3 passos clau per millorar la velocitat de càrrega del vostre lloc de WordPress amb la memòria cau

La velocitat de la pàgina és un factor molt important en l’èxit del vostre lloc web. Simplement, si el vostre lloc web no es carrega ràpidament, la gent no s’enganxarà prou temps per descobrir què els pot oferir. Està provat (potser amb més fama Google i Amazon) que una velocitat de càrrega més ràpida comporta una major participació i més vendes. Per no parlar del fet que un lloc lent podria aconseguir literalment “bandera vermella“A Google prou aviat.


Afortunadament, WordPress com a plataforma ofereix un meravellós equilibri entre funcionalitat i velocitat. Dit això, heu de saber quines eines de WordPress utilitzar i com fer-ho. Tenint això en compte, en aquesta publicació us oferirem diverses maneres en què podeu millorar la velocitat del vostre lloc web de WordPress. Des de complements gratuïts fins a solucions d’allotjament, us mostrarem els passos òptims per garantir que els visitants impacients no s’allunyen del vostre lloc..

Què és Caching?

És fàcil combatre’s en l’argot tècnic a l’hora d’explorar el món de la memòria cau, però en poques paraules, la memòria cau és una tecnologia que optimitza la manera de reutilitzar les dades sol·licitades anteriorment. Si manteniu els objectes sol·licitats freqüentment en un lloc fàcilment accessible, podeu minimitzar la necessitat de tornar a recollir les mateixes dades de manera repetida (si no és necessari).

Les imatges estàtiques com els logotips són candidats a la memòria cau perfectes perquè mai canvien i formen part de moltes sol·licituds de pàgines. La memòria cau permet que aquests objectes es puguin emmagatzemar localment (és a dir, a l’ordinador de l’usuari) de manera que no es descarreguen repetidament amb cada nova càrrega de pàgina..

Et preocupa el caché?

Ens centrarem en la memòria cau en aquesta publicació, però, en realitat, hi ha molt més que puguis afectar positivament a la velocitat de càrrega del teu lloc. Més concretament, alguns factors d ‘”impacte elevat” inclouen el tema, els complements i les imatges. Per obtenir més informació sobre aquests, consulteu la meva publicació recent sobre el rendiment i la velocitat de WordPress.

Però per respondre a la pregunta: Sí, definitivament hauria de importa la memòria cau; per les raons indicades a la introducció, si res més. Tot i que és possible tenir un lloc web raonablement ràpid sense fer memòria cau, la infraestructura de WordPress pràcticament exigeix ​​que incorporeu una solució de memòria cau per garantir que la velocitat de la pàgina sigui tan ràpida com hauria de ser. Així, sense més detalls, deixem un tros clau amb tres maneres clau de millorar la velocitat de càrrega del vostre lloc de WordPress amb la memòria cau!

1. Trieu un complement de caché de WordPress

Sempre instal·lo un complement de memòria cau de WordPress com a part bàsica de la meva instal·lació de WordPress. Els cinc complements de WordPress que es mostren a continuació són A la meva opció, les cinc opcions que apareixen a continuació representen la crème de la crème. Us recomano que reviseu cadascú i prengueu una decisió intestinal sobre la vostra preferència, perquè no hi ha cap opció “correcta” com a tal.

Memòria cau total W3

Memòria cau total W3

Ho he esmentat Memòria cau total W3 en altres articles. Té una versió premium i ofereix un descompte en afegir MaxCDN (cosa que obtindrem més endavant). La configuració general inclou la pàgina, la base de dades, els objectes i la memòria cau del navegador, CloudFlare compatibilitat i opcions especialitzades Servidors d’envernissat.

ZenCache (abans Quick Cache Lite)

ZenCache

ZenCache, com W3 Total Cache, té una versió premium. Tot i que hi ha moltes opcions, la instal·lació bàsica és molt senzilla. La versió Pro actualment admet Amazon CloudFront (un CDN dedicat), però també funcionarà amb molts altres CDN populars.

Coet WP

Coet WP

Coet WP utilitza tant una memòria cau del navegador del costat del client (imatges, fitxers JS i CSS) com una memòria cau del costat del servidor que creen pàgines estàtiques per limitar el processament de codis PHP. El desenvolupador també proporciona un programari de rastreig web que us localitza i emmagatzema els fitxers en memòria cau. El connector està habilitat per a CDN i és compatible amb CloudFlare.

WP Cache Fastest

WP Cache Fastest

WP Cache Fastest el programari crea fitxers HTML estàtics a partir de PHP i MySQL. Automatitza la minificació HTML i CSS, la concatenació CSS ​​i JS, permet la compressió GZIP i permet aprofitar la memòria cau del navegador. És compatible amb CloudFlare i MaxCDN.

