10+ consells per augmentar la confiança i la credibilitat del teu bloc de WordPress

10+ consells per augmentar la confiança i la credibilitat del teu bloc de WordPress

Introduir un producte nou al ritme trepidant d’avui en dia pot ser una aventura intimidatòria. El producte pot ser qualsevol cosa: un bloc, un servei, un programari o un “producte” físic real. La primera part és relativament fàcil: crear el producte.


Obtenir la confiança dels usuaris i establir credibilitat, ara és un joc de pilota totalment diferent.

Val la pena esmentar que Steve Jobs va ser l’única persona que va creure en l’iPhone quan es va llançar per primera vegada. L’important és que heu realitzat les vostres investigacions de mercat. Pots optar pel producte: vostè creu-hi. És un bon començament.

Però la veritable pregunta és: com aconseguir que els vostres clients creguin el vostre producte? Com fer vostè fer creure al vostre client que el que oferiu és alguna cosa que podria trobar útil? De tot això es tracta l’article d’avui.

Hem explorat la web: hem estudiat alguns llocs d’autoritat en màrqueting i blocs i hi hem arribat 10 estratègies i consells actuables per augmentar la confiança i la credibilitat. No acceptem la nostra paraula. A continuació, us mostrarem captures de pantalla de llocs web reals!

Mitjançant aquestes estratègies, podeu augmentar la credibilitat de la vostra marca, generar confiança i, finalment, obtenir una beca fidel. Com que WPExplorer tracta tot WordPress, he tingut la llibertat de citar alguns complements i temes per ajudar-vos a implementar cada estratègia. Us agrada molt provar els vostres mètodes i, si voleu compartir-los, ens agradaria saber-ne!

1. Base de clients

Client.io Clientela

Customer.io: un programari de correu electrònic mostra la seva llista de clients influents

Tenir una clientela potent és una de les armes més poderoses del vostre arsenal de màrqueting. Ja sigui una startup o un producte ben consolidat, mostrar logotips de clients és una excel·lent mesura per crear confiança. Ens agrada associar-nos amb marques. (Si no ho féssim, no tindríem cap fantasia de sabates de running).

Si la vostra clientela té influència, mostrar els seus logotips a la secció “Els nostres clients” té un impacte important. Quan una marca influent utilitza el vostre producte, aquest últim (el vostre producte) estableix dades significatives influència en el seu propi domini o mercat. Els clients ara saben que el producte és:

 1. Fiable
 2. Viable
 3. Empresa preparada

Estudi de cas núm. 1 – ManageWP

Clients de GestionaWP

La impressionant clientela de ManageWP fa tot això parlant

Si sóc un client potencial i he reduït la meva opció entre dos productes: ManageWP i XYZ, el fet que tones de líders principals en la indústria utilitzen el programari número 1, segurament optaria per això.

Estudi de cas núm. 2: nous llocs web

Per descomptat, no sempre és possible tenir una base de clients potent per a startups. En aquest cas, intenteu mostrar-vos als mitjans de comunicació més populars. Per exemple, els blocs del nínxol de producte us permetrien obtenir el públic que necessiteu per a un llançament inicial de l’èxit..

Exemple: Si heu creat un nou complement de WordPress, un tema o un servei (orientat a WordPress), incloure-vos als 10 millors blocs de WordPress us donarà una immensa plataforma per mostrar el vostre nou producte..

En resum, tenir una potent base de clients té un impacte profund en la influència del producte i té un paper important en el seu procés de selecció. Augmenta les seves possibilitats de ser seleccionat en comparació amb un producte similar.

Plugin Showcase Logos

Una manera ràpida i senzilla d’afegir un extra el nivell de credibilitat del vostre treball és mostrar als clients potencials als altres clients amb els quals heu treballat. I si no sou un desenvolupador, una manera ràpida i senzilla d’afegir-ho al vostre lloc és amb el connector Logos Showcase. El connector us permet mostrar diversos logotips d’empresa al vostre lloc web: clients, patrocinadors, socis, etc. Podeu visualitzar aquests logotips en una graella de mida fixa, en una graella responsiva o en un carrusel amb logotip. Hi ha diversos efectes inclosos per triar, a escala de grisos, a ressaltar i a una informació, que es mostra quan un usuari passa en un logotip específic.

