10 coses a saber sobre l’ús de complements de WordPress

10 coses que heu de saber sobre l’ús de complements de WordPress

Què seria WordPress sense plugins? La nostra capacitat d’estendre el sistema de gestió de contingut favorit del món d’una manera gairebé il·limitada és el que fa que WordPress sigui tan excel·lent. Amb gairebé 25.000 plugins disponibles WordPress.org sol, el cel és realment el límit.


Però amb una gran potència és una gran responsabilitat i és lamentable que l’ús de plugins de WordPress pot tenir efectes secundaris no desitjosos si no esteu massa curosos. Tenint això en compte, en aquesta publicació vull cobrir les coses més importants a tenir en compte a l’hora d’utilitzar complements de WordPress al vostre lloc de WordPress per tal que pugueu gaudir de totes les funcions addicionals i evitar els inconvenients..

1. Actualitzeu els vostres complements

http://www.wpexplorer.com/essential-wordpress-plugins/

Això és una mica ineficaç, però cal esmentar a favor de la seva exhaustivitat: mantenir actualitzats els vostres complements és absolutament vital per a la seguretat i la funcionalitat del vostre bloc. Els connectors desfasats són objectius principals per a aquells que busquen punts febles en seguretat i també es poden produir quan es publiquin versions més noves de WordPress i altres plugins..

No només heu d’actualitzar periòdicament els complements, també heu de revisar periòdicament els complements per assegurar-vos que s’han actualitzat recentment. Heu de considerar decididament suprimir els complements que no s’han actualitzat durant un període prolongat de temps (per regla general, dir un any).

L’ideal seria que actualitzeu periòdicament els vostres complements (Nota: No vols oblidar-ho? Podríeu provar el Administrador d’actualitzacions senzilles per automatitzar les extensions de complements de WordPress, el tema i les principals actualitzacions bàsiques de WordPress).

2. Mantingueu els complements desactivats actualitzats o elimineu-los

Això passa directament des del meu punt anterior: encara que un plugin no estigui actiu al vostre lloc, heu d’assegurar-vos que encara estigui actualitzat. Un connector desactivat encara està “en directe” al vostre lloc en el sentit que es pot explotar com a debilitat de seguretat. Per cert, es pot dir el mateix per als temes, així que els meus consells també s’apliquen allà.

Per ser sincer, si un plugin no està actiu al vostre lloc i no teniu cap intenció d’utilitzar-lo en el futur, el meu consell seria eliminar-lo. L’últim que voleu és que el vostre lloc es converteixi en un cementiri de plugins que no s’utilitzin: paga per mantenir les coses netes i ordenades.

3. Desactiva els complements de backend quan no s’utilitzen

Desactiva els complements de backend quan no s'utilitzen

La majoria dels connectors col·loquen els recursos del vostre lloc, encara que només sigui menor. Com a tal, és la meva recomanació que només activeu plugins de backend quan siguin necessaris.

Prenguem per exemple la Plugin de restabliment de bases de dades WordPress. Aquest petit petit complement facilita el restabliment de WordPress retornant totes o porcions de la base de dades de WordPress al seu estat original i predeterminat. Tot i això, el complement de restabliment de bases de dades de WordPress només ha d’estar actiu quan publiqueu el restabliment; es pot desactivar en qualsevol altre moment..

En poques paraules, tots els complements actius del lloc han de ser utilitzats per aquest lloc. Si no, desactiva-la.

4. El nombre de connectors no és important

Per dir-ho en termes de laïc, un complement és simplement un codi addicional que s’implementa al vostre lloc. Fins a un punt, podeu afegir el mateix codi al fitxer functions.php i obtenir el mateix efecte.

Per tant, el nombre de complements que heu instal·lat i activat al vostre lloc no és necessari un problema important. El principal problema és la quantitat de codificats i intensius dels recursos.

Permeteu-me dir-ho així: seria molt millor tenir cinc plugins lleugers i codificats impecablement al vostre lloc que un complement inflat, intensiu en recursos i vulnerable. En realitat hauríeu d’estar més preocupats què connectors que esteu instal·lant en lloc de quants.

5. El nombre de connectors És Important

Dit això, hi ha un motiu pel qual el nombre de plugins que heu instal·lat al vostre lloc pot ser un problema: els conflictes.

Teòricament parlant, Com més connectors tingueu al vostre lloc, més probabilitat trobareu que entre en conflicte. El fet d’afrontar els conflictes de complements és un problema que els desenvolupadors s’enfronten constantment, ja que hi ha un nombre gairebé infinit de combinacions de configuració a totes les instal·lacions de WordPress. La majoria de blocs de WordPress són completament únics quant a la combinació de connectors instal·lats.

