10 eines per facilitar el treball amb WordPress

Eines fantàstiques per facilitar el treball amb WordPress

Aposto que estem d’acord quan dic que la vida ja és dura com ho és. És molt curt i amb un temps limitat per fer tot a la llista de cubs de WordPress i ser tot el que has desitjat, tenir un parell d’eines fantàstiques per ajudar a la càrrega és de debò salvar-se..


Aquestes 10 eines fantàstiques et faran de forma insana productiva i la teva vida de WordPress molt més fàcil. Gaireu més treball realitzat en menys temps. El que significa que tindràs més minuts al dia per passar amb la teva família o gaudir de les coses per a les quals treballes tant.

10 eines fantàstiques per facilitar la vostra vida de WordPress

Obteniu un bolígraf i una mica de paper, ja que estem a punt de facilitar la vostra vida de WordPress 10X. Barregem eines gratuïtes i premium, perquè, de vegades, les coses fantàstiques de la vida no són gratuïtes. Les eines premium són, però, relativament barates (i si no veieu la vostra eina favorita en aquesta llista ni teniu cap pregunta o suggeriment, no ho dubteu a fer comentaris al final de la publicació.).

1. SEO enorme

10 eines fantàstiques per facilitar la vostra vida de wordpress seo seo

WordPress SEO i SEO en general no és joc de nens. Un error i Google no dubtarà a deixar-vos anar a assecar. Tot i així, classificar-se bé per a les vostres paraules clau a Google (els altres motors de cerca simplement segueixen el mateix IMHO) és tan fàcil com pastís, més amb un complement com Yoast SEO.

Des que vaig saltar al carro de WordPress fa un parell d’anys, Yoast SEO ha estat la meva solució de SEO. Gràcies a aquest complement i a un munt de contingut SEO ben escrit, hem obtingut el primer lloc a Google per a un parell de paraules clau.

Però, què fa que Yoast SEO destaqui entre molts altres complements de SEO de WordPress? Per començar, Yoast SEO us ajuda a crear contingut llegible que estigui optimitzat per cercar motors des del vostre editor de publicacions.!

Altres funcions inclouen panell de pa, URL canònics, suggeriments d’enllaç intern, informació sobre contingut, gestor de redireccions i suport 24 hores / 7, entre d’altres. Aquesta eina s’envia en dos sabors, una versió gratuïta i una versió premium que val per 89 dòlars dòlars.

Obteniu més informació sobre Yoast SEO

2. Captura de pantalla impressionant

10 eines fantàstiques per facilitar la vida de wordpress captura de pantalla impressionant

Vegeu les captures de pantalla d’aquesta publicació? Doncs bé, els agafo mitjançant la pantalla fantàstica, gràcies a Dev Sharma de WPKube que em va presentar aquesta eina magnífica.

Ha facilitat la meva vida als blocs de WordPress perquè anteriorment havia de fer servir prt sc (Impressió de la pantalla), MS Paint i Photoshop, que implicaven molts passos..

L’eina ofereix una gran quantitat de funcions que permeten anotar, capturar i editar captures de pantalla / imatges locals per passejar pel parc. Hi ha una càrrega d’un clic que permet compartir la captura brisa.

Podeu agafar tota la pàgina, l’escriptori, una part visible de la finestra del navegador, una selecció de la pàgina, retardar una captura i editar les captures al contingut del vostre cor. A més, ofereixen una gravadora de pantalla que costa 19,99 dòlars dòlars l’any.

Impressionant Screenshot té extensions per a Mozilla Firefox i Chrome i una aplicació autònoma de Chrome que és un miracle a utilitzar.

Obteniu més informació sobre Awesome Screenshot

3. FileZilla

10 eines fantàstiques per facilitar la vostra vida de wordpress

Sense l’eina adequada, moure fitxers del disc dur a un servidor remot provoca migranyes. A la categoria FTP, FileZilla és el dia de la vostra tasca, però jo només sóc jo.

Però, em pots culpar d’estimar una eina FTP increïblement fàcil d’utilitzar? Sempre que tingueu les credencials d’inici de sessió correctes, podeu accedir al servidor web i moure fitxers com un cap.

Per exemple, podeu descarregar fitxers / carpetes des del vostre servidor web simplement arrossegant i deixant anar. Per no oblidar, FileZilla ofereix una configuració de seguretat impressionant que us ofereix un accés segur al vostre lloc de WordPress per fer el que vulgueu.

Podeu crear fitxers al servidor directament des de l’escriptori, canviar els permisos de fitxers fàcilment i fer molt més. FileZilla és un client FTP de codi obert gratuït, que endolceix l’acord.

