CooliceHost Web-hosting-arvostelu

Perusteellisen tarkastelun jälkeen CooliceHost pääsi parhaiden web-hosting-yritysten luettelon kärkeen Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Se on suhteellisen pieni yritys, joka on valmistettu verkkovastaavista web-ylläpitäjille, joten jokainen asiakas saa erityiskohtelua, he käyttävät huippuluokan palvelimia SSD-asemilla, CPanel-taustaa, DDoS-suojausta, vain 4 ms ping Lontoosta ja CooliceHost tukevat viimeisintä tekniikkaa, kuten PHP7. ja LiteSpeed, jotka voivat kaksinkertaistaa sivustosi suorituskyvyn.


CooliceHost UK -logo
KÄYTTÖASTE
997
NOPEUS
998
TUKI
977
HINTA
962
OMINAISUUDET
965
VIHREÄ
905
INNOVATIVE
979

Nopeus ja luotettavuus – CooliceHost näyttää hienoja tilastotietoja, joiden erinomainen ping on vain 4 ms Lontooseen ja 99 982% palvelimien käyttöaikaa viime vuonna. Sisältösi tarjotaan SSD-asemilta ja ne tukevat uusinta tekniikkaa, kuten PHP7 ja LiteSpeed, jotka voivat tuplata sivustosi suorituskykyä. Näin sanot, voit olla varma, että sisältösi toimitetaan erittäin nopeasti UK-käyttäjillesi ympäri vuorokauden.

turvallisuus – Kaikki CooliceHostin palvelut ovat hyvin suojattuja. Tili estää jokaisen IP-osoitteen, jolla on 3 epäonnistunutta kirjautumispyyntöä, ja pitää sen käyttäjän estettynä 24 tunnin sisällä. Tietysti asiakas voi vapauttaa itsensä letkun asiakashallinnosta, mutta uhanalaisessa ei ole muutoksia ollenkaan. Se on suunniteltu erityisesti suojaamaan CooliceHost-asiakkaita hakkeroilta ja uhkilta. Toinen hieno turvaominaisuus on DDoS-suojaus, jonka isännöinti tarjoaa asiakkailleen. Uusimpien tilastojen mukaan DDoS-hyökkäykset ovat lisääntyneet yli 200% viime vuosina. Ja siksi CooliceHost integroi sen suunnitelmiinsa. Ja tämä kaikki tulee ilman lisämaksua. Yhtiö tarjoaa myös suojatun VPS-hosting-palvelun, jonka voit tilata heidän sivustoltaan käyttämällä yhteyslomaketta. Tämä palvelu on entistä korkeammalla turvatasolla. Se on täydellinen ratkaisu suurille yrityksille, jotka käsittelevät arkaluontoisia tietoja.

varmuuskopiot tehdään kahdesti viikossa. Isäntä keskittyy nopeuteen, turvallisuuteen, helppoon Cloudflare CDN -integraatioon, edistyneeseen roskapostisuojaukseen asiakaskokemuksen lisäämiseksi ja paremman suorituskyvyn saavuttamiseksi.

Tuki – CooliceHost tarjoaa asiantuntevan kiinteistötekniikan henkilöstön 24/7 -tukea ongelmien ratkaisemiseksi. Voit tavoittaa tekniikka-, laskutus- ja markkinointiosaston lippujärjestelmän, postin, puhelimen kautta. Paras tapa ratkaista ongelmasi on käyttää lippujärjestelmää heidän verkkosivuston asiakasalueelta. Tässä tapauksessa ongelma siirretään nopeasti tarvittaessa korkeamman tason sysadminille. Keskimääräinen vastausaika on noin 10 minuuttia ja koska sen taustaohjelma on erittäin käyttäjäystävällinen, sinun on otettava yhteyttä tukeen kuten kerran 6 kuukaudessa, mutta jos tarvitset niitä, voit olla varma, että edistyksellinen tekniikkatiimi auttaa sinua riippumatta siitä, mitä.

Laitteisto – CooliceHost käyttää HP-, Dell- ja SuperMicro-palvelimia Intel E3- ja E5 CPU: n, Intel Enterprise Class SSD -asemien kanssa, jotka on sijoitettu Tier 3 -keskuksiin, eli joka täyttää tai ylittää kaikki Tier 2 -vaatimukset, ja siinä on useita riippumattomia jakelureittejä, jotka palvelevat IT-laitteita, kaikki IT laitteet ovat kaksimoottorisia ja täysin yhteensopivia sivuston arkkitehtuurin topologian kanssa, ja niillä on samanaikaisesti ylläpidettävä sivuston infrastruktuuri, ja saatavuuden odotetaan olevan 99,982%. Kaikilla palvelimilla on DDoS-suojaus ja ohjelmisto, joka estää ei-toivotut pyynnöt sivustoillesi.

skaalautuvuus – CooliceHost tarjoaa asiakkailleen jaetun web- ja VPS-hosting-palvelun paitsi kuukausittaisissa perusteissa. Jos tilaat suunnitelman pitkäksi ajaksi, saat alennuksen. Mitä pidempi aikajakso on, sitä suurempi alennus on. Jokainen järjestely voidaan maksaa kuukausittain, neljännesvuosittain, puolivuosittain ja vuosittain.

