10 històries de còpia de seguretat de WordPress que podrien matar el vostre lloc

Una còpia de seguretat del lloc web n’és una el més deures importants d’un administrador web. Alguns de vosaltres que llegiu aquest article poden ser nous a la gestió de llocs web. És possible que vulgueu iniciar la vostra pròpia empresa de desenvolupament web un dia. Les idees que es discuten en aquest article seran algunes de les coses més importants que haureu de complir al llarg de la vostra professió.


Per a veterans experimentats: persones que han gestionat empreses des de fa mitja dècada, us demano que compartiu les vostres històries de desastres de seguretat (si en teniu alguns) o alguns consells personals per a tots els nostres lectors. Alguna cosa que voldríeu saber quan havíeu començat! Així, doncs, sense passar-ho gaire, comencem.

En aquest article, parlaré de deu mites habituals que s’han desenvolupat durant els darrers anys en determinades comunitats de blocs. Algunes persones desinformades difonen la paraula com la pólvora, i les persones que són noves per al negoci els creuen com l’Evangeli. Estic aquí per canviar això. Ja ho digueu què és què?, basat en el raonament sonor.

Lliçó 1: Còpia de seguretat única

equació matemàtica

Recordeu l’àlgebra de secundària? Quantes vegades ho heu hagut de fer per aconseguir-ho bé? Les còpies de seguretat són quelcom semblant. Si creieu que farà una còpia de seguretat del vostre lloc únic, feu un regal. Cal prendre un còpia de seguretat completa com a mínim una vegada al mes, segons el vostre lloc web:

 • Si creeu o renoveu un lloc web des de zero, feu una còpia de seguretat cada sis a dotze hores.
 • Si teniu un bloc actiu, on trobeu molts comentaris diaris, feu una còpia de seguretat diària.
 • Si teniu un lloc de cartera, una còpia de seguretat setmanal o quinzenal és suficient.

Lliçó 2: Còpies de seguretat parcials

donut mig menjat

Còpies de seguretat parcials, també coneguda com a Còpia de seguretat incompleta, només recupera una còpia de seguretat de la base de dades de WordPress i oblida aquesta opció wp_content carpeta, o viceversa. Les còpies de seguretat parcials tenen els seus avantatges i desavantatges. El seu avantatge és que tenen una mida relativament petita, en comparació amb una còpia de seguretat completa. Les males notícies són que ells mateixos no poden restaurar un lloc destrossat. Necessiteu les dades restants (en el nostre cas el contingut del directori d’instal·lació de WordPress), que només presenta la còpia de seguretat completa.

Una còpia de seguretat completa inclou tant la base de dades de WordPress com la carpeta d’instal·lació. Si teniu moltes imatges / càrregues multimèdia, la mida de la vostra còpia de seguretat serà naturalment gran. Per tant, cal ser selectiu sobre aquest tema tipus de còpia de seguretat tu triïs. Heus aquí alguns consells per ajudar-vos en això:

 1. Si pengeu publicacions noves cada dia, heu de dur un còpia de seguretat completa
 2. Si publiqueu articles nous un cop per setmana, a còpia de seguretat completa setmanal i a còpia de seguretat parcial diària (de la base de dades) faria el truc.
 3. Si teniu diversos col·laboradors que treballen al vostre lloc, a còpia de seguretat diària torna a ser necessari.

El truc és trobar la millor combinació que funcioni per a vosaltres. El vostre objectiu ha de ser l’eficiència: utilitzar la quantitat mínima d’espai per emmagatzemar la quantitat màxima de dades.

Lliçó 3: Basar-se en amfitrions web compartits per fer-ne una còpia de seguretat

despreocupat-home-estant-en-herba-iStock-2x3

No dic que els amfitrions web no es facin còpies de seguretat. Però el tipus de còpia de seguretat depèn del lloc web que utilitzeu. Per exemple, una empresa d’allotjament compartida pot oferir una opció de còpia de seguretat redundant de 30 dies, que pot no incloure les bases de dades presents al vostre compte.

