15 raons per utilitzar Jetpack per a WordPress el 2020

Necessito JetPack per a WordPress? 15 raons per les quals heu d'utilitzar Jetpack el 2018

Què passa quan els usuaris que hi ha darrere de WordPress.com s’uneixen per fer un complement de WordPress? Tens Jetpack.


Amb més de 5 milions d’instal·lacions actives, Jetpack està dissenyat per ser un complement global per a usuaris que utilitzin WordPress, independentment de la seva experiència. Penseu-hi com un complement tot en un, amb funcions que van des de millores de rendiment, protocols de seguretat, personalització de temes i molts altres.

Les persones que són noves a WordPress poden utilitzar les estadístiques del lloc de Jetpack, el formulari de contacte i altres mòduls útils, sense necessitat d’instal·lar cap complement per a cada funció. Des del mateix temps, els usuaris pot aprofitar funcions com ara publicacions relacionades, càrrega pereçosa i CDN, tot de franc. Tot i que l’actualització a Jetpack premium aporta funcions encara més útils per a analítica de Google, publicitat, assistència prioritària i molt més.

Aquest article es va publicar originalment el 2013, titulat 10 raons per les quals haureu d’utilitzar Jetpack per a WordPress. Cinc anys després, actualitzem aquesta guia amb 15 de les millors funcions que ofereix Jetpack i per què hauríeu d’utilitzar-les al vostre lloc de WordPress.

Abans de començar, seria útil conèixer alguns dels sinònims utilitzats per a les “funcions” de Jetpack. Van des de “mòduls”, fins a “configuracions”, fins a “funcions”. Restarem els nostres sinònims a “mòduls” i “funcions” durant tot el que queda d’aquest article.

Anem a seguir!

Contents

1. Xarxa de lliurament de contingut gratuït (CDN) per a WordPress mitjançant Photon

Xarxa de lliurament de contingut gratuït de fotons mitjançant jetpack

La primera característica que em ve al cap és la xarxa de lliurament gratuïta de contingut proporcionada per Jetpack. A diferència d’altres proveïdors de CDN, el Photon CDN de Jetpack no requereix cap registre, us ofereix una amplada de banda ilimitada de CDN i és completament gratuït.!

Qui hauria d’utilitzar Photon?

En definitiva, tothom. Tant si sou un usuari potent, com un usuari novell, o algú que tot just comença; l’ús d’un CDN accelera de forma espectacular el temps de càrrega del vostre lloc. Això t’ofereix un triple avantatge:

 1. Google premia els llocs més ràpidament amb millors puntuacions de SEO. Classifiques més ràpidament les paraules clau d’orientació.
 2. Deseu els recursos d’ample de banda del servidor; ja que les imatges es publiquen des de la xarxa de lliurament de contingut Photon.
 3. Un lloc web més ràpid dóna lloc a una experiència agradable per als visitants. Al seu torn, això augmenta les possibilitats de convertir-se, ja sigui una inscripció per correu electrònic, una descàrrega d’ebook o una cosa tan senzilla com un recurs social!

Com puc activar Jetpack Photon?

jetpack-cdn-lazy-load-images

Photon CDN i mòdul d’imatges de càrrega ràpida de Jetpack

Tot el que heu de fer és activar el mòdul Photon des del fitxer Accelereu el vostre lloc de configuració, que es troba a la secció Tauler de control de WordPress> Jetpack> Configuració> Redacció fitxa.

2. Carregat peregrós d’imatges a WordPress

Carregada mandrosa d’il·lustració d’imatges amb un porc

La càrrega ràpida és una característica que ha trobat una menció a cada publicació creïble d’optimització de rendiment de WordPress. Ja veieu, la idea darrere de la càrrega mandrosa és senzilla. Carregueu la imatge només quan la vegi.

Això té un avantatge doble.

 1. Un, el lloc es carrega més ràpidament ja que es redueix la mida de la pàgina. Al seu torn, això ens proporciona un millor SEO i un consum d’amplada de banda inferior al lloc del servidor.
 2. ThEl segon avantatge beneficia directament l’usuari final mitjançant l’estalvi del seu ample de banda.

Com pot carregar-se la mandra estalviar amplada de banda mòbil?

Suposem que Samantha navega per un article sobre els “millors temes de moda de WordPress” al seu telèfon. Quan Samantha obre el lloc web, la pàgina comença a carregar les 25 imatges alhora.

