25 vuotta maailmanlaajuista verkkoa

25 vuotta maailmanlaajuista verkkoa

Nykyään 25. vuosipäivää vietetään luomuksesta, joka muutti ihmiskunnan ikuisesti ja kehitti sukupolven sisällä ainutlaatuisen digitaalimaailman. Eilen ei ollut syntymäpäiväjälkiruokaa, mutta sinulle olisi voinut antaa anteeksi ajattelun, jonka julkkis oli juuri löytänyt tiedemuseon aikana.


Valokuvaajat ja elokuvajoukkueet olivat pikemminkin ryhmittyneet mustanvärisen, päättäväisesti vanhanaikaisen tietokonejärjestelmän ja näppäimistön ympärille. Yrittäessään tehdä spektaakkelista hieman mielenkiintoisemman, museon työnantajat olivat pukeutuneet työntekijän pakolliseen tekniikkavaatetukseen – valkoinen kerros ja valkoiset käsineet.

Paronitar Martha Lane Fox oli ollut paikalla. Vertaisarvioitsija, joka viime aikoina suoritti virran, koska hallituksen sähköinen voittaja, otti parrasvaloa, kun uutiset luopuivat yrittää tehdä tietokoneesta mielenkiintoisen. Koululaisten joukot ohittivat tuskin yhdellä silmäyksellä – helppo ymmärtää edellyttäen, että vanha tietokone ei ole innostava näky.

Siitä huolimatta ne eivät olisi voineet olla vielä virheellisempiä. Seuraava kuutio on laite, jolle britti tietokonejärjestelmätutkija Sir Tim Berners-Lee kehitti Internetin.Tim-Berners-Lee-008 Todella ainoa tärkeyden tärkeä vinkki on repaleinen valkoinen tarra varoituksen takia: “Tämä laite on isäntä: YRITTÄ ÄLÄ KÄYTÄ TÄTÄ VIRHEEN!” Tänään voi olla vaikea uskoa, mutta maailmanlaajuista Internetiä ei syntynyt 25 vuotta sitten – kunnes Sir Tim kehitti tavan käyttää tietokonejärjestelmien sivustoja puhumaan toistensa kanssa..

Kuitenkaan ei ollut selvästi ollut mitään alustavaa suurta tavoitetta vapauttaa maailma kaikkien tiedonvapauden kautta. Alkuperä oli ollut paljon arkipäiväisempi: pyrkimys parantaa vuorovaikutusta valtavan määrän tutkijoiden keskuudessa Sveitsissä, Euroopan ydinalan analysointijärjestössä Cernissä.

Sir Tim oli 34-vuotias fysiikan tutkinnon suorittanut ohjelmistoammattilainen Cernissä vuonna 1989, kun hän julkaisi paperin, jonka nimi oli yksinkertaisesti “Ehdotuksen hallinta: ehdotus”. Siinä todettiin: “Toivona olisi mahdollisuus kehittyä tietopohjalle, joka voi kasvaa ja kehittyä organisaation ja sen määrittelemien työpaikkojen tukemana.” Ironista kyllä, päämäärä päätyi suunnitelmaan “universaali linkitetty tietojärjestelmä”, jossa ” yleisyys ja siirrettävyys ovat paljon tärkeämpiä kuin kuvitteelliset havainnollistamisstrategiat ja monimutkaiset lisäpalvelut “.

Tietotekniikka oli aluksi kirottu heikoilla kiitoksilla, hänen esimiehensä Mike Sendall kirjoitti kanteen ”epämääräinen, mutta jännittävä”..

Pelkäämättä Sir Tim kirjoitti edelleen HyperText Transfer Protocol (HTTP), HyperText Markup Language (HTML) ja myös ensimmäisen todellisen Internet-selaimen, WorldWideWeb. Internet oli alun perin ollut nimeltään Mesh – Sir Timin vuonna 1990 luomalla “Around The Globe Web”. Vuoteen 1993 mennessä Cern antoi tekniikan käytön kaikkien vapaasti. Ja parin monen vuoden aikana uskomattoman suuri joukko ihmisiä maailmanlaajuisesti oli koukussa suhteessa verkkojen toimittamiin yksityiskohtiin.

Koska vuosikymmenien ajan dotcom-omaisuuksia on tehty ja menetetty, sosiaalisten verkostoitumissivustojen lisääntyminen. Nykyään maailmanlaajuisesti on yli 600 miljoonaa verkkosivustoa, samoin kuin Web-ominaisuudet muuttivat asioita ikuisesti ihmisille, jotka pääsevät tietoon ja jakavat asioita tavalla, joka ei ehkä ole mahdollista edelliselle sukupolvelle..

Se tarjoaa ainutlaatuisen ulottuvuuden kommunikoidakseen. Asteikko on suuri, miljardeja verkossa, ja satoja miljoonia sähköposteja ja 20 miljoonaa kuvaa vaihdetaan joka minuutti – puhumattakaan miljardeista kuluneista.

Vaikka monet olisivat häpeämättä hyödyntäneet tunnustustaan ​​henkilöksi, joka keksii Internetiä yksin, Sir Tim -ominaisuudet pääosin kiertävät valokeilaan ja jatkavat työtä mainostaakseen verkkoon liittyviä periaatteita hänen perustamansa Internet-säätiön kautta. heidän osuutensa johtajana suhteessa maailman suuriin Web-konsortioihin.

Ja tässä on joitain verkkosivustojen isännöintipalveluista, jotka olemme tarkistaneet, ja suosittelemme sinulle:

1.Siteground 2.Godaddy 3.TSOHost.co.uk

ja täältä voit lukea parhaat Yhdistyneen kuningaskunnan verkkotallennusarvostelut ja parhaan WordPress-isäntämme Isossa-Britanniassa

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map