Voit päivittää tai alentaa suunnitelmasi milloin tahansa hallintapaneelista (Webmaster Ministä Webmasteriksi, Big Dog, Big Dog 2 ja päinvastoin), tarpeen mukaan. Tai voit valita seuraavan tason ratkaisun – VPS Hybrid -suunnitelmat, jos putoat, tarvitset enemmän virtaa. Kun olet kirjautunut sisään Cpaneliin, näet itse näiden SSD-palvelimien virran.

suunnitelmat

SSD Nginx -majoitus – CooliceHostin tarjoamat standardin mukaiset SSD-web-hosting-suunnitelmat ovat Webmaster Mini, Webmaster, Big Dog, Big Dog 2, ne kaikki eroavat levytilassa, suorittimessa, verkkotunnusten lukumäärässä, tietokantojen lukumäärässä ja DDoS-kaistanleveydessä. Esimerkiksi pienimmässä Webmaster Mini -suunnitelmassa (2,98 euroa kuukaudessa) on 2 Gt SSD, 5/15 MySQL-tietokannat / yhteydet, 2 Isännöidyt verkkotunnukset, 200 Gt DDOS -kaistanleveys, cPanel, Rajoittamaton sähköposti ja paljon muuta. Se on täydellinen perusta yrityksen verkkosivuille, blogeille tai verkkokaupoille.

VPS Hybrid -suunnitelmat – Tavallisen jaetun isännöinnin lisäksi CooliceHost tarjoaa hybridi-suunnitelmia, kuten VPS, mutta se on luonteeltaan jaettu hosting. VPS Hybrid -suunnitelmat, jotka tunnetaan myös nimellä puolijohde, on pohjimmiltaan jaettu isäntä VPS: n resurssien avulla. Se on loistava ratkaisu niille, joilla ei ole tietoa, aikaa ja rahaa todellisen VPS: n suorittamiseen ja hallintaan. Pienin suunnitelma on LSV VPSh 512 (se tulee LiteSpeed ​​Varnish Virtual Private Server Hosting -sovelluksesta, ja 512 se on suunnitelmassa käytetty RAM-muisti), jossa on 1 x vCPU @ 2,0 GHz, 512 Mt RAM-muistia, 15 Gt HDD, LiteSpeed, cPanel ja paljon muuta . Ja se on vain 4,98 euroa kuukaudessa. Suunnitelmat sopivat täydellisesti jo kehitettyihin ja käynnissä oleviin verkkosivustoihin, tuottaen valtavan määrän liikennettä, jolloin ne voivat latautua entistä nopeammin verrattuna tavanomaisiin hosting-suunnitelmiin. Kaikki VPS Hybrid -suunnitelmat ovat joustavia ja mukautettuja kaikenlaisiin yrityksiin riippumatta niiden koosta tai tarvittavista resursseista.

Kaikki heidän suunnitelmansa viimeisimmällä tiedolla voit nähdä täällä.

Testitulokset

Olemme ladanneet Joomlan verkkokauppasivun yhdelle CooliceHostin jaetulle isännöintisuunnitelmalle ja kokeilleet sitä sinulle. Alla näet tulokset. Varmista, että sinä napsauta kuvia saadaksesi tarkemman kuvan.

CooliceHost-testi 1

Aihe: https://blog.coolicehost.com/ Välimuisti: Lisäosa on poistettu käytöstä HTTP-palvelin: LiteSpeed ​​http / 2 käytössä PHP-versio: 5.5.25 / 7.0 Zend Opcache: käytössä

tulokset PHP 5.5 + ZendOpcache 257ms PHP 7.0 NG + Zend Opcache 112ms

Jos skriptit tukevat sitä, PHP7 voi kaksinkertaistaa sivuston suorituskyvyn.

CooliceHost-testi 2

LiteSpeed ​​vs Nginx vs Apache

Tässä testissä voit nähdä eron pääverkkopalvelimien suorituskyvyssä pyynnöissä sekunnissa.

CooliceHost-testi 3

Check-host-tulokset, jotka osoittavat erittäin nopean pingin UK: lta – 4,4 ms

CooliceHost-testi 4

Pingdom-testi nopeuden suorittamiseksi Amsterdamin palvelimelta.

Kuten näette, Joomla-verkkokaupan lataus oli 94% nopeampaa kuin muiden testattujen sivustojen suorituskykyluokka 94/100.

CooliceHost-testi 5

LoadImpactin stressitesti, joka näyttää tasaisen latausajan jopa korkeille käyttäjille samaan aikaan sivustossasi.

Jopa 25 käyttäjän selaamalla eri sivuja, latausaika on yhtä suuri kuin ne kaikki. Nämä ovat hyviä merkkejä.

Tehdä yhteenveto, sinun on tarkistettava kaverit CooliceHostissa. Inhouse tech -henkilöstö, huippuluokan palvelimet, korkea tietoturva, erittäin nopea vastausaika UK-käyttäjillesi, uusin tekniikka ja kaikki mikä saa aikaan hyvän hinnan. Täällä voit nähdä heidän suunnitelmansa ja jos et ole varma mitä tarvitset, ota heihin yhteyttä, he tarjoavat myös neuvontaa ja voivat ohjata sinut parhaaseen isännöintiratkaisuusi UK-yrityksellesi.

Jos tarvitset lisätietoja ja vaihtoehtoja, palaa vain kotisivullemme ja katso muita Yhdistyneen kuningaskunnan parhaita web-hosting-yrityksiä, jotka olemme tarkistaneet sinulle.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map