10 problemes comuns de temes de WordPress i com solucionar-los

10 problemes comuns de temes de WordPress i com solucionar-los

Hi ha milers de publicacions del fòrum, obertes cada dia no només WordPress.org però també en altres fòrums i, per descomptat, el lloc de suport de gairebé tots els desenvolupadors de temes sobre problemes molt habituals que es poden resoldre de forma molt ràpida i senzilla. Estic segur que els desenvolupadors de temes i els membres de la comunitat estan molt avorrits de respondre aquestes preguntes una vegada i una altra, així que he decidit escriure la publicació següent que tracti alguns dels problemes més habituals del tema de WordPress perquè pugueu marcar-lo i el tingueu a punt a la vostra disposició.


1. Falta el full d’estils

Acabeu de descarregar o comprar un tema súper fantàstic i aneu a instal·lar-lo i veieu el bonic missatge que hi ha a continuació:

Falta el full d’estils

Doncs bé, el vostre primer pensament pot ser …

“El desenvolupador em va cargolar i em va donar un tema sense full de càlcul”

Per descomptat, és possible que el fitxer zip que vau rebre no tingués un fitxer style.css, però el més probable és que no vau penjar el fitxer tema arrel carpeta.

Falta la solució d’error del full d’estil

Localitzeu la carpeta que teniu del tema al vostre escriptori i obriu-la (si està comprimida, descomprimeix i obriu-la). Ara, quan l’obriu, haureu de veure tots els fitxers que hi ha, si no que el tema és probable en un subdirector. Per exemple, els temes premium tenen tots el tema dins d’una carpeta “Tema Installable”. Generalment és un lloc obvi i probablement la carpeta del tema real serà el mateix que el tema. Un cop trobat, comprimiu-lo i pengeu-lo a través de WordPress o pengeu la carpeta descomprimida mitjançant FTP.

2. Errors d’importació de dades d’exemple

Ja teniu instal·lat el tema i ara pengeu un exemple d’arxiu .xml que el desenvolupador de temes va ser tan agradable per proporcionar-vos i, tot i així, torneu a produir un error!

Errors d'importació de dades d'exemple

No s’ha pogut importar la solució d’error 1

L’error d’importació “fallat” sol ser 1 de 2 coses. El primer és que es podria tractar de carregar publicacions o taxonomies de tipus de publicacions personalitzades que encara no existeixen.

 • Activa el tema: Assegureu-vos que el tema que utilitzeu està actiu.
 • Tema de doble control: Assegureu-vos que el tema inclogui aquests tipus de publicacions i taxonomies personalitzades; potser pregunteu al desenvolupador o si sabeu com us sembla

No s’ha pogut importar la solució d’error 2

Per als errors que mostren “No s’ha pogut importar suports”, no es descarregaran les imatges.

 • Heu marcat la casella per importar fitxers adjunts? Abans d’executar la importació, haureu de marcar la casella que indica “Baixar i importar fitxers adjunts”..
 • Són accessibles les imatges? És possible que els mags no siguin accessibles des del servidor. Podeu obrir les dades d’exemple en un editor de text i provar a localitzar un d’aquests fitxers i provar l’enllaç al vostre navegador. Però el més fàcil és probablement contactar amb el desenvolupador de temes i fer-los saber que les imatges no es descarreguen.

3. La pàgina d’inici no sembla la demostració

Seria fantàstic si algun tema que activés semblés exactament a la demostració un cop activada? El tema total de WordPress ho fa quan utilitzeu l’importador de demostració integrat, però no tots els temes poden ser tan impressionants com Total.

Així, si heu instal·lat un tema (i en mostren dades), però el vostre lloc no s’ajusta a la demostració del tema, hi ha un parell de raons molt habituals per les quals la vostra pàgina d’inici pot semblar diferent..

Solució d’error de visualització de la pàgina principal 1

Configuració de lectura de la pàgina d'inici

La configuració de la lectura és incorrecta. Això vol dir que el vostre tema, o bé, no requereix que es configuri una pàgina d’inici i que el vostre lloc estigui al contrari. Així que vés a Arranjament> Lectura i comproveu les opcions a “Pantalles de portada”.

