12 senyals contrastats de confiança als llocs web de WordPress

12 senyals contrastats de confiança als llocs web de WordPress

Qualsevol negoci es basa en la confiança i una forma de transmetre-ho al web és amb senyals de confiança. A menys que un usuari pugui confiar en vostè i en la seva marca, gairebé mai no li farà referència per obtenir serveis i / o productes específics. Si teniu una presència web fiable, potser confieu en un creixement constant dels ingressos, un augment de la participació dels usuaris i un èxit empresarial general.


A l’hora de pensar en llançar un projecte web, podeu confiar la vostra presència web a WordPress completament. El Sistema de Gestió de Continguts s’ha convertit en un autèntic gegant en el qual confia més 25% de tots els recursos disponibles al web. Blocs, projectes personals i empresarials, llocs de comerç electrònic, carteres creatives i altres projectes que s’executen a WordPress. Si també heu triat aquest sistema de gestió de continguts per al vostre futur projecte web o per actualitzar un lloc ja llançat, haureu de saber quins senyals de confiança en particular hauria d’incloure un tema basat en WordPress per ser més exigent entre el vostre públic objectiu..

Definició de senyals de confiança

Com el seu nom indica, els senyals de confiança són un element d’un lloc web que inspira confiança en tothom qui el mira. La confiança té un paper predefinit quan un usuari decideix si ha de fer front a una empresa determinada o ha de seguir buscant una alternativa millor. De fet, es triga uns segons a prendre una persona per decidir si pot confiar en la vostra organització. Simplement analitzant la pàgina principal del vostre lloc poden trobar-se amb la vostra marca i traure una conclusió si el vostre lloc és viable o no.

La confiança és exactament el que fa que un visitant comú del vostre lloc s’uneixi a la comunitat dels vostres fanàtics lleials. Hi ha milers de senyals de confiança del vostre lloc. Alguns d’ells són més efectius que d’altres. Alguns els veuen detectats per un usuari mitjà una vegada que entra a la pàgina, mentre que pot trigar un temps a definir-ne d’altres.

Signals de confiança contrastats per a WordPress

Per escriure una història llarga, per a aquesta publicació hem escollit els senyals de confiança més eficaços de temes basats en WordPress, que captaran l’atenció del públic tan bon punt arribin al vostre projecte en línia..

1. Opinions dels clients

Tot i que el vostre equip de màrqueting proporciona textos orientats a la conversió niu, res no pot comparar-se amb una revisió sincera que deixi un dels vostres clients. Només recordeu l’última vegada que estaves buscant una empresa / agència / autònom per contractar o encarregar alguna cosa. Heu consultat les revisions dels clients en diversos llocs abans de la presa de decisions finals? Crec que la vostra resposta és més probable que sigui “sí” que “no”. Una revisió sincera que deixa un client de l’empresa es veurà més fiable i fiable als ulls dels vostres clients potencials.

Signal de confiança comprovat # 1: comentaris

Quan cerqueu les millors plantilles web de negocis preparades, assegureu-vos que admet la possibilitat que els usuaris puguin compartir la seva experiència sobre l’ús de solucions específiques directament en una pàgina web. Si es mostren llistes de ressenyes d’usuaris a la pàgina principal del lloc, augmentareu la possibilitat d’atraure un públic web més ampli a les vostres ofertes, cosa que és més probable que tingui una decisió de compra positiva.

Per què són tan eficaces les ressenyes dels usuaris? Els estudis ho demostren 88% dels clients llegiran les ressenyes dels usuaris abans de prendre la decisió final. Per 72% dels usuaris de la web, un comentari honest escrit per un altre comprador és igual a una recomanació personal. S’espera que un tema de WordPress que permeti visualitzar un feed de ressenyes d’usuaris us ajudarà a crear una presència web més fiable i de confiança. Per a vosaltres, el tema més excel·lent, com el tema total de WordPress, inclou testimonis o ressenyes integrades.