Tanmateix, amb la càrrega mandra activada, només es carreguen les imatges visibles a la finestra. Les altres imatges només es carreguen quan Samantha es desplaça cap avall per veure-les. Així, Samantha acaba estalviant la seva preciosa amplada de banda mòbil mentre gaudeix d’un lloc web super-snappy.

Qui hauria d’utilitzar una càrrega mandrosa?

De nou, tothom!

Com puc activar la càrrega mandrosa Jetpack?

Aquest mòdul es troba just a sota del mòdul Photon. Simplement canvieu per habilitar-la!

3. Subscriu-te a les publicacions noves per correu electrònic a WordPress

subscriviu-vos i seguiu jetpack al blog de wordpress

Aquest és un favorit personal. Jetpack té una sèrie de belles funcions quan es tracta de la participació dels visitants. Les cobrirem d’un en un, començant per aquesta.

La funció de subscripció per correu electrònic de Jetpack permet als visitants subscriure’s a les publicacions del vostre blog per correu electrònic. Es mostra com a Seguiu el bloc botó. A les persones que hi fan clic, demanen que comparteixin la seva adreça de correu electrònic per subscriure’s o “seguir” les publicacions del vostre bloc.

A més, podeu utilitzar el botó Seguiu comentaris per proporcionar als lectors l’opció de subscriure’s als comentaris del vostre bloc per correu electrònic.

Sempre que es publica una publicació nova o es publica un nou comentari, els vostres seguidors reben un correu electrònic amb un enllaç al vostre missatge / comentari.

Quins avantatges té les subscripcions a Jetpack?

Doncs bé, per començar, no cal que utilitzeu un proveïdor de serveis de correu electrònic (ESP) com MailChimp. Encara que la vostra llista de correu electrònic creixi, no heu de pagar per correu electrònic. Recordeu que els ESP amb un pla per sempre gratuït solen limitar el nombre de subscriptors o el nombre de correus electrònics enviats al mes, com haurien de fer! (Han de menjar, no?)

Tanmateix, des del primer moment, no podreu enviar correus electrònics individuals (és a dir, sense publicar cap publicació) als vostres subscriptors, mitjançant aquest mòdul Jetpack. És llavors quan haureu de registrar-vos per a un ESP.

Qui hauria d’utilitzar subscripcions?

Depèn, de debò. Les persones que simplement volen centrar-se en la seva redacció i no en créixer la seva llista de correu electrònic poden optar per aquest mòdul. Tanmateix, si esteu preocupats amb la vostra llista de correu electrònic des del primer dia (és fantàstic si ho sou!), Aleshores comenceu a utilitzar una ESP gratuïta com MailChimp.

Com puc activar les subscripcions a blogs de Jetpack?

Subscriviu-vos al bloc i al mòdul de comentaris de Jetpack

Subscriviu-vos al bloc i al mòdul de comentaris de Jetpack

Dirigiu-vos al mòdul de subscripcions de la secció Tauler de control de WordPress> Jetpack> Configuració> Discussió fitxa.

4. Monitorització de temps d’aturada i d’aturada del lloc de WordPress

seguiment de temps d'aturada i d'aturada del lloc de wordpress per jetpack

La funció de control de temps morts de Jetpack supervisa periòdicament el vostre lloc i us notificarà per correu electrònic sempre que hi hagi un temps d’inactivitat.

No és només això, segueix el seguiment i us envia correus electrònics recordant-vos que el vostre lloc encara està a la baixa. Finalment, un cop el vostre lloc torni a estar en línia – Jetpack envia un altre correu electrònic de confirmació per informar-vos que el vostre lloc torna a estar en línia!

M’encanta aquesta funció, sobretot perquè em va ajudar a guanyar un argument i a obtenir un reemborsament complet del meu proveïdor d’allotjament de WordPress. Tot el que havia de fer era compartir la captura de pantalla de la meva safata d’entrada i bam, que havien de processar el reemborsament!

Qui hauria d’utilitzar el monitoratge?

Tothom! Tret que, per descomptat, utilitzeu una eina de control de l’activitat del lloc web premium i no vulgueu instal·lar cap complement.

Com puc activar el seguiment d’aturada de Jetpack?

jetpack-control d’aturada

Mòdul de control de temps morts de Jetpack

Simplement canvieu l’opció de control de l’horari d’inici a Tauler de control de WordPress> Jetpack> Configuració> Seguretat fitxa.

5. Publicacions relacionades de WordPress

publicacions relacionades a jetpack

La funció de publicacions relacionades suggereix automàticament contingut relacionat després de cada publicació al lloc de WordPress. És una manera excel·lent de mantenir els visitants compromesos, millorar el temps al lloc i disminuir el percentatge de rebots (fins a un punt).

