12 excel·lents aplicacions i extensions de Chrome que podeu utilitzar per a WordPress

La majoria dels retocs que realitzem a WordPress tenen com a objectiu que el lloc web sigui funcional i atractiu per al visitant. Destaquem molt en l’experiència dels usuaris per als lectors. Però, sabeu que hi ha algunes eines molt petites que els bloggers i els propietaris de llocs poden utilitzar per facilitar-vos les tasques de WordPress? Aquestes eines no es troben en temes ni en plugins. Més aviat, es tracta d’aplicacions i extensions que podeu afegir al navegador Chrome.


Algunes d’aquestes aplicacions i extensions per a Chrome us ajudaran a realitzar tasques rutinàries de WordPress sense haver d’iniciar sessió. Podeu fer canvis ràpids al navegador i desar-los a WordPress. Algunes extensions necessiten que feu un registre únic de les vostres credencials d’inici de sessió a Google amb Google. Es poden fer canvis posteriors fent clic a les extensions, treballant al navegador i desant a WordPress.

Aquestes aplicacions i extensions poden fer deliciós treballar amb WordPress. Es poden utilitzar mentre escriviu o escriviu blocs. Són lleugers i fàcils d’instal·lar, simplement afegiu-los al vostre navegador Chrome. I si ja no els necessiteu, els podeu eliminar del navegador.

Algunes d’aquestes eines no s’utilitzen exclusivament en WordPress, i es poden utilitzar generalment mentre treballeu al web. Són necessaris per a WordPress? No, però fan que els blogs siguin una experiència més agradable. Analitzem de prop algunes d’elles.

Control de barres d’administració de WordPress

Potser feu servir WordPress per fer diverses coses, i sovint us encanta que la barra d’administració ho faci més fàcil. Però també hi haurà moments en què sentiu que ho és just. Ocupa l’espai de la pantalla i fa que la pàgina quedi una mica desordenada.

Per treure aquesta barra de la pantalla, podeu afegir-la Control de barres d’administració de WordPress a Chrome La icona de WordPress apareixerà a la barra Chrome. Feu clic sobre ella i la barra d’administració desapareixerà de la pàgina de WordPress. Feu clic de nou i tornarà a aparèixer la barra. Així, podeu conservar o acomiadar la barra com vulgueu.

Control d'administració de WordPress per a Chrome

Aquesta barra només s’ha d’afegir al vostre Chrome si voleu amagar la barra d’administració. No farà que la barra desaparegui del tot.

WPSNIFFER

WPSNIFFER és una extensió complexa per a Chrome. Si us heu preguntat alguna vegada quin tema utilitza un lloc de WordPress, aquesta extensió us ajudarà. Simplement feu clic a l’extensió del navegador i el tema de WordPress que s’utilitza en aquesta pàgina es mostrarà en un quadre.

WP Sniffer

L’extensió us redirigirà a wpsniffer.com, on podeu trobar una gran quantitat d’informació estadística sobre el tema. Podeu veure al lloc web que es mostra més amunt, el tema detectat per WPSNIFFER és el tema emblemàtic de WordPress de WPExplorer, Total.

Editor d’estil de WordPress

Editor d’estil de WordPress t’ajudarà a dissenyar el tema de WordPress. Normalment, mitjançant les eines de desenvolupador de Chrome, podeu accedir al vostre full d’estils del tema i fer els canvis que vulgueu. Però aquests canvis es perdran quan actualitzeu la pàgina.

WP_Style_Editor

Aquesta extensió guardarà els canvis directament al full d’estils del tema, sense necessitat de cap FTP. Aquests canvis es produeixen en temps real, així que tingueu més cura quan treballeu amb CSS.

També pot modificar només els fulls d’estil que queden a la carpeta arrel del tema. Aquesta extensió és excel·lent per fer petits canvis al tema sense haver d’iniciar sessió.

Perfil de tecnologia BuiltWith

Construït amb és una eina útil per a desenvolupadors i dissenyadors. Afegiu aquesta extensió al vostre navegador Chrome i feu clic a sobre per veure quines eines s’utilitzen per crear la pàgina web que esteu visualitzant. El perfil de tecnologia de la pàgina web es mostra de manera desplegable a la icona del navegador.

BuiltWith_Technology_Profiler

Els desenvolupadors poden utilitzar-ho per visualitzar les eines en acció a les pàgines web i decidir si volen implementar-lo en els seus projectes. BuiltWith pot detectar sistemes de gestió de contingut, eines analítiques, frameworks, widgets, programari d’allotjament i xarxes de lliurament de contingut.

ExpressCurate

Bloc de l’escriptor? No podeu trobar un tema pel proper article? Recórrer a ExpressCurate, una eina de creació de contingut d’alta qualitat. T’ajuda a idear, crear, optimitzar el motor de cerca i publicar la teva publicació, tot des del navegador Chrome.