Testimonis fàcils Plugin gratuït de WordPress

Si el vostre tema ja no inclou un tipus de publicació personalitzada de testimonis, és molt fàcil afegir-hi amb un complement gratuït. Ens agrada el Complement Testimonials fàcil perquè realment és fàcil d’utilitzar i té un nombre sorprenent d’opcions per personalitzar la visualització dels vostres testimonis.

2. Expliqui la història sobre “Nosaltres”

Quan un client arriba per primera vegada a un lloc web, potser fins i tot no sap res sobre els orígens i els antecedents d’una organització que es troba darrere del lloc. La pàgina “Sobre” és el primer lloc on es referirà la gent amb el propòsit d’aprendre més sobre una marca i la seva experiència. Una pàgina “Sobre Nosaltres” correctament construïda pot convertir-se en una base sòlida de relacions duradores entre una empresa i un client.

Signal de confiança comprovat # 2: secció sobre nosaltres

Quan navegueu sobre pàgines, l’usuari tindrà més interès per obtenir més informació sobre la personalitat / marca que hi ha al darrere d’un lloc. L’ús de vídeos, imatges, podcasts i altres tipus de contingut us ajudarà a enviar el vostre missatge al públic objectiu de manera més eficaç. A més, compartiu fotos dels membres del vostre equip per tal de semblar més creïbles als ulls dels usuaris del web. Oblideu-vos d’utilitzar imatges d’imatges en aquestes pàgines. Una fotografia que permeti que la comunitat web es reuneixi amb tots els membres del vostre equip de forma personal, tindrà un efecte més potent sobre els vostres clients.

Per tant, quan cerqueu un tema de WordPress òptim, assegureu-vos que es carrega prèviament amb una pàgina detallada sobre. Serà un gran benefici per ajudar a diferents formes de contingut visual i escrit. Els textos complementats amb vídeos crearan una història informativa, potent i fiable sobre el vostre projecte.

Quant a nosaltres Widget Free WordPress Plugin

Un cop més, si el tema no té cap pàgina aproximada, n’afegiu una amb un plugin. Tanmateix, preferim el gratuït Quant a nosaltres plugin de widget en canvi D’aquesta manera podeu afegir una secció senzilla sobre qualsevol barra lateral o peu de pàgina.

3. Dades de contacte

Com més fàcil és localitzar les dades de contacte en un lloc web millor. Un tema perfecte de WordPress per crear una presència empresarial de confiança hauria d’incloure un conjunt de dades de contacte clarament definides tant a la portada com a la pàgina “Contactes” separada. Així, sempre que una persona arribi al vostre lloc i busqui informació de la vostra adreça física o número de telèfon, la trobarà sense esforç des de qualsevol zona del lloc web on ha aterrat. A continuació, es mostra un bon exemple de pàgina de contactes de creació intel·ligent prèviament dissenyada per a un dels temes WordPress de negocis de TemplateMonster.

Signal de confiança comprovat # 3: Dades de contacte

Si afegir dades de contacte a les pàgines del vostre lloc, també serà beneficiós els propòsits de SEO locals. Suposem que teniu una agència de disseny web a Texas. Així, cada vegada que una persona busqui una agència de disseny web a TX, se li proporcionarà un suggeriment per visitar el vostre lloc..
Els quatre tipus bàsics d’informació que han de contenir les vostres dades de contacte són:

 • adreça
 • número de telèfon
 • correu electrònic
 • horari de funcionament

A més, podeu complementar les dades de contacte amb Google Maps. Amb la seva ajuda, serà més fàcil per als vostres clients arribar a la vostra adreça física mentre es troba la ruta més curta al mapa integrat.