Vitrina de Logotips

El complement és fàcil de configurar, que us permet carregar els logotips que vulgueu incloure, així com un enllaç al lloc web de l’empresa, si es requereix. Inserir la vitrina del logotip a la pàgina desitjada és tan senzill com copiar i enganxar el codi curt rellevant a l’editor de text, o fins i tot un giny si voleu incloure’l a la barra lateral. Escriptors, fotògrafs, dissenyadors web independents, així com qualsevol persona del sector d’esdeveniments, es beneficiarien realment d’aquest complement.

2. Força de pertinença

La força de l’adhesió es presenta en diverses formes i s’aplica a diversos productes. Podeu incloure el nombre de descàrregues o de vendes, el nombre de clients i també les sucursals a compartiments socials i a seguidors. Mirem-ne de prop.

2.1 – Nombre de descàrregues

Aquesta categoria de membres de la integració inclou productes que es poden descarregar com temes, plugins i paquets de productes. Visualitzar el nombre de vegades que es va descarregar el vostre producte és una manera de disparar amb seguretat per establir-ne l’autoritat. Com més gran sigui el nombre de descàrregues, més gran és l’autoritat.

Tothom l’utilitza, així que hauria de ser bo.

Estudi de cas número 3: Reproductor de mitjans VLC

Descarregueu el nombre de qüestions

El nombre de descàrregues (o “popularitat”) d’un programari influeix directament en el nostre procés de presa de decisions

Prenem un exemple senzill. Voleu descarregar un reproductor multimèdia i no heu sentit a parlar ni de VLC ni de CCCP. Ara, si us haguessin escollit entre tots dos, la manera més fàcil de decidir seria escollir el que tingui el màxim de descàrrega. Aquesta analogia és encara més aplicable a situacions en què l’usuari no té un so tècnic en el tema / àrea.

Estudi de cas # 4 – WPExplorer

Perfil de la temàtica forestal de WPExplorer

Aquesta és la captura de pantalla de la cartera de temes forestals de WPExplorer. Si examines el número de descàrregues de cada tema i la seva classificació general, veuràs que cadascuna d’elles es va descarregar centenars a milers de vegades amb un bon feedback dels clients. Es tracta d’un reforç de la confiança: heu classificat a WPExplorer, inconscientment, un tema de WordPress “bo” o “de bona reputació”.

Portafoli temàtic WPExplorer

La cartera de WPExplorer a Themeforest. El nombre de descàrregues ha influït directament sobre el vostre procés de presa de decisions.

2.2 – Nombre de clients

Aquesta és una mesura directa segons la credibilitat del vostre producte. És aplicable a qualsevol producte orientat a serveis o membres. Com més gran sigui el nombre de clients, més gran serà la credibilitat del servei o producte.

Estudi de cas núm. 5 – Elegants temes

Temes elegants

ElegantThemes mostra el nombre de membres de la pàgina de destinació

2.3 – Nombre de subscriptors a xarxes socials

Això s’aplica als punts de distribució de suports com ara llocs de xarxes socials i llocs d’allotjament de vídeo (com YouTube). Els mitjans de comunicació social inclouen els vostres aficionats a Facebook, seguidors de Twitter i subscriptors de YouTube, bàsicament tot el vagó de xarxes socials.

Institut de Màrqueting de Continguts

Captura de pantalla dels subscriptors de mitjans de comunicació de contingut de màrqueting de contingut

El nombre de subscriptors és una mesura del contingut del vostre lloc força social. Com més gran sigui el nombre de fans, més popular és el vostre lloc. Els punts de venda de mitjans de comunicació són una font vital de trànsit sempre que el màrqueting de xarxes socials es faci correctament.

2.4: Els seguidors de mitjans socials poden danyar el vostre lloc!

