10 Errors comuns de màrqueting per correu electrònic a evitar a tota costa

10 Errors comuns de màrqueting per correu electrònic a evitar a tota costa

Crec que hi estareu d’acord quan dic: el màrqueting per correu electrònic no és per als més descarats del cor. Però només és vàlid si no saps què estàs fent i acabes cometent alguns o tots els errors habituals de màrqueting per correu electrònic en aquesta publicació.


Podeu treure-la de nosaltres; el màrqueting per correu electrònic continua sent una de les millors maneres de conduir el trànsit i impulsar les vendes. I si feu les tasques de casa bé, podeu evitar aquests entrebancs habituals i convertir el màrqueting per correu electrònic en una mina d’or.

Sembla molt, no? Crec que només esteu començant o pensant en màrqueting per correu electrònic. Si ets professional, bo i bo, també seria benvingut.

Sense més detalls, feu-nos arribar als negocis i creeu-vos una llista de correu electrònic que ofereixi resultats tangibles. A continuació, es mostren deu errors molt habituals en el màrqueting per correu electrònic.

1. Iniciació del màrqueting per correu electrònic tardà

Normalment, la majoria dels principiants no veuen el valor immens del màrqueting per correu electrònic. Així, en lloc d’assignar al màrqueting per correu electrònic el temps i els recursos que mereix, us centreu a crear contingut, mitjans socials i algun SEO.

Com a tal, poseu màrqueting per correu electrònic al cremador posterior i acabeu deixant molts diners sobre la taula. S’oblida que la majoria de persones que vénen al vostre lloc des dels motors de cerca i les xarxes socials sovint no hi tornen.

Tanmateix, podeu convertir les taules desplegant màrqueting de correu electrònic a mesura que engegueu el vostre lloc. Com a resultat, milloreu les probabilitats de captar, que en cas contrari no us perdreu la paraula. Si utilitzeu un complement d’optin de propòsit de sortida us pot ajudar a capturar nous missatges abans de sortir del vostre lloc.

Planificació intel·ligent de Coschedule

I ja que parlem de cronologia, tingueu en compte que no podeu enviar només explosions de correu electrònic quan ho desitgeu. Els estudis demostren que n’hi ha d’específics dies i hores quan els vostres correus electrònics tenen més impacte en els vostres subscriptors. Eines com CoSchedule ofereixen fins i tot “programació intel·ligent”Per ajudar-vos a saber quan és el millor moment per publicar en diverses plataformes.

Per tant, no espereu a començar el màrqueting per correu electrònic en una data futura; començar de seguida i seguir millorant, cosa que ens porta al punt dos dos.

2. Error en provar i millorar

El coneixement és el poder que diuen, per la qual cosa és fonamental investigar i provar diferents aspectes de la vostra estratègia de màrqueting per correu electrònic. En la majoria dels casos, els novells de màrqueting per correu electrònic combinen un formulari d’inscripció, col·loqueu-lo en algun lloc del lloc web i deixeu-lo així.

Aleshores es pregunten per què la seva llista de correu electrònic no creix tan ràpid com vulguin. Esteu a la mateixa barca? Bé, heu d’executar-ne alguns Proves A / B de manera que podeu centrar-vos en les àrees amb més impacte.

Informes OptinMonster A / B

Exemple d’informes OptinMonster A / B

Eines de màrqueting més destacades com Hola Bar i OptinMonster incorporen les proves de brossa A / B. D’aquesta manera podeu crear i provar diversos formularis d’inscripció, redacció i ubicacions per veure què funciona millor per al vostre lloc.

De la mateixa manera, podeu obtenir informació sobre el contingut de correu electrònic mitjançant informes integrats del proveïdor de correu electrònic. Les tarifes obertes són importants!

En termes més senzills, viure, aprendre i millorar amic. A més, no oblideu estar atent les darreres tendències de màrqueting per correu electrònic de manera que podeu aprofitar els mètodes amb els millors resultats.

3. Comprar llistes de correu electrònic

No sé per què voldríeu comprar una llista de correu electrònic, tret que, naturalment, sigueu un d’aquests nois nigerianos de Yahoo o un spamer de vida baixa. Però, veient que no ho és tampoc, és millor construir des de zero la vostra llista de correu electrònic.

Comprar una llista de correu electrònic és sempre una mala idea, no importa quant temps estalvieu. No necessiteu cap doctorat. en enginyeria d’explosius per saber que la compra d’una llista de correu electrònic us brotarà a la cara gran temps.

Per començar, ningú mai vol rebre correus electrònics d’una llista a la qual no es van subscriure. Desprèn aquesta vibració de spamer / estafador que veieu amb els missatges de correu electrònic “Vídeo revela com obtenir beneficis 10X del vostre lloc”. Puc apostar per tots els meus diners que no us molesteixi en obrir aquest tipus de correu electrònic, a més que normalment es troben a la carpeta brossa.