Formulari de contacte 7 Plugin gratuït de WordPress

Per afegir un formulari de contacte a qualsevol tema de WordPress amb què no us podeu passar malament Formulari de contacte 7. Amb més de 3 milions d’instal·lacions s’ha convertit en l’estàndard de la indústria (tot i que també recomanem els formularis de gravetat si necessiteu una mica més personalitzable).

4. Enllaços a canals de mitjans socials

No s’ha de subestimar l’ús de les xarxes socials. Gairebé tots els usuaris web contemporanis tenen un compte de xarxes socials. Per a diverses empreses contemporànies, les plataformes de xarxes socials s’han convertit en la principal font d’arribar a nous clients, mantenir-los compromesos i fins i tot vendre. Les eines i els trucs pels quals poden optar les marques contemporànies són il·limitats. Per exemple, podeu executar campanyes de pagament per arribar a les dades demogràfiques adequades i mostrar el vostre contingut als públics que més li interessin..

Enllaçar el vostre lloc amb els vostres perfils oficials de les xarxes socials és una manera demostrada d’unir una comunitat més àmplia al voltant del vostre lloc. Com més nombrosa sigui la vostra base de seguidors de xarxes socials, més fiable serà el vostre negoci als ulls de futurs clients. Mitjançant widgets de mitjans socials, podeu revelar les dades respectives del vostre lloc. Com més gran sigui la vostra comunitat de xarxes socials, més confiable apareixerà.

Si voleu captar l’atenció dels vostres visitants amb estadístiques de mitjans socials, us recomanem que poseu un giny de mitjans socials a la capçalera del vostre lloc. Si acaba de crear un perfil de xarxes socials i el públic no és tan nombrós, aleshores, es recomana esperar fins que es faci més gran.

Un altre hack que podeu optar és afegir feeds de mitjans socials al vostre lloc. Per exemple, podeu mostrar un widget amb les darreres actualitzacions d’Instagram o Facebook a la part inferior de la pàgina web.

Icones socials de plugins gratuïts de JetPack per a WordPress

Hi ha centenars de complements de xarxes socials disponibles, però ens agrada molt JetPack Social. És probable que ja utilitzeu JetPack per a WordPress per a l’optimització d’imatges, galeries, protecció de la força bruta o qualsevol d’altres funcions impressionants. Però, sabíeu que tot això en un complement també inclou icones de xarxes socials? I són molt bons si ens ho preguntes, per què no provar-los en lloc d’instal·lar un altre complement.

5. Blog actualitzat amb freqüència

La creació d’un bloc us ajudarà a establir una relació duradora amb el vostre públic. El contingut que compartiu al vostre blog oficial hauria d’ésser rellevant per al nínxol al qual està relacionada la vostra empresa. Hauria d’ésser útil per a la vostra audiència. Podeu compartir ressenyes sobre les solucions que us ofereixen, guies, tutorials, contingut divertit, llibres electrònics gratuïts i molt més.

Un bloc ple d’informació rellevant i útil aportarà valor al vostre públic. Un bloc actualitzat freqüentment mostra que us preocupa els vostres clients, tant els existents com els potencials. Es revela que us preocupa les formes d’ajudar-les en diverses empreses en comptes d’obligar-les a realitzar una compra ràpida. Tot actualitzant el vostre bloc amb un gran contingut demostreu la vostra experiència en el vostre nínxol empresarial, revelant així que els vostres clients poden confiar i confiar en vosaltres..

Per tant, una característica més que heu de buscar en temes de WordPress per a la vostra presència empresarial de confiança és el suport de la funcionalitat de blocs. Un bloc funcional, fàcil d’utilitzar i fàcil de navegar pot fer meravelles a empreses en línia.

6. Política de privadesa

Amb un nombre creixent d’atacs virtuals a la web moderna, la gent s’obsessiona més amb la privadesa. Si us interessa el vostre públic i si voleu que confiïn en vosaltres tant com confieu en vosaltres mateixos, és crucial revelar què feu amb cada informació que envia una persona. Per exemple, si un lloc web utilitza dades de cookies, demana detalls als usuaris mentre deixen un comentari, inclou una enquesta en línia que recopila dades d’usuaris, etc. Haureu d’explicar al vostre públic de quines maneres s’utilitzaran aquestes dades..

