2 passos per conduir el trànsit al vostre bloc de WordPress amb Twitter

Sóc un gran fan de Twitter, no perquè pensi que és una gran xarxa de xarxes socials per mantenir-me al dia dels meus amics, sinó perquè (a) és un lloc fantàstic per relacionar-se amb els vostres lectors i bloggers aficionats i (b) pot ser un gran font de derivacions dirigides al vostre lloc.


A l’ocell blau li agrada molt estimar. Podeu utilitzar Twitter per arribar fàcilment als lectors del vostre blog. Si no ho és tenir els lectors encara, podeu utilitzar Twitter per crear-ne el següent. I a l’hora d’utilitzar tècniques i complements efectius per impulsar els visitants als blocs de WordPress, Twitter és de molt la meva opció preferida.

Tenint present això anteriorment, en aquesta entrada vull mostrar-vos algunes de les maneres en què faig servir Twitter per conduir trànsit al meu bloc.

Pas 1: creació d’un seguiment

Aquest primer pas no és específic de WordPress; hauria de seguir algú que vulgui crear-ne un seguiment a Twitter. malgrat això, Haureu de crear un seguiment important per poder aprofitar les tècniques i complements al pas 2, De manera que només sembla correcte que us indiqui en la direcció correcta abans d’entrar a les coses bones.

He escrit molt sobre la creació d’un Twitter després en el passat, ja que és una cosa amb la qual he tingut cert èxit; fins al 2012, vaig créixer el meu propi perfil des dels 500 seguidors fins als més de 9.000. Pot ser que això no sigui especialment impressionant en comparació amb els de Barack Obama o Lady Gaga, però van tenir una gran marca per construir-ho..

Pas 2: Conducció del trànsit al vostre lloc

Un cop tingueu alguns seguidors, podeu començar a pensar com conduir-los (i d’altres) al vostre lloc. Suposo que teniu les dades bàsiques inicials; com ara enllaçar amb el vostre lloc des del vostre perfil de Twitter, etc.:

Tom Ewer a Twitter

Amb tot això fora del camí, la vostra estratègia s’ha de basar en dos conceptes.

1r concepte: compartir el vostre contingut de manera eficaç

Simplement, en publicar la publicació a la darrera publicació del vostre blog no us permetrà res més que un truc de visitants (tret que ja tingueu un bloc ben establert). Heu de posar les puntes difícils a la promoció del vostre contingut. Una de les fórmules per compartir contingut, és clar, les xarxes socials i, més concretament, Twitter.

El primer que heu de tenir en compte és que és perfectament acceptable compartir cada nova publicació de blog que publiqui més d’una vegada. Sempre que no ho siguis només utilitzant el vostre perfil per promocionar el vostre propi contingut, molt pocs dels vostres seguidors us recordaran si promocioneu publicacions noves dues o tres vegades, amb cada tuit espaiat raonablement. Això també significa que la publicació obté exposició a diverses zones horàries.

WordTwit

WordTwit

Fa poc he començat a utilitzar un excel·lent complement de WordPress que fa que el procés de tuitejar publicacions noves sigui extremadament senzill (automàtic, de fet) – WordTwit. Si hi ha una versió gratuïta, li recomano sincerament que aneu a favor, que us permeti programar automàticament diversos tuits de la mateixa publicació.. Amb aquest complement, premeu Publicar i envia la vostra publicació de forma automàtica – no cal aixecar el dit. També hi ha moltes funcions addicionals, com ara tuitejar diversos comptes, hashtags personalitzats i molt més.

Així que s’han de tenir cura de les noves publicacions, però, i les coses antigues? Si publiqueu contingut de fulla perenne, les publicacions que heu publicat fa sis mesos haurien de ser tan rellevants avui com ho eren aleshores. El fet de tuitejar manualment contingut antic pot ser una tasca real, de manera que passa a un complement com Tuilmente, quin els continguts antics de forma automàtica i periòdica a través del vostre perfil de Twitter.

Aquests són els dos complements que recomano per compartir eficaçment el contingut mitjançant Twitter. Un cop tingueu aquestes bases cobertes, els seguidors de Twitter us animarem regularment a revisar el vostre bloc. No obstant això, assegureu-vos que tota aquesta autopromoció estigui intercalada constantment amb contingut útil de tercers i altres tweets únics.

2n concepte: és més fàcil que la gent comparteixi el contingut

Amb les mesures anteriors, Twitter hauria de conduir un bon flux de trànsit al vostre lloc. Tanmateix, aquests visitants ho són la seva Seguidors de Twitter: el següent pas és fer-ho trobar gent que no ho són et segueix actualment i condueix-los al lloc. La millor manera de fer-ho és aconseguir que els vostres lectors existents facin el vostre treball dur compartint el vostre contingut.

Tenint en compte això, la clau és fer que el compartir (1) sigui fàcil i (2) convidant, ja que la gent pot compartir contingut en només un parell de clics, tot i que se senten obligats a compartir el contingut..

Comencem per facilitar la compartició. Si bé hi ha un gran nombre de complements populars de compartició social disponibles (he provat la majoria), la meva recomanació número u és Digg Digg. És gratuït, molt ben presentat, lleuger i desenvolupat pels impressionants nois de Buffer (si no heu sentit a parlar d’aquesta aplicació, haureu de revisar-la). Amb Digg Digg instal·lat i configurat correctament, els lectors sempre podran compartir l’opció.

Digg Digg deixant el treball darrere

Digg Digg en acció al meu bloc.

Un cop hàgiu compartit fàcilment, voleu centrar-vos en fer-ho convidant. Crear contingut excel·lent és, òbviament, un bon començament, però no és tot el que podeu fer. En última instància, la gent vol tuitejar alguna cosa interessant, i el títol d’una publicació no sempre és especialment convincent. Tenint en compte això, m’agrada incloure tweets pre-poblats a les meves publicacions, com ara:

Tweet incrustat

L’enllaç…

Tweet incrustat

… I el tuit pre-poblat.

Un fragment interessant de text seguit d’un enllaç a la publicació: el que pot ser més senzill?

No he trobat cap complement que em permeti crear fàcilment aquests enllaços, de manera que jo i un amic en vam fer un, que em deien Fàcil Tweet incrustar. La clau per utilitzar millor el connector (i per tant augmentar les proporcions del contingut) és Inclou tweets interessants ja poblats de manera que la gent pot enviar contingut fantàstic als seus seguidors amb només un parell de clics. He trobat que cites famoses i les vostres pròpies perles de saviesa atrauen molta acció per compartir. Sempre que incloc tweets pre-poblats en una publicació, tendeixo a que el nombre de tweets augmenti un 20-40% o fins i tot més.

Quatre complements = molt més trànsit

He esmentat quatre complements anteriors, dels quals només un és premium. Aquests són els que utilitzo per conduir el trànsit al meu lloc des de Twitter i em funcionen molt bé.

Tanmateix, si teniu suggeriments addicionals (ja siguin tècniques o plugins específics) sobre com la gent pot conduir encara més trànsit al seu lloc a través de Twitter, si us plau, informeu-nos a la secció de comentaris a continuació!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map