6 punts de localització per augmentar el trànsit del vostre lloc de WordPress

6 punts de localització per augmentar el trànsit del vostre lloc de WordPress

La localització de llocs web és una de les maneres més nobles i fàcils d’utilitzar d’atreure un públic nou al vostre negoci. Tanmateix, amb tants llocs ja presents a la vostra indústria, només hi ha moltes coses que podeu fer per destacar.


De mitjana, les marques tenen empremtes en 7 mercats diferents mitjançant 7 ofertes de localització diferents (inclosa la nativa). Els estudis també ho demostren El 75% dels usuaris en línia prefereixen llegir i comprar en la seva llengua materna. Això fa evident que la localització s’està convertint en una necessitat amb la competència creixent en nombroses indústries en línia.

També és en aquest lloc on es juguen els hacks de localització extra-milles poc ortodoxos. Aquestes activitats de traducció són més o menys conegudes per la indústria en general. Tot i això, requereixen un compromís i molta cura per a la seva implementació, és per això que la majoria de les empreses solen descuidar-les.

Beneficis de la localització de contingut

Primerament, mirem per què hauríeu de parar molta atenció a la localització.

Visibilitat en línia ampliada

En resum, la localització representa la traducció completa del contingut del vostre lloc de WordPress a altres idiomes. L’únic que és lògic és que aquest moviment suposaria diversos beneficis per a la vostra marca i el trànsit en general.

Un dels avantatges més obvis de la localització és l’augment del rànquing de motors de cerca i la visibilitat general en línia. El vostre lloc serà molt més probable que es mostri a les pàgines de resultats de la cerca de persones a Google, Bing i Yahoo gràcies al contingut localitzat.

Perfil de públic més ampli

La gent no necessàriament ha de parlar anglès per poder utilitzar Internet. Assegureu-vos que el vostre contingut estigui disponible en idiomes globals us garantirà que atreu un ampli ventall de persones al vostre lloc. Inclouen idiomes populars com l’alemany, el rus, l’espanyol i el francès.

Els visitants i clients que d’una altra manera és poc probable que donin una ullada addicional al seu lloc podran gaudir del seu contingut, ordenar els seus productes i interactuar d’altra manera amb el vostre lloc web. Això també obre les portes perquè el boca a boca es difongui sobre el vostre lloc localment a diferents regions del món. És molt més probable que una persona a França comparteixi un article o producte en francès. Trucant a públics en la seva llengua materna, podeu augmentar l’abast i el trànsit de llocs web.

RoI elevat

Els propietaris d’empreses i els administradors de llocs solen veure la localització i l’optimització del lloc com a despeses innecessàries. Invertir en la localització del vostre lloc web donarà fruits amb el pas del temps. En assegurar-vos que més persones puguin comprendre i utilitzar el vostre contingut, és molt més probable que els convertiu en compradors, seguidors i influents..

Això seria impossible mitjançant qualsevol altre mètode de publicitat en línia o SEO. Per què? Pel simple fet que la majoria de la gent no parla més d’un idioma. El rendiment de la inversió (RoI) implicat en la localització de WordPress és un factor real que val la pena tenir en compte abans de sumir-se al procés de localització.

Localització que tinguin en compte

Ara per als “hacks”. A continuació, es mostren 6 maneres senzilles de localitzar contingut al lloc de WordPress per obtenir un millor trànsit.

1. Optimització de paraules clau a tots els idiomes

Optimització de paraules clau a tots els idiomes

Ens ha tocat breument el tema de l’optimització de motors de cerca (SEO), però què representa a la pràctica? En definitiva, SEO permet als llocs situar-se en alt o baix segons el nivell d’optimització present en el contingut. Com a tal, és important complir amb els estàndards de SEO establerts per Google per garantir un trànsit elevat per al vostre lloc de WordPress. Una de les preocupacions més importants dels propietaris d’empreses és el fet que molts clients internacionals simplement no compraran productes que no s’ajusten al seu estil de vida..

Per exemple, El 33% dels compradors entrevistats simplement va declarar que rebutgen comprar qualsevol cosa que figura en USD exclusivament. L’aspecte d’enginyeria social de les vendes és igual d’important en la conversió com és tot el procés de localització del lloc web. Per tant, és important tenir en compte les paraules clau internacionals al SEO del vostre lloc.

