13+ formes de perdre diners sense Jetpack per a WordPress

Jetpack és un dels complements més populars de WordPress amb més d’un milió d’instal·lacions actives. Hi ha tota una família de productes (i serveis) que van des de la sessió social fins als CDN gratuïts. Està dissenyat per optimitzar el vostre lloc web de WordPress de totes les maneres possibles, a un cost absolutament zero.


En aquest article, revisarem les funcions d’estalvi de temps (i diners) que Jetpack ofereix. També hem compartit les possibles alternatives de pagament i gratuïtes per a cada funció. Això us donarà una idea del gran avantatge que podreu gaudir amb Jetpack.

1. No utilitzeu la xarxa de lliurament de contingut gratuïta (CDN) de Jetpack

El mòdul Photon de Jetpack pren totes les imatges del vostre lloc i les emmagatzema a la xarxa de distribució de contingut global de WordPress.com. Aquesta xarxa es distribueix en diversos llocs del món i optimitzada per a una alta disponibilitat, redundància. Amb un CDN instal·lat, quan un visitant aterra al vostre lloc, les imatges es publiquen des d’un servidor més proper a la ubicació física del visitant. Això té múltiples avantatges:

 • Les imatges estan optimitzades per reduir la mida, alhora que es conserva la qualitat.
 • Les imatges es publiquen ràpidament, gràcies a la xarxa distribuïda de WordPress, contribuint a un lloc web ràpid.
 • Els llocs web que es carreguen ràpidament solen convertir-se millor. Les conversions millors milloren ingressos més grans.
 • Si no carregueu les imatges al mòdul Photon de Jetpack, s’estalvia l’ample de banda del vostre servidor i els recursos informàtics. Estalvieu diners i reduiu la vostra petjada de carboni.
 • Photon estalvia l’amplada de banda del vostre visitant mitjançant la publicació d’imatges comprimides sense pèrdues mitjançant el famós format d’imatge WebP de Google. Tanmateix, un bon grapat de navegadors admeten aquest format.

Utilitzeu Photon com a servei d’edició d’imatges en línia

De vegades, hem de realitzar tasques senzilles com canviar la mida d’una imatge, altres complexes com ara afegir filtres, ajustar el contrast de treure les barres negres d’una imatge. El API de desenvolupadors de fotons permet als desenvolupadors aprofitar la infraestructura del núvol de WordPress i realitzar tot tipus de trucs a les seves imatges.

Per exemple, la següent trucada a l’API redueix la qualitat de la imatge JPG original fins a un 75% de tires totes les seves metadades. Això es va traduir en una caiguda del 81% de la mida, mantenint la compressió d’imatges gairebé sense pèrdues.

Imatge optimitzada per l’API Photon (448 KB)

http://i0.wp.com/ma.tt/files/2014/09/8084136238_169f1ca1f0_o.jpg?&quality=75&strip=all

Imatge original (2,61 MB)

http://ma.tt/files/2014/09/8084136238_169f1ca1f0_o.jpg

Una sola trucada a l’API Photon va reduir el 83% la mida de la imatge

Tot això es realitza en línia amb una sola trucada a l’API. Els vostres recursos del servidor romanen sense tocar!

2. No teniu programat publicacions a les vostres xarxes socials amb el mòdul de publicació automàtica

Les diferents xarxes socials reaccionen de manera diferent a la mateixa còpia de la publicació; per tant, cal optimitzar els títols. La còpia que escriviu per a la vostra pàgina de Facebook no ha de ser la mateixa per a la vostra pàgina de Twitter o Pinterest.

El Publicacions automàtiques la funció permet als usuaris publicar automàticament contingut a les seves pàgines de Facebook, Twitter, LinkedIn i Google+, després de connectar els seus respectius comptes. Els usuaris poden configurar imatges per a Facebook i Twitter i programar la publicació a les xarxes socials un cop publicada la publicació al lloc.

Podeu comprar eines de planificació de publicacions socials cares o simplement podeu utilitzar el mòdul de publicitat de Jetpack. La teva trucada!

3. No feu servir publicacions relacionades

Articles Relacionats són un dels majors contribuents a reduir el percentatge de rebots d’un lloc web. Tan bon punt el visitant es desplaça fins a la part inferior de l’article, se’ls mostra publicacions relacionades que entren dins de la mateixa categoria, etiqueta o tipus de publicació personalitzada.

