20 parhainta vastausta web-hosting-kysymykseen

20 parhainta vastausta web-hosting-kysymykseen

Viime vuoden aikana olemme saaneet lukijoilta monia kysymyksiä ja olemme päättäneet kirjoittaa kokonaisen artikkelin yleisimmistä web-hosting-kysymyksistä. Laajensimme tutkimusta hieman ja etsimme eniten kysyttyjä kysymyksiä sivustoilta, kuten Yahoo Answers, Quora, Ask ja Google. Tässä on luettelo yleisimmistä kysymyksistä ja vastauksista, joita meillä on niihin..


Mikä on web-hosting?

Web-hosting on toiminto tai liiketoiminta, joka tarjoaa tallennustilaa ja pääsyä verkkosivustoille. Esimerkiksi, kun luot verkkosivustoa tai muuta sisältöä, johon haluat muiden käyttäjien pääsevän Internetissä, sinun on ostettava web-hosting-suunnitelma, tiedostojen lataamiseksi verkkopalvelimelle (erittäin nopea tietokone, joka on optimoitu toimittamaan sisältöä ja kytketty erittäin nopeaan verkkoon). Sitten kun joku kirjoittaa Web-osoitteen selaimeen, kuten https://top5hosting.co.uk, Internet yhdistää web-palvelimen vierailijatietokoneeseen ja siirtää tiedostoja. Tällä tavalla kävijät voivat selata verkkosivustosi sisältöä.

Mikä on web-hosting

Tämä herättää toisen kysymyksen. Etkö voi isännöidä verkkosivustoasi tietokoneellasi? Vastaus on kyllä, voit. Jokainen verkkoon kytketty tietokone voi olla Web-palvelimen rooli. On monia syitä, joiden vuoksi sinun ei pidä tehdä niin kovaa – tietokoneesi on oltava online-tilassa 24 tuntia vuorokaudessa, sinulla on oltava web-palvelinohjelmisto käynnissä, sinun on huolehdittava tietoturvasta yksin ja niin edelleen. Nykyään voit ostaa ammattimaisen web-hosting-suunnitelman niinkin alhaiseksi kuin 1 punta / kk.

Mikä on Ison-Britannian paras web-palveluntarjoaja?

Tähän kysymykseen ei ole yhden sanan vastausta. On olemassa monia hyvämaineisia brittiläisiä hosting-yrityksiä, jotka voivat olla koti Web-projektillesi. Paras verkkosivustojen ylläpitäjä löytyy yrityksesi tarpeista, liiketoimintamallista, kuukausittaisesta liikenteestäsi ja vierailijoistasi, palvelutasostasi tai tiedostasi, jota palvelet käyttäjillesi, ja tarvitsemastasi tuen tasosta. Kaikilla kymmenen parhaan Yhdistyneen kuningaskunnan isäntätaulukon verkkosivustomme istujilla on hyvä maine ja ne riittävät, jos vasta aloitat. Jos sinulla on tarkempia tarpeita, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä lisätietoja ja asiantuntijamme tarjoavat sinulle ilmainen hosting-konsultointi räätälöity projektisi tarpeisiin.

Mitä eroa on web-isännöinnillä ja verkkotunnuksen rekisteröinnillä??

Verkkotunnusten rekisteröinti ja web-hosting ovat kaksi läheisesti toisiinsa liittyvää, mutta hyvin erilaista palvelua. Verkkotunnus on digitaalinen henkilöllisyytesi ja se, mitä ihmiset kirjoittavat verkkoselaimessa nähdäkseen sinulle sisältöä. Katso alla oleva kuva.

Ero verkkotunnuksessa ja web-hosting

Ihmiset ostavat verkkotunnuksia eri syistä: isännöidä verkkosivustojaan, hankkia räätälöityjä sähköposteja tai ostaa niitä yritystoiminnalle – myydä niitä myöhemmin korkeammalla hinnalla tai pysäköidä ne ja ansaita rahaa mainoksista. Joten, sinulla voi olla verkkotunnus ilman verkkosivustoa, mutta sinulla ei voi olla omaa verkkosivustoasi, ellet osta verkkotunnusta (poikkeukset ovat ilmaiset ratkaisut, kuten wordpress.org tai blogger.com mutta siellä sivusto ei ole oikeastaan ​​sinun). Löydät lisätietoja aiheesta Domain-osto-oppaasta

Ja tässä on visuaalinen esitys web-palvelimen ja verkkotunnuksen välisestä erotuksesta tässä videossa GoDaddyltä.

