10+ serveis CDN gratuïts per accelerar WordPress

Serveis CDN gratuïts per accelerar WordPress

Al món actual, on la velocitat mitjana d’Internet de les regions avançades tecnològicament supera els 10 Mbps, no és estrany que els serveis CDN prosperin. I per accelerar encara més les coses, alguns lectors afortunats poden gaudir de velocitats de fins a 1 Gbps, sí un gigabits per segon, gràcies a serveis com Google Fiber, Cox Gigablast o Centurylink Gigabit. Com a un inconvenient d’aquesta cursa per trossos més ràpids, la nostra atenció té un pes i la paciència, es torna volàtil.


Sempre és bo tenir el vostre lloc alimentat per una xarxa de lliurament de contingut. No només un CDN estalvia els costos de l’ample de banda del proveïdor d’allotjament, sinó que el vostre lloc es fa ràpidament ràpidament i acostuma a situar-se més alt als motors de cerca. Potser heu escoltat aquesta dita:

Hi ha qui diu que res en aquest món no és gratuït,
Dic que només cal saber on mirar!

Què és un CDN – Xarxa de lliurament de contingut?

Abans de caure en CDNs gratuïts per al vostre lloc web de WordPress, anem a conèixer els fonaments bàsics. Simplement, una xarxa de lliurament de contingut o un CDN és un conjunt de servidors, situats a tot el món, dissenyats per lliurar els fitxers del lloc web al visitant del lloc en el més ràpid temps. Tres punts:

 • Grup de servidors.
 • Situat a tot el món.
 • Ofereix els fitxers estàtics del vostre lloc web (imatges, PDF, biblioteques estàtiques com ara JavaScript i fitxers CSS) en el més ràpid temps

Per què un CDN?

Normalment un lloc web nou té una font d’origen. I està bé quan comenceu i no tingueu molts visitants. A mesura que el vostre lloc web creixi (és a dir, el vostre trànsit augmenta) el temps que es triga a carregar el vostre lloc també augmentaria.

A la gent en general no li agrada esperant per a un lloc web. L’efecte és més potent en els llocs web de compres en línia, on una davallada d’un segon en el temps de càrrega es va sumar als ingressos de 6.000.000 USD (és a dir, 6 milions de dòlars). Ho he recollit al brillant article de CachePoint, El molt real impacte del rendiment sobre els ingressos.

Per això, tenim un CDN. Accelera l’entrega de contingut en servir el contingut del servidor més proper al visitant. El temps de càrrega disminueix i acabes guanyant. Si voleu entendre millor els CDN, Guia CDN de Incapsula és un lloc ideal per començar.

Com començar amb la llista de CDN

Estructurarem aquest article en quatre grups:

 • Grup un són els serveis CDN absolutament gratuïts que tindran pla per sempre lliure.
 • CDN en grup dos són ofertes períodes de prova generosos (penseu dotze mesos), que són suficients per ampliar el vostre bloc.
 • Grup tres conté CDNs que són de nou absolutament gratuït per allotjar scripts habituals com ara jQuery, Bootstrap, etc.
 • Grup quatre conté mencions d’honor que ja no van estar actius, sinó que estaven vius en el moment en què es va publicar originalment aquest article (així va ser el 2016).

CDNs gratuïts per a WordPress que tinguin un pla per sempre

Tenint en compte que heu accedit a aquesta pàgina per obtenir el “CDN gratuït per a WordPress”, ens fixem en l’article.

1. CloudFlare

Servei Cloudflare-cdn

CloudFlare Es coneix popularment com el millor CDN gratuït per als usuaris de WordPress. És un dels pocs actors líders del sector que ofereixen realment un pla gratuït. Desenvolupat per la seva 115 centres de dades, CloudFlare proporciona velocitat, fiabilitat i protecció contra els atacs bàsics de DDoS. I la seva Plugin de WordPress s’utilitza en més de 100.000 llocs web actius.

2. Incapsula

Incapsula-cdn-service

Incapsula proporciona el lliurament d’aplicacions des del núvol: CDN global, seguretat del lloc web, protecció DDoS, equilibri de càrrega i cancel·lació de canvis. Es triga 5 minuts a activar el servei, i són excel·lents pla gratuït i a Plugin de WordPress per obtenir informació de l’adreça IP correcta per als comentaris publicats al vostre lloc.