En segon lloc, comprar una llista de correu electrònic és una forma segura d’assassinar la vostra marca. Si teniu una empresa (i podríeu beneficiar-vos d’una marca forta), elimineu-vos la compra de llistes de correu electrònic. Això, a més del vostre proveïdor de màrqueting de correu electrònic, us prohibirà i us impedirà d’enviar correus electrònics a la llista que vau comprar.

En tercer lloc, bàsicament esteu gastant diners per la sèquia comprant una llista d’adreces de correu electrònic falses. Tot i que un parell de contactes siguin reals, no aporten cap molèstia al vostre negoci, cosa que, de nou, significa perdre temps i diners.

Però el més important, és il·legal vendre (i comprar) adreces de correu electrònic. El Acte CAN-SPAM inclou diverses normes de compliment del correu electrònic (com ara títols enganyosos, opcions fàcils de desactivar, etc.) i prohibeix estrictament la venda o la transferència d’adreces de correu electrònic. Així que no ho facis.

4. Ignorar la generació de plom

Per crear una llista de correu electrònic, heu de registrar-vos. El vostre contingut fantàstic forma part de l’equació. L’experiència de l’usuari és la segona i la solució de generació de plom la tercera. Uniu els tres i la vostra llista de correu creix de forma exponencial.

Per aclarir, podeu oferir el contingut i l’experiència d’usuari més interessants, però si no feu notar els formularis d’inscripció, tots els vostres esforços no serveixen de res pel que fa al màrqueting per correu electrònic. La gent ha de veure els vostres formularis d’inscripció!

WP Optin Wheel Review: Com millorar les tarifes d’inclusió a l’instant

Introduïu plugins de generació de plom, com WP Optin Wheel (consulteu la nostra revisió en profunditat), Thrive Leads i Optin Monster i estalvieu el dia. Per descomptat, les eines anteriors augmenten de forma significativa els vostres preus d’inscripció, de manera que mai no haureu de queixar-vos que la gent no se subscrigui a la vostra llista de correu electrònic..

5. Comproveu les estadístiques?

El seguiment de les tarifes obertes és increïble i tot, però sabeu si el lector arriba al vostre lloc web, on poden fer una compra? Doncs bé, si no en teníeu idea, podeu fer el seguiment dels subscriptors de correu electrònic mitjançant Google Analytics.

Per exemple, podeu veure els subscriptors que van venir al vostre lloc des de cada campanya de correu electrònic. També podeu consultar els correus electrònics amb l’impacte més important, les compres al vostre lloc i molt més. Dades massives.

Informes en temps real de contacte constant

Informes en temps real de contacte constant

La millor part són la majoria de proveïdors de màrqueting de correu electrònic com MailChimp i MailPoet ofereixen els informes integrats i la integració de Google Analytics sobre la marxa. Contacte constant és un altre exemple fantàstic, amb opcions de marxa i fins i tot de comparació de campanyes. Així, podreu veure en qualsevol moment el desenvolupament dels vostres esforços de màrqueting.

Al final del dia, el seguiment consisteix a confirmar la vostra campanya de correu electrònic amb èxit.

6. Segmentar o Mancar de la mateixa

No, no ho facis. No cometeu l’error de màrqueting per correu electrònic d’enviar correus electrònics massius, tret que, naturalment, es tracti d’una actualització rutinària adequada per a tots els usuaris. Tenir una llista enorme no és suficient segmenta la vostra llista en paràmetres com ara la ubicació geogràfica, els ingressos, el sexe, les compres passades, etc..

Evidentment, no podeu demanar totes aquestes dades per davant per no espantar els subscriptors gràcies al vostre formulari no tan breu. Al cap i a la fi, només necessiteu l’adreça de correu electrònic per registrar un lector a la vostra llista. Més endavant podeu recollir dades amb enquestes, formularis in situ i amb mètodes creatius.

La qüestió és que, com més dades tingueu sobre el vostre lector, millor podreu segmentar la vostra llista. Després d’això, envieu missatges orientats per làser a diferents segments. De cap manera, no voldreu enviar els clients i els no electrònics, per exemple.

Com més aviat segmenteu la vostra llista, millor.

7. Utilitzant correu electrònic no sensible

En un món molt ampli de dispositius de diferents mides i opcions, no es pot permetre perdre la marca amb un disseny sensible. La qual cosa significa que, a la part superior d’un lloc web de WordPress sensible, heu d’enviar correus electrònics adaptats i mòbils.

Sens dubte, alguns dels vostres destinataris van llegir el vostre correu electrònic als seus dispositius mòbils, de manera que no alienen cap grup en funció del dispositiu / client que utilitzin. És a dir, utilitzeu un enfocament per a mòbils primer en crear les vostres campanyes de correu electrònic.