Suposem que allotgeu el vostre lloc en un amfitrió. Un bon dia, el lloc falla inesperadament i comenceu a arrossegar els registres de còpia de seguretat. Per sort, ho trobeu, però espera! Només ho és public_html carpeta! On és la vostra base de dades? No ho sabeu!

Així, us queda una copia de seguretat parcial. Cosa que no és bona sense la base de dades real de WordPress. Imagineu-vos tenir totes les 30 imatges d’un article de 3000 paraules, sense tenir l’article de 3000 paraules. Has perdut SEO i pateixes una gran pèrdua de trànsit.

Lliçó 4: Còpies de seguretat locals

disc dur

Què és realment una còpia de seguretat local? És senzill: mantenir la còpia de seguretat del vostre lloc només al vostre ordinador. Això vol dir que l’única còpia del vostre lloc es troba al vostre disc dur: un dispositiu imprevisible que se sap que fallarà en algun moment.

Això, amic meu, no és una cosa sàvia de fer. Vivim en una època pertanyent al núvol. Aviat tot anirà al núvol. Per què no començar d’hora? L’ideal seria que guardeu la còpia de seguretat del vostre lloc en una empresa d’emmagatzematge en núvol com Dropbox, Google Drive, Amazon S3 o RackSpace Cloud Files.

Lliçó 5: el mite del backup automàtic de WordPress

Des de la versió 3.5, WordPress tenia l’opció d’actualització automàtica integrada. Això va permetre a tothom actualitzar automàticament WordPress a la versió més recent amb poc esforç. Això també va comportar un error errònic. La gent va començar a pensar: “D’acord, si WordPress s’actualitza automàticament, aleshores també ha de fer una còpia de seguretat automàtica dels meus fitxers”.

Benvolguts lectors, això no és cert. WordPress, de cap manera, no fa una còpia de seguretat automàtica dels vostres fitxers. Pensa-hi. On conservaria els arxius de còpia de seguretat? Al servidor amfitrió? A Amazon S3? En aquest cas, necessitaríeu les vostres credencials. Però ni tan sols us demana informació? És responsabilitat del administrador web configurar i fer una còpia de seguretat en un interval de temps específic.

no gràcies

D’acord, fins ara hem tractat alguns dels mites derivats de la manca d’informació. Ara que ho sabeu tot, estic segur que la propera vegada tindreu cura. Temps per a la segona part de la publicació: sobreconfiança. Alguns de nosaltres estem massa segurs de nosaltres mateixos i no estem absolutament subscrits a la norma de “prevenció és millor que curar”, tan sovint com se suposa.

Això pot provocar o no tenir problemes. Parlant d’experiència personal, diria que molta gent ha estat presa de la confiança excessiva. Descriuré quatre nombres incorrectes a partir de “No necessito còpia de seguretat perquè _____”. Si us plau, llegiu-lo i compartiu els vostres pensaments.

Lliçó 6: no necessito una còpia de seguretat

Per molt arrogant i confiable que pugui semblar, hi ha un de forma sorprenent nombre de persones que es subscriuen a aquesta regla. Ells pensen que ells simplement no necessiteu cap còpia de seguretat. Per què? Potser perquè menys els ha preocupat el lloc, o prefereixen viure la seva vida. O perquè pensen que no tenen tanta sort, que els passaran coses dolentes! Espero que no en sigueu.

Lliçó 7: No necessito una còpia de seguretat perquè no sóc prou estúpid per trencar el meu propi lloc

Ningú diu que siguis estúpid. És el vostre orgull parlar aquí mateix. Amic meu, mai no saps què passarà.

 • No ets cap més tranquil. (Ets tu?)
 • No heu resolt tots els problemes incomplets del NP dur i NP. (Ho tens?) No!
 • Així, tant des del punt de vista d’un creient com d’un científic, no teniu cap manera previsible de preveure el futur.