Per exemple, s’ha convertit en una pràctica habitual per als llocs web per informar la gent sobre l’ús de la política de cookies. Cada vegada que un recurs web sol·licita dades d’ubicació de l’usuari, s’hauria de mostrar una finestra emergent respectiva en un lloc.

Com podeu organitzar aquestes dades al vostre lloc web? Diferents negocis opten per estratègies diferents. Mentre que alguns comparteixen totes les dades que tracten la política de privadesa en una pàgina, d’altres prefereixen afegir enllaços a les pàgines que contenen detalls sobre l’ús d’aquestes dades al peu de pàgina dels seus llocs. Així, sempre que un usuari necessiti esbrinar més detalls sobre una política de privadesa, política de comentaris, política de cookies, etc. pot trobar la informació respectiva amb un clic al enllaç correcte..

Condicions automàtiques del servei i política de privadesa Plugin gratuït de WordPress

No us preocupeu si no esteu segurs per on començar amb la vostra política de privadesa. En realitat, també podeu utilitzar un complement. El gratuït Condicions de servei i Política de privadesa Auto complement de WordPress fa tot el treball dur per vostè. Només cal afegir-hi unes quantes variables i, a continuació, utilitzeu el codi curt per afegir la vostra política a una pàgina. Fàcil!

7. Comprovació segura

Amb un nombre creixent de trampes en línia, la gent té més cura a l’hora de fer compres en línia. WordPress ja no és un CMS només per a la creació de llocs de negocis i blocs. La majoria dels temes contemporanis de WordPress que podeu trobar a la web contemporània inclouen suport WooCommerce. Per això, podeu crear una botiga web amb funcions plenes a partir d’un tema de WordPress.

Senyal de confiança comprovat # 7: compra segura

Com a regla general, els proveïdors de temes omplen els seus productes amb diversos mètodes de pagament en línia. Per tal que el vostre propi negoci sembli més de confiança, aquí teniu els punts clau que cal tenir en compte.

 • Per demostrar que realment us preocupa tots els clients, proporcioneu-los diverses opcions de formes de pagament. Així, les persones poden triar una opció que els sigui més habitual. Com més mètodes de pagament proporcioneu, més fiable i fiable es veu als ulls de la comunitat web.
 • Si utilitzeu icones i imatges de gran reconeixement al vostre lloc, també augmentareu la confiança del client. Tots sabem com s’assemblen les icones de VISA, MasterCARD, PayPal, AMEX i altres. Així, quan arribi a un lloc on es trobin imatges dels mètodes de pagament que un usuari coneix, el projecte web estableix automàticament una presentació més fiable i de confiança, captant l’atenció dels visitants per primera vegada..

Fixeu-vos en la disponibilitat / assistència d’aquests elements en un tema de WordPress que trieu per al vostre negoci. Feu que cada client se senti confiant en vosaltres. Feu que se sentin assegurats a mesura que passen amb els seus més. Això us portarà més clients i un augment important dels ingressos.

McAfee Secure Free WordPress Plugin

Ens agrada el Plugin de WordPress gratuït de McAfee SECURE per afegir una marca de confiança de seguretat a les vostres pàgines de la botiga, però hi ha moltes coses més que podeu fer per reduir la seguretat a la vostra botiga. Assegureu-vos d’utilitzar els nostres consells per assegurar la vostra botiga WooCommerce per crear una experiència de compra en línia segura per als vostres clients.

8. Un certificat i indicador SSL

Un certificat SSL proporciona autenticació de manera que quan un client seu us enviï informació, sàpiga que anirà al servidor adequat i no a un impostor (el que el converteix en un dels senyals de confiança més importants).

