5 eines per provar el rendiment de WordPress i la velocitat del lloc

Eines per provar el rendiment de WordPress i la velocitat del lloc

Alguna vegada us heu assegut i heu esperat un lloc web de càrrega lenta? El més probable és que, en comptes d’esperar uns segons preciosos perquè es carregui el lloc, vau optar per esquena botó. És a dir, Internet funciona amb un ritme febril i, si el vostre lloc no pot mantenir-vos, corre el risc de perdre clients, visitants i subscriptors, és per això que és important provar regularment el rendiment de WordPress i fer millores al vostre lloc..


Els llocs ràpids tenen un millor compromís amb els usuaris, taxes de conversió i, fins i tot, possibles rànquings en motors de cerca; és el moment perquè pugeu a bord. En aquesta publicació exploro cinc eines per provar el rendiment i la velocitat del vostre lloc de WordPress, de manera que podeu fer els canvis necessaris avui.

Per què el vostre lloc de WordPress és lent?

Hi ha diverses raons per les quals el vostre lloc web podria estar pitjor del que és habitual. Les velocitats de càrrega variaran lloc per lloc, però hi ha alguns factors que expliquen la majoria dels llocs.

Per als llocs web de WordPress, el causes més comunes de les desacceleracions de càrrega de les pàgines són:

 • complements inflat / mal codificats
 • temes mal codificats
 • arxius d’imatges grans
 • allotjament deficient (no adaptat al lloc web)

A continuació, us mostrarem com solucionar aquests problemes comuns. Tot i això, abans de saltar a l’optimització del vostre lloc web, haureu de veure en primer lloc la velocitat de funcionament.

Eines principals per provar el rendiment de WordPress

Les següents eines per provar el rendiment de WordPress us donaran una imatge completa del funcionament del vostre lloc web. Podeu utilitzar una sola eina o utilitzar-los tots junts per fer referència a dades de lloc web de referència.

1. Google PageSpeed ​​Insights

Google PageSpeed ​​Insights

Inspeccions de pàgina és una idea de Google. Aquesta petita aplicació web mesura i prova el rendiment de WordPress al vostre lloc a diversos dispositius, inclosos els navegadors d’escriptori i mòbils. Això és útil si els vostres visitants accedeixen al vostre lloc des de diverses mides i dispositius de pantalla.

2. Eines Pingdom

Eines Pingdom

Pingdom és una eina gratuïta que us proporciona informació sobre el rendiment del lloc complet, inclòs el temps de càrrega, la mida de la pàgina, així com una anàlisi detallada de cada pàgina del vostre lloc web. El millor de tot és que aquesta aplicació desa el vostre historial de rendiment i, per tant, podeu fer el seguiment de si funcionen els vostres esforços per millorar els temps de càrrega.

3. GTmetrix

Prova de rendiment GTmetrix

L’informe que GTmetrix Genera us mostrarà un historial complet de les velocitats de càrrega del lloc web, així com un informe detallat que suggereix maneres de millorar el rendiment del vostre lloc web. Més enllà de les eines inicials d’anàlisi de pàgines, aquesta eina web també té una funció de reproducció de vídeo que permet veure on es produeixen els colls d’ampolla de velocitat de càrrega..

4. WebPagetest

WebPagetest

WebPagetest us ofereix la velocitat de càrrega del vostre lloc i un desglossament puntual del rendiment del vostre lloc. És exclusiu perquè permet seleccionar un país per visualitzar el vostre informe, de manera que podreu veure com funciona el vostre lloc a tot el món. Això és útil si teniu una base d’usuaris gran a l’estranger.

5. Complement del navegador YSlow

Plugin del navegador YSlow

YSlow és un complement del navegador que us permet fer un seguiment del rendiment de qualsevol lloc que aneu visitant. No us proporciona el temps de càrrega real, però es descompon en més de 20 pistes de rendiment diferents. Això us pot ajudar a comparar el lloc d’altres competidors dins del vostre lloc per veure com es troba el vostre lloc.

Opcions per millorar el rendiment del vostre lloc de WordPress

Un cop tingueu una idea clara del rendiment del vostre lloc, podeu començar a millorar-lo. A continuació, hi trobareu alguns dels principals responsables de la càrrega lenta de les pàgines i què podeu fer per solucionar-los.

Hosting especialitzat

WPEngine

La solució d’allotjament més barata mai és la millor opció per obtenir un alt rendiment del lloc web. L’allotjament més econòmic normalment no té l’amplada de banda dedicada a atendre tots els detalls del vostre lloc de WordPress (aquesta és una de les maneres en què mantenen els seus costos per tal de oferir-vos aquests preus baixos)..

