5 raons per les quals el vostre lloc web de WordPress no es classifica a Google

5 raons per les quals el vostre lloc web de WordPress no està al punt més alt de Google

Heu configurat el vostre lloc de WordPress i heu llegit molts articles sobre “Com fer” sobre l’optimització de motors de cerca. Et sents prou bé sobre el lloc on es troba el teu lloc web, de manera que el llançes oficialment. Tot el que heu de fer és esperar a que Google indexi el vostre lloc web i vegi on ocupa el lloc web … però per què encara trobeu que el vostre lloc web de WordPress no es classifica a Google?!


Però potser han passat uns quants mesos, potser uns mesos, potser un any o més, i encara no podeu passar la tercera pàgina. Què estàs fent malament? Hi ha notícies bones i males. La bona notícia és que el vostre rànquing baix és probablement degut a un problema que es pot modificar fàcilment. I les males notícies? Només hauràs de donar-li un temps més per veure si la correcció ajuda al teu rànquing.

A continuació es mostren algunes de les raons més habituals per les quals el vostre lloc web de WordPress no es classifica a Google.

1. El vostre lloc de WordPress té un contingut feble

1. El vostre lloc de WordPress té un contingut feble

Per a Google, el contingut i els enllaços són els seus dos factors de classificació més importants. Per tant, si no teniu un bon contingut, el vostre lloc de WordPress no té gaire possibilitat de classificar-se. Hi ha un munt d’elements que s’hi endinsen fer contingut “bo”. Per que el contingut sigui el millor que pugui ser, utilitzeu el següent com a llista de verificació:

 • Informatiu – El vostre contingut ha de deixar el lector amb el sentit que va aprendre alguna cosa i que el seu temps no es perdia.
 • Correcte gramaticalment – Atenció a l’anglès adequat mantenint-se al corrent de problemes com ara escrits, frases de fragment, puntuació i molt més.
 • Llarg – El contingut ha de tenir com a mínim 400 paraules, però el contingut escrit amb més bon rendiment és de 1.000 o més.
 • Frescor – Quants anys té el vostre contingut? Actualitzeu freqüentment el vostre bloc amb contingut nou? No actualitzar mai el vostre lloc amb contingut nou és un problema que pot incloure els vostres rànquings. Esforçar-se a actualitzar alguna cosa almenys una vegada al mes,
  i preferiblement setmanal.

Si proporcioneu contingut setmanal i fresc de qualitat setmanalment, no us haureu de preocupar de no classificar-vos per un dels factors més importants de Google..

2. Heu canviat els vostres enllaços permanent

2. Heu canviat els vostres enllaços permanent

Enllaç permanent fa referència a l’enllaç permanent a una pàgina del vostre lloc web o bloc. Desitgeu que siguin descriptius i, amb la freqüència possible, incloguin la paraula clau que està dirigida a la pàgina o a la publicació.

Si els vostres enllaços de connexió tenen bits addicionals com “? P = 3282949” o si són massa llargs o contenen paraules d’aturada (per exemple, “i”, “per”, o “fer”), caldrà que siguin més humans i llegible per màquina. Tanmateix, si ho fas de manera equivocada, Google perdrà el seguiment d’aquestes pàgines i perdràs la classificació.

Si en algun moment heu de canviar els vostres enllaços enllaç, us mostrem com podeu canviar els vostres enllaços enllaçats sense renunciar a la vostra classificació.

3. El lloc no té resposta mòbil

3. El lloc no té resposta mòbil

Una mica més de la meitat del tràfic de llocs web es genera a través dels telèfons mòbils. Els dissenyadors web tenen el repte de fer un lloc web per complaure diversos navegadors en diferents dispositius, és per això que molts fan que els llocs web siguin “sensibles”.

Un lloc web “sensible” s’adaptarà a un format fàcil d’utilitzar per a un determinat dispositiu. Un lloc web que no és fàcil d’utilitzar obtindrà una reducció de Google durant les consultes de cerca basades en mòbils. Google tracta de promocionar llocs web amb una gran experiència d’usuari.

