3 Consells de gestió d’imatges més poc coneguts a WordPress

consells de gestió d’imatges de wordpress menys coneguts
 1. 1. La guia definitiva per a la gestió d’imatges de WordPress
 2. 2. Actualment Llegint: 3 Consells de gestió d’imatges més poc coneguts a WordPress
 3. 3. Imatges de WordPress Errors de SEO i com solucionar-les

Benvingut a la segona publicació a la web Guia definitiva de gestió d’imatges a WordPress. El primer missatge va ser per començar al peu dret. Vam aprendre quan hem d’utilitzar un format d’imatge JPG o PNG (tot i que amb exemples rigorosos), i un parell de consells sobre la càrrega correcta d’una imatge.


A la publicació d’avui, veurem alguns dels aspectes més tècnics del manteniment i la gestió d’imatges al vostre lloc de WordPress.

 • Què passa amb les vostres imatges quan canvieu l’URL del lloc o moveu els servidors?
 • Què passa si teniu diversos autors al vostre lloc i alguns d’ells enllacen a imatges externes? Com s’aconsegueix que aquestes imatges siguin allotjades al servidor?
 • Què passa quan algú enllaça les vostres imatges? Btw què està connectant?

Aquestes són algunes de les preguntes que respondrem a la publicació d’avui. Com passa sempre amb la nostra sèrie de publicacions, comencem per què i després passem al com. Comencem!.

Consell # 1: Gestió d’imatges amb actualitzacions d’URL del lloc

Aquest és un dels errors més comuns que veiem als usuaris de WordPress.

Quan canvia l’URL del lloc WordPress?

Però primer, hem d’entendre Quan és probable que un URL del lloc canviï. A continuació es presenten els tres escenaris més habituals.

1. Passant a un nou nom de domini

L’URL del lloc s’actualitza quan canvieu el nom de domini. Per exemple, Moz era abans coneguda com SEOMoz. Amb la seva nova marca, van haver d’actualitzar tots els URL existents d’imatges, PDF, enllaços d’afiliació, etc. des de seomoz.com a moz.com

2. Canvieu el directori d’instal·lació de WordPress

L’URL del lloc també canvia quan canvieu ubicació de la instal·lació de WordPress. De fet, aquest és un dels casos més habituals.

WordPress s’instal·la en un nou directori anomenat predeterminat bloc. Molts usuaris de WordPress per primera vegada acaben sense instal·lar-se a WordPress exemple.com/blog.

Només per adonar-se que volen traslladar WordPress al domini arrel, és a dir. exemple.com. (Si sou una empresa de productes o serveis, que vau incloure un màrqueting de contingut en les etapes posteriors, en faríeu referència.)

Una vegada que WordPress s’ha traslladat al directori arrel, l’URL del lloc canvia de exemple.com/blog simplement exemple.com. Qualsevol imatge, PDF (o qualsevol fitxer multimèdia per aquest tema) podria semblar així:

 • VELL: exemple.com/blog/ebook.pdf
 • NOVETAT: exemple.com/ebook.pdf

3. Canviar entre els servidors de posada en escena i de producció (en directe)

Això és freqüent als blocs de gran trànsit o als llocs web de comerç electrònic on qualsevol error produeix una disminució de les conversions. La migració cap a un i des d’un servidor d’escenificació es pot fer molt senzill si s’utilitza un host gestionat com WPEngine o Flywheel. (Btw, nosaltres a WPExplorer hem estat utilitzant WPEngine durant els tres anys seguits i mai ens hem enfrontat a temps d’inactivitat!)

El problema es produeix quan algú carrega una imatge o enllaça a alguna publicació mitjançant l’URL del servidor de posada en escena. Quan transferiu el lloc de nou al servidor en viu, els enllaços de les escenificacions s’utilitzen per a les imatges que es van penjar a l’entorn del servidor d’escenificació. Per tant, s’hauria d’evitar idealment això. Si en cas que creieu que algú del vostre equip podria haver penjat contingut a l’entorn de posada en escena, podeu aplicar la correcció que estem a punt de compartir a continuació.

En una nota similar, alguns de vosaltres podrien interrogar-se – Què us fa mal en utilitzar els enllaços del servidor d’escenificació? No estalviarà l’amplada de banda del lloc actual / en directe?

No t’equivoques pensar-ho. Tanmateix, en realitat, això rarament es produeix. Aquí és el perquè:

 1. Un servidor d’escenificació sol executar recursos menors. Estaria compromès en la velocitat del lloc, la qual cosa afectaria negativament l’experiència de l’usuari.
 2. En molts casos, l’enllaç arrel del servidor d’escenificació / prova continua canviant, la qual cosa pot comportar un munt d’enllaços trencats. Imagineu-vos un tutorial de 3000 paraules amb captures de pantalla trencades arreu. Com et faria sentir??
 3. Això també afectaria negativament la vostra imatge SEO. Recordeu que la cerca d’imatges a Google és encara una font de trànsit orgànic. Si la imatge no pertany al vostre domini, perdreu el trànsit orgànic gratuït i Punts SEO!

