5 retocs ràpids per millorar les conversions de blocs

5 retocs ràpids per millorar les conversions de blocs

Hi ha moltes coses fantàstiques sobre guanyar diners en línia, però una d’elles és el fet que podeu establir objectius quantificables i mesurar-los amb un gran grau de precisió. Per exemple, si voleu reduir el percentatge de rebots en un 5%, només cal que implementeu mesures que creieu que us ajudaran. Utilitzeu un servei com Google Analytics per supervisar l’efecte i, a continuació, esbandiu i repetiu.


Un cop tingueu un públic establert o una base de clients (fins i tot relativament reduïda), les oportunitats d’ajustar el vostre bloc per augmentar les conversions i els ingressos són gairebé il·limitades. Sovint podeu obtenir més esforços amb la mateixa quantitat d’esforç modificant el que ja teniu en lloc de cercar visitants nous.

Això és una cosa que he començat a prendre seriosament en els últims mesos, ja que he modificat el meu propi bloc per augmentar les conversions i, en definitiva, la meva línia de fons. En aquesta entrada vull compartir amb vosaltres alguns ajustaments molt ràpids i fàcils que podeu fer per augmentar el vostre èxit de blogs.

La importància del seguiment

Abans de començar, he d’explicar com d’important és que disposeu d’un mitjà exacte de seguiment de totes les mètriques que siguin rellevants per als ajustos que feu..

Per exemple, si voleu implementar un ajustament que espereu que augmenti la vostra taxa de subscripció al butlletí, voldreu conèixer el nombre de subscriptors nous que atragueu periòdicament. Tanmateix, tu ho ets també voldreu conèixer el nombre de visitants del vostre blog durant el mateix període de manera que pugueu produir el percentatge de conversions com a percentatge d’aquests visitants. Un augment dels subscriptors de correu electrònic no significa necessàriament que el vostre ajustament hagi funcionat, sinó que només podreu atraure més visitants.

Per ajudar-vos a sortir en aquest front, conclouré cada ajustament amb recomanacions sobre les mètriques que heu de fer el seguiment.

Feu-lo un pas a la vegada

I només una cosa abans de posar-nos en contacte amb les coses bones: assegureu-vos que només implementeu i feu un seguiment d’un ajustament alhora. Si implementeu diversos retocs al mateix temps, els efectes positius (o negatius) poden “contaminar”, i no tindreu ni idea de quin ajustament va aconseguir quin resultat..

La velocitat amb què podeu obtenir resultats concloents depèn realment de la quantitat de trànsit que arribeu al vostre bloc. Podeu optar per executar un experiment a la setmana, o potser un al mes, si no obteniu gaire trànsit. Juga-ho a l’orella i comprova com va el teu primer ajustament.

Va bé, prou amb els preliminaris: anem a aquests canvis!

1. Incrementeu el nombre de publicacions del bloc a la vostra pàgina principal

Sembla força avorrit, oi? Quina diferència possible tindrà en relació amb les conversions o els ingressos? Bé, pel que fa a l’esforç d’implementar aquest ajustament contra el benefici potencial, en realitat hi ha una gran diferència.

En primer lloc, no oblidem que augmentar o reduir el nombre de publicacions del bloc a la pàgina principal és senzill si el vostre bloc és la vostra pàgina principal. Això es pot fer en aproximadament 5 segons navegant a Arranjament> General al tauler de control de WordPress:

Incrementeu el nombre de publicacions del bloc a la vostra pàgina principal

Si utilitzeu un creador de pàgines per a la pàgina d’inici, el canvi de recompte de blocs dependrà del creador que feu servir. Per exemple, si utilitzeu el tema Total (que inclou el creador de pàgines visuals de WPBakery), voldreu editar el recompte de publicacions a la pestanya “Consulta” de la vostra graella:

Incrementeu el nombre de publicacions del bloc a la vostra pàgina principal amb el vostre creador

Probablement sigui el canvi més ràpid que haureu fet mai. Parlem ara dels beneficis possibles.