Per comprovar el vostre lloc web, utilitzeu Google Eina de prova amigable mòbil. Us dirà si el vostre lloc web és amigable per a mòbils i us avisarà de qualsevol problema (com ara pàgines que es carreguen parcialment) de manera que sabeu què arreglar. I si esbrineu que el vostre disseny de WordPress actual no és òptim per als vostres lectors de mòbils, penseu en canviar a un dels millors temes de WordPress de negocis, tots els quals responen plenament a la majoria de dispositius..

4. El vostre lloc web no és visible als motors de cerca

4. El vostre lloc web no és visible als motors de cerca

Si el lloc web de WordPress no es classifica a Google i tot just comença amb WordPress, potser no coneixeu moltes de les opcions per personalitzar la configuració del lloc web. Per tant, és possible que hagis canviat alguna cosa sense adonar-te de la manera afectar l’optimització del vostre motor de cerca.

Inicieu la sessió al vostre tauler de WordPress i navegueu a Arranjament> Configuració de lectura i desplaceu-vos cap avall fins a Visibilitat del lloc. Cal seleccionar l’opció “Permetre que els motors de cerca indexin aquest lloc”.

Assegureu-vos de desmarcar la visibilitat del motor de cerca

Si no és seleccionat, seleccioneu-lo i, després, deixeu un temps perquè Google indexi el vostre lloc i vegeu si la vostra classificació de la pàgina millora.

Si és seleccionat, potser només haureu d’esperar una mica més o podríeu trobar un altre problema.

5. No ets tu, són les teves paraules clau

5. No ets tu, són les teves paraules clau

Les paraules clau són importants per optimitzar el motor de cerca i ajudar a classificar la pàgina, però si s’utilitzen de manera incorrecta, en realitat poden fer més mal que bé. Aquí hi ha tres bones pràctiques que han de tenir en compte:

 • No feu paraules clau – El farcit de paraules clau implica omplir paràgrafs amb les paraules clau que voleu orientar. El contingut farcit de paraules clau és poc natural i no natural. Voleu utilitzar paraules clau, però és natural llegir i elevar els vostres pensaments i punts al llarg de la peça.
 • Utilitzeu paraules clau de cua llargaParaules clau de cua llarga tenen tres o quatre (potser encara més) paraules de llargada i són més específiques del que un comprador vol. Amb aquestes paraules clau és més fàcil classificar-ho. A més, és probable que els clients que utilitzin aquestes paraules clau siguin més llargs al cicle de compra, ja que saben exactament el que volen.
 • No intenteu classificar-vos per a les paraules clau amb un lloc feble – Si només intenteu classificar-vos per a paraules clau amb un alt índex de competència, és probable que perdeu altres llocs web. És per això que el millor és començar a orientar-vos a paraules clau amb una competitivitat baixa o mitjana. Quan comenceu a classificar-los, podeu buscar paraules clau amb més competència. Només heu d’assegurar-vos de fer la vostra recerca primer!

I si voleu una mica d’ajuda amb l’ús de la vostra paraula clau, considereu l’ús d’un complement. Una gran opció és SEO de Yoast, que inclou una opció “paraula clau d’enfocament”. Un cop hàgiu definit la paraula clau en què voleu centrar-vos, podreu analitzar la densitat de paraules clau, l’ús dels títols, si la paraula clau es troba a la vostra adreça URL, etc. A més, si actualitzeu a Yoast SEO Premium, podeu orientar fins a 5 paraules clau d’una pàgina, facilitant l’optimització encara més fàcil.

Treball cap a un rànquing més alt

Utilitzeu aquesta informació per realitzar un auditoria al vostre lloc web i comproveu si sabotejava bé el rànquing del vostre lloc web. Algunes poden ser solucions més fàcils o més ràpides que d’altres, però totes ajudaran. Recordeu que, per a qualsevol d’ells, haureu de donar temps a Google (penseu-ho unes setmanes) per ajustar els rànquings.

Té consells per afegir? O bé una pregunta sobre una de les raons per les quals hem explicat per què el vostre lloc web de WordPress no es classifica a Google que hem esmentat? Deixa una nota a la secció de comentaris i inicia la conversa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map