Per tant, encara que heu de tenir compte amb la qualitat dels plugins que utilitzeu, també heu de vigilar amb el número per tal de mantenir les coses el més senzilles possible. En aquest cas, menys sol ser-ne més (no siguis un adductor addicional).

6. La qualitat sempre supera la quantitat

Classificació d’estrelles

En aquest sentit, heu de ser molt selectius a l’hora de decidir quins plugins cal instal·lar al vostre lloc. Al cap i a la fi, qualsevol complement que instal·leu pot deixar una empremta difícil d’eliminar (sobretot si està mal codificat). Tot i que pot ser molt temptador provar i instal·lar tots els complements sota el sol del vostre lloc, haureu d’equivocar-vos pel costat de la prudència i la selectivitat.

Quan es tracta d’instal·lar plugins, hauríeu de mirar alguns elements clau com:

 • Nombre de descàrregues
 • Nota mitjana
 • Ressenyes
 • El desenvolupador (estan ben establerts?)
 • Evidència de suport actiu

El fet és que no només instal·leu un complement, sinó que esteu instal·lant una funcionalitat que us agradaria romangueu funcional per al futur previsible. Si el connector funciona ara, és un bon començament però voleu assegurar-vos que també funcionarà en el futur.

Per a mi, la decisió d’instal·lar un nou complement al meu lloc és força important. Tinc cura de preguntar-me si realment o no necessitat la funcionalitat, o si em procedeixen de les proverbials llums brillants. Potser val la pena que us feu aquesta mateixa pregunta.

7. La prima no necessàriament significa el millor

És un fet conegut de la psicologia que la percepció del valor de les persones està afectada pel cost. Si us ofereixo el mateix de forma gratuïta o gratuïta, és probable que la vostra percepció del valor canviï en circumstàncies diferents.

De vegades, aquest fenomen es pot observar en l’actitud de les persones davant dels plugins premium. El fet és això: hi ha un munt de desenvolupadors de plugin premium sense escrúpols. Només perquè algú et cobri per un complement no ho fa bé. Hi ha una gran quantitat de complements gratuïts de gran qualitat, desenvolupats per gent de la qual pot confiar.

Dit això, els plugins premium ben fets normalment són els millors. Si trieu un desenvolupador de connectors premium de bona reputació, és probable que gaudiu de la millor funcionalitat, suport d’última qualitat i actualitzacions coherents. La clau és assegurar-vos que esteu donant suport al desenvolupador “correcte”. No feu només una cerca a Google i aneu amb tot el que apareix: esbrineu a qui la gent recomana personalment. Participeu a la comunitat de WordPress i preneu nota de qui se’n parla positivament. Aquestes són les persones que heu de mirar per comprar.

8. Alguns complements es consideren vital per a gairebé qualsevol lloc

El plugin de SEO de Yoast per a WordPress.

SEO de Yoast és una eina útil per a la majoria de tipus de llocs de WordPress.

En la majoria dels casos, els complements que instal·leu dependran del tipus de lloc que creeu. Una botiga de comerç electrònic pot requerir un complement del carretó de la compra, per exemple, mentre que una cartera de fotografies es pot beneficiar d’una eina de galeria d’imatges. Tot i això, hi ha alguns complements que gairebé totes les instal·lacions de WordPress haurien d’incloure, sense importar el focus del vostre lloc.

Per exemple, probablement vulgueu atraure el màxim de visitants possibles, de manera que el vostre lloc sempre es pot beneficiar d’un sòlid complement d’optimització de motors de cerca (SEO) com Yoast SEO. La seguretat és vital per mantenir les dades i el contingut del vostre lloc segur, de manera que un plugin com ara Wordfence sempre és una aposta intel·ligent. Com a exemple més, els formularis de contacte personalitzats (com els creats amb el formulari de contacte 7) són útils per permetre que els vostres visitants es posin en contacte, tant si teniu un bloc, un lloc empresarial o una botiga..

Tot i que creieu que el tipus de lloc que creeu no requereix cap complement, potser us sorprendrà la quantitat d’opcions que ofereixen una funcionalitat inestimable. Hi ha alguns complements de WordPress que tots els propietaris del lloc web han de conèixer, fins i tot si els utilitzeu o no.

9. Els connectors poden integrar el vostre lloc amb altres eines i plataformes

El complement de Google Analytics Dashboard per a WP.

Tauler de control de Google Analytics per a WP us permet integrar el vostre lloc de WordPress amb la popular eina d’analítica.