Hi ha arguments de tots dos sentits quan es tracta de quantes publicacions de bloc haureu de tenir a la vostra pàgina principal. Hi ha qui diria que hauria de tenir un nombre més gran (és a dir, 10) perquè això permet als lectors l’oportunitat de navegar per més publicacions sense haver de fer clic en una altra pàgina. D’altres dirien que menys publicacions en el bloc significa menys temps de càrrega (i tots sabem l’important que és agilitzar WordPress), cosa que significa visitants més feliços. Hi ha una enorme quantitat de dades convincents per fer una còpia de seguretat d’aquest segon argument.

Com en la majoria de les qüestions d’aquesta naturalesa, la clau és reconèixer les dues parts de l’argument i després fer proves. Si només teniu 5 publicacions de bloc a la pàgina d’inici, proveu-ne 10 i viceversa. Potser proveu encara més o menys segons el que us sentiu aventurer.

Mètriques (només a la portada): el percentatge de rebots, el temps al lloc, les pàgines per visita i la durada mitjana de la visita

2. Utilitzeu extractes manuals

Aquesta suggestió segueix directament de l’anterior i pot ser que pot alleujar qualsevol temor dels temps de càrrega de mamuts. Sobretot si inclouen moltes publicacions de bloc a la pàgina principal.

Quan es tracta de mostrar publicacions en forma d’arxiu (per exemple, a la pàgina d’inici o a la pàgina de categories), hi ha generalment tres maneres de fer-ho:

 1. Mostra tota la publicació
 2. Mostra un extracte determinat automàticament (per exemple, 100 caràcters)
 3. Mostra un extracte creat manualment

Personalment sóc fan de l’opció tres. D’aquesta manera, el visitant pot llegir una visió ràpida de cadascuna de les publicacions de la pàgina d’inici sense haver d’aprofundir al contingut complet tret que vulgui. Crec que és el compromís perfecte.

La majoria de temes bons permeten afegir extractes manuals d’una de les dues maneres.

Etiqueta de WordPress Més informació

Primer, podeu afegir l’etiqueta “Llegir més” (Alt + Maj + T) en el punt de la publicació que voleu que s’acabi el fragment..

Extracte de Metabox de WordPress

O enganxeu el vostre fragment personalitzat al quadre de meta “Extracte” de la pantalla Edita la publicació.

Mètriques (només a les pàgines d’inici / arxiu): el percentatge de rebots, el temps al lloc, les pàgines per visita i la durada mitjana de la visita

3. Fes que el teu CTA primari sigui més important

En cas que us pregunteu, un CTA significa “Call to Action”: un element que incita els visitants a dur a terme la vostra acció desitjada. Podria ser subscriure-us al vostre butlletí de notícies, comprar el vostre producte d’informació o qualsevol altra cosa completament.

Tot i que podeu tenir diversos CTA al vostre bloc (tot i que esperem que no tinguin tants cops), haureu de tenir un que és més important que la resta. Per a molts, aquest és el formulari de subscripció per correu electrònic. Aquest CTA “primari” hauria de ser el més important possible. Si no ho és, toqueu-lo perquè sigui així. Els suggeriments inclouen:

 • Es converteix en l’element més vistós de la pàgina
 • Movent-lo per sobre del plec (que pot resultar enorme augment del clic a través)
 • Situant-lo a la part superior de la barra lateral
 • Situant-lo per sobre del contingut principal
 • Passant a una finestra emergent

Trieu un dels elements anteriors (recordeu-ne més d’un!) I poseu-vos a prova els resultats. Pot ser que tingueu una sorpresa agradable.