Tenir un nombre inusualment gran de seguidors i seguidors de les xarxes socials pot resultar contraproduent i fins i tot perjudicial. Per exemple, hi ha tones de llocs on es poden comprar seguidors de Twitter i aficionats a Facebook. La majoria són falsos: els vostres anomenats “fanàtics” no són res més que comptes automatitzats (bots) o comptes piratejats / compromesos d’usuaris reals. La línia de fons és – no rebrà trànsit real des dels bots. Aquí hi ha una regla d’or:

Apunt per a un usuari influent

Un maneig de Twitter amb una quantitat reduïda però influent de subscriptors és molt més creïble per a un usuari humà o un motor de cerca que un compte amb 5.000 seguidors amb comptes falsos i / o compromesos. Voleu subscriptors reals i actius (idealment, influents sobre el seu propi grup de seguidors).

Els motors de cerca són increïblement intel·ligents en aquests dies i només seran més intel·ligents. Fa uns mesos tenir un lloc mòbil no era tan important, fins que Google va declarar formalment la importància d’un lloc web amb resposta mòbil per obtenir bons resultats de SEO. És un fet ben conegut de la comunitat de SEO que Google determina automàticament la influència del vostre lloc o del seu índex. Com més gran sigui el nombre d’abonats influents, més altes seran les seves puntuacions de SEO.

Quan les coses van al sud:

Aquí és on les coses resulten interessants, si Google no ha existit prou temps per reunir el vostre nombre inusualment gran de seguidors, Google mantindrà la seva credibilitat al lloc sota sospita. Si troben que la majoria dels seus subscriptors són comptes falsos, auge! Les seves puntuacions de SEO estan caigudes.

Si creieu que podeu tornar al camí amb un lloc sospitós de subscriptors falsos, haureu de treballar molt, molt. Normalment és millor començar un capítol nou – mateix producte amb una nova marca. Hi ha hagut moltes històries d’èxit i d’èxit en aquest context; us proposo que passeu per uns quants fòrums de SEO si voleu saber-ne més.

3. Subscriptors de correu electrònic

Molts llocs web mostren el nombre de subscriptors de butlletins informatius en els seus formularis d’inclusió de correu electrònic. Aquesta és una excel·lent tàctica de creació de llistes per a blogs i altres llocs web. Associa el vostre producte amb un gran nombre de seguidors, similar als aficionats a les xarxes socials. (Per descomptat, la creació de la llista de correu electrònic mereix una atenció especial, ja que és més potent que les xarxes socials.)

subscriptors de correu electrònic

“Uneix-te a 30.000 subscriptors” és una bona manera de donar a conèixer als teus clients a la seva adreça de correu electrònic.

Paraula de precaució: Quan algú se subscrigui al vostre lloc, confia en vosaltres amb la seva informació privada, una manera de posar-vos en contacte directament amb ells. Considereu-lo un privilegi. A continuació, es mostren algunes regles (penseu en elles com els 3 manaments de màrqueting de correu electrònic, si voleu)

 1. No envieu mai els vostres subscriptors amb productes falsos o sospitosos, només perquè l’editorial us va prometre un munt de diners enorme.
 2. Només productes de correu electrònic que heu utilitzat i provat personalment.
 3. Mai, mai, vengueu fora de la vostra llista de correu electrònic (normalment obtenen un munt de diners). És molt ètic. Si creus en el karma … aconsegueixes la deriva, no??

4. Nombre de visualitzacions de pàgines

Visualitzar el nombre de visualitzacions de pàgines és una manera fantàstica de retratar la popularitat d’un lloc. L’ideal seria que mostreu les visualitzacions de pàgines per a pàgines individuals del vostre bloc. Això significa que cada publicació tindrà un recompte de visualitzacions de pàgines diferents Si es visualitza un nombre combinat de visualitzacions de pàgines, no seria útil, ja que el públic no podrà diferenciar les publicacions populars i les que no són tan populars.!

