SiteGround Cloud-hosting-arvostelu

Pilvipalvelu on yksi mielenkiintoisimmista ja hyödyllisimmistä Internetissä saatavilla olevista tekniikoista verkkosivustojen omistajille, järjestelmänvalvojille, suunnittelijoille ja koodaajille. Verkkosivustosi pilvimahdollisuuksien käyttö isännöidään useilla palvelimilla, jolloin voit käyttää enemmän resursseja kuin yleensä. Jos yksi pilvipalvelimista on offline-tilassa, on muitakin, jotka voivat saada verkkosivustosi pysymään verkossa.


Kanssa pilvipalvelu voit hankkia tarpeettoman tallennustilan, joustavuuden, paljon ominaisuuksia ja parhaan käytettävissä olevan web-isännöintipalvelun. Voit nyt muokata käyttämääsi ohjelmistoa haluamallasi tavalla, koska ne toimivat useilla palvelimilla, eikä niihin ole rajoituksia, kuten jaetussa web-isännöinnissä. Vakautta ja turvallisuutta tarjotaan myös jokaiselle palvelimelle, jolla on oma tietoturvaohjelmisto. Lisäksi voit päivittää pilvipalvelussuunnitelmasi milloin tahansa lisäämällä vain uuden suorittimen, uuden muistin tai uuden levytilan..

SITEGROUND-logo
KÄYTTÖASTE
996
NOPEUS
998
TUKI
997
HINTA
942
OMINAISUUDET
955
VIHREÄ
950
INNOVATIVE
989

SiteGround on web-hosting-yritys, joka tarjoaa vuonna 2004 perustettuja verkkopalveluita. Nykyään SiteGround hallinnoi live-chatin kautta yli 2000 tukilippua, 1000 puhelua ja 2000 viestiä. He isännöivät myös noin 500 000 verkkotunnusta. SiteGround omistaa useita datakeskuksia kolmella mantereella: Chicagossa Yhdysvalloissa, Lontoossa Isossa-Britanniassa, Amsterdamissa NL ja Singapore SG. SiteGround-palvelussa on useita laitosnäkökohtia, kuten erittäin käytettävissä oleva verkko, redundantit sähköjärjestelmät ja huippuluokan fyysinen turvallisuus.

Yksi mielenkiintoisimmista Web-isäntäpalveluista, joita SiteGround tarjoaa, on Cloud Hosting. Tämän tyyppinen web-hosting on skaalautuva, nopea ja täysin hallittu. Kun olet ostanut pilvipalvelun, saat myös 24/7-premium-tukea yhdessä muiden tärkeiden ominaisuuksien kanssa, kuten skaalautuvat resurssit, nopea alusta, ilmainen CDN, säännölliset varmuuskopiot ja hallitut palvelimet.

Sisällönhallintajärjestelmät

Voit käyttää helposti useita sisällönhallintajärjestelmiä ja jokaisella niistä on saatavana omat ominaisuutensa. Jotkut näistä CMS ovat:

 • WordPress on yksi suosituimmista sisällönhallintajärjestelmistä. SiteGround tarjoaa WordPress Cloud -hotellipalvelun yhdellä napsautuksella olevalla asennusohjelmalla, joka voi käynnistää WordPress-sivustosi vain yhdellä hiiren napsautuksella, automaattiset päivitykset, jotta uusin WordPress-versio, plugins tarjoama SuperCacher ja Memcachen, SSH: n ja WP-CLI: n asetukset täysin hallitavat. WordPress-verkkosivustosi ja paljon muuta.
 • Magento on yksi verkkokaupan suosituimmista sisällönhallintajärjestelmistä, jota useat verkkokaupat käyttävät. SiteGroundin tarjoamaan versioon kuuluu ainutlaatuinen välimuistijärjestelmä, yhden napsautuksen asennus, SSH mahdollistaa ja GIT esiasennus.
 • Drupal on toinen suosittu sisällönhallintajärjestelmä, jota SiteGround tarjoaa yhdessä pilvipalvelun ja Drupal Supercacherin kanssa, joka nopeuttaa Drupal-verkkosivustoasi, kun napsautat automaattista asennusohjelmaa, Drushin esiasennusta ja Git-integraatiota..
 • Joomla on viimeinen alusta, joka tulee pilvipalvelun tarjoamiseen SiteGroundissa, mutta mukana tulee myös JHackGuard-asennus, yhden napsautuksen asennus, SuperCacher-asennus, automaattiset päivitykset ja Git-integraatio.