És necessari per als llocs de comerç electrònic (a causa de les dades transaccionals que s’estan processant), i molts blocs i comunitats (per on passa informació personal o transaccional ocasional) també haurien de tenir-ho..

Hi ha dos elements per a un SSL. El primer és el certificat real, que protegeix la informació dels clients i normalment es necessita comprar a un tercer, fora de WordPress. La segona part és una insígnia que indica als vostres visitants que el vostre lloc està protegit.

Sovint es pot obtenir un certificat SSL sol·licitant a la vostra empresa de hosting. Moltes vegades heu de pagar per un SSL privat, però moltes vegades l’amfitrió ofereix certificats SSL gratuïts i compartits Xifrem. També podeu configurar el vostre propi SSL mitjançant Encriptem o Google algunes de les moltes altres opcions SSL gratuïtes.

Després d’haver adquirit un certificat SSL, la millor aposta és instal·lar-lo Plugin SSL realment senzill. Activa la funcionalitat SSL al vostre lloc web i redirigeix ​​totes les sol·licituds de llocs entrants a https en lloc de http. També notareu l’adreça https: // abans de l’URL.

Molts clients noten aquest canvi a l’URL, però una altra manera d’assegurar-se que ho veuen és incrustant una insígnia de seguretat SSL a la vostra cassa, barra lateral o peu de pàgina. Com més sovint mostres la insígnia, hi ha més probabilitats de reconèixer que la informació personal és segura.

9. Nom de domini personalitzat

Un nom de domini és l’URL o l’adreça a la qual van els vostres clients i visitants del lloc web. Per exemple, pot semblar una cosa així: www.mygreatwebsite.com. Moltes vegades té el nom de la vostra empresa o algun tipus de paraula clau que els usuaris vagin a cercar.

Quan trieu un creador de llocs web, podríeu acabar amb un subdomini específic de la plataforma com mywebsite.weebly.com o mywebsite.wix.com. Molts d’aquests constructors de llocs web ofereixen de forma gratuïta aquests dominis i algunes empreses d’allotjament us permeten tenir-les a WordPress.

El principal problema de tenir un subdomini com aquest és que no té singularitat. Bàsicament esteu fent publicitat per al creador de llocs web i fa que el vostre domini sigui més llarg del que hauria de ser. Això fa que sigui més difícil recordar-ho, i els motors de cerca normalment no donen tanta exposició a aquests dominis.

A més, sembla poc professional per als vostres visitants. De fet, el primer pensament que em ve al cap quan no veig un domini personalitzat és “No gasten temps ni diners en aquest lloc”.

Per tant, el millor és comprar un domini personalitzat de la vostra empresa d’allotjament o d’un venedor de dominis. Els dominis personalitzats són tan barats (normalment al voltant d’uns 10 dòlars anuals) que no són una idea important.

Llocs com GoDaddy, Namecheap i Register.com tenen totes barres de cerca per trobar dominis personalitzats disponibles. Però primer hauríeu de consultar la vostra empresa d’allotjament, ja que és més fàcil treballar mitjançant la mateixa empresa.

10. Confiança en logotips i símbols (com McAfee Secure)

Això relaciona amb les insígnies SSL de què vam parlar abans, però hi ha diversos logotips i símbols que potser vulgueu considerar per posar els vostres clients a gust.

Per exemple, molts usuaris no confiaran en un lloc web tret que hi hagi algun tipus de protecció contra virus i programari maliciós, com Norton o McAfee Secure. Evidentment, l’usuari no pot anar al fons per veure el que heu instal·lat, per la qual cosa els logotips són essencials.

La majoria de vegades veureu una gran quantitat de logotips cap al final dels llocs web de comerç electrònic. Això es deu a la quantitat d’informació personal i transaccional que flueix cap endavant.