Què intentem resoldre?

Ara que ho sabem Quan es canvia un URL del lloc de WordPress; vegem-ne un exemple potencial lloc d’error. Els enllaços generats automàticament (com els enllaços d’afiliació) no tenen cap problema. Tanmateix, els enllaços que s’han enganxat manualment a publicacions i pàgines (com ara enllaços interns, enllaços d’imatges, etc.) s’han d’actualitzar manualment.

Tots utilitzem imatges a les nostres publicacions i pàgines. Un exemple típic d’un enllaç d’imatge és:

http: //mywpsite.tld/wp-content/uploads/year/month/image-name.png

Quan es canvia l’URL del lloc del vostre lloc WordPress, els enllaços d’origen de totes les imatges hauria de també canvieu a:

http: //newwordpressdomain.tld/wp-content/year/month/image-name.png

No només les imatges, tots els enllaços (inclosos enllaços entre publicacions, fitxers multimèdia, PDF, etc.) s’han d’actualitzar.

Està bé, sembla que hem discutit el tema en profunditat. Ara anem a veure com solucionar el problema d’una vegada. Com sempre, tenim un plugin de WordPress per rescatar!

Velvet Blues URL Update

 • Primer punt, descarregueu i instal·leu el fitxer Velvet Blues URL Update
 • Quan activeu l’activació, dirigiu-vos a Eines de Tauler de WordPress> Actualitzar URL pàgina per configurar la configuració del complement.

Substitució de l’URL a WordPress: complement del URL de la Velvet Blues Update URL

Recordeu com hem fet servir el Cerqueu i substituïu característica Microsoft Word? Bé, això és bàsicament el que fa el connector! Ell troba els URL antics de la pàgina o publicar contingut i substitueix amb els nous URL. D’aquesta manera, els enllaços d’imatges s’actualitzen a totes les publicacions.

A més, podeu ampliar la funcionalitat del complement per cercar / substituir URL en enllaços de lloc, extractes, fitxers adjunts, camps personalitzats i caixes meta.

A continuació, es mostren alguns exemples d’URL antics al vostre lloc:

 • Si passessis d’un servidor de posada en escena, l’URL antic seria com: hostname.com
 • Si canvieu / actualitzeu el nom de domini, només cal que utilitzeu el nou nom de lloc.
 • Si heu utilitzat “https” com a protocol, substituïu “http” per “https”.

En el nostre exemple, hem substituït l’URL antic de http://seomoz.com a https://moz.com. Un cop hàgiu introduït l’URL antic i nou, simplement feu clic a sobre Actualitza els URL ARA. El complement s’analitzarà tot publicacions i pàgines i apliqueu la seva cerca i substitueixi la màgia. Tots els vostres URL s’actualitzaran a la secció Nova URL valor

Paraula de precaució: Escanejar i substituir diverses publicacions i pàgines pot ser intensiu en recursos, sobretot si el vostre blog de WordPress tingués centenars de publicacions. Si seleccioneu totes les opcions d’exploració (enllaços de lloc, fragments, etc.), l’ús del recurs augmentaria significativament. Per a moltes actualitzacions d’URL a tot el lloc, es pot provocar que el vostre compte d’allotjament es suspèn temporalment a causa d’un ús excessiu de recursos. Aquest problema seria més important en els proveïdors d’allotjament compartit. Per tant, recomanaria una mica de precaució en executar el connector.

Consell # 2: importació d’imatges externes a WordPress

Les imatges externes són aquelles que no s’allotgen al vostre servidor. En aquest tutorial, aprendrem a importar de manera ràpida i eficaç totes les imatges externes al vostre propi lloc de WordPress.

Per obtenir més claredat, suposem que utilitzem les imatges amb llicències adequades (Altrament, podríem acabar amb un debat diferent!).

Per obtenir una ràpida recuperació, hi ha dues raons per les quals no hem d’utilitzar imatges externes al nostre lloc de WordPress:

 • Consumeixen l’amplada de banda d’altres persones, cosa que no és realment justa.
 • El nostre dolor és la puntuació de les nostres imatges.

Vegem la següent publicació. És bastant difícil entendre si la publicació utilitza o no una imatge externa amb l’editor visual.

Editor Visual de WordPress

Tret que, per descomptat, passem a la secció Vista de text de l’editor de WordPress.

Vista de text de l’editor de WordPress, que mostra el codi font HTML del contingut de la publicació.