Peruspilvitallennusominaisuudet

Kaikkiin pilvimainossuunnitelmiin sisältyy pääsy WHM: ään ja cPaneliin, mutta myös Apache-palvelin, CentOS-käyttöjärjestelmä, Exim Mail -palvelin, IP-taulukkojen palomuuri, MySQL 5 ja PostgreSQL-tietokannat, 5 PHP-versiota, Softaculous automaattisen asennusohjelman käsikirjoitus, 1 omistettu IP, ilmainen verkkotunnuksen nimi , ilmainen yksityinen SSL- ja SSH-käyttö.

Periaatteessa on 4 erilaista suunnitelmaa:

 • Tulo, joka maksaa noin 48 puntaa kuukaudessa, mukana tulee 1x 3.0GHX -suoritin, 2 Gt DDR3-RAM-muisti, 20 levytilan tallennustila ja 5 Tt kaistaleveys.
 • Yritys, joka maksaa noin 64 puntaa kuukaudessa ja sisältää 2×3,0 GHz CPU, 2 Gt DDR3 RAM, 40 Gt levytilaa ja 5TB kaistanleveys.

Business Plus on vähän kalliimpi ja maksaa noin 90 puntaa. Siinä on 3 Gt DDR3 RAM -muistia ja 60 Gt levytilaa. Kaikki muut ominaisuudet ovat samat kuin liiketoimintasuunnitelmassa

 • Yritystoiminta on kallein suunnitelma. Se maksaa noin 112 puntaa kuukaudessa ja mukana tulee tehokas pilvipalvelin, joka käyttää 4×3.0GHz CPU: ta, 4 Gt DDR3 RAM -muistia, 80 Gt levytilaa ja 5TB kaistanleveyttä..
 • Mukautettu on täsmälleen itse haluamasi suunnitelma, koska voit luoda sen tyhjästä. Pienimmät resurssit, joita voit pyytää, ovat pääsysuunnitelmassa olevat, ja voit pyytää korkeintaan 16 CPU-ydintä, 16 Gt RAM-muistia ja 200 Gt: n levytilaa. Jos haluat käyttää kaikkia resursseja maksimissaan, se maksaa sinulle noin 370 puntaa kuukaudessa.

Kaikki hinnat ovat saatavissa ilman ALV: tä ja kaikki suunnitelmat tarjoavat 5TB kaistanleveyden.

Kuinka tilata pilvipalvelusuunnitelma

Pilvipalvelussuunnitelman ostamiseksi sinun on valittava haluttu suunnitelma ja joko rekisteröitävä uusi verkkotunnus tai käytettävä jo omistamaasi verkkotunnusta. Jos haluat rekisteröidä uuden verkkotunnuksen, voit käyttää verkkotunnuksen valvojaa löytääksesi käytettävissä olevan verkkotunnuksen ja valita oikea laajennus.

Lisäksi sinun on kirjoitettava tietosi, salasanatiedot, maksutietosi ja valittava lisäpalveluita, kuten verkkotunnuksen rekisteröinti, joka on tässä tapauksessa ilmainen, verkkotunnuksen yksityisyys, joka maksaa sinulle noin 13 puntaa vuodessa, SSL-sertifikaatti ja yksityinen DNS, joka ovat ilmaisia ​​pilvitallennussuunnitelmiin, WHMCS, joka maksaa noin 6 puntaa kuukaudessa, ja HackAlert Monitoring, joka maksaa 13 puntaa vuodessa.

Miksi valitsimme SiteGroundin

SiteGround päivittää usein palvelin- ja ohjauspaneelin ydintä ja kaikkia niiden palveluita, kuten: apache + PHP, MySQL, Exim jne.. SiteGround tarkkailee hyökkäyksiä – sekä verkko- että hakkerointiyrityksiä, roskapostitoimintaa, käyttäjien epänormaaleja resurssien käyttöä ja väärinkäytöksiä palvelintasolla.

