seu ús va molt més enllà de qualsevol corrector de correccions predeterminat com els que podeu trobar al Word o al Google Docs. És gratuït, però si obteniu una versió de pagament, podeu comprovar fàcilment el plagi i obtenir una anàlisi de contingut encara millor.

Correcció de missatges de complement de WordPress gratuïta

El complement gratuït de correcció de correccions, de Scribit, d’altra banda, és un complement que podeu utilitzar directament a WordPress. Podeu configurar-lo perquè subratlli tots els vostres errors mentre escriviu o aquests errors poden aparèixer en una finestra independent. Podeu afegir terminologia especial per tal que sigui personalitzada i estigui a punt per fer-la servir.

Guia d’estil Checker Plugin gratuït de WordPress

Finalment, el Style Guide Checker és un complement que us ajuda a crear un conjunt de regles que cal seguir els creadors de contingut, cosa que us permet tenir una qualitat de contingut consistent al llarg de tota l’estratègia de màrqueting de contingut. Pot abastar-ho tot, des de la puntuació fins al format.

4. Feu que el contingut es pugui compartir

A les persones els encanta compartir contingut que els sembli interessant i que pensen que d’altres els interessaria igualment. Fes que el contingut sigui fàcil de compartir per ampliar l’abast i l’impacte dels teus articles de forma llarga. Com en totes les coses de WordPress, teniu un munt de complements de compartició social per triar.

Integra les xarxes socials amb AddThis

AddThis ofereix uns quants complements que podeu utilitzar per fer que el vostre contingut sigui més compartible. És una gran plataforma que permet afegir ràpids i fàcilment botons de compartir flotants, botons de seguiment de perfil social i fins i tot publicacions relacionades. Haureu de registrar-vos per obtenir un compte AddThis gratuït per utilitzar els complements i veure analítiques del vostre contingut compartit, les xarxes de referència, les visualitzacions de pàgines i molt més..

Giny Social Candy

O si busqueu una opció més senzilla, considereu el complement del widget Social Candy. Afegeix un creador de widgets socials intuïtiu que podeu utilitzar per afegir els vostres enllaços de perfil social preferits a qualsevol àrea preparada per a widgets. Trieu entre 25 xarxes socials, 3 estils de botons i dimensions personalitzables.

5. Formateu el contingut

Els lectors volen un contingut fàcil de digerir, on puguin trobar ràpidament la informació exacta que busquen. Una manera excel·lent d’ajudar-los amb això és formatar el contingut perquè tinguin encapçalaments, subtítols i llistes clares, de manera que puguin escorcollar-se a través de l’article de forma llarga i trobar ràpidament el tema que buscaven..

Descarregueu el contingut de la taula fàcil

És possible que també vulgueu plantejar afegir una taula de contingut. Per als continguts de format llarg, això és molt útil per als lectors. Si el tema de WordPress no inclou aquesta funció, un complement com el de la taula de contingut fàcil. Aquest complement és exactament com s’anuncia: és una manera senzilla d’afegir una taula de contingut a les teves publicacions o pàgines. El complement funciona automàticament agafant capçaleres. Utilitzeu les opcions incloses per seleccionar l’estil de Taula de contingut, format de vinyetes, suport jeràrquic, desplaçament suau i molt més.

6. Afegir visuals és obligatori

Una manera excel·lent de fer arribar la informació als lectors és mitjançant visuals com ara infografies, gràfics o altres imatges. Són perfectes per condensar informació en un format senzill. I, fins i tot quan no calen imatges, és convenient afegir-les de totes maneres, per desglossar el text llarg.

Infographic Maker - iList

iList Infographic Maker és un complement de WordPress que us pot ajudar a crear una visualització de dades i informació que estigui bé i captiu immediatament l’atenció del lector. Podeu crear llistes, infografies, gràfics i gràfics excel·lents i pot marcar la diferència en la vostra estratègia de màrqueting de contingut.

Vision Interactive - Image Map Builder per a WordPress

Vision Interactive Image Builder us permet fer més coses amb les vostres imatges: afegiu text, notes, enllaços, formes, línies i altres coses que us poden ajudar a aclarir el vostre punt i inspirar la gent. Podeu crear imatges, fullets interactius i explicar una història en qüestió de segons.

Visualitzador: administrador de taules i gràfics per a WordPress

Finalment, utilitzeu Taules i gràfics de visualitzadors per crear gràfics interactius, gràfics i altres eines de visualització que puguin ajudar el vostre públic a comprendre les dades que esteu presentant. És molt senzill d’utilitzar i hi ha més de 9 tipus de gràfics que podeu utilitzar. Tots els gràfics són interactius i sensibles, que seran encara millors per als vostres visitants.

7. Obteniu la promoció

Si heu captat l’atenció del lector i considereu que és una font d’informació fiable i coneixedora, podeu començar a promocionar els productes i serveis que heu d’oferir. Després d’haver-los proporcionat informació valuosa sobre un tema, potser voldreu oferir els vostres serveis per ajudar-vos a crear una solució a la pregunta amb què us van abordar originalment..

Una opció és afegir una trucada a l’acció (o CTA). Per triar, hi ha molts plugins de trucada de WordPress. Amb aquests podeu dirigir els lectors al formulari de registre del vostre butlletí, a la pàgina de preus, al formulari de contacte per contactar-vos, etc..

De forma alternativa, si el vostre lloc web també inclou una botiga de comerç electrònic, podeu utilitzar un codi curt per afegir productes relacionats al text. Per exemple, si utilitzeu WooCommerce, podeu utilitzar i personalitzar el codi curt [de productes] per mostrar articles rellevants segons la categoria, el SKU, la popularitat, etc. (vegeu una llista completa de Variables de codi curt WooCommerce per obtenir més informació).

8. Crear amb SEO a la ment

Per descomptat, per arribar al màxim de lectors, cal tenir un rànquing elevat en cercadors. I, per aconseguir-ho, cal tenir contingut optimitzat en SEO.

Primer voldreu començar amb la recerca de paraules clau. Planificador de paraules clau de Google és una eina fantàstica per descobrir i investigar paraules clau, així com per jutjar la vostra competència.

Plugin SEO de Yoast

Però, un cop hàgiu establert les paraules clau objectiu, no voldreu omplir el vostre text. Sovint es produeix com a incòmode i poc natural (per a lectors i motors de cerca). Yoast és un excel·lent complement que us permet afegir aquestes paraules clau per comprovar la seva llegibilitat. Això és per garantir que res no soni natural i ajudeu a optimitzar el contingut per als vostres lectors (i els motors de cerca). A més, el complement és útil per afegir funcions de SEO importants al vostre lloc, com ara un mapa del lloc i pa de pessic. Perquè els vostres esforços en SEO SEO puguin assolir una valoració global per aconseguir els vostres articles de forma llarga.


Si voleu crear articles de WordPress amb format llarg que tinguin un gran impacte, recordeu que tingueu en compte aquests consells durant tot el procés de creació. Els articles de format llarg tenen certament el seu lloc i serveixen per al seu propòsit; I, quan ho hagin fet correctament, veuràs grans resultats.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map