La publicació de publicacions relacionades al final de cada article pot augmentar el “temps al lloc” del vostre visitant i millorar el compromís dels usuaris, la qual cosa generarà les conversions. Penseu-hi: com més temps passin els visitants al vostre lloc, millor es posicionarà la vostra marca en la seva ment. Com a resultat, en el moment en què necessiten un producte o servei que ofereixi, teniu l’avantatge competitiu de presència a la part superior.

Publicacions relacionades de Jetpack el mòdul mostra les publicacions relacionades després de cada article. Aquí hi ha la part interessant, a diferència de molts altres complements de publicacions relacionats, Jetpack fa totes les anàlisis, processaments i publicacions de publicacions relacionades mitjançant la infraestructura del núvol, de manera que hi hagi sense càrrega addicional al servidor Això suposa un enorme avantatge per reduir la càrrega del servidor i millorar el rendiment del nostre lloc, alhora que es mostren publicacions relacionades!

4. No utilitzeu les funcions de seguretat de Jetpack

El mòdul Protecció de Jetpack ofereix un munt de funcions de seguretat que són essencials per a qualsevol lloc web. Els plugins de seguretat premium com Securi i iThemes Security costen més de 100 dòlars l’any. Tanmateix, si esteu començant i necessiteu Plugin de seguretat que compleix la feina, Jetpack és la vostra resposta. Aquí és el perquè:

 • Per començar, proporciona una protecció gratuïta contra els atacs de la força bruta.
 • A continuació, podeu utilitzar l’autenticació segura mitjançant WordPress.com per permetre que només s’iniciï la sessió de persones que tinguin un compte de WordPress.com vàlid.
 • També podeu habilitar l’autenticació de dos factors per reforçar la seguretat.
 • Finalment, la funció IP de llista blanca permet només permetre a un conjunt d’IP accedir al tauler d’administració. Això fa que sigui una excel·lent mesura preventiva contra els intents maliciosos d’inici de sessió.

Sota avantatges addicionals, el mòdul Jetpack Protect actualitza automàticament els temes i plugins instal·lats al lloc de WordPress. Acabeu estalviant molt de temps mentre gaudiu de la tranquil·litat.

5. No utilitzeu la funció de Monitorització de llocs

Els temps d’aturada són dolents. No només es tradueix en un descens de les conversions, sinó que també afecta negativament els rànquings del motor de cerca. Per exemple, considereu el cas quan Google envia un visitant al vostre lloc. L’únic problema: el visitant troba que la pàgina no es carrega. El visitant torna a la pàgina de cerca i fa clic al següent resultat de cerca. Es tracta d’una bandera groga, les vostres puntuacions de SEO disminueixen una mica.

Jetpack és Monitorització de temps morts la funció us avisa quan el vostre lloc es redueix: per correu electrònic i per SMS. També us envia un correu electrònic quan es fa una còpia de seguretat del vostre lloc i la durada total dels temps morts. Aquest servei revisa el vostre lloc cada cinc minuts des de diferents racons del planeta per assegurar-se que no importin d’on vinguin els visitants, veuen un lloc web que funciona.

6. Podríeu aprofitar la publicació per correu electrònic, però no ho esteu

Estar present al lloc adequat en el moment adequat és un factor clau per al nostre èxit. Els mateixos principis s’apliquen a l’èxit del vostre bloc. El fet de ser el primer a tractar una història en desenvolupament al domini del vostre bloc pot produir un nou flux de visitants de les xarxes socials.

Va ser quan Publica per correu electrònic la funció és útil. Simplement escriviu la publicació en un correu electrònic i l’envieu a l’adreça de correu electrònic especificada. La publicació es publicarà al vostre lloc. Podeu adjuntar imatges i galeries al vostre correu electrònic i també es publicaran. També podeu especificar etiquetes i categories o especificar un retard. A més, si en teniu Publicacions automàtiques mòdul activat, la publicació també es publicarà a les vostres xarxes socials. Parlem de reaccions en cadena.

7. Heu activat el mòdul de subscripcions?

Hi ha tota una indústria basada en programari de màrqueting per correu electrònic. Mentre que la majoria es paguen, alguns són gratuïts, però tenen limitacions. Com a mínim, fins i tot els millors serveis de màrqueting per correu electrònic requereixen que us registreu en un compte, que llauna ser una mica de tasca.

El mòdul de subscripció de Jetpack segueix una tècnica sense idees en què només cal afegir un widget per demanar als vostres visitants que es registrin a les publicacions noves o “Subscriu-te a les actualitzacions” del bloc.