Express Curate

A partir de les paraules clau que introduïu i de les pàgines que navegueu, us suggerirem temes. Quan trobeu una pàgina web interessant, feu clic al botó Curate de la barra d’eines, trieu imatges i text. S’afegiran al camp de comentaris citat a la finestra emergent.

Podeu afegir, editar i anotar i, a continuació, feu clic a Curate Now. Es generarà una publicació d’esborrany al vostre WordPress. Podeu iniciar la sessió a WordPress, fer canvis com vulgueu i, a continuació, publicar l’article. Una bona extensió per produir la vostra creativitat.

Shareaholic per a Google Chrome

Sharehaholic per a Google Chrome no és només per a llocs web de WordPress. És una extensa extensió que permet als usuaris compartir de forma instantània a moltes plataformes socials com Facebook, Twitter, Pinterest i uns 250 serveis addicionals. També podeu marcar les marques a les pàgines web.

Shareaholic per a Google Chrome ™

L’extensió no retarda el navegador i als arxius, podeu veure tots els enllaços que heu compartit i també els enllaços d’amics que seguiu a Shareaholic.

Dropper Eye

Dropper Eye és una gran ajuda per als desenvolupadors. Afegiu l’extensió al navegador i quan trobeu qualsevol color que us cridi l’atenció, simplement feu clic sobre el color. L’extensió us donarà el codi exacte del color utilitzat. Podeu desar la història de tants colors com vulgueu i, després, accedir-hi quan treballeu en un lloc web.

Dropper Eye

Si teniu curiositat per l’ombra del blau que s’utilitza a WpExplorer, podeu llegir-la al quadre desplegable on he escollit el color mitjançant Eye Dropper. Afegiu-lo a la història i recordeu-lo quan vulgueu.

WP Escriure

Trieus treballant alguna cosa i teníeu una idea genial sobre la vostra propera publicació al bloc? Si voleu posar les paraules a la publicació del vostre blog sense iniciar sessió al vostre WordPress, ho podeu fer des del vostre navegador amb l’extensió d’escriptura WP..

WriteWP

Un cop heu afegit l’extensió al vostre navegador, feu clic sobre ella i comenceu a escriure a la pestanya que s’obre al navegador. També podeu publicar directament des de Chrome sense haver de visitar el vostre WordPress. Treballa en un entorn de WordPress familiar sense haver de iniciar la sessió !

Gestor de llocs de WordPress

Aquesta extensió necessita que introduïu els detalls d’inici de sessió de tots els llocs de WordPress que voleu gestionar. Gestor de llocs de WordPress emmagatzemarà la informació i us permetrà accedir a les pàgines principals del lloc des del vostre navegador.

Administrador del lloc

Podeu canviar d’un lloc, afegir i editar llocs i realitzar edicions ràpides del vostre tema accedint a l’editor de temes mitjançant aquesta extensió.

Gramaticalment

Gramaticalment és una extensió Chrome que cap blogger no hauria de saltar. Un cop afegit al navegador, buscarà la publicació i recollirà tots els errors d’idioma que cometeu: grafies, puntuació, errors de context i situarà el recompte d’errors a la part inferior. És com tenir un editor a l’ordinador !

Es ressalten els errors i, quan el ratolí passa sobre ell, es mostren totes les alternatives possibles. Quan feu clic a l’elecció correcta, substitueix automàticament la paraula destacada.

Gramaticalment

Aquesta extensió la pot fer servir tothom que sigui gairebé a qualsevol lloc on escrigui al web. Podeu estar més segurs de la vostra redacció. Una versió premium s’assegura que la vostra redacció no té errors, ofereix suggeriments per a la millora del vocabulari, comprova el plagi i suggereix estils d’escriptura.

MultiPress

Si creeu publicacions cercant a Internet, en trobareu MultiPress realment útil. Aquesta extensió us ajuda a compartir enllaços des de qualsevol lloc i a crear publicacions noves amb facilitat.

Abans d’utilitzar aquesta extensió, heu d’instal·lar Premeu-ho bookmarklet (accessible des del tauler de control de WordPress) a la barra de punts. Anar a Eines al tauler de control i després Eines disponibles. Trobareu una eina anomenada Press this. Arrossegueu la icona de favorits a la barra de punts. Haureu de fer això per a cada nou bloc que vulgueu crear.

MultiPress

Mentre esteu registrant-vos a WordPress, si trobeu fragments al web que voleu copiar, simplement ressalteu el fragment i premeu Premeu aquest marcador al vostre navegador. Es poden afegir imatges mitjançant el botó Afegeix suports. S’afegeix automàticament una atribució al final.

Quan s’afegeix l’extensió MultiPress al navegador, podeu afegir diversos blocs alhora. Us pot ajudar a treballar 5 publicacions alhora. És una millor alternativa per tenir diversos marcadors a la barra de punts.

I finalment

Aquesta és la llista d’extensions que considero útil per a WordPress. N’heu provat alguna? Coneixeu alguna extensió Chrome que us faciliti els bloggers? Aviseu-me als comentaris que hi ha a continuació.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map