Però espera, hi ha un problema:

Tanmateix, calcular aquestes publicacions relacionades és una tasca intensiva en recursos. El problema es multiplica quan hi ha diverses categories i etiquetes i diverses publicacions sota cadascuna d’elles. El càlcul de publicacions relacionades esdevé cada cop més intensiu en CPU. Combina tot això en un entorn d’allotjament compartit i tens un correu electrònic de “violació de recursos” o pitjor: suspendre el teu compte.

Quina és la solució? Jetpack per descomptat!

Jetpack descarrega tota aquesta complexa càlcul intensiva en CPU al núvol i retorna els resultats acabats (és a dir, les publicacions relacionades) al nostre lloc de WordPress. Tot això gratis !. Podeu personalitzar més l’aparició de les publicacions relacionades (amb o sense imatge, extracte, etc.) mitjançant el personalitzador de WordPress.

Qui hauria d’utilitzar publicacions relacionades?

Blocs amb una taxonomia ordenada, juntament amb publicacions i pàgines suficients sota cada etiqueta i categoria. No heu d’utilitzar publicacions relacionades quan només tingueu un grapat de publicacions al vostre lloc. En aquest cas, us recomanaria que us enllaceu manualment amb el contingut.

Com puc activar les publicacions relacionades amb Jetpack?

Senzill! Només heu de canviar l’opció de publicacions relacionades Tauler de control de WordPress> Jetpack> Configuració> Trànsit fitxa.

6. Desplaçament infinit a WordPress

desplaçament infinit wordpress envia jetpack

El desplaçament infinit és una característica que carrega automàticament les publicacions noves sense actualitzar la pàgina, ja que el visitant es desplaça cap avall fins a la part inferior de la publicació actual. Semblant a Articles Relacionats, aquesta funció està dissenyada per augmentar el temps i la participació dels visitants.

A més, Jetpack us permet configurar com es carregaran les publicacions següents. Per exemple, podeu configurar-les perquè es carreguin automàticament, segons el comportament del tema / usuari. També podeu presentar als visitants un botó “llegir / carregar més”, que en fer clic carrega el següent conjunt de publicacions.

Qui hauria de fer servir el desplaçament infinit?

Qualsevol usuari amb un parell de publicacions al seu lloc de WordPress pot utilitzar aquesta funció. Això és molt recomanable per a blogs i notícies.

Com puc activar el desplaçament infinit de Jetpack?

Mòdul de desplaçament infinit de Jetpack

Mòdul de desplaçament infinit de Jetpack

Podeu activar aquest formulari de configuració Millores temàtiques configuració que es troba a Tauler de control de WordPress> Jetpack> Configuració> Redacció fitxa.

7. Construeix un formulari de contacte a WordPress

il·lustració del formulari de contacte de jetpack

Aquest mòdul Jetpack us permet crear formularis de contacte amb camps personalitzats directament des de l’editor de WordPress predeterminat. Amb un sol clic, podeu inserir i personalitzar formularis de contacte directament des de l’editor de WordPress.

Qui hauria d’utilitzar un formulari de contacte?

La majoria dels llocs web han de tenir un formulari de contacte fàcil d’utilitzar, sobretot si es tracta de clients. Així, tothom que ja no utilitza un complement de formulari de contacte al seu lloc de WordPress.

Com puc activar els formularis de contacte de Jetpack?

El formulari de contacte Jetpack s’insereix directament des de l’editor de WordPress

Bones notícies: aquest mòdul està activat per defecte a Jetpack.

8. Publicar publicacions per correu electrònic a WordPress

publicar publicacions de text a través de correu electrònic a jetpack

Imagineu-vos que esteu en una ubicació remota i vosaltres tenir per publicar un article al vostre lloc de WordPress. Els llocs rics en mitjans com l’editor de WordPress no es carregaran a causa de la lenta connectivitat a Internet. No hi ha cap cafeteria WiFi a prop. L’únic que sembla funcionar és el correu electrònic. Tot just teniu prou velocitat a Internet per enviar un correu electrònic.

Aquí és on es troba Jetpack publicacions per correu electrònic la funció és útil. Us ofereix una adreça de correu electrònic dedicada a publicar al vostre bloc de WordPress. Un cop activat, podeu enviar un missatge per correu electrònic a aquesta adreça i es publicaria al vostre bloc.