WP Super Cache

WP Super Cache

WP Super Cache està habilitat per a CDN amb MaxCDN, però no és compatible amb CloudFlare. No ofereix la memòria cau del navegador. Emmagatzema els fitxers en memòria cau de tres maneres diferents segons la velocitat: Mod_Rewrite, codi PHP i memòria cau llegat.

2. Trieu una solució òptima d’allotjament

La majoria de les persones no necessiten una plataforma d’allotjament especialitzada dissenyada per optimitzar el rendiment de WordPress. Si s’ho poden permetre, però, pot facilitar la vida.

Els serveis gestionats requereixen una inversió financera més gran, però, a canvi, proporcionen funcions de suport addicionals com l’administració, la còpia de seguretat i la seguretat. També proporcionen tranquil·litat. Hem publicat una crítica completa de les plataformes especialitzades d’allotjament de WordPress. Algunes plataformes populars d’allotjament gestionades per WordPress aquí són bones opcions:

 1. WPEngine
 2. Temple dels mitjans
 3. Hosting de volants

Us recomano comparar plataformes d’allotjament optimitzades per WordPress en termes de funcions, preu i possibles limitacions o restriccions tècniques. WPEngine, Pressidium i Pressable són, per exemple, preparades per CDN. Flywheel, però, ofereix serveis MaxCDN en comparació amb Pagely, que utilitza PressCDN. Ambdós ofereixen altres funcions, com ara serveis de memòria cau de pàgines i serveis administratius, com ara fiabilitat de funcionament, seguretat, escalabilitat i seguretat.

SiteGround, una plataforma d’allotjament menys costosa, utilitza el complement WordPress SuperCacher. Les empreses d’allotjament com GoDaddy i Bluehost també ofereixen serveis addicionals gestionats com CloudFlare. Us suggereixo que investigueu les vostres opcions amb cura, ja que alguns llocs imposen limitacions tècniques en serveis web especialitzats, com ara CDN.

DreamPress, comparable a WPEngine i GoDaddy anterior, utilitza la memòria cau del vernís mitjançant el complement de Purificació HTTP de vernís. Cloudways, un altre exemple d’exemple, gestiona una plataforma propietària VMAN, utilitza el complement de memòria cau total de WordPress W3 i admet els servidors Varnish, Memecached, NGinx i Apache..

3. Trieu una xarxa distribuïda per contingut

Xarxa distribuïda de contingut (CDN) millora el rendiment de càrrega de pàgines mitjançant l’ús d’una xarxa de servidors físics separats geogràficament que comparteixen pàgines estàtiques en memòria cau del contingut del vostre lloc web. El servidor accessible més proper donarà servei de peticions aleatòries de contingut de manera eficient.

Un CDN és una “bala màgica”, disponible a molts plugins de WordPress com W3 Total Cache, si el contingut del vostre lloc web es pot distribuir als vostres lectors com a fitxers estàtics. Els plans d’allotjament també ofereixen aquesta opció de lliurament. Amazon CloudFront, el front-end CDN d’Amazones Web Services (AWS), és un exemple d’aquest tipus de servei web. Alguns dels complements esmentats anteriorment estan habilitats per CDN. MaxCDN i CloudFlare són plataformes d’allotjament gestionades esmentades a continuació, que també ofereixen CDN.

El CDN, certament, no és una necessitat, però pot fer-ho gran diferència de la velocitat de càrrega de la pàgina. Això representa un cost addicional, de manera que depèn de vosaltres el vostre valor. Si tu fer trieu l’adopció de CDN, el més adequat és seleccionar un complement de la llista anterior que incorpora una solució CDN. Sempre és millor consolidar solucions si és possible!

Conclusió

El caché pot arribar a ser bastant aclaparador, ja que ho sé, però els tres passos anteriors estan en el seu ordre particular per una bona raó: Haureu d’afrontar-los cadascun al seu torn, d’acord amb els vostres requisits.

Tot i que no sigui un “obligatori”, és molt recomanable l’ús d’un complement de memòria cau. L’elecció d’un proveïdor d’allotjament especialitzat us pot facilitar la vida, tot i que a un preu més gran. Finalment, no és necessari utilitzar un CDN, però seria el següent pas lògic per augmentar la velocitat de càrrega.

En conclusió, el vostre lloc web mai serà “prou ràpid”. Sempre podeu fer millores d’eficiència. Però el que heu de fer és fer esforços raonables per assegurar-vos que el vostre lloc web no sigui massa lent i, en realitat, fins i tot solucions gratuïtes (com ara la memòria cau W3 total) us poden permetre un llarg camí cap al vostre objectiu..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map