5. Visualitza accions de mitjans socials

Hem parlat de la força social (# 2.3) a la categoria Força per membres. Tot i que el nombre d’accions en xarxes socials hauria d’estar tècnicament dins d’aquesta categoria, crec que mereix una atenció especial. Això és degut a que mostrar el recompte de compartiments de xarxes socials és una mica complicat: és més que una espasa de doble tall, i aquí és el perquè:

 • L’ideal seria que només mostreu les puntuacions socials quan hagueu arribat a un nombre important d’accions. A més, aquest número s’ha de mostrar de manera destacada. Augmentarà la probabilitat de l’usuari de compartir la publicació un cop hagi acabat de llegir-la.
 • Al costat del flip, quan el nombre d’accions socials sigui baix (parlo menys de 20), no el mostreu. En lloc d’això, només podríeu mostrar la icona de compartició social. Una vegada que les accions assoleixin una xifra saludable, és hora de desafiar-la!
 • Finalment, només heu de mostrar els canals de xarxes socials en què es realitzi la major part de la compartició. No obstruïu l’experiència del vostre usuari amb vint botons de compartir diferents.

Experimenteu els canals socials i mireu quins usuaris fa clic i treballa amb ells. Això us permetrà trànsit real i orientat. Us suggereixo que utilitzeu el complement de compartició social Monarch amb temes elegants; és molt fàcil d’utilitzar i és molt elegant i elegant..

pop-monarques

L’equip ha fet un treball fantàstic amb el plugin i ve carregat de funcions sorprenents. Per obtenir més informació, consulteu la meva ressenya sobre el connector Monarch.

Estudi de cas # 6 – Sparring Mind

Aquí hi ha un escriptor que segueixo sempre: Gregory Ciotti. És l’home que hi ha darrere HelpScout i un bloc de psicologia molt popular que es presenta amb els gustos d’Inc.com i d’altres.

gc

Aquesta és la seva pàgina de destinació. Observeu com explica en poques línies la seva talla i continua buscant l’adreça de correu electrònic del lector. És neta, senzilla i, per descomptat, i no és spam, a més, ofereix aquesta bonificació que podríeu aprendre.

6. Mostra els vostres productes amb més èxit

Quan va ser la darrera vegada que va veure una pel·lícula que va començar el seu tràiler amb “dels creadors de XYZ arriba un altre èxit …”? No fa tant, no? Això és perquè és una tècnica de màrqueting antiga que acaba de funcionar. Retratar els vostres productes amb més èxit eleva automàticament el valor del vostre producte nou al cap de client potencial.

Si la línia anterior no té sentit, mireu les darreres pel·lícules dirigides per Cristopher Nolan. Gairebé cadascun d’ells contindrà la etiqueta “del creador de la Trilogia del Cavaller Fosc …” Per què? Perquè sóc Batman. Simplement bromejant. Simplement és perquè la trilogia del Dark Knight va ser una de les trilogies més reeixides que va aconseguir un total de més de 2 mil milions de dòlars a tot el món. Per tant, estaria molt interessat en veure els darrers treballs del senyor Nolan. Les mateixes regles s’apliquen al màrqueting en línia.

Estudi de cas # 8 – WPBeginner

Pàgina d'inici de WPBeginner

Preneu WPBeginner per exemple. Si abans no n’heu sentit a parlar, el més probable és que conclogués que és un bon bloc amb tones de tutorials fantàstics.

Quan arribeu a la pàgina principal, no trobareu (de seguida) cap referència als productes que han creat. Han optat per arrebossar-ne aparador en una secció “Plugins destacats de WordPress”. Quan s’assabenta que han creat un producte popular del qual heu sentit (o que heu estat utilitzant), la vostra idea augmentarà espontàniament el seu valor de marca. Aquesta és la bellesa de mostrar productes populars.

7. Llista els seus assoliments o les seccions “Destacades” o “Tal com es va veure”

Aquest mètode és un reforçador d’autoritat senzill i eficaç provat per un temps. Quan el vostre treball aparegui publicat o revisat en blogs i revistes influents, no us oblideu de retratar-lo!

Estudi de cas # 9 – CloudMagic

Pàgina d'inici de CloudMagic

Pàgina d’inici de CloudMagic

Estava buscant una nova aplicació de correu electrònic per al meu telèfon Android que també tenia una versió iOS. Donat el gran nombre d’opcions a Google Play Store, vaig començar a eliminar aplicacions basades en (1) disseny i (2) número de descàrregues. Després de 10 minuts de tamanyar tones d’aplicacions, em van quedar tres.