Seré sincer amb vosaltres. Solia pensar així. És molt natural per a alguns. Però seria més aconsellable exercir precaució i donar-se de baixa d’aquesta categoria. Mai se sap quan una actualització de complements, un tema nou o alguna altra actualització podria trencar el vostre lloc; per tant, el millor és que us equivoqueu sempre amb compte.

Lliçó 8: No necessito una còpia de seguretat perquè tot just estic començant

WordPress 4.0 Benny llançament

Noi, desitjo que algú m’hagués avisat abans! Quanta estona i esforç hauria estalviat! Quan era nou a WordPress, vaig experimentar amb qualsevol cosa que pogués trobar. Complements desconeguts, configuració del tema, nous ginys, modificacions CSS: el vostre nom. Però no he agafat cap còpia de seguretat! Ni tan sols sabia què era una còpia de seguretat.

I aquesta va ser la mort de mi. Vaig passar més d’11 hores al meu primer lloc només per esbrinar el disc dur de l’amfitrió que havia fallat i la còpia de seguretat diària coberta últims dies dades.

Tal com he esmentat anteriorment en aquest article, haureu de tenir una còpia de seguretat cada 10-12 hores quan modifiqueu el vostre lloc activament. L’ideal seria que ho feu en una zona d’escenificació (fora de línia o en línia) i, després, substituïu-la pel lloc principal. Per a les persones que no disposen de l’experiència per fer-ho, és millor anar amb la freqüència de còpia de seguretat augmentada.

Lliçó 9: No requereixo cap còpia de seguretat ja que els hackers no molesten amb el meu petit lloc

No m’agrada sonar tòpic, però –

L’inici de totes les grans coses és petit

 • L’univers està format per entropia. Per tant, potser seria possible que un pirata informàtic utilitzi el vostre lloc per a la pràctica objectiu. No voleu ser ara la pràctica objectiu d’un noi de pirata informàtic, oi??
 • També heu de ser prudents quan feu una còpia de seguretat. Si feu una còpia de seguretat dels fitxers ja infectats, per a què serveix? Hauríeu d’instal·lar un complement de seguretat de WordPress per analitzar el malware al vostre lloc i mantenir-lo net.
 • Si abans us han pirat, hauríeu de desembossar els diners addicionals: trencar una alcancía si ho heu de fer i obtenir una auditoria de seguretat adequada de Sucuri.

Lliçó 10: es fa una còpia de seguretat massa treballada!

trotar

Bé, aquesta regla és certa. Es fa una còpia de seguretat diària és massa feina, sobretot si sou ocupat la major part del temps. La meva recomanació: utilitzeu un servei de complement de còpia de seguretat com VaultPress. Costa aproximadament 5 dòlars al mes i manté còpies de seguretat il·limitades!

Però realment hi ha tones de recursos excel·lents de WordPress que us faciliten les còpies de seguretat. La nostra propera publicació comptarà amb una col·lecció dels millors complements de còpia de seguretat de WordPress que van des de plugins gratuïts fins a serveis premium. Feu-ho servir per seleccionar la solució de còpia de seguretat de WordPress preferida.

Paraules de separació

Quan el lloc rep molt trànsit, hauríeu de dedicar-vos la major part del temps a millorar-lo, afegint més contingut i promoció activa. Un article que ha retuitat un cop no va fer cap brunzit.

El que és important és que distribuïu la tasca. Si creieu que la creació i la gestió de còpies de seguretat ocupen molt del vostre temps, haureu de plantejar-vos una alternativa més simple: allotjament de WordPress gestionat. Gairebé tots els proveïdors disposen de còpies de seguretat il·limitades regulars amb un període de retenció de 30 dies i moltes altres funcions impressionants. Fins la pròxima vegada!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map