Si el tema no requereix cap plantilla de pàgina per al disseny de la pàgina principal, assegureu-vos que aquesta opció està configurada per a “Les vostres últimes publicacions”. Si el tema utilitza una plantilla de pàgina d’inici, configureu que el vostre lloc utilitzi una pàgina d’inici estàtica.

Solució d’error de visualització de la pàgina principal 2

Plantilla de la pàgina principal

Heu d’utilitzar una plantilla de pàgina d’inici. Molts desenvolupadors de temes utilitzen plantilles de pàgines personalitzades per als dissenys de pàgines d’inici. Llavors, primer cal llegir els fitxers de documentació, però si no hi ha cap capçalera i crear una pàgina nova, mentre que a l’editor Atributs de pàgina> Plantilla comproveu si hi ha una plantilla d’inici, pàgina d’inici, pàgina inicial o similar. Si és així, és possible que hàgiu de crear una pàgina amb aquesta plantilla, desar-la / publicar-la i, després, dirigiu-vos a Arranjament> Lectura per configurar-lo com a opció de la pàgina principal estàtica.

4. Els meus URL són “lleus”

De manera predeterminada, l’estructura de l’URL de WordPress no és gaire “bastant” ni molt menys favorable a SEO. De manera que, quan configureu els URL de la vostra pàgina web, pot semblar lleig (una identificació de la identificació de la publicació, publicar la data, el títol de la publicació i fins i tot la categoria). No et preocupis, és fàcil de solucionar.

Solució d’error d’URL lleig

Configuració permanent

Per tant, si les vostres URL no semblen fantàstiques (yourwebsite.com/?p=1), simplement aneu a Configuració> Enllaços enllaç i canvieu la vostra configuració per l’opció “Nom de la publicació” (o qualsevol de les altres; només n’escolliu la que us convingui millor).

5. Les meves publicacions estan tornant 404 errors

Error Github 404

Si teniu publicacions que tornen a una pàgina d’error 404, no us entronqueu (encara) la majoria de vegades les publicacions encara hi ha i només haureu d’actualitzar la vostra configuració de enllaç permanent per solucionar el problema. Això és molt comú amb els temes que utilitzen tipus de publicació personalitzats. Sempre que activeu un tema nou que utilitzi tipus de publicació personalitzats, haureu de restablir la configuració de enllaç permanent.

Publicacions que mostren una solució d’error 404

La solució més simple és simplement anar a Configuració> Enllaços enllaç i feu clic al botó de desa. Normalment això farà el truc. Però si això no funciona, potser haureu d’actualitzar el vostre fitxer .htaccess manualment (nota: no us recomanem que hàgiu d’afrontar-lo pel vostre compte si teniu una novetat nova a WordPress, sinó que potser haureu de contactar amb un desenvolupador autònom per obtenir ajuda). . Podeu llegir més sobre utilitzant enllaços de permís de WordPress al còdex de WordPress.

6. El meu menú està en blanc

Per a aquells que utilitzin WordPress cada dia, és probable que no tingueu aquest problema, però si sou molt nou a WordPress o vau utilitzar WordPress fa uns anys i només en vareu tornar, podríeu confondre’s per què el vostre menú està en blanc quan instal·leu el tema.

Falta la solució d’error del menú

Configuració del menú de WordPress

El tema predeterminat de WordPress té un error al menú de WordPress en cas que no hi hagi cap configuració, però no tots els desenvolupadors de temes han afegit els seus propis temes.

Per assegurar-vos que els vostres menús funcionen, dirigiu-vos a Aparició> Menú per configurar el menú.

 1. Assegureu-vos que teniu un menú. Si no ho és, haureu de crear-ne un (consulta aquesta publicació per aprendre a configurar els menús a WordPress).
 2. Assegureu-vos que el menú estigui assignat a una ubicació. A sota del menú, hauríeu de veure “Ubicacions de visualització”: aquestes són les àrees de menú integrades al vostre tema. Alguns temes només poden tenir una ubicació del menú principal, altres poden tenir tones d’ubicacions. Si us plau, assegureu-vos de comprovar l’opció d’on voleu que aparegui el vostre menú i, després, guardeu.