Vaig comprovar les ressenyes de la segona (CloudMagic) i vaig saber que apareixia a la revista TIME i el Wall Street Journal. Em van vendre! És important esmentar que la funcionalitat de l’aplicació era impecable. No em va donar els errors que estava donant la meva última aplicació de correu electrònic. Per tant, com he comentat abans, el vostre producte hauria de ser excel·lent. (I aquesta era suposadament la part relativament fàcil).

amor númagic

Aquesta és la pàgina de clientela dedicada de CloudMagic. Observeu com retraten les seves ressenyes.

8. Testimonis del client

Mostrar al vostre client potencial el que han de dir els vostres clients antics sobre el vostre producte és una manera segura de guanyar confiança i augmentar la seva credibilitat. Per descomptat, el boca a boca funciona infinitament millor, però els testimonis de clients són els més propers a un món amb 7.000 milions de persones.

De nou, com ara la compartició social, haureu de trobar l’equilibri entre els tons que s’utilitzen a les ressenyes dels usuaris. Una aclaparadorament positiva pot llançar el comprador escèptic.

Testimonis de clients ens porta a un tema que hem comentat anteriorment – Base de clients. Recordeu com un client influent és una arma oculta? Les mateixes regles s’apliquen als testimonis de clients.

Com més influent sigui el vostre client, més pes tindrà el seu testimoni.

Cas d’estudi # 10 – StudioPress

StudioPress és l’empresa que va crear un dels marcs de WordPress estàndard de la indústria – Genesis. Tenen el marc de WordPress més venut de tots els temps i confien en professionals de tot arreu.

Testimonis de StudioPress

Doneu un cop d’ull a la pàgina principal de StudioPress. Han inclòs els testimonis de clients a la mateixa pàgina, a la part inferior.

Totes les persones que s’esmenten són influents en els seus nínxols. Inevitablement, augmenta l’estatura de StudioPress i (una mica) justifica el seu preu lleugerament superior.

9. Bios d’equip

Les imatges tenen un impacte enorme en les nostres característiques de “judici instantani”. Exerceixen un paper important en el nostre subconscient, que afecten inadvertidament el nostre procés de presa de decisions. Hi ha hagut nombrosos informes que documenten com un bon volum de vendes juntament amb una fotografia complementària pot ser una combinació potent per augmentar significativament les vendes.

Extensem aquesta analogia a les biografies d’equip. Quan mirem les fotografies dels membres de l’equip, inadvertidament establim una connexió bàsica amb ells. Si haguessis de conèixer a un d’ells al carrer, potser vareu – “Hola, t’he vist abans … no esteu a l’equip del producte XYZ?”

Hi ha diverses maneres de retratar el bio del vostre equip. Se sol veure que una combinació dels següents articles constitueixen una bona pàgina d’equip:

 • Una bona fotografia neta i preferiblement personalitzada de cada membre de l’equip.
 • Gestió de les xarxes socials: Twitter i LinkedIn són els dos més habituals.
 • Un missatge: pot ser en tercera persona o en primera persona.

Eviteu imatges.

Les imatges d’imatges són alguna cosa que has d’intentar evitar a tota costa. La pàgina d’equip, per començar, és una pàgina opcional. El seu objectiu és presentar el vostre client al vostre equip. Per tant, li recomanem que no utilitzeu imatges o retrats de models fotogènics a la pàgina del vostre equip. (Però bé, si el vostre membre del equip comporta aquestes característiques – kudos!)

La creació d’una pàgina d’equip requereix temps i energia importants, tot i que molts temes de WordPress empresarials inclouen un tipus de publicació de personal i / o una plantilla de pàgina. Només heu de centrar-vos en això un cop tingut cura del producte i de la pàgina web.

Estudi de cas # 11 – WooThemes

Pàgina de l’equip de WooThemes

Aquí teniu una captura de pantalla de la pàgina de l’equip de WooThemes.

10. Giny “Publicacions populars” a la barra lateral

La majoria de blocs tenen una barra lateral widgetized que conté diversos ginys. Els més comuns són el widget Categories, el widget d’etiquetes, el quadre de subscripció de butlletins i el widget de xarxes socials.