Vertailu SiteGroundin pilvipalveluominaisuuksissa ja muiden yritysten pilvipalveluominaisuuksissa

Jos SiteGround tarjoaa 5 pilvipalvelusuunnitelmaa, muut sivustot tarjoavat vähemmän suunnitelmia, kuten DreamHost. DreamHost tarjoaa kuitenkin kaksi suurta suunnitelmaa: yhden verkkosivustolle ja toisen varastointia varten. DreamCompute-ohjelmaa käytetään verkko- ja mobiilisovellusten rakentamiseen, ja siinä on myös ominaisuuksia, kuten täysi juuripääsy, API-käyttöoikeus, mukautettu Linux ja paljon muuta. DreamCompute -yrityksen hinta alkaa 4.5 puntaa kuukaudessa ja voi nousta jopa 96 puntaan tarvittavista resursseista riippuen. DreamObjects-tiedostoa käytetään tiedostojen tallentamiseen. Siinä on ominaisuuksia, kuten käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, rajoittamaton saapuvan tiedonsiirto ja se on skaalautuva. Hinta alkaa 0,025 puntaa kutakin gigatavua kohti kuukaudessa.

DigitalOcean tarjoaa mahdollisuuden käyttää SSD-pilvipalvelinta alle minuutissa luomalla välittömän tilin. Yhtiö tarjoaa luotettavia ja skaalautuvia pilvipalvelimia, joiden hinnat ovat 5–80 puntaa kuukaudessa.

HostGatorilla on 33% alennus heidän ensimmäisestä pilvipalvelusuunnitelmasta nimeltään Hatchling Cloud. Tämä suunnitelma maksaa 5,95 puntaa ja mukana tulee yksi ainoa verkkotunnus, 2 Gt RAM-muistia, 2 prosessoria ja jaettu SSL-varmenne. Suositeltava suunnitelma on vauvan pilvi, joka 41%: n alennuksena maksaa lähes 7 puntaa kuukaudessa ja jolla on rajoittamaton verkkotunnus, 4 Gt RAM-muistia ja 4 keskusyksikköä. Viimeinen suunnitelma on Business Cloud-projekti, jolla on alennus 39% ja 6 Gt: n muisti ja 6 CPU. HostGator toimittaa pilvitallennussuunnitelmia ominaisuuksilla, kuten integroidulla välimuistilla, intuitiivisella kojetaululla ja resurssien hallinnalla.

Vertailu SiteGroundin pilvipalveluiden ja muiden SiteGroundin verkkopalvelupalvelujen välillä

SiteGround tarjoaa monentyyppisiä web-isännöintipalveluita, joilla jokaisella on omat ominaisuutensa. Yksi SiteGroundin tarjoamista verkkopalvelupalveluista, pilvipalvelun lisäksi, on WordPress-isännöintipalvelut, jotka toimitetaan ilmaisella siirrolla, ilmaisella verkkotunnuksella live-tilassa, ilmaisilla malleilla. ja yhden napsautuksen asennus sekä nopea, vahva tietoturva, päivittäiset varmuuskopiot, automaattiset päivitykset ja paljon muuta. Voit käyttää StartUp-suunnitelmaa, jonka kustannukset ovat noin 4 puntaa, GrowBig, joka maksaa noin 9 puntaa, GoGeek, joka maksaa 15 puntaa kuukaudessa. Kaikissa suunnitelmissa on useita GB-tallennuslevyjä välillä 10–30 ja suuri kaistanleveys alkaen 10 000 vierailusta 100 000 käyntiin.

Joomla-isännöinti on toinen suuri SiteGroundin tarjoama web-hosting, jolla on melkein samat ominaisuudet kuin WordPress-palvelimella samoilla hinnoilla.