7. El nou tema utilitza imatges destacades, però tinc moltes publicacions sense elles

Abans de WordPress 2.9 no hi havia cap imatge destacada (publicar miniatures) suport a WordPress tants temes que utilitzaven opcions meta o camps personalitzats per definir imatges destacades o no tenien cap mena de imatge de publicació predeterminada.

Potser canvieu d’un tema anterior a un de nou que admet imatges destacades o, potser, el tema anterior era molt mínim i no les utilitzàveu. No us trigarem hores a recórrer els vostres centenars de publicacions per definir la imatge destacada (o potser ho sou), així que hi ha una solució ràpida per a això i es presenta en forma de complement.!

No hi ha solucions d’error d’imatges destacades

Extensió fàcil de miniatures

Una solució senzilla és utilitzar el “Miniatura fàcil d’afegirPlugin ”per configurar automàticament imatges destacades en publicacions antigues. Només cal instal·lar, activar i seguir les instruccions per afegir imatges a publicacions antigues. En endavant, només recordeu d’afegir les imatges destacades quan publiqueu publicacions noves.

8. Diapositives, acordions, commutacions, pestanyes … Sense funcionar o deixar de funcionar!

Actualment, molts temes de WordPress utilitzen java-script / jQuery per millorar temes afegits com deslizadors d’imatges, commutadors, acordions, pestanyes, menús mòbils, passadors d’imatges … etc..

Si aquestes funcions no funcionen en el tema o de sobte deixen de funcionar, probablement faci algun tipus d’error de Javascript fent que es trenqui tot.

Diapositives trencades, commutacions, pestanyes, etc. Solució d’errors

Memòria cau del motor WP

El primer que heu de fer és desactiveu tots els vostres complements, netegeu la memòria cau (totes elles) i torneu a carregar el vostre lloc per comprovar si tot funciona com hauria de ser. Si és així, ara podeu activar els vostres complements un a un i tan aviat com es trenca, sabreu que el darrer complement era el que va causar problemes (tingueu en compte aquest complement, desactiveu-lo i continueu fent el mateix).

Un cop sabeu quins complements / plugins provoquen el problema, podeu buscar un nou complement amb la mateixa funcionalitat que sigui compatible o bé, o bé, podeu contactar amb el desenvolupador de complements o de temes per informar-los del conflicte (primer inspeccioni la pàgina per veure què els problemes reals són perquè pugueu contactar amb la persona adequada; si un error de plugin envia una nota el plugin dev, o si un error de tema és el tema dev).

9. Els canvis de moda no fan res

De manera que teniu el vostre tema tot configurat i ara voleu canviar la forma d’aparèixer per aportar-li més de la vostra “personalitat” i realment fer que coincideixi amb la vostra marca, negoci, nínxol … etc. Així, ja heu començat a afegir alguns CSS personalitzats al vostre lloc o a modificar el full d’estil, però cada vegada que actualitzeu el lloc, cap dels canvis no afectaran!

Falta la solució d’errors d’edicions d’estil

Personalitzador de WordPress Live

Hi ha uns quants passos que pots fer per garantir que s’apliquen les teves edicions:

 • Desactiva la memòria cau: El problema més comú és que teniu algun tipus de complement de memòria cau com Memòria cau total W3 instal·lat i en memòria cau del vostre CSS. Si ho feu, haureu de desactivar-lo.
 • Personalitzador de WordPress: Si utilitzeu el personalitzador de temes, haureu de provar de fer clic al botó de desa i actualitzar la pàgina per veure si els canvis afecten.
 • Antecedents que no canvien: Si simplement intenteu canviar el fons mitjançant el tauler de fons de WordPress, podríeu tenir problemes si el tema que utilitzeu té una imatge establerta per al fons. Proveu a penjar una imatge nova només per provar-la perquè hauria de substituir-la. També podreu carregar un color sòlid d’1px i configurar-lo perquè es repeteixi.
 • Canvis de l’editor de WordPress: Si intenteu fer canvis mitjançant l’editor de WordPress a Aparició> Editor els canvis potser no s’estalviaran a causa dels permisos del servidor, però si aquest és el cas, rebrà un error. Podeu obtenir més informació sobre establint aquí permisos de fitxers.