Funcions que ofereixen CloudFlare i Incapsula:

En poques paraules, això és el que fan Incapsula i CloudFlare:

 • Ruta el trànsit de tot el vostre lloc web a través de la seva xarxa distribuïda mundialment de servidors de gamma alta (això s’aconsegueix mitjançant un petit canvi DNS)
 • Anàlisi d’amenaça en temps real del trànsit entrant i bloqueig de les darreres amenaces web, inclosos atacs multigabit DDoS
 • El trànsit sortint s’accelera a través de la seva xarxa de lliurament de contingut de potència global

3. Photon de Jetpack

Photon de Jetpack

Per a tots els usuaris de WordPress – Jetpack no necessita introducció. En la seva recent millora de la poca qualitat, han inclòs un servei CDN gratuït (anomenat Fotó) que serveix a les imatges del vostre lloc a través de la seva graella de WordPress.com de potència global. Per activar aquest servei, només heu de descarregar i instal·lar Jetpack i activa el seu mòdul Photon.

Els usuaris de WordPress no necessiten cap introducció a Jetpack. Una de les millors característiques que Jetpack té per oferir és el servei gratuït de CDN anomenat Fotó. La millor part? No cal que configureu res. Simplement instal·leu el connector, inicieu la sessió amb el vostre compte de WordPress.com i activeu el mòdul fotó. Això és. Totes les imatges seran descarregades a la graella de WordPress que gestiona més de centenars de milers de llocs web a tot el món.

4. Esmicolar

Swarmify (abans coneguda com SwarmCDN) és una xarxa de lliurament de contingut basada en peer-to-peer (P2P) que ofereix una amplada de banda de 10 GB (només per a imatges) en el seu pla gratuït. Per provar-ho, descarregueu el fitxer Plugin de WordPress i donar-li una volta. És interessant tenir en compte que Swarmify funciona d’una manera lleugerament diferent:

Diguem que un grup de persones navega pel vostre lloc. Penseu en ells com el primer “parell” de P2P. Quan arriba un nou visitant (parell), les imatges es publiquen des del grup d’usuaris existent (el parell anterior). D’aquesta manera, s’estalvia l’amplada de banda del servidor i es millora els temps de càrrega, ja que els companys solen estar més a prop els uns dels altres. Swarmify també ofereix el vídeo CDN, que només és una part del seu pla de pagament.

Serveis de CDN de prova tan bons com gratuïts:

En aquesta secció, explorarem alguns dels proveïdors de CDN de núvols premium que ofereixen un període de prova generós. Crec que la durada de la prova seria suficient per provar el servei i, finalment, passar a un pla de pagament

Per donar-vos algun context, el futur de la web és al núvol. Ja sigui el lliurament de contingut del vostre lloc WordPress o la informàtica d’alt rendiment per a la NASA, el núvol és a tot arreu. Hem tractat un parell d’articles sobre com instal·lar WordPress al núvol. Avui, veurem els mateixos serveis que també ofereixen CDN. Mirem Amazon Web Services i Google Cloud.

5. AWS Cloudfront

Amazon Web Services (AWS) és pioner a l’hora d’acostar informàtica en núvol d’alt rendiment a les masses a un preu assequible. Un dels seus serveis és Amazon CloudFront una xarxa de distribució de contingut líder al sector que utilitza Slack i Spotify!

Per acabar, tenen un nivell d’ús gratuït d’un any complet. I la quota? 50 GB de transferència sortint durant el període de prova. Sens dubte, això és imprescindible per a tots els aficionats a WordPress.

Com comença??

Ja ho farem per començar, podríeu utilitzar-lo Descàrrega de WP S3 El complement Lite us permet integrar els vostres serveis d’Amazon S3 (emmagatzematge) i Amazon CloudFront (CDN) amb el vostre lloc de WordPress. També podeu consultar el nostre article sobre com instal·lar WordPress en AWS.

6. Google Cloud CDN

De forma similar a AWS, Google Cloud ofereix crèdits de 300 USD en una durada d’un any, amb accés als seus Plataforma Cloud CDN. Abans tractem com instal·lar WordPress a Google Cloud. Avui, n’hi ha solucions d’un clic per implementar WordPress (i altres CMS líders) a diversos proveïdors de núvol.

7. Microsoft Azure CDN

Microsoft Azure actualment (és a dir, juliol de 2017) ofereix a 30 dies de prova dels seus serveis amb un crèdit de $ 200 USD per crèdits. El CDN Azure està disponible en diversos centres de dades a tot el món.

8. Núvol

Si utilitzeu un lloc web que depèn molt d’imatges (penseu en carteres de serveis de fotografia / disseny), descarregar-vos les imatges a un altre servidor seria una bona idea. Acabaria estalviant un ample de banda preciós. Núvol és una solució robusta de gestió d’imatges que pot allotjar les vostres imatges, redimensionar-les durant el vol i un munt d’altres funcions interessants. En el seu pla per sempre, ofereixen 2 GB d’emmagatzematge amb 5 GB d’ample de banda.