Jaetulla web-isännöinnillä on myös saatavana samat ominaisuudet ja samat hinnat SiteGround-asiakkaille, kun taas omistettujen palvelimien hinnat ovat alkaneet 200 – 360 puntaa. Halutusta suunnitelmasta riippuen voit joko hankkia Intel Xeon E3 1230 -suorittimen 3,20 GHz, 4CPus, 8 CPU-ketjuilla, 8 Mt välimuistilla, 5 Tt kaistanleveydellä ja 500 Gt kiintolevyllä, joko kahdella Intel Xeon E5 2620 CPU: lla 2 GHz: n CPU: lla ja 12 ytimellä. , 24 säiettä ja yli 10 Mt välimuistia. Lisäksi viimeisestä paketista saat 2TB kiintolevyn. Tämä palvelu on kallein, joten sitä ei suositella yksinkertaisille käyttäjille, kuten pilvipalvelulle.

Miksi valitsimme SiteGroundin

Kun lippujen keskimääräinen vastausaika on alle 15 minuuttia ja käytännössä ei ole odotusaikoja chatissa ja puhelimessa, saat parhaan tuen!

VIERAILLA SiteGround-logo JA SAA alennus

tekninen

 • 99,9% Uptime-takuu
 • Kaikkien suunnitelmien SSD-asemat
 • Parannettu suorituskyky NGINX: llä, HTTP / 2: lla, PHP7: llä ja ilmaisella CDN: llä
 • Käyttäjäsovellusten automaattiset päivitykset
 • Huippuluokan LXC-tekniikka, automaattinen valvonta ja päivittäinen varmuuskopiointi
 • Tiukat palomuurisuojaussäännöt
 • Ilmainen asennus; Siirtää
 • Rajoittamaton liikenne, sähköpostit, tietokannat
 • Ilmainen päivittäinen varmuuskopio
 • cPanel & SSH Access
 • Ilmainen CloudFlare CDN
 • Paras verkkosivuston suorituskyky SuperCacherilla
 • Automaattinen asennusohjelma helppoa käynnistämistä varten
 • Uudet nopeat palvelimet erinomaisella suorituskyvyllä
 • Tietokeskus Lontoossa
 • Ei mitään

Tuki

 • 24/7 tekninen tuki
 • Ilmainen asennus; Siirtää
 • Ilmainen päivittäinen varmuuskopio
 • 24/7 eurooppalainen tukilinja
 • SysAdmins hoitaa lippusi 10 minuutissa
 • Ei odotusaikoja chatissa ja puhelimessa
 • Ne tarjoavat asiantuntijasovellustukea isännöinnin lisäksi (WordPress, Joomla, Magento)
 • Emme löytäneet yhtään

hinnoittelu

 • Joustavat suunnitelmat
 • Voidaan ostaa kuukausittain
 • 30 päivän rahat takaisin
 • Uusinta on vähän kallis

johtopäätös

Vaikka SiteGround-palvelimen pilvipalvelu voi olla hiukan kalliimpi kuin jaettu, sinun tulisi valita se, jotta sinulla olisi pilvivarmuuskopio sivustoltasi, jos teknisiä ongelmia ilmenee. Pilvipalvelusuunnitelmia käyttämällä kävijät voivat nähdä Googlessa ja muissa hakukoneissa tallennetun version verkkosivustostasi, vaikka se olisi todella offline-tilassa.

Lisäksi SiteGround ei yritä huijata ihmisiä sanomalla, että he tarjoavat rajattomia resursseja. He esittelevät vain suunnitelmansa sellaisenaan. Verrattuna muihin web-hosting-yrityksiin, SiteGround tarjoaa laatua, nopeutta, tukea ja edullisia pilvipalveluiden web-hosting-palveluita. Voit käyttää pilvipalveluissa samaa ohjelmistoa kuin mitä halutkin käyttää muun tyyppisissä web-hosting-palveluissa, kuten Magento, Joomla, PrestaShop, WordPress ja niin edelleen. Voit myös saada alennuksia, jos maksat etukäteen useita kuukausia ja voit saada muita ilmaisia ​​lisäresursseja, kuten ilmaisen verkkotunnuksen.

Voit tarkistaa täältä myös muut UK: n suosituimmat web-hosting-yritykset, arvostelut ja vertailut.

Käy SiteGroundKäy SiteGround
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map