Veiem que aquesta imatge es troba realment allotjada a imgur.com: un popular lloc web d’allotjament d’imatges. Per solucionar-ho, hem de:

 • Baixeu-vos la imatge
 • Carregueu-lo a WordPress
 • Actualitzeu l’enllaç a la publicació

T’imagines repetir tots aquests passos per a totes les imatges a totes les publicacions? Només trobar totes les imatges externes trigaria dies! Per tant, hi ha d’haver una solució, no? O us proposo això per decebre-vos?

És clar que no! Hi ha una solució. I com sempre, és un fantàstic complement gratuït de WordPress.

Com importar imatges externes a WordPress

Una de les primeres coses que més m’agrada d’aquest complement és el seu nom. És clar, nítid i actualitzat. Per començar, descarregueu i instal·leu el fitxer Importa imatges externes connectar. Activeu el connector i dirigiu-vos a Tauler de control de WordPress> Multimèdia> Importa imatges

Hauríeu de veure un tauler d’opcions com aquest:

Opcions del complement WordPress Importa imatges externes

Si observeu a la cantonada inferior dreta, veureu que el connector ja ha identificat les publicacions que contenen imatges externes.

En el nostre exemple, hem utilitzat aquest complement en un entorn de posada en escena, per la qual cosa tenim una sola publicació amb una imatge externa.

Tot el que heu de fer ara és fer clic a Importa imatges ara per iniciar el procés. En finalitzar, haureu de veure un missatge de confirmació similar del total d’imatges importades.

Opcionalment, també podeu optar per excloure imatges basades en el nom de domini. Això és útil si teniu enllaços de baixada d’imatges especials (de llocs d’allotjament externs d’imatges de pagament com Photobucket) que no voldreu substituir.

Un cop finalitzada la importació d’imatges, si revisem la galeria multimèdia, veurem totes les imatges importades.

Les imatges s’importen i s’emmagatzemen automàticament a la Mediateca de WordPress.

D’acord, les imatges s’importen a la Galeria de suports de WordPress. Què passa amb el contingut de la publicació? Encara apunten a l’URL de la imatge anterior? Absolutament no!

El connector també substitueix l’enllaç del fitxer d’imatge pel nou URL, és a dir, l’enllaç del vostre domini!

Després d’importar-los, els enllaços d’imatge també s’actualitzen.

Impacte de rendiment: De manera similar als problemes de consum de recursos que hem comentat al complement d’actualització d’URL, l’importació d’imatges externes a WordPress també consumeix la bona part dels recursos del servidor. Per sort, el desenvolupador ha iniciat mesures per controlar l’ús del servidor. El complement escaneja un màxim de 50 publicacions per trucada (és a dir, quan visiteu o actualitzeu la pàgina de configuració del connector). També limita el nombre màxim d’imatges a 20 per trucada d’importació.

Consell # 3: Com prevenir l’enllaç directe d’imatges a WordPress

Per dir-ho simplement, la connexió directa significa desviar la ciutat a la reserva d’Uber d’una altra persona. Pensa-hi. Vostè reserva un Uber per a la seva navegació i un desconegut aconsegueix d’alguna manera robar la seva reserva i utilitzar-la a la seva voluntat. Vostè paga pels seus passejos. Ara imagina si ningú podríeu simplement agafar la vostra reserva a Uber. Feu-la servir, però vulgueu fer-ho durant el temps que vulgueu i no podreu fer una cosa maleïda.

Bé, enllaç directe de la imatge és una mica similar. Les persones prenen les seves imatges i la fan servir al seu lloc. Es guanyen fama i acabes pagant les seves factures. I no hi podeu fer res al respecte.

Espera! L’última línia no és certa. Vostè llauna fer alguna cosa al respecte. Al cap i a la fi, és WordPress. Probablement esteu pensant que “Ah Sourav us presentarà un altre complement”. Bazzinga! No sóc.

1. Configureu el vostre servidor web per a la prevenció d’enllaços en línia (Apache o NGINX)

El vostre servidor web és suficient per impedir que altres persones facin llampades les vostres imatges. Els dos servidors web més comuns són Apache i NIGNX. Si utilitzeu Apache com a servidor web, aleshores podeu evitar que hi hagi una connexió directa d’imatges a WordPress afegint algunes línies de codi al vostre fitxer .htaccess. Al 2013, vaig escriure un breu tutorial sobre això, que encara avui és aplicable.

Tanmateix, si utilitzeu NGINX com a servidor wes, afegiu el següent fragment de codi al fitxer de configuració NGINX..

ubicació ~. (gif | png | jpe? g) $ {
valid_referers cap bloquejat .yourwebsite.com;
if ($ invalid_referer) {
retorn 403;
}
}

Substitueix seu lloc web.com amb el vostre nom de domini real.