Més informació sobre FileZilla

4. RegistreMàgic

10 eines fantàstiques per facilitar la vostra inscripció de wordpress

Com a usuari de WordPress, és evident que haureu de crear formularis en algun moment. En aquest sentit, notareu que el sistema de registre d’usuaris de WordPress té una funcionalitat limitada.

És precisament per això que necessiteu RegistrationMagic, un complement de registre i gestió d’usuaris d’esteroides.

En poques paraules, RegistrationMagic t’ajuda a “… crear formularis de registre personalitzats d’usuaris, acceptar pagaments, fer el seguiment d’enviaments, gestionar usuaris, analitzar estadístiques, assignar rols d’usuari i molt més!” A partir d’aquest pressupost únic, podeu dir que aquest complement té una gran elevació.

Per fer-vos una imatge millor, vegem algunes de les coses que pot fer aquest noi dolent. En primer lloc, podeu crear un nombre il·limitat de formularis de registre d’usuaris cadascun amb diferents camps. Això significa que fins i tot podeu acceptar fitxers adjunts als vostres formularis entre altres coses.

RegistrationMagic s’envia amb una pàgina d’usuari final que permet als usuaris registrar-se al vostre lloc, iniciar sessió, baixar enviaments, comprovar transaccions i restablir contrasenyes entre altres coses.

Aquest complement brilla en la gestió d’usuaris, amb un intuït quadre de comandament que us ajuda a fer el seguiment de les enviaments de formularis, els pagaments de configuració per als usuaris pagats, els formularis de filtre segons la data / hora i molt més.

Hi ha un sabor gratuït de RegistrationMagic disponible a WordPress, però la millor de les funcions es pot trobar a la versió professional disponible a RegistrationMagic.com.

Més informació sobre RegistrationMagic

5. Bastants enllaços

10 eines fantàstiques per facilitar la vostra vida de wordpress enllaços molt fàcils

En lloc d’utilitzar un enllaç desagradable com https://www.example.com/dp/B00TQ1PB/ref=s9_acsd_bw_wf_a_dlpec1f4_cdl_1?, podeu utilitzar el complement de Pretty Links per crear un enllaç més fàcil per a l’usuari, com ara https://yoursite.com/product-name. Aquest segon enllaç és més bonic i fàcil de difondre.

En altres paraules, Pretty Links us ajuda a escurçar enllaços mitjançant el vostre propi domini en lloc de confiar en serveis d’escurçament d’enllaços de tercers com bit.ly o tinyurl.com. Aleshores, podeu redirigir qualsevol enllaç que creeu a qualsevol altre URL que trieu.

A més, Pretty Links inclou un motor de seguiment d’enllaços que us mostra el nombre de clics que s’obtenen els vostres enllaços, d’on provenien els clics, l’amfitrió, el navegador i el sistema operatiu..

Aquesta eina és fantàstica per als usuaris de WordPress que busquen fer un seguiment dels enllaços dels correus electrònics, netejar els enllaços d’afiliació i compartir enllaços a les xarxes socials, comentaris i fòrums.

Més informació sobre els enllaços bonics

6. Els millors clients

10 eines fantàstiques per facilitar la vostra vida de wordpress

Tant si teniu una petita o una gran empresa en línia, el màrqueting per correu electrònic és una de les millors maneres d’arribar al vostre públic objectiu i d’augmentar els percentatges de conversió. Penseu en això com un mitjà de contacte directe amb els vostres clients potencials.

Però abans de començar a enviar missatges de màrqueting als vostres clients, heu de reunir informació rellevant per a audiència, com ara nom, adreça de correu electrònic i qualsevol altra cosa que necessiteu. I quina millor manera de capturar aquesta informació que utilitzant Thrive Leads?

Aquesta eina de creació de llistes inclou funcions nocives com SmartExit per atraure els visitants abans que abandonin el vostre lloc, proves d’A / B, orientació precisa, animacions boniques, opcions de desencadenament, formularis d’inclusió il·limitats, integració amb múltiples plataformes de màrqueting de correu electrònic i informes detallats entre d’altres.

Thrive Leads és una eina de primera qualitat. Una llicència d’un lloc únic us permetrà tornar a pagar una quota única de 67 dòlars. Altres plans inclouen el paquet de 97 dòlars de 5 llocs, el paquet de 15 llicències de llocs que valen 147 dòlars dòlars i el paquet de membres de Thrive per a llocs web il·limitats.

Més informació sobre Thrive Leads

7. WAMP

10 eines fantàstiques per facilitar la vida al wordpress

Com més aprenguis sobre WordPress, més fàcil serà la vostra vida fins al moment de treballar amb la plataforma. La millor manera d’aprendre sobre WordPress és aprofundir i provar coses pel vostre compte.