9. Imgur

Un lloc d’allotjament d’imatges força popular, imgur és ràpid, fiable i perfecte per a principiants. Si acabeu de començar i cerqueu una manera senzilla d’estalviar l’ample de banda del servidor, imgur juntament amb altres llocs d’allotjament d’imatges populars com ara PhotoBucket i Flickr hauria de servir al màxim els vostres propòsits.

10. Empreses d’emmagatzematge en núvol gratuïtes

serveis lliures de núvol d’emmagatzematge-cdn

Una altra gran manera d’estalviar l’amplada de banda del servidor és mitjançant serveis gratuïts d’emmagatzematge en núvol. Diguem que tens un parell de PDF o vídeo disponibles per a la descàrrega directa. Allotjar-los al vostre servidor consumirem una amplada de banda com una bogeria. Una solució intel·ligent seria utilitzar els diversos serveis d’emmagatzematge en núvol gratuït. Per compartir un fitxer públicament, només podeu generar un URL públic del fitxer i enganxar-lo al vostre lloc. Aquí teniu un parell de solucions d’emmagatzematge en núvol gratuït:

 • Dropbox – 2 GB gratis, pot generar fins a 18 GB mitjançant referències
 • Google Drive – 15 GB lliures
 • SkyDrive – 7 GB lliures
 • Còpia – 15 GB lliures, 5 GB per derivació
 • Caixa – 5 GB gratis

CDN gratuït de codi obert per a biblioteques allotjades

Ara veurem algunes de les biblioteques de codi obert que tenen instal·lat xarxes de lliurament de contingut premium.

11. Biblioteques allotjades per Google

Google ofereix allotjament gratuït per a alguns dels serveis biblioteques més populars en la seva infraestructura super-ràpida. Això és extremadament útil perquè els desenvolupadors de WordPress utilitzin els seus temes i complements.

12. Cdnjs

Cdnjs és un CDN de comunitat utilitzat per més de 320.000 llocs web. Patrocinats per CloudFlare, UserApp i Algolia, amfitrions de cdnjs 1.000 biblioteques.

13. jsDeliver

jsdeliver-cdn-service

jsDelivr és un CDN disponible públicament on qualsevol desenvolupador web pot carregar i allotjar els seus propis fitxers. És el més adequat per allotjar les biblioteques no ho són allotjat per Google. Podeu fer servir el seu Plugin de WordPress (tot i que no s’ha actualitzat fa un parell d’anys) per integrar els seus serveis al vostre lloc.

14. CDN de bootstrap

Bootstrap és un dels marcs més populars que alimenten milions de llocs web a tot el món. StackPath orgullosos amfitrions les biblioteques Bootstrap CDN.

Mencions honorífiques (CDNs de prova gratuïta a curt termini)

Els serveis CDN següents ofereixen un període de prova, però per motius de seguretat, heu d’utilitzar un formulari de contacte per entrar en contacte amb ells. Un cop obtingut una prova gratuïta, per afinar bé, es requereix un bon coneixement aquest article impressionant.

 1. MetaCDN – Oferir un període de prova de 7 dies amb accés sense restriccions a tots els serveis i no cal registrar-se amb targeta de crèdit – MetaCDN és una bona opció per a un CDN de prova..
 2. CDN77 – Ofereixen una prova de 14 dies amb accés a totes les funcions disponibles al pla de prima i sense haver de proporcionar una targeta de crèdit. Si decidiu continuar utilitzant el seu servei, només se us cobrarà pel que utilitzeu per byte (puntuació puntual).
 3. KeyCDN – Ofereixen un període de prova gratuït sense haver de proporcionar una targeta de crèdit al registrar-se. Sembla que et proporcionen 250 GB de transferència gratuïta durant el període de prova.

Conclusió

Per no fer-ho curt, vull recordar-vos que totes les coses bones s’han d’acabar. Hi ha hagut casos d’empreses CDN gratuïtes que han deixat d’oferir el seu servei de forma gratuïta (Exabytes) o s’han tancat completament (SpeedyMirror, CoBlitz), cosa que ens porta a una conclusió important:

Quan he de canviar a Un CDN adequat?

Un servei de CDN gratuït només durarà tant de temps. Una vegada que el trànsit comenci a augmentar, acabareu sense amplada de banda de prova i / o els vostres visitants podrien començar a renyar per un lloc web lent. Aquest és el vostre canvi verd a un servei CDN adequat com, per exemple CDN77 o Amazon CloudFront. Camins feliços, Roadrunner!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map