DigitalOcean Cloud Hosting -katsaus

DigitalOcean on pilvipalveluiden tarjoaja, joka on keskittynyt yksinkertaistamaan verkkoinfrastruktuuria ohjelmistokehittäjille. Sen perustivat vuonna 2011 Ben ja Moisey Uretsky. Vain kolmen vuoden kuluttua, lokakuussa 2014, DigitalOcean ohitti Rackspaceen maailman neljänneksi suurimpana palveluntarjoajana. Yhtiö vuokraa kapasiteettia olemassa olevista tietokeskuksista, mukaan lukien sivustoista New Yorkissa, Amsterdamissa, San Franciscossa, Lontoossa, Singaporessa ja Frankfurtissa.


DigitalOcean Cloud -logo
KÄYTTÖASTE
996
NOPEUS
990
TUKI
947
HINTA
992
TIETOKESKUKSET
994
VIHREÄ
980
INNOVATIVE
995

DigitalOcean loi nopeimman ja kätevimmän pilvitekniikan, jonka avulla voit hallita infrastruktuuriasi helposti ja tehokkaasti, jotta voit palata koodaukseen. Ne tarjoavat kaikille käyttäjilleen suorituskykyiset SSD-kiintolevyt, joustavan sovellusliittymän ja mahdollisuuden valita lähimpään datakeskuksen sijaintiin.

Nopeus ja luotettavuus – Olemme valinneet verkkosivustolle Lontoon sijainnin, mutta sinun on enemmän kuin tervetullut valitsemaan haluamasi valinta, ja se tulee yleensä omaan lähimpään sijaintiisi, kaikki paikat tarjoavat suuren nopeuden koko maailmalle. Olemme kiinnittäneet verkkosivustomme (WordPress Droplet) Amsterdamista, Alankomaista ja Lontoosta, Iso-Britanniasta, ja tulokset olivat erittäin vaikuttavia – 8,2 ms Amsterdamista (verkkosivusto on nopeampi kuin 99% kaikista testatuista verkkosivustoista) ja 2,4 ms Londonista. Voit lisätä verkkosivustojesi kuormitusta kaikkialta maailmasta siirtämällä kopion Pisaran tilannekuvastasi kaikille alueille (Lontoo, Amsterdam, San Francisco, New York, Lontoo ja Singapore). DigitalOcean tarjoaa 99,99%: n käytettävyyden SLA: n verkon, virran ja virtuaalipalvelimen saatavuuden ympärillä. Jos he eivät toimita, he antavat sinulle hyvityksen sen perusteella, kuinka kauan palvelua ei ollut saatavana.

turvallisuus – Pilvipalvelu pitää sisällön turvassa. Levittämällä palvelintietoja redundanttien palvelimien välillä, pilvessä ylläpidetty tieto on suojattu laitteistovirheiltä. Automatisoidut varmuuskopiot ja tilannekuvat varmistavat, että palvelimen sisältö on turvallista ja ajan tasalla. Seurauksena on, että yhdelläkään DigitalOcecen teknisen tuen henkilöstöstä ei ole pääsyä taustapuhelimen hypervalvojiin, joissa virtuaalipalvelimet sijaitsevat, eikä suoraa pääsyä NAS / SAN-tallennusjärjestelmiin, joissa tilannekuvia ja varmuuskopioita on, vain suunnittelutiimillä on suora pääsy taustan palvelimet. Jokaisessa tietokeskuksessa on 24/7/365 henkilöstö, joka on varustettu paikan päällä tietoturvalla ja suojattuna luvattomalta pääsyltä. Kameroilla, pääsyä varten biometrisillä lukijoilla ja vähintään kaksikerroisella todennuksella pääsyä tiloihin.

Yksittäiskuvat ja varmuuskopiot (kuvat) tallennetaan sisäiseen ei-julkisesti näkyvään verkkoon NAS / SAN-palvelimilla. Asiakkaat voivat hallita suoraan, kuinka monella alueella heidän tilannekuviaan on, mikä antaa asiakkaille mahdollisuuden lisätä taustaohjelmaan tallennettujen tiedostojen redundanssia.

