15+ consells per comprar el tema perfecte de WordPress

El vostre tema pot crear o trencar el vostre negoci basat en WordPress. A més de l’esforç personal i l’experiència empresarial, el tema de WordPress és, en molts casos, el fil conductor, així com la cara del seu negoci en línia. Però, què tan difícil pot ser escollir el tema de WordPress perfecte? Bé, no és exactament difícil, és complicat. Haureu d’anar amb compte perquè amb alguns temes de WordPress, el que ho veieu no el que obtens El que és pitjor són les boniques demostracions que no faciliten les coses.


Tot i així, veient que no teniu diners i temps per perdre, hem preparat 15 consells ràpids per comprar el tema de WordPress perfecte. Al final d’aquesta publicació, haureu de poder prendre una decisió informada pel que fa a la compra de temes de WordPress. Sembla divertit, no? Perfecto.

Necessiteu el vostre tema de WordPress

wordpress-theme-dissenyadors

Abans d’enquadernar uns 50 dòlars més o menys per un tema primordial de WordPress, és clar que heu definit l’objectiu del vostre lloc web. Què espereu d’aconseguir amb el vostre lloc web de WordPress? Si ja esteu al joc, per què oferiu al vostre lloc web un canvi de disseny? Quines necessitats teniu? Què intentes assolir?

El vostre propòsit ha de ser el primer que informi la vostra elecció del millor tema de WordPress per al vostre lloc web. Hi havia una vegada, WordPress no era més que una plataforma de blocs, però avui pot fer tot tipus de coses interessants com un sistema de gestió de contingut potent i robust.

Tant si voleu vlog, podcast, vendre contingut, productes, serveis o qualsevol cosa que vulgueu, WordPress té l’esquena coberta. Hi ha molts tipus de temes de WordPress dissenyats tenint en compte les vostres necessitats específiques. Només cal que aneu a Temes elegants o al tema temàtic o fins i tot a Google i cerqueu un tema que s’ajusti a l’objectiu de la vostra empresa. Voleu començar un lloc de revisió? La vostra cerca podria començar com “Valorar i revisar temes de WordPress …”

Per descomptat, aquest terme comportarà molts resultats entre els quals podeu triar. Escull els cinc millors a l’atzar basant la teva selecció només en l’estètica. Compareu les funcions i seleccioneu-ne les tres millors. Continua i redueix la selecció a un únic tema de WordPress que tingui aspectes i funcions adaptades a les teves necessitats. Podeu optar per creure la “llista de funcions” proporcionada pel proveïdor o provar la demostració per vendre totes les funcions en acció.

Tant si el vostre lloc web fa referència a la vostra cuina, concessionari d’automòbils, companyia de viatges o simplement comerç electrònic antic, obtindreu un tema i us permetrà de res, garantit. Doncs bé, si no teniu tanta sort, sempre podeu contractar un desenvolupador de WordPress per crear-vos un tema personalitzat. Espereu dies i pagueu una fortuna, així que feu les matemàtiques prèviament. Però abans d’entrar-nos en qüestions de diners, tornem a fer una mica de seguretat per allà on hem esmentat l’estètica.

Estètica

Dona que sosté l'àlbum de fotos

Hi ha temes que semblen excel·lents, però que tenen una puntuació deficient al departament de funcions. Altres temes esclaten amb les característiques, però manquen greument el factor wow al departament de looks. Heu d’aconseguir aconseguir l’equilibri perfecte entre estètica i funcionalitat.

Si un tema no agrada visualment a la següent persona, hi ha poques coses per canviar-ho. Si decidiu provar-ho, dedicareu hores a acabar de confegir les línies de disseny i reescriptura després de línies de CSS. D’altra banda, un bonic disseny que us ofereix molta potència de personalització pot ser un gran element, fins i tot si és limitat pel que fa a funcions. Al cap i a la fi, sempre podeu ampliar qualsevol tema mitjançant plugins.

No és una tasca fàcil canviar tota la disposició del tema, així que tria amb prudència. O millor dit, busqueu un tema de WordPress “… que compleixi el 80% de les vostres necessitats visuals, de disseny i de contingut.” La vostra elecció hauria d’anar amb un plafó d’opcions fàcil d’utilitzar que us permeti marcar el tema sense perdre el disseny ni el valor estètic. Només podeu comptar amb el vostre tema per atraure i involucrar clients.

