10 maneres d’automatitzar les tasques de WordPress al vostre lloc

Maneres d'automatitzar les tasques de WordPress al vostre lloc

Hi ha molta feina a fer quan el vostre lloc web està en funcionament: creació de contingut, manteniment, comprovacions de seguretat, neteja de programari maliciós, còpies de seguretat, moderació de comentaris i molt més. El bo és que no ho heu de fer tot per vosaltres mateixos. Hi ha eines disponibles per ajudar-vos a automatitzar les tasques de WordPress i, mitjançant aquestes eines, podeu automatitzar bona part de la gestió de llocs web. Sense perdre el temps, descobrim les maneres d’automatitzar les tasques de WordPress per estalviar-vos una mica de temps.


1. Actualitzacions

L’actualització de WordPress és important tant per a la seguretat com pel rendiment del lloc web. WordPress publica actualitzacions regularment i es mostren com a notificacions al tauler. Quan trieu automatitzar les actualitzacions de WordPress, es cuiden gairebé en segon pla i us estalviaran temps productiu.

De manera predeterminada, les actualitzacions menors de WordPress es produeixen automàticament, tot i que no és el cas de les actualitzacions principals. Quan es tracta de temes i complements, les actualitzacions automàtiques estan desactivades de manera predeterminada. És possible ajustar les opcions o utilitzar una mica de codi per activar o desactivar les actualitzacions automàtiques del nucli principal, dels temes i dels complements. La nostra guia ràpida d’actualització de WordPress us pot ajudar.

Automatització de WordPress: Gestor d’actualitzacions fàcils

També podeu activar les actualitzacions automàtiques amb Administrador d’actualitzacions senzilles – tot d’una o de manera selectiva. Aquest complement anul·la totes les configuracions relacionades amb l’actualització. Permet gestionar totes les actualitzacions del nucli de WordPress, temes i complements, actualitzacions de desenvolupament, actualitzacions de traduccions i alguns complements de tercers.

Quan es tracta de temes o complements premium de Themeforest o Codecanyon, el complement Envato Market pot ajudar a automatitzar la instal·lació de WordPress, així com les actualitzacions. Això ho expliquem a fons a la guia de complements de Envato Market.

2. Còpia de seguretat

Les còpies de seguretat són realment el que et permet dormir a la nit sense estar preocupat pel teu lloc web. La freqüència amb la qual feu una còpia de seguretat del vostre lloc depèn de la freqüència amb què publiqueu contingut. És un bon hàbit de seguretat configurar un calendari per fer una còpia de seguretat del vostre lloc. Això no és tot, heu de guardar diverses còpies de les versions amb còpia de seguretat en diferents ubicacions i provar-les de tant en tant.

Si no us trobeu en un pla d’allotjament gestionat, els plugins són les millors opcions per fer una còpia de seguretat de WordPress. BackupBuddy pot fer còpia de seguretat de tota la instal·lació de WordPress i podeu configurar programes de còpia de seguretat per executar-los automàticament. Podeu emmagatzemar les còpies de seguretat en una ubicació fora de lloc segura i restaurar-les tal com cal.

Amic de còpia de seguretat

Si preferiu un complement gratuït, Updraft Plus és una bona opció. La nostra sèrie de publicacions Guia per a principiants de WordPress inclou una publicació detallada sobre com fer una còpia de seguretat del vostre lloc web de WordPress.

3. Programar publicacions

Sabíeu que no és necessari que la vostra sessió estigui iniciada a WordPress per publicar contingut. WordPress té funcions integrades que et permeten publicar una publicació en qualsevol moment que vulguis.

Programa una publicació

Un cop hagi completat una publicació, busqueu l’opció Publicar a l’editor de publicacions i feu clic a l’enllaç Edita. Després d’això, podeu especificar la data i l’hora exacta en què s’ha de publicar la publicació. Si voleu, també podeu tornar a planificar les publicacions. Tot i que podeu fer-ho per a qualsevol nombre de publicacions, no és bona idea programar-ne massa en el futur. És possible que hagueu de canviar la programació per adaptar-se a la rellevància de la publicació en el moment de la publicació.

Si és un complement que preferiu, proveu-lo gratuïtament Calendari editorial. Permet simplement arrossegar i deixar anar les publicacions llestes per publicar en un format de programació. També tindreu una visió general de les publicacions programades i podreu gestionar els esborranys i les publicacions de diversos autors, veure l’estat de cada publicació i fer-ne edicions ràpides..

CoSchedule

Una altra opció és  CoSchedule, un complement premium que no només permet programar publicacions de publicacions, sinó també publicacions automàtiques a les xarxes socials. Obteniu més informació sobre com crear un calendari editorial en aquesta publicació.

4. Publicació automàtica de mitjans socials

Gran part de la publicació de les xarxes socials es pot automatitzar. Podeu organitzar-lo perquè els vostres comptes de xarxes socials s’actualitzin i que el vostre contingut es comparteixi en diferents plataformes de xarxes socials automàticament. També podeu automatitzar els fluxos RSS de WordPress després de formatar-los per a plataformes socials.