Plataformes com Google Adwords i SEM Rush han estat creades de forma inalçada per satisfer les necessitats de SEO de llocs web individuals. Aquestes eines són una gran passarel·la per a la localització de continguts a tot el lloc, especialment quan es tracta de millorar el trànsit general. S’asseguraran que coneixeu les últimes tendències i paraules clau de la indústria, permetent una localització molt més precisa i significativa del contingut mateix.

2. Localització de contingut multimèdia

Traducció de suports de WPML

No és cap secret que la gent escorri pel contingut mentre naveguen per Internet. Tot i això, això va en contra de mantenir-los compromesos al vostre lloc web. Per esmenar això, haureu de pensar en localitzar el vostre contingut multimèdia a més del text corporal previst a cada pàgina. Totes les vostres imatges, vídeos i materials d’àudio se sumen al resultat final, que és la conversió puntual, però freqüent del visitant.

Les transcripcions, els subtítols o fins i tot els esforços de localització complets realitzats en contingut multimèdia parlen de volums com a marca. Els usuaris tindran molta més probabilitat de trobar-se amb el vostre lloc i de relacionar-vos amb el vostre contingut si poden experimentar tot el que esteu intentant comunicar..

De vegades, la localització no es pot fer servir o no és completa. No apropeu la traducció de contingut mitjançant mètodes DIY i assegureu-vos que totes les dades del vostre lloc es localitzen segons el tipus de contingut.

Un bon complement de traducció de WordPress ha d’incloure opcions de traducció de suports. D’aquesta manera es pot editar el títol, el subtítol o fins i tot la imatge en funció del llenguatge.

3. Localització específica de la cultura

Una concepció errònia comuna sobre la localització és que és el mateix que traducció. Tot i això, els dos no podrien estar més lluny. La traducció representa una traducció directa i individualitzada de contingut original a un altre idioma. El que separa la localització d’aquest procés és el factor cultural i social que hi ha al darrere.

Per exemple, els visitants de la Xina i els Estats Units veuran les coses de maneres diferents malgrat els millors esforços per apaivagar les dues parts. Aquí és quan entra en joc la localització del contingut en cada idioma específic.

Per fer-ho correctament, és una bona pràctica treballar amb parlants nadius i escriptors amb titulacions en diferents idiomes. Pot ser que els creadors de contingut bilingüe no siguin suficients si el contingut del vostre lloc requereix experiència tècnica i un toc humà en la mateixa mesura. Com hem esmentat abans, eviteu la traducció de bricolatge per tal d’assegurar l’augment del trànsit i el percentatge de conversions posteriors del vostre lloc de WordPress a tot el món.

4. Repensar la interfície d’usuari i navegació

Repensar la vostra interfície d’interès i navegació

El fet que traduïu el contingut a idiomes com el japonès, el grec i l’italià no vol dir que el vostre treball estigui realitzat. De fet, és un dels majors obstacles en la localització de llocs web l’optimització tècnica del propi lloc WordPress.

Es poden produir problemes de codificació de text en qualsevol moment en què hi ha diversos alfabets. No només haureu de modificar la vostra Interfície d’Usuari (UI) per adaptar-vos a aquests canvis, sinó que també haureu de canviar la codificació de fons del contingut presentat. Els tipus de text Unicode, com UTF, són l’opció perfecta per als llocs web localitzats, especialment aquells que ofereixen una desena d’idiomes.

De la mateixa manera, l’UI de la vostra navegació, pàgina de destinació i categories haurà de ser redissenyada per satisfer les necessitats tècniques de cada idioma. D’aquesta manera s’assegurarà una classificació SEO molt més alta per a les vostres pàgines, així com un major trànsit per al vostre lloc WordPress a llarg termini.

Utilitzar un tema de WordPress ben codificat (com el tema Total de WordPress) que suporta RTL i diversos tipus de text és un lloc ideal per començar.

5. Feu que la conversió sigui fàcil i accessible

Fer que la conversió sigui fàcil i accessible

Si bé els percentatges de conversions segueixen el trànsit inicial, el seu paper en la visibilitat del vostre lloc no es pot exagerar. Els llocs amb intenció de comerç electrònic haurien de ser prioritari ressaltar al màxim els botons de compra a la interfície del seu lloc.

Els blocs haurien de fer el mateix per a les seves seccions de comentaris i els botons de les xarxes socials. Si bé els llocs de l’empresa han de prioritzar les seves línies de contacte i atenció al client. Segons el paper principal del vostre lloc en la representació en línia del vostre negoci, heu d’assegurar-vos que és fàcil de relacionar i convertir per a qualsevol persona que pugui visitar-lo..