Entrarem en una personalització del tema en pocs, però deixem que el problema dels diners ens surti de les caixes una vegada per totes.

Preu i llicències

Guanyeu diners amb WordPress

Haureu de mirar d’estalviar-vos uns quants dòlars o empalmar-vos en temes de WordPress? Depèn completament dels vostres gustos i, per descomptat, de la mida del vostre pressupost. La norma general, però, és que no haureu de sortir tot i comprar un tema de preuat WordPress, per molt que sigui.

Entre les preguntes que cal fer-hi, s’adapta al vostre propòsit? Els termes de preus i llicències afavoriran els vostres objectius de negoci? Per exemple, si sou un desenvolupador, podeu utilitzar el tema en diversos llocs web? Obteniu assistència i actualitzacions gratuïtes o més endavant haureu de pagar per aquestes funcions? Quines altres bondats obté amb el tema? S’inclouen plugins premium? Altres temes de WordPress? Una subscripció d’un any a algun servei?

En funció de les vostres necessitats, heu de consultar els termes de preus i llicències per obtenir un tema que funcioni per al vostre model de negoci i la vostra cartera. Hi ha botigues temàtiques, com ElegantThemes, Themefuse, StudioPress, ThemeIsle i moltes altres que permeten accedir a paquets temàtics de fins a 39 dòlars de l’any per poc..

Si viviu sota un penyal, un paquet temàtic normalment conté diversos temes de WordPress i potser alguns altres recursos. Per exemple, el paquet de Temes Elegants conté uns 87 temes en el moment d’escriure. Els paquets temàtics són molt populars per als desenvolupadors de WordPress amb diversos clients.

Moltes llicències de tema d’un sol ús a Themeforest costen al voltant de 58 dòlars i la majoria inclouen suport i actualitzacions gratuïtes per a tota la vida. Generalment, un gran tema de WordPress costa entre 40 i 70 dòlars, amb un preu mitjà de 55 dòlars. Els temes de WordPress barats de brutícia només poden suposar problemes, per tant, cal mantenir-los fora. No jugueu barat, invertiu en el tema de WordPress, però tampoc haureu de rompre el banc.

Alguns temes de WordPress utilitzen complements premium que hauríeu comprat per separat. És excel·lent que els vostres diners tinguin per obtenir un tema amb plugins premium inclosos, ja que alguns d’aquests temes us poden estalviar fins a 500 dòlars. Al mateix temps, estigueu pendents dels temes que afirmen que es publiquen amb plugins premium, però no, la qual cosa us obligarà a comprar els connectors de manera independent.

Personalització fàcil del tema

Dissenys d'arrossegament i desplegament del compositor visual

Hi ha aquesta vegada que he intentat canviar la disposició general d’un tema construït al voltant de WooCommerce. Jo faria canvis en una pàgina mitjançant CSS, però quan carregués algunes de les altres pàgines, em farien malbé. Segons sembla, el desenvolupador de temes havia utilitzat les mateixes plantilles de pàgines i classes CSS en pàgines diferents, de manera que cada canvi que vaig fer va afectar diverses altres pàgines, per tant, va trencar el tema. Va ser un veritable dolor a [ja saps], ja que vaig malgastar una gran quantitat de temps i esforç en excavar el codi, cosa que no va ser exactament fàcil perquè WooCommerce va crear dinàmicament alguns elements..

Abans que us quedin enganxats amb un tema de WordPress, assegureu-vos que pugui adaptar-vos fàcilment a la vostra personalització. El primer que cal buscar és un tauler d’opcions de tema o el suport per al personalitzador de temes de WordPress, que serà inestimable, especialment si no trobeu el camí o el codi CSS. Hauríeu de poder marcar qualsevol tema de WordPress premium amb els vostres colors, logotips, etc..

També haureu de poder personalitzar la capçalera sense cap problema. Podeu afegir enllaços de navegació o qualsevol altra cosa, com ara un anunci de banner a la capçalera? Si no ho podeu fer, trieu un tema que us doni un control complet sobre la vostra capçalera entre altres seccions.