Levitykset ja asennus yhdellä napsautuksella – Valitse suosikki Linux-jakelu (Ubuntu, CentOS, Debian, Fedora, CoreOS, FreeBSD) tai asenna suosikkisovelluksesi (Django, Docker, Dokku, Drone, Drupal, ELK, FreeBSD, AMP, Ghost, GitLab, Joomla, LAMP, LEMP, Magento, MEAN, MediaWiki, MongoDB, Node.js, ownCloud, Redmine, Ruby on Rails, WordPress ja muut) yhdellä napin painalluksella. Kun luot pisaraa, napsauta Sovellukset-välilehteä ja ole suorana pilvipalvelimella alle minuutissa.

Tuki – Heikoin kohta mielestämme. DigitalOcean tarjoaa vain yhden tyyppistä tukea – DigitalOceen tukijärjestelmän kautta, mikä ei missään tapauksessa ole tarkoituksenmukaista. Heillä ei ole live chat-tukea ja puhelintukea.

VIERAILLA DIGITAL OCEAN -logo JA TESTAA sitä ILMAISEKSI

tekninen

 • Suorituskykyiset SSD-kiintolevyt
 • KVM-virtualisointitekniikka, taatut järjestelmäresurssit
 • Palvelimen verkon nopeus 1 Gbps
 • Omistetut IPv4- ja IPv6-osoitteet
 • Yksityinen verkostoituminen saatavilla
 • Helppokäyttöinen ohjauspaneeli, melkein tyhjä
 • Palvelimen tilannekuvat ja automaattiset varmuuskopiointivaihtoehdot
 • WordPressin, Joomlan, LAMP: n ja RoR: n yhdellä napsautuksella asennukset
 • Digital Ocean tarjoaa 99,99%: n käyttöajan SLA. Menetetty aika palautetaan tilillesi tuntikorolla.
 • 10 tietokeskusta – Lontoo, 3 Amsterdamissa, Frankfurtissa, 3 New Yorkissa, San Franciscossa ja Singaporessa
 • Käytettävissä oleva DNS-hallinta
 • Emme löytäneet yhtään

Tuki

 • 24/7 tekninen tuki lippujärjestelmän kautta
 • Sähköpostituki
 • Kysy DigitalOcean-yhteisöltä
 • Sinulla ei ole live chat-tukea
 • Ei puhelintukea

hinnoittelu

 • Maksaa vain käyttämästäsi
 • Erittäin halpa verrattuna muihin pilvipalveluratkaisuihin alkaa 5 dollaria kuukaudessa.
 • 30 päivän ilmainen kokeilu
 • Hinnat ovat dollareissa

Alusta alkaen

Sen lisäksi, että tarjotaan hyviä palveluja kohtuulliseen hintaan, DigitalOcean tekee kaikesta helpon ja yksinkertaisen. Rekisteröityminen, varojen lisääminen tilillemme, pisaran luominen ja WordPress-sivuston käynnistäminen vie täysin 6 minuuttia. Varmista, että sinä napsauta kuvia saadaksesi tarkemman kuvan.

Kuinka rekisteröityä DigitalOceenelle

DigitalOceenen rekisteröinti

Tilin avaaminen DigitalOcecessa on uskomattoman helppoa, kirjoita vain sähköpostiosoite ja haluamasi salasana, loput tiedot lähetetään sinulle sähköpostitse.

Voit yhdistää Twitter- ja Github-tilisi DigitalOceeniin. He käyttävät näitä tietoja vain tilisi vahvistamiseen.

DigitalOcealin maksutavat

DigitalOcealin maksu

Voit käyttää luottokorttia, Yhdysvaltain pankkitiliä tai ennakkomaksua PayPalin kautta. Et koskaan maksa koko kuukauden ajan, vain käyttämästäsi resurssimäärästä. Tämän ansiosta on myös erittäin helppoa luoda uusia pisaroita testaustarkoituksiin.