10. He actualitzat el meu tema i s’han modificat tots els meus canvis!

La causa més probable d’aquest error és que heu fet canvis manuals als fitxers de plantilla com ara el fitxer style.css (normalment). Després, quan heu actualitzat el tema, els vostres fitxers editats foren sobreescrits pel codi de tema predeterminat. Per això, mai recomanem fer canvis al tema original.

Els canvis en el tema han estat la solució d’un error

Afegir codi personalitzat a WordPress

Malauradament, és possible que les vostres modificacions no es facin per sempre que no tingueu una còpia de seguretat del lloc web que podeu utilitzar per restaurar-la. Algunes companyies d’allotjament ofereixen còpies de seguretat de llocs web per 30 dies, així que proveu de contactar amb el vostre amfitrió si necessiteu ajuda per localitzar o tornar a una còpia de seguretat. Si teniu la vostra còpia de seguretat manual, haureu de ser capaç de restaurar els fitxers de tema mitjançant FTP.

Tot i que potser no podreu arreglar aquest problema, podeu prendre precaucions per assegurar-vos que no torneu a estar en aquesta situació. En el futur, quan vulgueu fer modificacions als temes, haureu d’utilitzar un (o més) dels següents:

 • Plugin CSS personalitzat. Si només necessiteu alguns ajustaments petits, podríeu utilitzar un complement CSS personalitzat per fer els retocs i assegurar-vos que no s’eliminin durant una actualització del tema. Aquí hi ha dos que ens agraden:
  • Editor CSS llapis groc
  • Editor CSSHero Visual CSS
 • Crea un tema infantil. Crear un tema infantil és probablement el millor mètode per personalitzar el tema i permetrà la màxima flexibilitat i fins i tot et permetrà editar fitxers de plantilles (a més de només style.css), eliminar o afegir nous scripts i afegir funcions personalitzades..
  • Consulteu aquest article per aprendre a crear un tema infantil de WordPress.
 • Manteniu les còpies de seguretat del lloc web complet. En cas que alguna cosa vagi malament, sempre és bona idea guardar còpies de seguretat del vostre lloc web. Per això, us recomanem que feu una còpia de seguretat del vostre lloc web de WordPress (que és diferent de les còpies de seguretat del servidor que pot oferir la vostra empresa de hosting) mitjançant un dels següents:
 • Guardeu un Changelog. Tant si editeu els fitxers de plantilles manualment (millor que no) o si feu servir un tema infantil, crear un canvi de canvis és la millor manera de fer un seguiment de tots els retocs que heu fet al tema. És especialment útil si es trenca alguna cosa i, per tant, podeu fer un seguiment de les pistes i comprovar on heu pogut cometre un error.

Embalatge

Allà en teniu: 10 errors de WordPress comuns i solucions més freqüents perquè pugueu solucionar-los. Però aquests són només alguns dels errors que veiem com es freqüenten les persones. Per obtenir més consells, també heu de fer una ullada a aquesta guia sobre la qual vam escriure com instal·lar el tema de WordPress de Themeforest (tot i que la guia té consells que s’apliquen a la majoria de temes).

Si teniu altres problemes, el primer pas hauria de ser fer una cerca ràpida a Google per veure si podeu trobar una resposta. Si després d’haver investigat pel vostre compte encara no trobeu cap resposta, proveu de contactar amb l’autor del tema o del complement (si es tracta d’un problema amb el seu producte) o visiteu un fòrum com ara Reddit o Envato per veure si un membre de la comunitat pot ajudar-vos. El més probable és que l’error que obteniu és més habitual del que creieu!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map