Què passa amb el disseny general del tema? Amb quina facilitat podeu personalitzar la disposició del tema actual? Amb tants temes polivalents, com el nostre tema de resposta total desenvolupat professionalment, obteniu diversos dissenys i dissenys per adaptar-vos a diverses necessitats. Només cal afegir un plugim descarat, Total arriba amb Visual Builder Arrossegueu i deixeu anar a la pàgina que us permet crear un lloc web fora dels vostres somnis.

Si us costa molt personalitzar-ho, no en voleu. En qualsevol cas, contracteu un professional del disseny per personalitzar el vostre tema si disposeu de fons i no podeu deixar-lo anar per tema personal per motius personals. Voleu estalviar diners? Aneu amb un tema molt fàcil de personalitzar.

Algú ha esmentat anuncis publicitaris o només era jo?

Monetització i anuncis

Concepte publicitari al núvol d’etiquetes

Per a diversos blocaires, la publicitat és una gran font d’ingressos passius. Hi ha usuaris de WordPress que es guanyen la vida amb anuncis gairebé exclusivament. Els llocs comercials, corporatius i de cartera, d’altra banda, no presenten anuncis publicitaris, de manera que potser no us importa ni una mica els anuncis si la vostra empresa gira entorn d’un programari o producte / servei..

Si generaràs diners amb el vostre lloc mitjançant Google AdSense, per exemple, el millor és anar amb un tema de WordPress optimitzat per obtenir ingressos. Els temes de WordPress preparats per AdSense solen incloure molts immobles per allotjar anuncis de diferents mides. A més, estan dissenyats per publicar anuncis a qualsevol dispositiu, la qual cosa és una victòria esperada. Si necessiteu un anunci de tauler per a la secció de capçalera, assegureu-vos el tema que trieu com a espai suficient per a això.

Obteniu ingressos passius amb anuncis, però no us oblideu d’aconseguir un tema que compleixi els vostres objectius comercials. Si necessiteu ingressos publicitaris, aneu amb un tema optimitzat per obtenir ingressos. Si podeu prescindir dels ingressos publicitaris, el tema empresarial o corporatiu serà la vostra millor aposta.

Opinions i valoracions

revisar pro-plugin

Themeforest i altres botigues temàtiques a Internet ofereixen uns sistemes de qualificació i revisió excel·lents que us permeten veure com s’està comparant un tema en concret abans de comprar. Val a dir que un tema és fantàstic si té una qualificació alta, i més si l’amor és de diversos compradors.

Molts clients no seran molestats a revisar un tema, tret que realment hagi sucat, en aquest cas seran ràpids a escriure paràgrafs de queixes. Però no li fa mal a Google “[inserir el nom del tema] ressenyes” per conèixer l’experiència del comprador amb el tema que escolliu.

Si la vostra cerca no dóna els resultats desitjats, podeu provar de buscar comentaris professionals. En aquest bloc, revisem constantment tot tipus de temes i complements, de manera que podeu iniciar la vostra cerca aquí. Només heu d’utilitzar el quadre de cerca a la part superior de la dreta. Les revisions professionals poden revelar problemes que no trobareu a la pàgina del tema a Temàtica forestal, per exemple.

Per si us pregunteu, el nostre tema total de propòsit de WordPress té una impressionant qualificació de 4,82 / 5,00 basada en més de 400 qualificacions. Potència sobre llocs web de 5,5 quilòmetres i, a partir de les ressenyes dels clients, podeu saber exactament per què creix en popularitat cada nova alba.

Si no trobeu comentaris sobre clients o professionals sobre el tema preferit de WordPress, proveu de buscar “discussió de [inseriu el nom del tema]” a Google. Molts temes inclouen fòrums de suport on els usuaris discuteixen el tema i els problemes associats per llarg. Podeu parlar molt sobre un tema i el seu autor llegint els comentaris i els fils que queden en aquests taulers de discussió. També podreu abordar els problemes que pugueu trobar amb el tema seguint la conversa.

