5 problemes habituals de post-llançament de WordPress

5 problemes habituals de post-llançament de WordPress

La creació d’un nou lloc web de WordPress és emocionant i satisfactòria i, si som sincers, és més que una mica estressant. Fins i tot amb una llista de comprovació prèvia al llançament del lloc web fàcil de seguir. Però l’obra encara no s’ha acabat.


Tot i que teniu un procés de control de qualitat d’alta qualitat, hi ha alguns problemes difícils de detectar abans de llançar un nou lloc web. A continuació, es mostren els cinc problemes més habituals que es produeixen als llocs de WordPress després de la publicació del lloc i consells sobre com solucionar-los ràpidament.

1. Enviaments de correu brossa als formularis de contacte

12 millors complements anti-spam contra WordPress 2019

És difícil determinar quin nivell de protecció contra el correu brossa es necessita abans de la publicació d’un lloc web. El correu brossa (ja sigui indesitjat o no perjudicial), està tan estès al web en aquests dies que pot ser difícil d’evitar per complet, i és molt freqüent que el propietari d’un lloc web tingui inundacions de publicacions de correu brossa poc després del llançament..

Hi ha 2 maneres comunes de lluitar contra els bots de lloc: els bots i les captchas. Honeypots fa referència al mètode d’afegir un camp a un formulari que s’amaga als usuaris però que els robots s’emplenaran. Per als llocs de WordPress, hi ha molts complements populars de formularis com Gravity Forms i Contact Form 7 que ofereixen passos senzills per habilitar les bessones.

Una altra opció és afegir un captcha a un formulari que requereix que l’usuari completi un petit trencaclosques per demostrar que no són un robot. Les opcions Captcha han millorat amb els anys i Recaptcha de Google ara ofereix un captcha invisible amb configuració diferent. Alguns llocs web poden requerir tant fulls de mel com captcha per reduir un gran volum d’enviaments (per sort hi ha una gran varietat de complements anti-spam disponibles).

2. Rendiment lent a causa de la configuració de l’allotjament

El millor allotjament de WordPress per al vostre lloc web

El rendiment ha estat un focus crític per a tots els llocs de WordPress des que la velocitat de les pàgines mòbils es va convertir en Google factor de classificació el 2018. Els temps pobres de càrrega de pàgines i els temps d’inactivitat poden tenir un impacte negatiu de gran abast en un lloc web nou, però hi ha diversos passos que cal fer per mitigar els possibles perjudicis.

Comenceu a executar proves de velocitat i rendiment preliminar redisseny del lloc web en un servidor de producció. Aquestes proves inicials poden deixar de banda qualsevol problema futur, però les proves posteriors al llançament obtindran els resultats més precisos, sobretot quan es tracta de llocs web d’alta circulació..

Si veus temps de càrrega de pàgina lents, avalueu primer la configuració de l’allotjament. El lloc web és en un servidor d’allotjament compartit amb recursos limitats? El servidor pot gestionar el volum de trànsit?

Com que la majoria de dissenyadors i desenvolupadors web segueixen les millors pràctiques per optimitzar les imatges, normalment no trobareu l’optimització d’imatges com a culpable d’alt rendiment en un lloc web..

La majoria de les proves de rendiment desglossen el temps de resposta del servidor i aquesta mètrica pot ajudar-vos a determinar si cal canviar la configuració o el servei d’allotjament. A més del rendiment, és possible que vulgueu provar un sistema de control del temps d’operació durant els primers 30 dies després del llançament.

3. Errors d’indexació amb Google Search Console

Informe de cobertura de l’índex de la Consola de cerca de Google

Sovint es produeixen problemes d’indexació amb nous llocs web, especialment per a llocs amb canvis importants en l’estructura d’URL i nombroses redireccions. Google Search Console és una eina fantàstica per trobar errors d’indexació.

A Google Search Console, reviseu el document Informe de cobertura de l’índex i consulteu la secció de resolució de problemes per trobar algun error. A continuació es mostren alguns dels missatges d’error més comuns que es poden produir després de llançar un nou lloc web:

 • Les pàgines estan bloquejades per robots.txt
 • La pàgina no té índex
 • La pàgina té un problema de rastreig
 • L’URL enviat és suau 404
 • L’URL enviat és 404

Per a qualsevol error relacionat amb robots.txt o sense configuració d’índex, sempre comproveu que la configuració general de lectura del lloc de WordPress per “descoratjar els motors de cerca d’indexar aquest lloc” s’ha desmarcat després del llançament. Pot ser un error senzill però important per a un lloc web nou.