Això garantirà que els vostres visitants participin amb contingut presentat, sense importar els idiomes natius o les opcions de localització un cop arribin al lloc web. Al seu torn, això pot conduir a taxes de conversió més altes, millor rànquing SEO i més ingressos per al vostre negoci segons el nínxol on opereu (vendes, publicitat, serveis, etc.).

Optimitzeu el vostre lloc per a la generació de plom, tenint en compte també SEO i localització. Per exemple, amb OptinMonster podeu crear campanyes orientades en funció de la ubicació. D’aquesta manera podeu seleccionar un estil d’optin (aparició, presentació de diapositives en forma, intenció de sortida, etc.) i un text que s’adapti millor al vostre públic objectiu.

6. Feedback i comunicació del públic

Per últim, una de les millors eines a la vostra disposició en termes de localització del lloc és la pròpia audiència. Assegureu-vos d’estar sempre obert a suggeriments, comentaris, crítiques constructives i trastorns puntuals amb el vostre públic. Aprofiteu totes les oportunitats a la vostra disposició per obrir una conversa i parlar sobre temes rellevants de la indústria, així com els seus pensaments i opinions sobre el vostre lloc web i marca.

Aquesta és una font de comentaris i crítiques inestimables a la qual se li faria molt difícil trobar un reemplaçament. El públic internacional que vingui al vostre lloc sens dubte tindrà consells i consells sobre com millorar encara més la vostra localització. En fer-ho, la seva contribució es convertirà en un actiu valorat en l’optimització de la vostra pàgina web en curs, fent que les seves opinions siguin importants en un sentit pràctic.

Un cop més, això es fa per garantir taxes de trànsit més altes per al vostre lloc WordPress. Però no vol dir que heu de mantenir les coses estrictament tècniques i professionals. Participeu en la conversa tal com ho faríeu als mitjans socials i als fòrums populars per tal de deixar la millor impressió als vostres seguidors.

Millors connectors de localització

La localització és una eina fantàstica, però traduir el contingut pot ser tediós. També heu de dissenyar una manera de mostrar contingut localitzat als lectors sense perjudicar el vostre SEO. Aquí és on entra un bon complement de traducció.

WPML

WPML Translation WordPress Plugin

Informació i descàrregaVeure la demostració

Tot i que no és una plataforma autònoma en si mateixa, aquest no deixa de ser un dels millors complements de WordPress dedicats a la localització de contingut. És força intuïtiu i discret, cosa que permet localitzar en profunditat tant manualment com automàticament. WPML també inclou integració de SEO i altres addicions de qualitat de vida que poden augmentar el vostre trànsit en molt poc temps.

TranslatePress

TranslatePress - Traducció de WordPress i complement multilingüe

La traducció del lloc de WordPress no ha de ser un procés difícil si feu servir el complement adequat per accedir a la tasca realitzada. TranslatePress és un complement fàcil d’utilitzar que és capaç de traduir tota una pàgina web alhora, inclosos formularis. Està completament integrat amb Google translate i per tant té accés a dotzenes d’idiomes que podeu utilitzar. Translate Press s’adapta perfectament als llocs web de comerç electrònic perquè és lleuger i discret.

Weglot

Weglot Plugin WordPress multilingüe

Si intenteu localitzar el vostre lloc web de WordPress per a països i públics diferents, Weglot us ofereix una manera d’agilitzar el vostre procés. Això ho fa mitjançant la detecció automàtica de contingut, el que significa que teniu accés centralitzat a tot el vostre contingut escrit mitjançant la interfície d’usuari de Weglot. També permet la col·laboració en equip que permet convidar altres escriptors i traductors al vostre lloc web per obtenir una qualitat molt millor de les traduccions a llarg termini.

En resum

Tot i l’anhel evident per a més trànsit i conversions, és important col·locar-se en aquest sabates del vostre públic al fer-ho. Assegureu-vos de cercar els idiomes més populars de la vostra indústria i si tenen sentit o no en termes de contingut existent.

No us conformeu amb les tendències, les opinions externes de les empreses d’èxit, perquè l’èxit no és universal, però és molt subjectiu. Un cop establerts els idiomes que desenvolupareu en els vostres esforços d’optimització en curs, tingueu en compte aquests embuts. És una manera excel·lent d’incrementar el rendiment global del vostre lloc de WordPress!

Teniu algun altre consell o trucs de localització? O preguntes sobre les que vam compartir? Deixa un comentari: ens agradaria escoltar-te!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map