Amabilitat SEO

Hipster Escrivint conceptes de SEO a la seva nota

Quan reviseu temes (i complements) de WordPress, sempre comprovo si són SEO-friendly. El SEO és important pel que fa a la comercialització del vostre lloc. Tot i que podeu optimitzar el vostre lloc de WordPress amb qualsevol dels trucs de SEO del llibre, és molt millor començar amb un tema preparat per a SEO per estalviar temps, diners i esforç.

Però, com s’explica si el vostre tema de tria WordPress és favorable al SEO? Els desenvolupadors declararan explícitament que el seu tema és SEO-friendly, però que és només la forma senzilla. Els temes de WordPress favorables al SEO utilitzen codi nític i semàntic que s’adhereixen a estàndards web estrictes. Altres elements a buscar són:

 • títols
 • Categories i etiquetes
 • Agrupaments de complements SEO
 • Títols i descripcions de publicacions i pàgines
 • Etc

Si no teniu ni idea de què és SEO o per què és important, el vostre expert en SEO us pot ajudar a determinar si un tema és SEO adequat abans d’invertir els vostres diners. Apunta a un tema amb diverses funcions que facin ús del SEO. Esteu buscant per obtenir més informació sobre SEO i optimitzar el vostre lloc de WordPress per als motors de cerca, consulteu WordPress SEO: Rànquing superior en motors de cerca.

Integració en mitjans socials

Mitjans de comunicació social

Sempre que el vostre tema admeti complements, podeu utilitzar qualsevol d’aquests millors complements de xarxes socials per afegir botons de xarxes socials i molt més al vostre lloc de WordPress. A més, podeu aprofitar el mòdul compartit de JetPack per afegir diferents i bonics comptes socials al vostre lloc web.

Alguns temes, però, inclouen botons integrats de xarxes socials. Què significa això per a vosaltres? En primer lloc, no haureu de gastar diners en plugins de mitjans socials de primera qualitat (normalment gratuït per als llocs petits). En segon lloc, encara que opteu per complements gratuïts a les xarxes socials, no perdreu el temps que busqueu el perfecte. En tercer lloc, els botons de les xarxes socials ja estan personalitzats per complir l’aspecte, la sensació i l’estil del vostre lloc, que és un avantatge important a l’hora d’oferir una experiència d’usuari perfecta. Al quart lloc, només heu d’afegir els enllaços a les xarxes socials mitjançant un plafó d’administració fàcil d’utilitzar, de manera que el vostre treball sigui extremadament fàcil.

En definitiva, les xarxes socials són una gran font de trànsit web, participació i consciència de la marca. Com a tal, el tema que escolliu s’ha d’integrar fàcilment amb els mitjans socials. Busqueu un tema que us ofereixi moltes opcions de xarxes socials, tot i que potser no necessitareu tot el tema �� .

Tema de WordPress rígid o sensible

Disseny web responsiu és aquí

Aquesta és la pregunta, ara no? Aquí teniu una pregunta o dues. Voleu buscar un tema de WordPress rígid o sensible i, en aquest temps i època, què en sentiu dels desenvolupadors de WordPress que encara fan temes d’amplada fixa??

No hi ha res absolutament dolent amb un tema de WordPress d’amplada fixa si només voleu orientar-vos als usuaris d’escriptori. Només ho sabeu, segons Google, trobaràs a faltar al voltant del 61% del trànsit web sense cap lloc web agradable per a mòbils. Per descomptat, podeu capturar aquest trànsit amb un lloc mòbil independent, però els demostrats superen els mèrits.

Els vostres clients seran mòbils: un nombre creixent i creixent de persones ara accedeixen a Internet en els seus dispositius mòbils, i hi ha poca cosa del vostre tema d’amplada fixa per evitar que les perspectives puguin tocar el botó enrere. Qui vol desplaçar-se horitzontalment i fer zoom / reduir només per trobar que no pot introduir detalls en formularis jQuery dissenyats per treballar amb ordinadors d’escriptori? Ningú. Absolutament ningú.

Entra en un disseny web sensible i es guarda el dia. Amb un tema de WordPress sensible, podeu crear un lloc web que tingui un aspecte impressionant i que tingui un rendiment increïble en tots els dispositius, grans o petits. No heu de crear un lloc mòbil separat des de zero, tornar a dirigir els enllaços des del vostre lloc principal i perdre el temps per optimitzar dos llocs separats..

