Suurimmat 3 tai maatunnuksen ylätason verkkotunnukset

Suurimmat 3 tai maatunnuksen ylätason verkkotunnukset

Kolme suurta – .COM, .NET, .ORG

.com on pois ja pois tärkein laajalle levinnyt TLD siellä. Heinäkuusta 2013 lähtien nimettyjen nimien ja numeroiden nettoyhtiö (ICANN) kertoo, että koko maailmassa on rekisteröity 112 071 447 .com-verkkotunnusta. suurin osa näistä .com-verkkotunnuksista on palannut Pohjois-Amerikasta, ja käytännössä seitsemänkymmentä seitsemää miljoonaa on rekisteröity vain yhdellä mantereella!


.Com-aluetunnus oli alun perin tarkoitettu käytettäväksi teollisuustoiminnoissa (tästä johtuen lyhyt tyyppi ”com”), mutta se on tällä hetkellä markkinoilla melkein kaikille. Sen laatu saa suuren yleisön olettamaan, että heidän tarkistamasi verkkosivusto käyttää tätä TLD: tä. Ei ole yllättävää, että melkein kaikki ihmiset etsivät mekaanisesti nimeään .com.

.net ja .org käytetään myös yleensä verkkosivustojen leviämiseen. aikaisemmin .net-verkkotunnukset oli varattu verkkoyrityksille, kun taas .org-verkkotunnukset oli tarkoitettu organisaatioille ja voittoa tavoittelemattomille organisaatioille. Nykyään kuka tahansa rekisteröi verkkosivustonsa näillä aluetunnuksilla, koska sääntelyä ei ole.

ICANN-tilastot osoittavat, että neliömitta on noin viisitoista,5 miljoonaa rekisteröityä .net-verkkotunnusta ja hiukan yli kymmenen miljoonaa rekisteröityä .org-verkkotunnusta heinäkuusta 2013 lähtien. Aivan kuten .com, kuten suurin osa siellä olevista .net- ja .org-sivustoista on neliömittaisia. Pohjois-Amerikassa.

Toinen vaihtoehto – maatunnuksen aluetunnukset

Maakoodi TLD tai ccTLD, alueyksikön verkkotunnuksen laajennukset (joita kutsutaan paremmin kirjaimiksi, jotka näyttävät kerran suosituimmalle verkkotunnuksellesi), kyseiselle alueyksikölle, joka on erityinen tietylle alueelle tai maalle. Jotkut esimerkit sisältävät .co.uk (Yhdistynyt kuningaskunta), .ca (Kanada) ja .com.au (Australia). IANA-niminen nettoviranomainen (IANA) – eli hallinto, joka ylläpitää verkon ylläpitämistä helpottavia teknisiä standardeja – julkaisee luettelon markkinoilla olevista ccTLD-alustoista.

Katsotaanpa nyt tarkastelemaan useita ccTLD-tiedostojen tarjoamia etuja.

Etu # 1: ccTLD-tiedostot tarjoavat alkuperäistä kohdistamista ja SEO-voittoja

ccTLD-tunnisteet antavat sinun keskittyä liikenteeseen tietyiltä planeetan alueilta. Sanotaan siis toivo | haluat | haluavasi} keskittyä vieraisiin uk: sta Yhdistyneeseen kuningaskuntaan perustuvan leipomosi verkkosivustolle; sinun kannattaa miettiä .co.uk valitsemista verkkotunnuksen laajennukseksi. Tämä varmistaa, että paljastat heidän hakutuloksissasi Ison-Britannian ja Pohjois-Irlannin yhdistyneessä kuningaskunnassa Australian tai Pohjois-Amerikan kansakunnan tai muun alueen sijasta.

Tämä liittyy lisäksi ohjelman optimointiin (SEO). ccTLD: n käyttö tarjoaa sinulle paremman SEO-arvon maakohtaisille hakutuloksille. tämä voi johtua siitä, että hakukoneet palauttavat täysin erilaisia ​​tuloksia, samoin kuin useita alkuperäisiä tuloksia, ottaen huomioon haun tekevän henkilön tietojenkäsittelyosoitteen. tämä tarkoittaa, että jos joku Yhdistyneessä kuningaskunnassa etsii syntymäpäiväkakkuja Ison-Britannian ja Pohjois-Irlannin yhdistyneessä kuningaskunnassa, brittiläinen leipomosi verkkosivusto näyttäisi mahdollisesti olevan korkeampi hakutuloksissa kuin jos sinulla ei olisi .co.uk ccTLD.