Com funcionaria? Senzill. L’assumpte del vostre correu electrònic seria el títol de la publicació i el cos de correu electrònic seria el contingut de la publicació del bloc. També podeu enviar informació addicional com ara categories, etiquetes i molt més mitjançant aquestes dreceres predefinits.

Qui hauria d’utilitzar la publicació de Jetpack per correu electrònic?

Publicar publicacions a WordPress mitjançant correu electrònic mitjançant Jetpack!

Qualsevol que necessiti una cobertura ràpida sense invertir massa temps en formatar o treballar les nostres àrees amb connectivitat a Internet limitada.

 • Bloggers de viatges que volen compartir les seves experiències des de llocs remots amb una connectivitat limitada a Internet.
 • Els informes busquen compartir cobertura ràpida sense obrir l’aplicació WordPress cada cop.

De vegades, és més fàcil publicar una publicació per correu electrònic.

9. Compartir compartit social automatitzat a WordPress mitjançant Mòdul de publicitat

automatització de xarxes socials mitjançant jetpack

El mòdul Publicitar de Jetpack us permet publicar automàticament el contingut acabat de publicar als vostres llocs de xarxes socials. Et salva la molèstia d’haver de publicar manualment a cada xarxa de xarxes socials.

Qui hauria d’utilitzar Publicitar?

Bé, qualsevol persona que promocioni el seu contingut a les xarxes socials és benvinguda a provar aquest mòdul. Tot i això, és important seleccionar la xarxa de xarxes socials adequada en funció del nínxol del vostre lloc i, a continuació, crear contingut específic per a cada xarxa.

Com puc activar la compartició social de Jetpack?

Configuració de compartició de xarxes socials Jetpack

Haureu d’establir una connexió única amb les vostres xarxes de xarxes socials des de la configuració de publicitat que es troba a la secció Tauler de control de WordPress> Jetpack> Configuració> Compartir fitxa.

10. Segureu l’autenticació i l’inici de sessió de WordPress.com

seguretat de jetpack

El mòdul d’autenticació segura de Jetpack permet (o els vostres usuaris) iniciar sessió al vostre lloc de WordPress mitjançant el compte de WordPress.com.

També podeu configurar el mòdul per permetre als usuaris que s’iniciï la sessió si la seva adreça de correu electrònic del compte WordPress.com coincideix amb l’identificador de correu electrònic que s’utilitza per crear el compte d’usuari al vostre WordPress.site. A més, podeu requerir que els usuaris del vostre lloc web inicien la sessió mitjançant autenticació de dos factors amb WordPress.com.

Qui hauria d’utilitzar l’autenticació d’inici de sessió?

Inicieu la sessió mitjançant WordPress.com

Inicieu la sessió mitjançant WordPress.com

Si sou l’única persona que gestiona el vostre bloc de WordPress, podeu deixar de banda l’activació d’aquest mòdul. Tanmateix, si teniu diversos col·laboradors al vostre lloc de WordPress, pot ser que sigui útil fer-ho!

11. Insercions de suports a WordPress

contingut incrustat en wordpress per jetpack

Aquesta és una d’aquestes funcions que estan habilitades de manera predeterminada a Jetpack. Essencialment l’ajuda a enganxar contingut ric en mitjans, com ara vídeos de YouTube i fitxers d’àudio SoundCloud, en la seva forma nativa, sense escriure ni una sola línia de codi / codi curt..

Tot el que heu de fer és copiar i enganxar l’enllaç de la publicació a l’editor de WordPress i Jetpack s’ocuparà de la resta.

Jetpack ha evolucionat per donar suport a diversos llocs web amb contingut ric en mitjans com Instagram, Slideshare, Twitter, Google Docs, TED, DailyMotion, CodePen, Medium, Pinterest i molt més. Per obtenir una llista detallada i actualitzada, consulteu-ne documentació oficial sobre incrustacions de contingut.

Qui hauria d’utilitzar contingut ric en mitjans?

Tothom! ��

12. Verificació del lloc i mapes del lloc de WordPress

verificació del lloc mitjançant jetpack

Estaré directament amb vosaltres: Jetpack no és el millor plugin de SEO per aquí. Per començar, el mòdul SEO en si és una funció de pagament a Jetpack. WordPress SEO de Yoast és un complement molt millor i gratuït amb una gran quantitat de funcions i tutorials, de més de cinc milions de llocs web de WordPress de confiança.