És el 2014, no el 1998, i el disseny web sensible és el camí del futur. El tema perfecte de WordPress per al vostre negoci hauria de respondre del tot. Totalment responsive = cada element respon si es tracta de disseny, imatges, contingut, etc..

Tema de WordPress Framework o Tema de WordPress premium?

Heu de comprar un marc temàtic o un tema premium de WordPress? Això depèn completament de les vostres preferències i del que busqueu. Si voleu crear el vostre tema des de zero, però no teniu temps per escriure el codi base, el marc de temes és una opció adequada.

Mitjançant els temes infantils, podeu crear el vostre lloc de WordPress per bloc o exactament com ho veieu en la vostra ment. Tanmateix, necessitareu una mica de experiència de desenvolupament de WordPress per utilitzar marcs de temes. A més, els marcs temàtics individuals tenen una corba d’aprenentatge, que requereix esforç i temps.

D’altra banda, molts desenvolupadors de webs i propietaris de llocs web encanten els temes de primera qualitat de WordPress. Pots endevinar per què? Tot i que, bàsicament, rebeu un sol tema, es tracta d’un producte complet que podeu personalitzar fàcilment en funció de les vostres necessitats.

Fins i tot podeu utilitzar alguns temes premium de WordPress com a marcs per satisfer necessitats de disseny complexes i variades. Només heu de ser prudents, no tots els temes premium poden fer grans temes de pares. Els temes premium de WordPress són excel·lents si no teniu habilitats de codificació o només necessiteu una solució eficaç i ràpida per als vostres problemes de disseny.

Compatibilitat entre navegadors

Determineu la compatibilitat del navegador del vostre tema de WordPress

Demanar a les vostres perspectives que descarregueu un altre navegador per gaudir del vostre lloc és com demanar als visitants de casa que portin els seus seients; no té sentit, és molest i els enviaran. Penseu dues vegades abans d’escriure “Aquest lloc web es veu millor al Mozilla Firefox”.

Els visitants del lloc web utilitzen tot tipus de navegadors i dispositius per accedir al vostre lloc. Si és el vostre lloc web incompatible amb, almenys, els navegadors principals, es traduiran en diferents experiències d’usuari per als vostres visitants. Això és dolent. Molt, molt malament.

Les tècniques de disseny moderns permeten als desenvolupadors web construir llocs web compatibles amb Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome i Safari entre d’altres. El tema de WordPress que escolliu hauria de ser compatible amb almenys els quatre navegadors esmentats anteriorment. Fes que cinc, Opera també és fantàstica.

Podeu optar per creure els materials promocionals del tema o bé recórrer el camí menys recorregut i provar la demostració en directe en diferents navegadors. Fixeu-vos en un tema que garanteixi un rendiment similar i similar en tots els navegadors que feu proves.

Prova, prova i prova de tot, des de la disposició, el contingut, les imatges i altres elements abans de prendre la decisió de compra. Només per dir-ho, Total és compatible amb IE8 a IE11, Firefox, Safari, Opera i Chrome. Continua, prova la demostració Total en diferents navegadors si pots estalviar uns segons.

Compatibilitat de plataforma

Si heu llegit algunes de les publicacions anteriors, haureu d’haver escoltat alguna cosa o dues sobre BuddyPress, bbPress, WPML, WordPress Multi-site i WooCommerce entre d’altres. Us hem mostrat com ha estat WordPress i com ha evolucionat al llarg dels anys. No trobem gaire a faltar cap actualització i, si és prou significativa, escrivim una publicació sencera al respecte.

Per descomptat, els temes de WordPress 2.5 per WordPress 2.5 no funcionen bé amb WordPress 4.0. És precisament per això que els desenvolupadors continuen actualitzant l’actualització després de l’actualització: per segellar forats de seguretat i millorar els seus temes.

Per començar, el tema en el qual us definireu hauria de ser compatible amb la versió més recent de WordPress. Si creeu un lloc web en diversos idiomes, necessiteu la compatibilitat WPML. Faràs servir WooCommerce? El tema que trieu hauria de ser compatible també. Voleu començar una comunitat o xarxa? El vostre tema ha de ser compatible amb BuddyPress i WordPress Multi-Site per esmentar-ne alguns.