El Publicacions populars El widget és realment interessant, ja que agrupa els articles (o pàgines) més populars del vostre blog, basats exclusivament en els vostres visitants. L’ideal és que no hagueu de modificar les vostres publicacions més populars i deixar que el connector es generi automàticament en funció de visualitzacions de pàgines, comparticions i altres mètriques.

Estudi de cas # 12 – The New York Times

nytimes

NYTimes és una de les revistes amb més influència a tot el món i un favorit personal. Sempre he trobat el seu widget de la barra lateral realment útil: sovint l’he utilitzat per enviar un article als meus amics i companys de feina. El giny ordena les publicacions més populars segons tres mètriques diferents:

 • Més vist
 • La majoria enviats per correu electrònic
 • Recomanat per a vostè (que es basa principalment en els meus hàbits de lectura)

Aquestes dades són increïblement útils amb finalitats analítiques, a més de millorar l’experiència de l’usuari. Per sort, molts temes de WordPress amb estil de revista inclouen un widget de publicacions amb pestanyes, de manera que afegir aquesta funció a la barra lateral pot ser tan fàcil com arrossegar i deixar anar el giny.

11. Publicacions relacionades (Bono)

Les publicacions relacionades ubicades a la part inferior de l’article tenen un paper important en la reducció del percentatge de rebots del vostre lloc. Un cop acabat un article, quan se us ofereix un grup nou sobre el mateix tema, és més probable que continueu llegint i feu clic a qualsevol. Això redueix significativament la taxa de rebot del vostre lloc, ja que els visitants passen més temps al vostre lloc ara.

És important tenir en compte que heu de tenir un nombre mínim d’articles relacionats (8-10), amb les etiquetes i la categoria correctes, perquè aquest mètode funcioni. Podeu utilitzar el botó JetPack o Publicacions relacionades de WordPress plugin per aconseguir el mateix.

Paraula de precaució: Heu de saber que generar publicacions relacionades requereix recursos computacionals ampliats i, per tant, pressiona sobre el vostre servidor d’allotjament. Si utilitzeu un entorn d’allotjament compartit com BlueHost, recordeu l’activació de la memòria cau de WordPress.

Resumint 10 consells per augmentar la confiança i la credibilitat del vostre bloc de WordPress

A continuació, es mostra una breu descripció del que hem après en aquestes publicacions:

 1. Mostra la teva influència client base
 2. Mostra la teva membres o descarregueu la força (depenent del vostre producte)
 3. Mostra el menú nombre de subscriptors de correu electrònic al vostre butlletí de notícies (opcional)
 4. Mostra el teu accions socials, però tingueu cura alhora
 5. Mostra el número de visualitzacions de pàgines dels teus articles
 6. Mostra el teu màxim productes d’èxit
 7. Llista el teu personal /èxits empresarials (relacionat amb el producte)
 8. Mostra la teva testimonis de clients (semblança semblant al punt # 1)
 9. Crea un bios d’equip pàgina (un cop cuidada la resta)
 10. Utilitzeu barres laterals eixamplades per generar trànsit addicional i millorar l’atenció dels usuaris
 11. Pantalla Articles Relacionats al final de cada publicació per millorar la velocitat de rebot

Conclusió

Disculpeu si us avorreixo, alguns podríeu tenir coneixement de totes les tècniques de què hem parlat. Però un recordatori sempre és bo?

Així, en poques paraules, aquí teniu el que necessiteu per tenir un model de negoci amb èxit:

 • Crea un bon producte: una cosa de la qual estàs orgullós.
 • Comercialitzar-lo. Ben fet, la gent comprarà el vostre producte.
 • Si els dos passos es realitzaven correctament, la gent continuarà pagant pel vostre producte / servei.

És per això que pagueu amb molt de gust 999 dòlars per un iPhone perquè poma és un cim de la confiança i la credibilitat. Esperem que hagueu après alguns consells útils per fer créixer el vostre negoci.

Si voleu afegir exemples o experiència a aquests consells, o bé si teniu alguns consells propis, ens agradaria escoltar-los!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map