En poques paraules, aquest fragment de codi evita que els fitxers GIF, PNG i JPG / JPEG es lliguin enllaçats. Aquests fitxers només seran accessibles pel vostre domini i ningú més. En cas que algú tracti d’enllaçar directament a aquests 3 formats d’arxiu, obtindrà un error 403.

Aquí teniu una explicació ràpida línia per línia del codi que s’ha esborrat.

 1. La línia 1 defineix els formats d’imatge. També podeu afegir formats de vídeo com mp4.
 2. La línia 2 indica a NGINX que s’han de permetre les sol·licituds del vostre domini. Si algun altre domini ho sol·licita, bloquegeu la sol·licitud.
 3. La línia 3 indica a NGINX què cal fer si una sol·licitud és d’un domini no permès
 4. La línia 4 indica a NGINX que llanci un error prohibit HTTP 403 si es compleix la condició de la línia 3.
 5. Les línies 5 i 6 tanquen el codi correctament perquè s’executi!

De la mateixa manera, si voleu evitar que un directori complet no es lligui enllaçat, també hi ha un fragment de codi..

ubicació / càrregues / {
valid_referers cap bloquejat .yourwebsite.com;
if ($ invalid_referer) {
retorn 403;
}
}

Substituïu / pengeu / el directori que vulgueu evitar que es connecti enllaçat. En el nostre exemple, hem escollit WordPress per defecte càrregues directori. Si sou com la majoria de nosaltres, penjaríeu totes les vostres imatges, fitxers PDF i altres fitxers multimèdia mitjançant la càrrega predeterminada de WordPress, que al seu torn situaria els fitxers dins de la carpeta / uploads /. Així, protegint la carpeta mestra, evitem que tots els fitxers enviats s’enllacin enllaçat.

2. Utilitzeu un CDN per evitar la connexió directa a les imatges a WordPress

Sorprès? També vaig ser quan vaig llegir per primera vegada. Tots hem sentit parlar de CloudFlare com un dels millors CDN gratuïts que hi ha. Sabies que també ofereixen protecció gratuïta de la connexió en línia?

Per habilitar la protecció d’enllaç directe, simplement dirigiu-vos al tauler de comptes de CloudFlare, seguit de Scrape Shield. Activeu el botó a ON i us haureu definit.

Si feu servir Cloudflare, podeu fer-ho fàcilment activeu la protecció d’enllaç directe a Scrape Shield del vostre compte. Com que Cloudflare és un servei completament proxy, no us haureu de preocupar d’habilitar la protecció de connexió de connexió en calent al servidor d’origen.

Si utilitzeu un servei CDN premium com ara StackPath CDN o KeyCDN, només heu de crear regles adequades per als remitents de zona i fer-los complir. KeyCDN té un meravellós tutorial al respecte paga la pena llegir-lo.

3. Utilitzeu un complement: Complement de seguretat i tallafoc de WP

Si preferiu no barrejar-vos amb el codi .htaccess i voleu que hi hagués un complement disponible que pogués tenir cura del negoci..

Consulteu la pàgina Seguretat i tallafocs en un sol WP connectar. Amb més de mig milió d’instal·lacions actives, aquest complement té tones de característiques essencials de seguretat de WordPress.

Aquí teniu el que heu de fer per activar la funció de prevenció d’enllaç directe d’imatges.

Com prevenir l’enllaç directe d’imatges a WordPress mitjançant el complement de seguretat de tot en un WordPress

 • Baixeu i instal·leu el fitxer connectar.
 • Activa-la i dirigeix-la cap a Tauler de control de WordPress> WP Security> Firewall i feu clic a Eviteu les connexions directes
 • Marqueu la casella petita de la part inferior i feu clic a sobre Desa la configuració.

I ja està. A partir d’ara, s’impedirà l’enllaç directe d’imatges.

Conclusió

Per completar aquesta publicació, anem a passar ràpidament pel que hem après fins ara.

 1. Com actualitzar, en lloc de substituir les URL antigues per altres de noves. La solució és un extens complement anomenat Velvet Blues URL Update.
 2. A continuació, vam aprendre a importar imatges externes a WordPress. Molts companys de blogues ho han fet almenys un cop a la vida. De nou, la solució es trobava en un connector anomenat Importa imatges externes.
 3. Els dos complements esmentats en els dos escenaris anteriors tenen un impacte en el rendiment associat a ells. Hauríem d’executar aquest complement amb precaució.
 4. Finalment, vam mirar quina és la relació directa d’imatges i vam veure dues maneres d’evitar-la. El primer va ser afegint unes quantes línies de codi al complement .htaccess i el segon, mitjançant l’ús d’un complement de seguretat.

Pregunta: quins idees teniu d’aquests consells? Heu trobat alguna cosa útil? Tens alguna cosa millor per oferir? A més, com t’ha agradat la sèrie fins ara? Feu-nos-ho saber als comentaris següents i estigueu atents a la següent part de la sèrie.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map