Etu # 2: ccTLD-levyt lisäävät ostajien luottamusta

ccTLD-alueyksikkö on älykäs laadusta ja että ne tarjoavat vieraille verkkosivustollesi lisää luottamusta. Koska vieraat katsovat verkkosivuston olevan kotoperäinen, vieraat saattavat tuntea, että ostojen tekeminen on helpompaa, etenkin jos he näkevät, että osoite on jossain, jonka he tunnustavat kaukaisen osoitteen sijaan. Lisäksi monet ihmiset haluavat paremmin suorittaa tapahtumia ja käydä sivustoilla omalla kielellisellä viestinnällään, valuutallaan ja alueella.

Etu # 3: ccTLD-tunnisteet antavat sinun kykyäsi tuoda esiin

Hieno temppu, jota jotkut yritykset kohtelevat väärin tehdäkseen nimensä ympärille voimakkaan kokonaisuuden, on väärinkäsittely, jota kutsutaan sivuston hakkerointiin. tämä voi olla, kun sana tai nimi on luotu väärin kohdellaan kutakin nimeä ja ccTLD: tä pitkin. Esimerkiksi beach.es käyttää espanjalaista ccTLD: tä, food.ie käyttää eire ccTLD: tä ja subscri.be käyttää Belgian ccTLD: tä. Se on jopa lause tai toimintatapa, kuten check.in tai help.us. Kombojen valikoimille, joita pystyt keksimään, ei todellakaan ole rajoituksia! pidä mielessä, että HostPapa tarjoaa kaikki ccTLD-tietokannat, mikä tekee siitä helpon palata takaisin omien taiteellisten verkkotunnustesi kanssa.

1,29 puntaa kuukaudessa alkaen 12 kuukauden ajanlogo GoDaddy

Säännöt ja lait

Älä unohda, että monilla ccTLD-aluksilla on rajoituksia esimerkiksi maankoodidomeenin ostamiselle, uusimiselle ja siirtämiselle. Tässä voisi olla luettelo laajalle levinneistä ccTLD-aluetta, joista sinun kannattaa miettiä. Huomaa, että monilla heistä on rajoituksia:

.CA – saadaksesi tämän ccTLD: n haluat vastata CIRA: n toiveisiin. Nämä tarpeet eivät kuitenkaan näytä rajoittuvan yhdeksi seuraavista: kanadalainen henkilö tai vakituinen asukas, kanadalainen yritys, yhdistys, laitos tai tavaramerkki.

.COM.AU – Tätä ccTLD: tä säätelee AUDA, jonka mukaan verkkotunnuksia ei voida ennalta rekisteröidä tai varata; toisin sanoen, he ovat yksinomaan markkinoilla ensisijaisen paluun, alkupalvelun perusteella. Lisäksi nimilisenssimäärä on 2 vuotta ja se voidaan elvyttää vain, jos tyydyt edelleen toiveesi.
.DE – Diamond StateNIC -verkkotunnuksen osoittimet on täytettävä, jotta saadaan tämä ccTLD. ratkaisevan tärkeä vaatimus on yhdistää yhteyshenkilöt Saksan rajojen sisällä.
.IE – ostamalla eire-ccTLD-tarpeet, jotka tyydytetään vain vastaamalla niihin isDR-tarpeisiin, jotka ilmentävät sijaintia kolmenkymmenenkahdessa maakunnassa tai jotka tarjoavat todisteita kuulumisesta maahan, kuten kauppa ja / tai yritys.
Viimeinkin on elintärkeää, ettei unohdeta väärinkäytön mahdollisuuksia, joista jokainen on .com-tyyppinen .com ja ccTLD. Sen vuoksi viehätää kansainvälisiä ja alkuperäisiä asiakkaita. Et voi vain houkutella kotimaisia ​​vieraita poikkeuksellisen tietyllä maantieteellisellä alueella, mutta sinulla on lisäksi mahdollisuus jättiläisestä palautuksesta ja siirtämisestä lisäasiakkaille.

Lisää suuntauksia ja Ison-Britannian suosituimmat isännöintisuunnitelmat kotisivulla.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map