4 solucions a la pantalla blanca de la mort a WordPress

Alguna vegada t’has trobat mirant una pantalla en blanc en obrir el teu lloc de WordPress? Tot va funcionar bé ara fa un moment i, de sobte, el lloc es va girar en blanc! També podria ser que el lloc de WordPress carregui bé, però el tauler no ho és. Situacions com aquesta que a la comunitat de WordPress li agrada anomenar infame Pantalla blanca de la mort I n’és un el coses més inquietants sobre WordPress.


Si no heu trobat amb aquest terme encara Llavors, ets un dels afortunats. Avui parlarem dels diversos símptomes de la pantalla blanca de la mort (anomenem-ho WSOD) i aprendrem la cura per a cada malaltia.

El primer és el primer. El WSOD és una anomalia que es deriva d’una sèrie de motius diferents. Si teniu sort, el vostre cas particular seria inclòs símptomes habituals – per a les quals hi ha solucions disponibles. Tanmateix, si no podeu determinar la causa del problema, us convindrà millor a mans d’un expert de WordPress.

4 raons (i solucions) per a la pantalla blanca de la mort de WordPress

La bona notícia, però, és que les probabilitats que el vostre incident WSOD entri a la categoria desconeguda són molt minses. Molt sovint, la causa de la WSOD es divideix en tres categories generals. Aquest tutorial descriu passos senzills i fàcils de seguir, per solucionar cadascuna de les causes de la pantalla blanca de la mort de WordPress.

Motiu número 1: problemes relacionats amb els connectors

wp-wsod-r2

Heu instal·lat un nou complement, l’heu actualitzat o l’heu intentat modificar.

Correcció: Desactiveu un o tots els complements

En la majoria dels casos, podria haver-hi un conflicte entre el tema actiu actual i el connector que acabeu d’instal·lar. En aquest cas, simplement podríeu desactivar aquest complement i tot hauria de funcionar bé. Tanmateix, hi ha un problema. Com desactivareu el connector quan el vostre tauler de comandament de WordPress no funcioni?

Si fa més de mig any que utilitzeu WordPress, no llegiu la següent línia. Intenta pensar en una solució. Us donaré un suggeriment: té alguna cosa a veure amb l’accés al vostre directori de complements de WordPress mitjançant FTP? Ho tens? Sí? Kudos! No? No hi ha cap problema: llegiu-ho, però us prometo que us pateixeu el front un cop llegiu la solució. Aqui venim.

Com desactivar el complement de WordPress mitjançant FTP?

Desactivar un complement WordPress mitjançant FTP és una tasca realment senzilla. Com a requisit previ, heu de tenir accés FTP, amb els permisos correctes al vostre directori de WordPress.

NOTA: La majoria de proveïdors d’allotjament us ofereixen accés FTP. Tanmateix, si heu instal·lat WordPress en un servidor VPS o en un núvol, és possible que no hàgiu instal·lat cap servidor FTP al vostre VPS. En una situació així, haureu d’instal·lar un client FTP de codi obert com ara proftpd o vsftp. Hi ha diversos tutorials en línia i us recomano que en llegiu un que utilitza el sistema operatiu del vostre servidor. Per exemple, si executem un VPS basat en Ubuntu, el terme de cerca seria “Com s’instal·la proftpd a Ubuntu”.

Un cop superat el pas, és hora de desactivar el connector.

 1. Inicieu la sessió al vostre servidor FTP per tenir un compte adequat
 2. Vés al directori d’instal·lació de WordPress
 3. Introduïu el directori wp_content / plugins carpeta
 4. Trobareu diverses carpetes amb noms familiars a la carpeta de connectors. Cada carpeta representa un complement.
 5. Cerqueu i seleccioneu la carpeta amb el nom del complement correcte
 6. Canvieu-lo el nom amb un nom diferent però recognoscible. Per exemple, si el nom del connector (és a dir, el nom de la carpeta) és akismet, hauria de canviar el nom per una cosa així _akismet o akismet_disabled.
 7. Ets lliure de triar el nom que vulguis. Només heu d’assegurar-vos que no col·lideixi amb el nom d’un altre complement i que es reconeixerà més endavant.
 8. Canviar el nom de la carpeta es desactivarà definitivament el connector.

Un cop hàgiu finalitzat aquests passos, activeu el navegador i comproveu si el lloc es carrega. Si el problema es resol – kudos!

Com desactivar tots els complements de WordPress alhora?

Podeu seguir el procés anterior per desactivar tants plugins com vulgueu. Tanmateix, si voleu desactivar tots els complements alhora, caldrà que passés molt de temps. Hi ha una manera molt més senzilla: canviar el nom de la carpeta de connectors (a alguna cosa així com plugins_old) i creeu una carpeta nova buida etiquetada plugins. En essència, això inhabilitaria tots els complements antics d’una sola vegada. Podeu moure els connectors un per un des del fitxer plugins_old carpeta a plugins, i activeu-les individualment.

Quan hàgiu modificat un fitxer de complement particular que va causar el WSOD, desactivar el complement mitjançant FTP i el lloc hauria de funcionar de nou. Sempre és una bona pràctica provar plugins modificats en un lloc de còpia de seguretat. (Saltar a la conclusió d’una solució).

Raó # 2: Problemes relacionats amb el tema

wp-wsod-r1

De forma similar als plugins, els problemes relacionats amb el tema WSOD tenen orígens similars.