Amb el mòdul activat, cada vegada que publiqueu una publicació nova, tots els vostres subscriptors reben un correu electrònic amb la darrera publicació. No obstant això, no podeu tenir cap seguiment avançat incrustat en aquests correus electrònics.

8. No aprofiteu la “Prova social”

Una de les maneres d’aconseguir que els visitants s’enganxin al vostre bloc és establir “proves socials”. Psicològicament estem adaptats a seguir el que tothom fa. Imatge estàs en camí de treballar, com cada dia. Està a punt d’entrar al metro quan de sobte tothom surt a sortir de l’estació. Encara hi entraríeu??

Alguna cosa semblant passa quan veiem aquells símbols com ara “Plugin descarregat per més de 100.000 vegades” o “Actualment funciona amb 75.000 llocs de WordPress actius” o fins i tot “5 anys d’experiència destil·lats en el producte”. Ens apareix una mena d’assegurança sense nom.

El Ginys de barra lateral addicionals de Jetpack l’ajudarà a mostrar informació similar a “fita” al vostre lloc. Podeu incloure les estadístiques i els col·laboradors del vostre bloc, que poden ser molt coneguts del sector. També podeu mostrar informació addicional, com ara el vostre feed de Twitter, informació de contacte, publicacions destacades, etc..

Una combinació d’aquests ginys no només ajudaran a establir proves socials, sinó que també contribuiran a compromís amb els usuaris. Com és això, pregunta?

Recordeu com parlem de mostrar Articles Relacionats al final de cada publicació pot influir que l’usuari es mantingui més temps? Una lògica similar se succeeix quan mostreu “publicacions destacades” o “ofertes exclusives” a les vostres barres i peus de peu.

9. Podeu estalviar temps amb el mòdul de verificació del lloc

Quan es tracta de SEO, el registre del vostre lloc web a la Google Search Console o al Centre de Bm Webmaster és d’importància cabdal. Tanmateix, el procés de verificació de la propietat del domini requereix molt de temps i requereix que es puguin fitxers HTML al directori arrel.

Podeu evitar-ho i fer servir tot això Jetpack ” Verificació del lloc mòdul. N’hi ha prou amb copiar i enganxar els codis de verificació de la consola de Google / Bing i enganxar-la a la configuració del mòdul. El vostre lloc serà validat immediatament.

El mòdul de verificació del lloc també és compatible amb Pinterest, que quan s’activi afegirà la imatge de perfil de Pinterest a qualsevol pin que s’origini del vostre lloc.

10. Els comentaris de Jetpack extreuen la molèstia dels comentaris socials

El mòdul Comentaris ofereix als vostres visitants l’opció d’iniciar sessió amb els seus perfils socials abans de fer un comentari al vostre lloc. Això vol dir que si algú està connectat al seu compte de Facebook, Twitter, Google+ o WordPress.com, pot utilitzar qualsevol d’aquests comptes per deixar un comentari..

Tots els comentaris apareixen en un fil singular i racionalitzat. Aquí teniu els avantatges:

Ens relacionem millor amb els comentaris quan estem associats a un nom i a una foto reals. Amb la funció de comentaris socials activada, animeu la gent a utilitzar els seus perfils socials quan comentin.

Com a resultat, no només aquesta funció aporta força social a les publicacions, sinó que també fa que els comentaris siguin molt fàcils. Amb un sol clic, tota la informació (nom, foto, URL del lloc web, etc.) s’extreu del meu perfil social preferit i s’omple la secció de comentaris de WordPress.

11. Perdreu els possibles avantatges al no utilitzar el mòdul Comentaris

Potser us estareu preguntant com és possible. Examinem detingudament la imatge següent:

A la cantonada inferior esquerra, veieu dues opcions:

Notifiqueu-me els comentaris de seguiment mitjançant correu electrònic

Si està activat, tots els comentaris de seguiment d’aquesta publicació seran enviats al visitant en concret. Els comentaris de seguiment animen les persones a participar en la conversa. Quan interactueu activament amb els comentaristes del vostre bloc, creeu una comunitat activa: un comentari alhora. Ara per la part interessant.

Notifiqueu-me les publicacions noves per correu electrònic

Quan un visitant comprova aquesta opció, es subscriu essencialment al vostre blog actualitzat. Dit d’una altra manera: acabes de guanyar. En la meva opinió, es tracta d’una veritable joia d’una característica i funciona molt bé quan tens una comunitat activa.

12. Estàs perdent massa temps intentant configurar Google Analytics

Google Analytics és una eina que utilitzen tots els veterans experimentats i novells. Tothom està al cap, tothom vol utilitzar-lo, però només uns quants ho entenen. Configurar Google Analytics fins a la meitat del seu potencial requereix seriosos coneixements.