A més, invertiu temps en la prova de com es veu el correu electrònic en tants dispositius com pugueu. Envieu la campanya només quan esteu segurs que el vostre correu electrònic té un aspecte excel·lent en diversos dispositius. Com a principiant, una vegada vaig fer servir imatges grans a la secció de la capçalera i per retallar una història llarga, diguem que els lectors no podien llegir els correus electrònics als telèfons intel·ligents.

En línia amb això, podeu utilitzar una eina com ara Litisme per provar el vostre correu electrònic abans d’enviar una campanya de correu electrònic completa. El servei permet comprovar com es veu el vostre correu electrònic en més de 90 clients de correu electrònic, com ara Gmail, Google Android, iPhone i Outlook, entre d’altres..

8. Spamming

Comparació de plugins WordPress AntiSpam

Com bombardejar els seus subscriptors amb missatges de correu electrònic, no avançarà la vostra agenda més ràpidament. Per contra, enviar molts correus electrònics amb massa freqüència és un dels principals errors de màrqueting de correu electrònic que apaga els lectors i pot augmentar les tarifes de baixa. Si no n’hi ha prou, enviar correus electrònics massa sovint pot provocar bloquejadors de correu brossa, arruinant les possibilitats de connectar-se amb el lector.

Una programació setmanal, mensual o bimensual funciona increïblement bé sempre que envieu continguts i ofertes valuoses. El percentatge de rebots, obertura i clics de la campanya hauria de ser una evidència de que teniu un bon calendari elaborat.

9. Inconsistència

D’altra banda, tenim l’altre grup de venedors de correu electrònic que envien correus electrònics de manera esporàdica de manera que els vostres lectors no saben quan espereu contingut de vosaltres. Podeu evitar la incoherència configurant i seguint una programació estricta o creant campanyes de goteig per correu electrònic per assegurar-vos que us mantingueu en contacte durant un període de temps establert..

En cas contrari, acabareu frustrant els destinataris, ja que els vostres correus electrònics són previsibles, cosa que significa que el vostre negoci és fàcilment oblidable. Al cap i a la fi, l’objectiu aquí és mantenir la vostra marca rellevant enviant per correu electrònic als lectors regularment, però sense fer-ne spam.

Calendari editorial Plugin de WordPress

Tireu-vos una mica de temps per planificar-vos que no sigui només una part de la bona estratègia de màrqueting de continguts, sinó que també és clau per assegurar-vos que les vostres campanyes de correu electrònic també estiguin al bon pas. Un complement gratuït com Calendari editorial és una gran eina per ajudar-vos.

Si envieu correus electrònics de manera inconsistent, només serà qüestió de temps abans que els subscriptors perdin interès i es donin de baixa. Pitjor encara, potser marquen els vostres missatges de correu brossa, encara que estiguessin realment interessats en el vostre negoci des del principi.

10. Envia missatges de correu electrònic “Filler”

Probablement heu estat víctimes d’aquest error un milió i una vegada abans; Sé que en tinc. A continuació, es presenta com es presenta l’escenari típic: escolteu el màrqueting per correu electrònic i aneu a treballar. Pocs dies després, teniu un parell de subscriptors i em sembla fantàstic.

Alguns guru de màrqueting a Internet van dir que hauríeu d’enviar primer un missatge de benvinguda, però mai no us van dir què fer després d’això. Per tant, envieu dos correus electrònics i no teniu res més a dir per a la tercera setmana. Tot i així, voleu romandre coherents, de manera que heu de crear un correu electrònic inútil o el que m’agrada anomenar “correu electrònic de farciment” i feu clic en enviar.

Evidentment, els vostres lectors veuen per la façana i comencen a sortir. Aposto que heu vist que això succeeix fins i tot amb publicacions del bloc. Alguna vegada heu estat en un bloc amb contingut aparentment bo i, després, heu trobat una publicació que no semblava tenir cap altra finalitat que no pas omplir el programa?

Doncs no envieu un correu electrònic als vostres subscriptors sense que tingueu en compte un objectiu específic. Sigui professional; planifiqueu la vostra programació, de manera que pugueu enviar un correu electrònic valuós cada vegada.

Al cap i a la fi, els vostres subscriptors són clients i no voldríeu matar-los amb brossa inútil, ara??

Paraules finals sobre errors comuns de màrqueting per correu electrònic

La nostra llista és només una petita mostra de tots els errors comuns de correu electrònic que pugueu cometre. La nostra esperança, però, és ajudar-vos a evitar aquests deu entrebancs que perjudiquen l’èxit de la vostra campanya de màrqueting per correu electrònic. Si teniu accés a altres errors habituals de màrqueting per correu electrònic, us convidem a compartir-la a la secció de comentaris que hi ha a continuació.

Salutacions a la creació de la llista de correu electrònic feliç!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map