En definitiva, necessiteu un tema de WordPress que sigui compatible amb el major nombre possible de plataformes. Millor tenir-ho i no necessitar-ho que necessitar-ho, però … ja saps com va.

Tema antiga o popular?

com triar-un-wordpress-tema

Els nous temes ofereixen frescor i noves idees de disseny, però poden tenir molts errors. D’altra banda, els temes més populars que porten al mercat des de fa temps tenen menys errors, però pot ser que s’utilitzin excessivament. Com es decideix quin tema triar? Es redueix a la preferència personal. Al cap i a la fi, la nova setmana podria tenir un tema molt popular.

En qualsevol cas, aneu a buscar un tema popular si esteu segurs que no s’utilitza excessivament al vostre nínxol o proveu un tema completament nou i ajudeu els autors a millorar-lo mitjançant comentaris. Un dels avantatges dels temes més populars que tenen els nous homòlegs és saber si el primer és excel·lent només fent una ullada al nombre de vendes i a la qualificació de compradors. Abans que un tema nou obtingui les vendes o la qualificació, no podreu “endevinar” el nivell que teniu fins que no ho proveu.

Ginys i Suport per a funcions de WordPress

Com a usuari de WordPress amb un bon significat, voleu creure que cada tema admet widgets i altres funcions bàsiques de WordPress, com ara imatges destacades, diversos tipus de publicacions, menús addicionals, diverses barres laterals, caixes d’autor, mapes de lloc i 404 pàgines d’error entre d’altres. Alguns temes de WordPress no admeten algunes d’aquestes funcions: la píndola amarga que s’empassa és que no és compatible amb algunes d’aquestes funcions..

Llegiu els materials promocionals i les ressenyes del tema, però aprofundeix en la demostració per determinar les funcions que obtindreu. He de reiterar que heu d’anar a buscar un tema que admeti tantes funcions com sigui possible? I, sense widgets, hauríeu d’estendre el vostre lloc de WordPress mitjançant màgia? A no ser que siguis Oz o Dylan Rhodes, estigueu atents.

Suport i documentació de temes

Suport per a temes de WordPress

Els desenvolupadors més destacats oferiran assistència ràpida quan us quedin enganxats. Un desenvolupador que pren edats per respondre a les consultes del client no li importa gaire el producte. Per què us hauria de molestar tampoc? Consulteu els fòrums d’assistència proporcionats pel desenvolupador i immediatament us dirà si val la pena comprar-los.

Cap desenvolupador no hauria de cobrar suport per tal que es tracti d’un tema que prèviament els heu adquirit. Si us enamoreu d’un tema determinat, però el desenvolupador no té ganes de proporcionar-lo impressionant suport, fes-ho avall i corre a l’altra banda feu clic al següent desenvolupador. En cas contrari, acabaràs amb un cor trencat.

En documentació, qualsevol tema professional de WordPress ha de contenir documentació completa inclosos vídeos detallats i similars. No podeu llançar al mercat un producte tècnic sense documentació, el manual de l’usuari. És un crit que no li interessa els vostres clients ni el producte.

Actualitzacions i correccions futures

El tema perfecte de WordPress per al vostre negoci en línia hauria de ser capaç de resistir-vos. Ha de ser a prova del futur. El desenvolupador hauria de proporcionar actualitzacions freqüents d’acord amb WordPress “… per assegurar-se que sempre teniu la versió més recent i més gran del tema.” El vostre desenvolupador no us hauria de cobrar per les actualitzacions, ja que, essencialment, milloren el producte. Tot i així, comproveu que els termes d’actualització es troben al costat segur.

Aquí estem…

Ara podeu triar la decisió correcta quan escolliu el tema de WordPress perfecte per al vostre negoci en línia. És desenvolupador de temes de WordPress o compres temes regularment? Quins són alguns dels factors que recomanaries a altres usuaris de WordPress que mirin? Com a usuari de WordPress, com podeu escollir els vostres temes? Per favor, comparteix liberalment la secció de comentaris que hi ha a continuació!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map