Lisäsimme 5 dollaria tilillemme ja olemme valmiita luomaan ensimmäisen pisaran. Napsauta vain suurta vihreää painiketta verkkosivuston oikeassa yläkulmassa.

Luomme ensimmäisen pisaramme

Vaihe 1 – Valitse pisaran isäntänimi ja valitse haluamasi pisaran koko.

Vaihe 2 – valitse alue, jossa haluat palvelimesi näkyvän. Valitsimme testisivustoosi Lontoon.

Vaihe 3 – Valitse palvelimen kuva. Valitse suosikki Linux-jakelu (Ubuntu, CentOS, Debian, Fedora, CoreOS, FreeBSD) tai asenna suosikkisovelluksesi (Django, Docker, Dokku, Drone, Drupal, ELK, FreeBSD, AMP, Ghost, GitLab, Joomla, LAMP, LEMP, Magento, MEAN, MediaWiki, MongoDB, Node.js, ownCloud, Redmine, Ruby on Rails, WordPress ja muut) yhdellä napin painalluksella. Napsautimme yhtä DigitalOcealin sovellusten (esivalmistettuja kuvia) WordPressistä 14.04.

DigitalOcean luo pisaraa

Saat juurisalasanan sähköpostiosoitteeseesi, kirjaimellisesti muutama sekunti sen jälkeen, kun olet napsauttanut suurta, vihreää painiketta “Luo pisara”. Kuvassa näkyy “Käytettävissä olevat asetukset”:

Yksityinen verkostoituminen: Mahdollistaa yksityisen verkkorajapinnan julkisen oletusrajapinnan lisäksi. IPv6: Mahdollistaa IPv6: n. Mahdollistaa varmuuskopiot: Mahdollistaa pisaran varmuuskopioinnin. Ota käyttäjätiedot käyttöön: Mahdollistaa mielivaltaisen tiedon välittämisen DigitalOceenen metadata -palvelun käyttäjän tietoavaimeen.

DigitalOcean-tilin hallintapaneeli

DigitalOcean-hallintapaneeli

Kuten huomaat, meillä on vain yksi pisara IP-osoitteella 46.101.43.227, 1 Gt: n muisti, Ram30GB SSD-levy, Lontoon alue, käynnissä 1Ubuntu WordPressillä 14.04..

Vihreä valo osoittaa, että pisara on aktiivinen.

DigitalOcealin kuva

Tässä osiossa voit helposti hallita tilannekuvia, varmuuskopioita tai jo tuhottuja pisaroita. Voit myös luoda kuvan mistä tahansa sammutetusta pisarasta.

DigitalOcelen DNS

Napsauta DNS-osiossa Lisää verkkotunnus ja täytä seuraavan sivun verkkotunnuskenttä ja sen palvelimen IP-osoite, johon haluat yhdistää sen..

Huomaa: Verkkotunnuksen alussa ei ole WWW-osoitetta.

Jos määrität nimipalvelimia verkkotunnuksen rekisteröinnissä – DigitalOceen nimipalvelimet ovat:

ns1.digitalocean.com | ns2.digitalocean.com | ns3.digitalocean.com

DigitalOceenen API

DigitalOceen API -sovelluksen avulla voit hallita DigitalOceen pilvessä olevia pisaraa ja resursseja yksinkertaisella, ohjelmallisella tavalla käyttämällä tavanomaisia ​​HTTP-pyyntöjä. Päätepisteet ovat intuitiivisia ja tehokkaita, joiden avulla voit helposti soittaa puheita tietojen hakemiseksi tai toimintojen suorittamiseksi.

Kaikki DigitalOceen ohjauspaneelissa tunnetut toiminnot ovat saatavana myös sovellusliittymän kautta, jonka avulla voit skriptiä tilanteesi vaativat monimutkaiset toiminnot.

DigitalOcealin tuki

Tukilippu on erittäin helppo avata, antaa DigitalOceen-tiimille kaikki yksityiskohdat ja ne auttavat sinua ratkaisemaan ongelman niin nopeasti kuin mahdollista.