L’ideal és que l’automatització de les publicacions en mitjans socials hagi de formar part de la vostra estratègia general de mitjans socials. Permet descansar de les xarxes socials sense que els lectors faltin a la vostra presència. Per obtenir més ajuda per automatitzar les tasques de mitjans de comunicació de WordPress, consulteu la nostra publicació anterior.

Reviu el missatge antic

Un complement que us pot ajudar aquí és el complement Revive Old Post. Després d’una configuració única, comparteix automàticament contingut nou i antic amb els vostres comptes de xarxa social.

5. Stop Spam

El correu brossa pot suposar un efecte en els vostres SERPs. Tot i això, els spammers són molt determinats, sempre buscaran formes d’entrar al vostre lloc. És per això que WordPress ha preinstal·lat el seu potent complement anti-spam d’Akismet a totes les descàrregues de WordPress.

Akismet

Després d’instal·lar WordPress, haureu d’activar el complement i obtenir una clau d’API. A partir d’aleshores, el complement comprovarà regularment si hi ha correu brossa als comentaris i enviaments del formulari de contacte.

Però si no sou fan d’Akismet, heu de saber que hi ha altres opcions de complements per evitar el correu brossa de WordPress que també puguin fer front a intents d’inici de sessió, subscripcions, registres, reserves i molt més..

6. Comprimeix les imatges

Totes les imatges brillants del vostre lloc: han de comprimir-se abans de penjar-les a la vostra mediateca. Desviar els fitxers d’imatges pesats pot retardar el vostre lloc web. Com a complements Optimitzador d’imatges de píxels curts i EWWW Optimitzador d’imatges permeten comprimir les imatges automàticament mentre les pengeu a la mediateca. També poden comprimir les imatges existents al vostre WordPress.

EWWW Optimitzador d’imatges

Si el vostre lloc web té una gran quantitat d’imatges, aquests complements poden demostrar que són estalviadors en temps real. Si voleu, podeu consultar la nostra guia detallada sobre l’optimització d’imatges per obtenir més informació.

7. Optimització de bases de dades

A mesura que afegiu cada cop més contingut al vostre lloc web, la base de dades pot començar a funcionar. Una part important del manteniment de llocs web rutinaris és netejar la base de dades regularment. Una base de dades inflat retarda el vostre lloc, mentre que una base de dades magra és més eficient per respondre a les consultes.

Optimitzar el WP

Podeu confiar Optimitzar el WP per netejar la base de dades tan sovint com vulgueu. Podeu personalitzar el que s’ha de netejar i configurar per esborrar dades redundants. Per assegurar-vos que les vostres dades es mantenen sempre segures, podeu configurar el complement per desar una còpia de seguretat automàtica a UpdraftPlus abans d’optimitzar la vostra base de dades.

8. Comunicació

Una bona part del nostre temps passa per escrits de missatges als membres del nostre equip i col·laboradors. Hauries de provar Fluix, una eina de productivitat en línia que ajuda a agilitzar la comunicació entre totes les vostres comunitats en línia, organitzacions, grups i comptes de mitjans des d’un mateix lloc.

Facilitar als usuaris de WordPress són complements com Slackbot que actuen com a canal entre el vostre compte WordPress i Slack. A més, podeu configurar notificacions personalitzades a Slack per a diferents esdeveniments de WordPress, com ara actualitzacions, registre d’usuaris o publicació d’una publicació.

Fluix

Slack funciona perfectament amb plataformes de xarxes socials com Twitter i Dribble, així com amb aplicacions que fan un seguiment del rendiment del lloc web o del temps de funcionament. Hem creat una publicació sobre la integració de WordPress amb Slack, de manera que podeu llegir més informació sobre això.

9. Creació de contingut

No sembla que sigui increïble, que podeu posar la creació de contingut al pilot automàtic. Tot i que en molts casos no és una bona idea, pot crear la restricció de la creació de contingut per a alguns llocs que existeixen principalment per curar contingut de diverses fonts. Autoblogging de plugins com WP RSS Agregador us pot ajudar a agregar contingut i publicar-lo automàticament.

Per exemple, podeu fer-ho subscriviu-vos al canal RSS d’alguns canals de YouTube i presenteu contingut comissariat al vostre lloc als subscriptors.

10. Comprobador d’enllaços trencats

Els enllaços trencats al vostre lloc web poden fer que el vostre blog o lloc web sembli poc professional i desactualitzat. Un simple complement, Comprobador d’enllaços trencats pot escanejar el vostre lloc web i arreglar automàticament els enllaços trencats i les imatges que falten.

A més, el connector és fàcil de configurar i configurar i es pot desactivar quan no és necessari.

Com automatitzar l’embolcallament de WordPress

Un cop comenceu a automatitzar les tasques de WordPress, feu el registre d’ells de tant en tant per assegurar-vos que funcionen tal com es preveu. Tot i que aquests complements són maneres excel·lents d’automatitzar WordPress i alliberar el temps per a un treball més productiu (com ara crear contingut de qualitat), encara heu de comprovar si hi ha actualitzacions i compatibilitat de complements (si feu servir més d’un complement).

Quines altres tasques voleu automatitzar amb WordPress? O hi ha algun complement de automatització clau del qual simplement no puguis viure? Informem-nos a la secció de comentaris: ens agradaria saber com gestiona el teu lloc.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map