L’allotjament compartit encara pot cobrir totes les necessitats del vostre lloc. només has de fer la teva recerca primer. Si busqueu un servei de hosting de WordPress dedicat, opcions òptimes són:

Penseu a desinstal·lar determinats complements

Monitor de consultes Plugin de WordPress gratuït

Pot ser molt temptador afegir una funció més al vostre lloc web mitjançant l’ús d’un complement; al cap i a la fi, hi ha més de 30.000 complements disponibles al directori Directori de complements de WordPress tot sol.

Si teniu en compte la instal·lació d’un complement, assegureu-vos que sigui d’alta qualitat, ja que els connectors mal codificats podrien alentir el vostre lloc. Quan seleccioneu un complement, assegureu-vos que tingui una qualificació elevada, un gran nombre de descàrregues i que s’ha actualitzat recentment.

Una forma de veure quins plugins afecten el rendiment del vostre lloc és utilitzar una eina anomenada Monitor de consultes. Podeu passar tots els complements del vostre lloc, desactivar-los i tornar-los a activar, mentre feieu proves de càrrega del lloc, o bé podríeu utilitzar aquest complement. Aquest complement crea un informe complet de totes les consultes de bases de dades del vostre lloc, que poden ser filtrades per components per veure quins plugins usen els vostres recursos. El complement també proporciona informació sobre els enganxaments dispars, errors de PHP, consultes de seqüència, scripts i estils, peticions HTTP, redireccions, peticions Ajax i molt més.

Elimineu el tema mal codificat

Tingueu en compte que els temes mal codificats i de baixa qualitat poden afectar dràsticament el rendiment del vostre lloc. Tot i que haureu pagat un preu premium per un tema, això no garanteix que tindrà codi de qualitat.

Un bon punt de referència és posar a prova el vostre tema actual, o un tema que estàs pensant a comprar, en relació amb el tema autòcton de WordPress que es presenta després d’una nova instal·lació (i, per això, ho saps, tots els nostres temes gratuïts de WordPress i temes premium dissenyats aquí a WPExplorer utilitza codi net i vàlid per ajudar-vos a optimitzar el rendiment del vostre lloc, inclòs el nostre marc total de WordPress més venut.

Comprimeix i optimitza les imatges

TinyPNG

Les imatges d’alta qualitat són crucials per ajudar al vostre contingut i lloc web a destacar, però no els permetrà tenir un impacte sobre el rendiment del vostre lloc. Podeu comprimir i optimitzar les imatges sense perdre qualitat, cosa que farà que el vostre lloc funcioni ràpidament. Els següents plugins comprimeixen qualsevol cosa que estigui a la secció de la Mediateca del vostre lloc web.

Si no voleu instal·lar cap complement, una altra opció és utilitzar una eina en línia de compressió d’imatges, com ara TinyPNG o Cracòvia, abans de penjar la imatge al lloc.

Utilitzeu un connector de caché

Memòria cau total W3

Com que els llocs de WordPress han de fer sol·licituds de bases de dades regulars, un complement de memòria cau redueix aquestes sol·licituds generant una pàgina HTML estàtica per mostrar. Els connectors de cau poden ajudar al vostre lloc a gestionar una quantitat més gran de trànsit i també a comprimir i optimitzar altres àrees del vostre lloc. Dos dels plugins de memòria cau més utilitzats són WP Super Cache i Memòria cau total W3. És difícil escollir-ne l’un de l’altre, així que mireu-vos-hi i escolliu el que us agradi.

Manteniment continuat del lloc

Si voleu que el vostre lloc continuï ràpid, haureu de mantenir-lo de manera regular. El manteniment continuat del vostre lloc inclou tractar amb el correu brossa de comentaris, arreglar qualsevol enllaç i pàgines trencades i optimitzar la vostra base de dades amb un complement com WP-DBManager. Això ajudarà a mantenir el rendiment del vostre lloc alt, de manera que no veureu una disminució del vostre lloc actualitzat recentment per al qual heu treballat tant.

Conclusió de rendiment de WordPress

Tenir un lloc web d’alt rendiment amb velocitats de càrrega ràpida només serà més important a mesura que passi el temps. Per sort, amb un conjunt d’eines en línia gratuïtes i complements de WordPress, podeu provar el rendiment de WordPress al vostre lloc per trobar els problemes i solucionar-los sense massa feina..

Com es pot mantenir el lloc inclinat i funcionar ràpid? Algunes mencions de complements que hem perdut? M’encantaria sentir-los!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map