Tai kysy vain DigitalOcean-yhteisöltä. Se on aktiivinen ryhmä älykkäitä kehittäjiä, jotka voivat auttaa sinua saamaan kaiken hyödyn irti DigitalOcean-kokemuksestasi.

DigitalOcean Droplet Dashboard

Voit hallita pisaroitasi DigitalOcean-pisaran kojetaululla:

 • Katkaise pisaran virta – Huomaa: kun sammutat pisaran, sinulle laskutetaan silti silti
 • Virtasykli tai palvelimen kova nollaaminen
 • Pisaran koon muuttaminen – pysyvä tai joustava
 • Ota tilannekuvia tai palauta tilannekuvista – Snapshots (manuaalinen varmuuskopio) voi tarjota helpon tavan järjestelmän skaalaamiseen: voit ottaa tilannekuvan nykyisestä palvelimesta ja kerätä uuden pisaran tilannekuvasta. Se maksaa sinulle 20% virtuaalipalvelimen kustannuksista
 • Asetusvalikossa voit ottaa käyttöön “Yksityinen verkko”, “Julkinen IPv6-verkko”; päivitä kokoonpano; Käynnistä ydin turvallisen palautuksen tilaan, jotta voit suorittaa esimerkiksi fsck-kiintolevyn, jos se on likaisessa tilassa, tai nimetä uudelleen isäntänimen uudelleen
 • Graafi-valikko – voit tarkastella käytetyn kaistanleveyden, levyn tai suorittimen yksityiskohtaisia ​​tilastoja
 • Tarkastele pisarahistoriaasi
 • Voit rakentaa tai tuhota pisaran

Testitulokset

DigitalOceenen testitulokset

Ensimmäinen ja todennäköisesti tärkein työkalu on Ping-testi:

Pingin avulla voit testata isännän saavutettavuuden ja mitata edestakaisen ajan viesteille, jotka lähetetään alkuperäiseltä isäntältä kohdetietokoneelle.

Check-host-tulokset osoittavat erittäin nopean pingin UK: lta – 2,3 ms

DigitalOceenen testitulokset

Pingdom testata nopeuden suorituskykyä heidän ruotsalaiselta palvelimelta.

Kuten näette, WordPress-verkkosivusto latautui 99% nopeammin kuin muut testatut sivustot, joiden suorituskykyluokka oli 99/100.

Sivuston latausaika oli 347 ms. Testaamme sen myöhemmin uudelleen täysin toimivilla verkkosivuilla.

DigitalOceenen testitulokset

LoadImpactin stressitesti auttaa määrittämään kyvyn käsitellä tiettyä määrää käyttäjiä (lataa) verkkosivustollasi. Tavoitteena on nähdä, kuinka verkkosivustosi toimii, kun siihen kohdistuu sekä odotettua että stressaavaa määrää kuormaa.

Jopa 25 käyttäjän selaamalla verkkosivujamme, latausaika on yhtä suuri (1,3 s) kaikille.

Nämä ovat hyviä merkkejä.

johtopäätös

DigitalOcean on selvästi loistava ja halpa tapa aloittaa verkkosivustosi pilvilaskennan maailmassa. Ne tarjoavat KVM: n, korkean suorituskyvyn SSD: n, ensisijaisen tason kaistanleveyden, yksinkertaisen mutta tehokkaan ohjauspaneelin, jonka avulla voit laajentua, jos verkkosivustosi kasvaa.

DigitalOceenen palvelimet otetaan käyttöön alle minuutissa, voit valita useista sijainneista ympäri maailmaa, ja kaikki on helppoa ja yksinkertaista niiden yhden napsautuksen asennusjärjestelmän avulla.

Toistaiseksi emme käytä DigitalOceea web-kehitysprojekteihimme, mutta käytämme sitä ehdottomasti lähitulevaisuudessa.

Voit tarkistaa täältä myös muut UK: n suosituimmat web-hosting-yritykset, arvostelut ja vertailut.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map