Dit això, per als usuaris que no estiguin preparats per passar un temps amb un complement SEO dedicat, poden utilitzar els mòduls de verificació de llocs de Jetpack per verificar el seu lloc amb diversos motors de cerca, com ara Google, Bing, Pinterest i Yandex..

Configuració de verificació del lloc i lloc del Jetpack

Addicionalment Jetpack també crea un mapa del lloc que facilita als motors de cerca rastrejar el vostre lloc.

Qui hauria d’utilitzar mapes de lloc Jetpack?

Les persones que no busquen invertir temps en un complement dedicat de SEO de WordPress haurien d’utilitzar el mapa del lloc de Jetpack. Tot i això, recomanem fer servir un complement independent. Amb només unes hores cada setmana, podeu obtenir els fonaments bàsics de Yoast SEO. D’aquesta manera, haureu implementat el SEO de la pàgina correctament des del primer dia. Aquest és un gran impuls per als vostres rànquings de cerca a llarg termini!

13. Ginys, ginys i més widgets de WordPress

paquet de widgets addicional en jetpack

Els ginys són una de les funcions més populars que ofereix el connector Jetpack. Proporciona una gran varietat de widgets útils que es poden utilitzar de diverses maneres. Van des de fonts de xarxes socials, notificacions de cookies de GDPR i molt més. Dirigiu-vos a la vostra Tauler de control de WordPress> Aparença> Ginys per accedir a aquests ginys addicionals.

Una altra característica de widget emocionant que ofereix Jetpack són els ginys condicionats. Esencialment us permet configurar la visibilitat dels ginys en funció de la pàgina, publicació, etiqueta o categoria.

Podeu definir una condició, i només si la condició és certa, es mostrarà el giny.

Ginys personalitzats de Jetpack

Per exemple, podeu configurar un giny de subscripció de butlletins perquè només sigui visible a les publicacions de la categoria Finance. D’aquesta manera es poden crear llistes de correu súper orientades.

Qui hauria d’utilitzar ginys Jetpack?

Això depèn principalment de l’usuari. Si el tema de WordPress inclou widgets personalitzats, com ara accions socials o subscripcions a butlletins de notícies, hauríeu d’utilitzar els en lloc de Jetpack, ja que s’han dissenyat i codificat per funcionar bé amb el vostre tema..

Tot i això, sempre podeu utilitzar els ginys condicionats de Jetpack per crear contingut atractiu al lloc web.

14. Llocs múltiples d’un quadre de comandament únic a WordPress.com

gestionar jetpack de llocs de wordpress múltiples

Recordeu com parlem d’utilitzar WordPress.com per obtenir tots els avantatges de Jetpack? Bé, us encantarà aquesta funció.

Un cop connecteu els vostres llocs amb Jetpack, podreu gestionar-los tots des del tauler de control de WordPress.com. Inclou aspectes com visualitzar les estadístiques del lloc, publicar publicacions, respondre als comentaris, actualitzar els complements i molt més.

Qui hauria d’utilitzar-ho?

Les persones que gestionen un grapat de llocs de WordPress podrien treure valor d’aquesta funció. Per exemple, podeu gestionar els vostres blocs i llocs personals sota un mateix sostre: a WordPress.com.

Tot i això, no us recomanaria que utilitzeu aquesta funció si gestioneu diversos llocs de WordPress per a clients. Eines com ManageWP i InfiniteWP es construeixen per gestionar diversos llocs de WordPress a escala, amb moltes més funcions integrades i suport premium..

15. (Premium) Còpia de seguretat i restauració de WordPress mitjançant Jetpack

restauració i recuperació de còpia de seguretat de núvol de wordpress mitjançant jetpack

La restauració de còpies de seguretat i restauració de WordPress és un assumpte greu. Amb els anys, hem vist molts plugins i serveis de còpia de seguretat de WordPress que s’especialitzen en còpies de seguretat horàries, còpies de seguretat incrementals i molt més.

La còpia de seguretat i restauració de Jetpack és un mòdul premium a partir de 39 dòlars / any. Es necessita còpies de seguretat automàtiques i és compatible amb la restauració d’un clic. El que és interessant és com es fa la còpia de seguretat.

Jetpack fonamentalment es fa una còpia de seguretat sempre que es produeixi un esdeveniment. Un esdeveniment pot incloure la creació / modificació de pàgines i publicacions, enviació / modificació de comentaris, instal·lacions de complements i temes, modificacions o actualitzacions i addicions o canvis als comptes d’usuari.