Per exemple, es coneixen els llocs de comerç electrònic que mostren els logotips “verificats” de les passarel·les i processadors de pagaments. Això seria per a passarel·les com PayPal, Authorize.net i Stripe.

Tampoc és mala idea revelar els tipus de pagaments que acceptes. No totes les empreses permeten totes les targetes de crèdit o mètodes de pagament alternatius com Apple Pay, Bitcoin i PayPal. Per tant, pot ser un avantatge estratègic si ofereix més opcions de pagament.

Normalment podeu trobar aquestes insígnies (i els codis incrustats) de les empreses d’on provenen. PayPal té una pàgina per als seus logotips. McAfee també ho fa.

11. Creació d’un perfil de negoci de Google

Tots els llocs web necessiten un perfil de Google Business, especialment si teniu una botiga local. El motiu d’això és perquè la majoria de les cerques locals ara es fan mitjançant Google o Yelp. Per tant, voleu tenir la informació més gran possible a la part superior de Google.

Un resultat de cerca orgànica està bé, però no tenen elements com ara imatges, classificacions d’estrelles, ressenyes, detalls de negoci, hores i altres funcions que fan que el perfil de negoci sigui un dels nostres principals senyals.

Una fitxa de Google Business mostra als clients que sou actius en línia i que esteu interessats a mostrar a la gent tanta informació com necessiteu des del primer moment.

Si la vostra empresa té valoracions elevades, també és una manera fantàstica de mostrar aquesta prova social. Finalment, la millor manera d’aprofitar Google Business és responent a les ressenyes dels usuaris. És molt potent quan altres clients veuen com interactueu i responen a les peticions i inquietuds dels usuaris.

Tot el que heu de fer és registrar-vos Google My Business, després, reclameu la vostra empresa i creeu-ne un perfil. Hi ha camps per penjar imatges, compartir horaris comercials, parlar de què venen i molt més.

12. Utilitzant un disseny de llocs no spam

Un disseny de lloc ràpid i que no és maldestre, depèn normalment de si heu trobat o no un tema d’un venedor de temes fiable. Tanmateix, teniu un control total sobre la quantitat que desitgeu fer brossa als vostres visitants.

Penseu en el correu brossa com qualsevol cosa que pugui dificultar la capacitat de l’usuari de llegir el vostre contingut o avançar al vostre lloc.

Hi ha dos tipus principals de correu brossa que s’han d’evitar o limitar: publicacions emergents i anuncis publicitaris.

Els popups són agradables per crear la vostra llista de correu electrònic, però els millors formularis de recollida de correu electrònic us proporcionen eines per bloquejar aquestes finestres emergents quan un usuari ja les ha vist. Per exemple, OptinMonster proporciona regles d’orientació avançada i visualització personalitzada. Aquests són essencials per revelar els popups només quan són menys molestos.

Pel que fa als anuncis, són excel·lents per guanyar diners, però voleu evitar que embruten el contingut real.

Els diaris són notoris per incomplir aquesta regla, ja que solen incloure anuncis als articles o bé veureu molts anuncis duplicats a la mateixa pàgina. Moltes vegades, aquests molts anuncis només alenteixen el lloc i anul·len els usuaris.

Embalatge

Aqui venim. Es tracta de 12 senyals populars de confiança que heu de tenir en compte per crear una presència web fiable del vostre negoci. Si preferiu construir un lloc pel vostre compte, considereu integrar aquests elements al vostre disseny. Si preferiu treballar amb les plantilles de WordPress, trieu un disseny ja preparat que tingui els criteris esmentats anteriorment. No oblideu mai experimentar. No és necessàriament que els hacks que han funcionat en un lloc siguin tan populars en un altre.

Trieu senyals de confiança que siguin més aplicables al vostre propi negoci i permeteu-los créixer múltiples varietats de bases de clients. Teniu alguna cosa a afegir? O qualsevol senyal de confiança que busqueu al web? Comparteix els teus pensaments a continuació!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map