Mètriques (a totes les pàgines on apareix el CTA): el resultat desitjat del CTA (per exemple, un nou subscriptor), el total de visitants al vostre bloc i el primer dividit per el segon (per obtenir el percentatge de conversió del percentatge)

4. Afegiu un enllaç important a la vostra pàgina principal de diners.

Probablement hi hagi una pàgina en concret al vostre bloc que generi més ingressos (directament o indirectament) que cap altra. Pot ser una cosa com una pàgina de “recursos”. O potser un producte. Sigui quin sigui, haureu de fer-lo fàcilment accessible als vostres visitants. Com que potser no té sentit afegir al menú principal, podeu afegir un enllaç destacat a la barra lateral, al peu de pàgina o, possiblement, a la capçalera (segons l’aspecte del vostre lloc). D’aquesta manera el vostre enllaç apareixerà a les pàgines més possibles.

Per destacat vull dir realment gràfic. No hauria de ser només un altre enllaç de text, sinó que hauria de destacar de la mateixa manera que ho fan els vostres CTA (perquè és essencialment un CTA com qualsevol altre).

Un bon exemple d’això és la barra de trucades que WPExplorer utilitza a la part superior de la pàgina:

Barra de crida principal de WPExplorer

Destaca clarament en comparació amb altres enllaços de la pàgina o del menú.

Mètriques: visites a la pàgina de diners, total de visitants al vostre bloc i la primera dividida per la segona (per donar-vos el percentatge de clics percentuals)

5. Augmenta el predomini de la compartició social

Espero que, com a mínim, tinguis un complement de compartició social al teu bloc. Però, de fet, podeu fer moltes coses més per impulsar referències socials al vostre bloc.

El fet senzill és que molta gent no serà la que es debatia de compartir el contingut, tret que sigui realment senzill (i temptador) per a ells. Haureu de valer la pena.

Hi ha diferents maneres de fer-ho, però hi ha dues senzilles.

AddThis complement compartit social

Proveu els botons compartits flotants. Un bon complement és els botons de compartir WordPress de AddThis. És fàcil d’instal·lar i de suport a més de 200 canals de xarxes socials. Els visitants del vostre lloc tindran un munt d’opcions de compartir amb AddThis.

Ús compartit de la publicació al bloc

O bé incloure botons per compartir a la part superior i / o inferior de cada publicació. En funció del tema de WordPress, aquesta opció pot estar integrada. Per exemple, amb el tema de WordPress total al qual navegaràs Aparença> Personalitzar> Blog> Missatge únic i utilitzeu els “Elements de disseny únic” per habilitar el mòdul Compartir social. A continuació, només heu d’arrossegar i col·locar-lo on vulgueu Ja sigui abans de la imatge destacada o després del contingut principal. Alternativament, aquesta característica també s’inclou a la secció Plugin JetPack – només heu d’activar-la Jetpack> Configuració> Compartir.

Podeu obtenir més informació sobre aquestes tàctiques en una publicació recent que vaig fer sobre la conducció del trànsit al vostre bloc des de Twitter. Comenceu a implementar aquests retocs (i qualsevol cosa que la vostra imaginació pugui conjurar) i analitzeu els resultats.

Mètriques: nombre de referències de les xarxes socials al vostre bloc, visitants totals del vostre bloc i la primera dividida per la segona (és a dir, augmenta el percentatge de visitants socials del vostre blog com a resultat del vostre ajustament?)

Rascar la superfície

En aquesta publicació he presentat un bon nombre de retocs senzills que podeu fer per impulsar les conversions al bloc. Però el cas és que n’hi ha molts més. Per exemple, no ho sóc esmentat eines de prova de divisió, que és probablement la forma més eficaç de retocar. L’optimització del vostre bloc hauria de ser un procés perpetu i els ajustos anteriors haurien de ser només el començament.

Tenint en compte això, m’agradaria saber si teniu algun suggeriment per a fer retocs al vostre lloc web que puguin augmentar les conversions i els ingressos. En cas afirmatiu, compartiu-nos amb nosaltres a la secció de comentaris que hi ha a continuació!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map