Correcció: Desactiva el tema

Analitzem algunes de les causes més senzilles:

Instal·lacions temàtiques noves

Instal·lar un tema nou podria crear un conflicte amb un connector addicional: el conflicte clàssic de temes. En aquest cas, només heu de desactivar el tema recentment activat i WordPress tornaria automàticament al tema predeterminat. Assegureu-vos que no heu suprimit el tema predeterminat (la vint-i-una cosa tema). Si teniu, pengeu el tema a la secció temes carpeta a wp_content.

Com desactivar un tema mitjançant FTP a WordPress?

Aquest procés és gairebé similar al procés d’inhabilitació d’un plugin, l’única diferència és que cal obrir el wp_content / temes en lloc de la carpeta plugins carpeta. Desplaceu-vos a la secció temes i canviar el nom de la carpeta del tema específic per desactivar-la.

Temes mal codificats

Moltes vegades, les principals actualitzacions de WordPress podrien conduir temes mal codificats al riu. Pot ser que un tema mal codificat i desactualitzat no funcioni amb la darrera actualització de WordPress. WPExplorer s’enorgulleix de temes de qualitat elaborats i excel·lents molt dels clients més importants a Themeforest (només cal veure la seva cartera), i són un dels pocs usuaris en els quals confio els temes.

Si el tema ha deixat de funcionar just després d’actualitzar WordPress, hi ha una bona probabilitat que el tema sigui el culpable. Desactiva el tema i les coses haurien de tornar a la normalitat.

Modificació d’un tema

A WordPress no li agrada el codi de buggy. Es basa en un conjunt de construccions ben construïdes objectes de codi, que funciona en harmonia. Si una d’aquestes parts (no s’ha de confondre amb un objecte d’OOP), digueu el tema funcions.php fitxer, malfuncions i, després, WordPress no funcionarà. Això condueix al WSOD.

Normalment, els temes del dipòsit de WordPress o desenvolupadors de renom es proven minuciosament contra aquests defectes. Un tema directament fora de la caixa no tindria un fitxer functions.php que funcioni mal. Si obteniu un WSOD quan instal·leu un tema, és probablement un conflicte de temes complementaris.

Quan modifiqueu o actualitzeu un tema, pot provocar un codi inapropiat, que ens condueix al cor del problema, és a dir, un WSOD. Per solucionar-ho, podríeu substituir el fitxer modificat per una còpia antiga (suposo que heu rebut una còpia de seguretat). En qualsevol altre cas, podeu penjar els fitxers de tema originals.

Motiu # 3: excedir el límit de memòria

wp-wsod-r3

Aquesta situació és un indicador clàssic que heu superat al vostre proveïdor d’allotjament actual. La quantitat de trànsit al vostre lloc web requereix més recursos, que el vostre host actual no pot proporcionar. És el moment d’una actualització. Aquesta és una bona notícia: el vostre lloc està creixent ”

Correcció: Augmenta el límit de memòria

Podeu provar d’augmentar el límit de memòria PHP modificant el wp-config.php dossier. Simplement afegiu la línia següent:

define ('WP_MEMORY_LIMIT', '64M');

Un límit de memòria de 64 MB hauria de ser suficient en amfitrions compartits. Si el problema continua, haureu de consultar el proveïdor d’allotjament.

Hosts web barats

Aquest problema també és habitual en els allotjaments web barats que sacrificen la qualitat. Per obtenir un benefici, aquests amfitrions s’agrupen en el màxim nombre de clients d’un servidor possible. Com a resultat, es redueix significativament la quantitat de recursos (per exemple, RAM) per client. Això condueix al WSOD. Així, si teniu un pla d’allotjament de pressupost que no us permetrà augmentar el límit de memòria més, haureu d’actualitzar el vostre pla..

Raó # 4: Causes desconegudes

wp-wsod-r4-causes desconegudes

De vegades, la causa WSOD no es pot determinar del tot, la qual cosa ens porta a una solució. En moments com aquests, haureu de determinar la font del problema.

Correcció: Activa el mode WP_DEBUG

Simplement, afegeix les línies següents a la part inferior de la secció wp-config.php dossier:

error_reporting (E_ALL);
ini_set ('display_errors', 1);
define ("WP_DEBUG", cert);

Això fa que WordPress mostri tots els errors que es produeixen a la pantalla de sortida. Podeu utilitzar aquesta informació per determinar la causa del WSOD.

Conclusió

La pantalla blanca de la mort és un d’aquests problemes inevitables que ha d’afrontar tots els usuaris de WordPress. Per descomptat, si feu servir WordPress.com, no hi haurà mai un problema, però inclou les seves limitacions.

hosting de wordpress gestionat

Si voleu la comoditat de no haver de preocupar-vos d’aquests problemes d’allotjament, hi ha una solució adequada – Hosting de WordPress gestionat. Els proveïdors d’allotjament de WordPress especialitzats en problemes relacionats amb WordPress i WordPress. Nosaltres, a WPExplorer, utilitzem WPEngine i estem molt contents amb això; només ens fixem en la velocitat de càrrega del nostre lloc. ��

Si el vostre pressupost ho permet i voleu estar lliure de tots els problemes relacionats amb l’allotjament, aleshores us encantarà l’allotjament gestionat des del temple WPEngine o Media, o d’un o altres proveïdors d’allotjament recomanats. Com sempre, ens encantaria sentir els vostres pensaments! Quina és la teva història WSOD?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map