Jetpack també manté un Registre d’activitats de tots els esdeveniments, que figuren en ordre cronològic. Cada entrada d’aquest registre d’activitats serveix com a punt de restauració. Feu clic a un esdeveniment i trieu entre baixar la còpia de seguretat o restaurar el vostre lloc fins aquell punt.

Qui hauria d’utilitzar les còpies de seguretat de JetPack alimentades per VaultPress?

La còpia de seguretat és un component essencial per mantenir un lloc de WordPress. Us recomanaria que opteu per un complement de còpia de seguretat de pagament si preferiu seguretat i tranquil·litat, estalviant uns quants dòlars cada mes. (Fet divertit: el cost d’un complement de còpia de seguretat sol ser el cost d’una tassa de cafè). Tot i això, amb una mica de picades, hauríeu de poder obtenir les mateixes funcions de forma gratuïta.

Com obtinc això?

Es tracta d’una funció remunerada a partir de 39 dòlars anuals. Heu de comprar un pla Jetpack, configurar el connector amb les credencials del vostre servidor d’allotjament i relaxar-vos. Jetpack començarà automàticament a fer còpies de seguretat.

Hi ha una millor alternativa de còpia de seguretat?

Si esteu disposats a gastar una mica més en el vostre hosting de WordPress, considereu un proveïdor d’allotjament gestionat com WPEngine. No només obteniu velocitats ràpides, una millor fiabilitat i una assistència ràpida per al client, sinó que també oferiu un entorn d’escenificació dedicat i una restauració i restauració d’un clic. Els plans comencen a partir de 35 dòlars / mes fins a 25.000 visites al mes i inclouen dos mesos de franc si opteu pel pla anual. Per no parlar d’una prova de 60 dies sense risc!

Preu Jetpack

Opcions de preus de Jetpack a juliol de 2018

Opcions de preus de Jetpack a juliol de 2018

Tot i que la majoria de les funcions de Jetpack s’ofereixen de forma gratuïta, hi ha alguns mòduls premium com ara còpia de seguretat i restauració, cerca d’elasticitat, protecció avançada contra el malware que només estan disponibles sota el pla de pagament.

Els preus comencen a partir de 39 dòlars / any per al pla personal i vénen amb còpia de seguretat i restauració (amb un arxiu de còpia de seguretat de 30 dies) juntament amb el suport prioritari.

Obtén Jetpack Premium

Està aconseguint un pla Jetpack de pagament que val la pena?

Si sou un blogger ocasional amb un bloc en creixement, optar pel pla personal de Jetpack pot valer la pena. No haureu de preocupar-vos de les còpies de seguretat i restauració, i si les coses funcionen malament, sempre podeu contactar amb l’equip d’èxit prioritari del client.

Tot i això, si feu blog a temps complet, el pla professional de Jetpack és recomanable. Obteniu una protecció avançada del programari antivirus i la possibilitat d’acceptar pagaments mitjançant PayPal amb aquest pla.

Una nota a Jetpack i WordPress.com

És important tenir en compte que Jetpack és un complement que funciona conjuntament amb WordPress.com tot i que podeu instal·lar-lo i utilitzar-lo amb llocs de WordPress.org. Això vol dir que haureu de crear un compte de WordPress.com per obtenir tots els avantatges de Jetpack (però no us preocupeu, no haureu d’acollir el vostre lloc web a WordPress.com). Les opcions de personalització avançades per a un parell de mòduls Jetpack només es poden configurar mitjançant WordPress.com.

Per als usuaris que comencen a començar amb WordPress, convé conèixer les diferències entre WordPress.com i WordPress.org. Per començar, WordPress.com és l’alternativa comercial a WordPress.org: la plataforma CMS de codi obert. Hem tractat altres diferències importants entre les dues solucions, a l’article esmentat.

Embalatge

jetpack en el futur

Originalment vaig escriure aquest article el 2013 i estic content de veure les noves funcions i millores del connector Jetpack. Tot i que han introduït un pla de pagament, m’encanta absolutament que hagin mantingut les millors funcions, com ara Photon i Downtime Monitoring. Tanmateix, no han desaprofitat cap dels mòduls anteriors, com ara Bella matemàtica, Ortografia i gramàtica, i Dreceres directes de WP.me.

Com sempre: quins són els vostres mòduls preferits de Jetpack? Feu servir (o voleu utilitzar Jetpack)? Ho fem saber en els comentaris a continuació!

T’agraden els complements de WordPress? Consulteu la nostra llista dels complements de WordPress més recomanats per veure si trobeu alguna cosa nova!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map