Tanmateix, necessiteu un servidor web per executar qualsevol instància de WordPress. Al mateix temps, comprar un nom de domini i registrar-se en un compte d’allotjament web no tindria cap sentit en termes de costos, si el que voleu és provar les aigües de WordPress..

Què cal fer un usuari de WordPress? M’alegro que li preguntessis. Podeu instal·lar WordPress al vostre PC mitjançant una eina com ara WAMP. WAMP és un acrònim de Windows Apache MySQL i PHP. WAMP instal·la un servidor web a l’ordinador, en llenguatge de profà.

Amb un servidor web, podeu instal·lar tantes instàncies de WordPress com vulgueu provar el que vulgueu. Si teniu un Mac, podeu fer servir MAMP o XAMPP.

Més informació sobre el WAMP

8. Eines per a desenvolupadors de Chrome

10 eines fantàstiques per facilitar la vostra devotació amb wordpress

Quina salvavides ha estat això? Les eines per a desenvolupadors de Chrome (DevTools) són una part important del navegador de Google Chrome que la majoria de principiants de WordPress no coneixen.

Per estalviar-vos el suspens, Chrome Eines per a desenvolupadors us pose molt de poder de creació i depuració web a les vostres mans.

Gràcies a DevTools, podeu tenir un accés profund als interns del vostre lloc de WordPress des de la finestra del navegador. Per què és molt important tenir aquest accés?

Bé, podeu editar el vostre lloc temporalment sense canviar el codi, veure problemes de disseny, fer un seguiment del codi problemàtic, comprovar el temps de càrrega del vostre lloc i jugar amb JavaScript entre altres coses..

Les eines de desenvolupador de Chrome estan integrades a Google Chrome, la qual cosa significa que obtindreu tota aquesta meravella de forma gratuïta. Per accedir a DevTools, simplement feu clic amb el botó dret sobre qualsevol element de pàgina i seleccioneu Inspeccionar element. A continuació, vegeu com he canviat la pàgina principal de WordPress.org:

10 eines fantàstiques perquè la vostra vida de wordpress sigui més fàcil als canvis en WP

I només per ser justos, aquí teniu un Complement per a desenvolupadors web per a Mozilla Firefox.

Obteniu més informació sobre Chrome DevTools

9. NotePad++

10 eines fantàstiques per fer que la vostra vida de wordpress sigui més fàcil i més

Mentre treballeu amb WordPress, potser voldreu embrutar-vos i escriure codi pel vostre compte. Potser us agradaria crear el vostre propi tema infantil, afegir algun codi al fitxer .htaccess, editar-lo wp-config.php o afegeix funcions a la vostra funcions.php fitxa entre altres coses.

I ja que el codi pot sortir de la mà ràpidament, necessiteu un impressionant editor de codis que us ajudarà a estar al capdavant de les coses sense fer-ho. NotePad ++ fa que sigui molt fàcil escriure codi en diversos llenguatges de programació.

Amb funcions com ara ressaltar sintaxi i plegar, buscar i substituir la funcionalitat, mapa de documents, una atractiva GUI, compleció automàtica i molt més, mai no ha estat més fàcil escriure codi..

Obteniu més informació sobre NotePad++

10. Planificador de paraules clau de Google

10 eines fantàstiques per facilitar la vostra vida de wordpress planificador de paraules clau de Google

El màrqueting de contingut i el SEO van de la mà fins que genera trànsit dirigit. Per guanyar el màrqueting de contingut i el SEO, cal fer una investigació astuta en paraules clau. De quina altra manera diràs quins temes interessen als vostres lectors?

Potser us heu quedat sense idees de tema. Com s’obtenen idees noves per mantenir en funcionament la vostra maquinària de màrqueting de contingut? Un cop més, necessiteu una cerca adequada de les paraules clau per determinar els temes que voleu llegir.

Ja veieu, els vostres lectors utilitzen paraules clau per trobar temes i productes. Si trobeu aquestes paraules clau, esteu a la meitat de la porta. Si heu llegit fins aquí, estareu contents de saber que trobar paraules clau és tan fàcil com treballar el Google Planner Keyword Planner..

És una eina gratuïta de Google que us permet generar idees de paraules clau al voltant del vostre tema principal.

Més informació sobre el Planificador de paraules clau de Google

Ara a tu

Quines eines faciliten la vida de WordPress? Vam deixar les vostres eines de WordPress preferides? Consulteu més eines de WordPress per a negocis al nostre bloc o compartiu-les amb nosaltres a la secció de comentaris que hi ha a continuació. Ja ens veurem!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map