Potser no voldreu centrar-vos en això en aquest moment. Si sou com jo, simplement podríeu activar les de Jetpack Estadístiques del lloc funció. Requereix configuració absolutament zero i funciona directament fora de la caixa.

El mòdul de estadístiques del lloc triga unes hores a recollir les dades. Un cop llest, us proporciona números clars i concisos sobre el trànsit global per períodes de temps diferents, així com per a publicacions i pàgines individuals. També us proporciona informació clau sobre els temps més populars, les ubicacions geogràfiques i els termes de cerca. Què més necessites? ��

13. (probablement) no esteu gestionant diversos llocs amb Jetpack

Sabíeu que Jetpack proporciona un quadre de comandament centralitzat a WordPress.com, utilitzant quins podeu gestionar tots els vostres llocs web de WordPress? Sí, és veritat. Tot el que heu de fer és instal·lar el complement Jetpack a tots els vostres llocs, iniciar la sessió amb el mateix compte de WordPress.com i asseureu-vos.

Jetpack recopilarà dades de totes les instal·lacions de WordPress i les mostrarà en un tauler centralitzat de WordPress.com. Podeu actualitzar temes, plugins i versions bàsiques de WordPress des del tauler de control. També podeu publicar publicacions i fer canvis als menús de llocs diferents des del mateix tauler.

Per a les persones que necessiten una solució gratuïta per gestionar diversos llocs web, el quadre de comandament de gestió centralitzada de Jetpack és un socorrista.

14. Consell de bonificació: anuncis de paraules (Premium)

Jetpack recentment WordAds va llançar – una plataforma de monetització del bloc que us ajuda a guanyar diners amb el vostre bloc. WordAds mostra anuncis rellevants i de gran qualitat per als visitants del vostre lloc. Aquests anuncis es mostren a anunciants aprovats que formen part del programa d’anuncis de WordPress.com.

Captura de resultats de mostres del programa Jetpack Ads

Tanmateix, es tracta d’una característica premium i només s’aconsegueix amb el pla Jetpack Pro a partir de 9 dòlars / mes o $ 99 / any. Discutim un parell d’altres mòduls Jetpack de només qualitat que s’inclouen al pla Pro.

Funcions Premium de Jetpack

Repassem ràpidament les funcions premium que Jetpack ens ofereix. Les següents funcions estan disponibles al document Pla personal a 3,5 dòlars / mes (o 39 dòlars / any).

 • Còpies de seguretat automàtiques diàries, restauració d’un clic i arxiu de 30 dies
 • Filtratge avançat de correu brossa
 • Suport prioritari

A més de les funcions anteriors, el Pla Premium Venda a 9 dòlars el mes i té les següents característiques:

 • Escaneja diàriament programari maliciós
 • Jetpack Ads, programa anomenat WordAds
 • Video hosting amb 13 GB d’emmagatzematge

A Jetpack hi trobareu una llista completa de funcions juntament amb una taula de comparació pàgina detallada de preus.

Conclusió

Jetpack ha recorregut molt des d’un simple complement d’utilitat amb un bon grapat de funcions: fins a una plataforma de serveis totalment integrada. Amb una gran varietat de serveis gratuïts i una gamma de funcions premium, Jetpack ofereix el conjunt d’eines més complet embalat en un sol complement. Està dissenyat per a principiants i veterans experimentats.

Després de llegir aquest article, coneixeu les funcions més flatculents de Jetpack. Tanmateix, això no significa que els activeu tots a la vegada. Analitzeu els vostres requisits actuals i comprendreu com els mòduls de Jetpack us poden ajudar a assolir-los. Aquí teniu una llista ràpida de les funcions que crec que es poden activar per a la majoria de llocs web:

 1. CDN gratuït
 2. Publicacions relacionades (només quan heu organitzat el contingut amb etiquetes i categories adequades i amb contingut suficient a cada categoria)
 3. Supervisió del lloc
 4. Funcions de seguretat del mòdul Protect
 5. Mòdul de comentaris
 6. Estadístiques del lloc

Les desenes de funcions útils de Jetpack amb senzillesa i la potència del núvol de WordPress.com el converteixen en una arma poderosa en l’arsenal de qualsevol comercialitzador. Dóna-li un gir avui. A més, ens vam trobar a faltar la vostra funció de Jetpack preferida? Ho fem saber en els comentaris a continuació!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map