Per a URL específiques de pàgines marcades com a índex, haureu de revisar la configuració del lloc web i si determinades pàgines no han de romandre ni índex ni ser ajustades. Un problema de rastreig a l’informe de cobertura de l’índex pot ser més difícil de resoldre. El Eina d’inspecció d’URL a Google Search Console és la millor manera de reunir més dades sobre el que pot causar el problema.

Si s’han detectat 404 errors, és important abordar-los tan aviat com sigui possible. Tenir nombrosos errors 404 poden fer mal als rànquings existents de llocs web. Més enllà d’aquests missatges d’error comuns, Google Search Console pot revelar dades addicionals, com ara errors de mobilitat i revisions de rendiment, que també poden ser útils per avaluar després del llançament..

4. Imatge destacada incorrecta per compartir informació

Com crear imatges de contingut compartible per a xarxes socials

La creació d’un lloc web nou és una oportunitat de màrqueting increïble i, per descomptat, voldreu compartir el bell lloc nou a les xarxes socials i diversos canals de màrqueting..

Abans que tu o algú toqui el botó de compartir, comproveu la imatge que apareix a la pàgina d’inici. Proveu de compartir l’URL del lloc web en una plataforma de xarxes socials i comproveu què apareix la imatge i el text destacats per a l’URL.

Si no heu revisat la configuració de compartició social, és molt habitual que una plataforma com Facebook tiri una imatge aleatòria de la pàgina principal, convertint la vostra emocionant publicació en una vista prèvia decebedora del nou lloc web..

Hi ha diverses maneres d’ajustar aquesta configuració. Facebook i diverses plataformes utilitzen protocol obert de gràfics. Podeu utilitzar el botó Depuració de gràfics oberts de Facebook eina per veure la informació actual que està utilitzant la plataforma quan es comparteix l’URL de la pàgina d’inici. Després d’ajustar el protocol gràfic obert a la pàgina d’inici, podeu utilitzar l’eina de depuració per esborrar la memòria cau de Facebook de l’URL.

El SEO de Yoast és una altra eina útil per a configuracions de compartició social. El complement gratuït inclou una secció de xarxes socials per a Facebook i Twitter. Com que són dues de les principals plataformes de xarxes socials, la fixació de la configuració d’aquestes plataformes sovint garantirà que el lloc web tingui un aspecte excel·lent quan es comparteix amb altres. O podeu utilitzar aquests consells per crear imatges compartibles per a les xarxes socials (manualment o amb l’ajuda d’un complement).

5. Codis de seguiment perduts o incorrectes

Com configurar el gestor d’etiquetes de Google per a WordPress

La majoria de les plataformes d’anàlisi i les campanyes publicitàries es basen en codis de seguiment per recopilar dades al vostre lloc web. En redissenyar un lloc web existent, potser no us adonareu ni recordeu que aquests codis de seguiment es van configurar en el passat i potser oblideu passar-los al nou lloc web..

És possible que utilitzeu diverses campanyes de màrqueting per coincidir amb el llançament del nou lloc. Tenir els codis de seguiment incorrectes o oblidar-los d’afegir-los pot causar diversos problemes, com ara un lapse important en la recollida de dades, quan més ho necessiti..

Si utilitzeu Google Tag Manager per gestionar tot el vostre seguiment, sovint tindreu el codi d’etiquetes de Google al lloc i tots els codis de seguiment addicionals del gestor d’etiquetes. Tanmateix, si no trobem el codi principal del Gestor d’etiquetes de Google al nou lloc web, això podria provocar una pèrdua de dades en nombroses plataformes de seguiment..

Com a element de la llista de comprovació posterior al llançament, mireu qualsevol analítica o programari de seguiment, com Google Analytics, just després del llançament i, de nou, 30 dies després. Busqueu irregularitats i baixades de dades. La majoria de codis de seguiment s’afegeixen a la capçalera del lloc web, de manera que també podeu fer una revisió dels codis de capçalera per a codis existents o que faltin..

Eviteu els problemes post-llançament

I ho teniu: 5 tasques de control de qualitat post-llançament que us ajuden a evitar el màxim de molèsties posteriors al llançament.

Al cap i a la fi, llançar un lloc és un èxit enorme i, sens dubte, preferiria gaudir de la navegació fluida en lloc de la confusió amb problemes evitables..

Heu trobat algun altre problema després de llançar el vostre lloc? O bé, teniu consells addicionals després del llançament que voleu compartir? Ho fem saber a la secció de comentaris.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map