Els plugins no s’han creat al buit. Si bé és cert que moltes són opcions autònomes que ofereixen funcions independents, algunes depenen d’altres programes. De fet, hi ha molts plugins dissenyats per integrar el vostre lloc de WordPress amb eines i plataformes populars de tot tipus. Això significa que podeu fer que aquests programes funcionin sense problemes amb WordPress, sense conèixer una sola línia de codi.

Amb prou feines es poden cobrir totes les integracions disponibles, però en som alguns exemples:

Així que si teniu algunes eines preferides que feu servir cada dia per executar el vostre lloc web o negoci, val la pena comprovar si hi ha alguna manera d’integrar-les amb el vostre lloc. D’aquesta manera, podreu agilitzar el vostre flux de treball i no haureu de canviar d’entrada i d’abans entre plataformes constantment.

10. Hi ha diversos llocs per trobar connectors en línia

Pàgina inicial del directori del complement WPExplorer.

Podeu trobar molts excel·lents plugins gratuïts i gratuïts al nostre directori.

Si no és completament nou els plugins, la millor aposta és començar per Directori de complements de WordPress. Aquests plugins són gratuïts i s’han realitzat mitjançant un procés de revisió. Aquest directori també mostra valoracions i ressenyes dels clients, juntament amb el nombre de llocs de WordPress que utilitzen cada complement, de manera que saps en què estàs introduint.

Tot i així, això és lluny de l’únic lloc on trobar plugins en línia. Molts desenvolupadors venen plugins a través dels seus propis llocs web i hi ha altres directoris amb desenes, centenars o milers d’opcions. Tingueu en compte que la majoria de plugins que no es troben a WordPress.org seran premium, cosa que significa que haureu de pagar una quota per utilitzar-los. Tot i així, el cost és bastant raonable i podreu trobar plugins que proporcionin una funcionalitat més complexa, inusual o orientada.

Si acabeu de desactivar-vos a la cerca de complements, aquí teniu alguns llocs per començar:

 • CodeCanyon: Aquest és el directori més gran de connectors de WordPress premium en línia. Podeu trobar qualsevol cosa aquí, a preus tan baixos com de 2 dòlars. També podreu visualitzar les ressenyes i valoracions dels usuaris i obtenir molta informació sobre cada connector.
 • WPMU DEV: Es tracta d’una excel·lent font de complements de WordPress de qualitat, que ofereixen opcions en àrees com analítica, seguretat, disseny, integració de mitjans socials i molt més. Aquest lloc funciona una mica diferent de la majoria de directoris, ja que necessitareu una pertinença per poder utilitzar els plugins. Tanmateix, l’etiqueta de preu de 49 dòlars mensuals pot suposar un bon preu si trobeu diversos plugins que vulgueu (sobretot si teniu més d’un lloc).
 • WPExplorer: Per acabar, ens recordaria que no esmentem el nostre propi lloc web. Oferim un directori de plugins gratuïts i a un preu raonable en una àmplia varietat de categories, des de comerç electrònic fins a creadors de pàgines fins a SEO. Feu-ho un cop d’ull i segur que trobareu alguna cosa que s’adapti a les vostres necessitats.

Saber on trobar complements de WordPress obre les vostres opcions i us permet localitzar les millors eines disponibles. Si us allunyeu dels suggeriments enumerats més amunt, només assegureu-vos que us enganxeu amb llocs i desenvolupadors creïbles. Sempre busqueu comentaris i valoracions dels usuaris abans de comprar nous complements i recordeu que feu una còpia de seguretat del vostre lloc abans d’instal·lar-los.

Conclusió

Els complements són una de les millors coses sobre l’ús de WordPress. No obstant això, el nombre pur que hi ha disponible pot ser aclaparador al principi. Pot ser difícil saber quins triar, com supervisar-los per conflictes i com gestionar-los un cop hàgiu creat una col·lecció important.

Tot i això, l’ús de plugins per treure el màxim partit del vostre lloc de WordPress no ha de ser difícil. Només voldreu seguir algunes pautes senzilles, com ara descarregar els complements de fonts fiables, mantenir-los actualitzats i desfer-vos dels que no necessiteu. Un cop coneguts uns quants fets bàsics sobre plugins, com ara els introduïts anteriorment, ja podreu començar a personalitzar el vostre propi lloc..

Tens alguna pregunta sobre com utilitzar els complements de WordPress al teu lloc o bloc? O bé consells addicionals per oferir a altres usuaris de WordPress? Ho fem saber en els comentaris a continuació!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map