Kuinka paljon web hosting maksaa vuodessa?

Kaikki riippuu tarpeistasi. Mitä vähemmän liikennettä ja tilaa tarvitset, sitä vähemmän ovat kustannukset. Jos vasta aloitat liiketoimintasi verkossa, voit hankkia halvan web-hosting-suunnitelman yhdeltä kyseisen luettelon Yhdistyneen kuningaskunnan web-palveluntarjoajasta. Varmista, että käytät linkkiä, jonka olemme antaneet sinulle, koska jos siirryt linkkiemme läpi, saat erityistarjouksia suunnitelmille niinkin alhainen kuin 1 £ / kk. Mitä enemmän tarpeitasi kasvaa vierailijoiden ja tilan suhteen, sitä enemmän web-hosting-suunnitelmasi maksaa.

Kuinka saada ilmainen verkkotunnus ja verkkosivustojen hosting?

Monet web-palveluntarjoajat antavat sinulle ilmaisen verkkotunnuksen, jos ostat hosting-tilin heiltä. Jos tarkastelet verkkotunnuksen sarakkeen alla olevaa taulukkoa top5hosting -sivullamme, löydät suosittelemasi web-hosting-yritykset, jotka antavat sinulle ilmaisen verkkotunnuksen. Kuten tavallisesti ilman mitään, sinun tulee lukea hieno painatus. Jotkut palveluntarjoajat pitävät vain ilmaisen verkkotunnuksen sinulle, kunnes isännöidät verkkosivustoasi heidän kanssaan. Jos päätät muuttaa isännöintisi jostain syystä, joudut silti maksamaan siitä, ja jotkut yritykset jopa menevät pidemmälle ja pitävät verkkotunnuksen. Joten ennen kuin valitset ilmaisen verkkotunnuksen vaihtoehdon, kannattaa tutustua artikkeliimme siitä, miksi sinun pitää pitää verkkotunnuksesi ja palveluntarjoajat erillään.

Kuinka muuttaa web-hosting-palveluasi?

Jos jostain syystä et ole tyytyväinen nykyiseen palveluntarjoajaasi, voit muuttaa sen helposti. Suorita ensin kaikki kotisivullamme luetut vaiheet.

Kun olet valinnut uuden isäntäyrityksen, ensimmäinen asia, jonka haluat tehdä, on siirtää kaikki tietosi, tiedostosi ja tietokantasi uuteen isäntään. Tee varmuuskopio nykyisestä sivustostasi ja lähetä se uuteen isännöintiin.

Testaa se hiekkalaatikon URL-osoitteella (voit kysyä URL-osoitteesi uuden palvelimen tukea) ja tarkista, onko kaikki menossa oikein. Siirry sitten verkkotunnuksen rekisteröijällesi ja vaihda verkkotunnuksen DNS-tietueet uuden verkkosivustosi isäntäyrityksen antamalla osoitteella.

Mikä on omistettu IP-osoite web-isännöinnissä ja tarvitsen sitä?

Aloitetaan ensin siitä, mikä on IP-osoite. Se on ainutlaatuinen pisteillä erotettu numerosarja, joka identifioi jokaisen laitteen, joka käyttää Internetiä kommunikoimaan verkon kautta. Palvelimella, jolla verkkosivustosi isännöidään, on myös IP-osoite, joka sen identifioi, ja jaetun isännöinnin tapauksessa samaan IP-osoitteeseen voi olla kytketty useita verkkotunnuksia..

Dedikoitu IP-osoite web-isännöinnissä tarkoittaa, että palvelin antaa tietyn numeron, jota vain sinä ja verkkotunnuksesi käyttää. Esimerkki siitä, miten tämä toimii, voit nähdä kuvan isku.

Omistettu IP-osoite

Tarvitsetko? On olemassa muutamia syitä, miksi ihmiset voivat haluta omistetun IP-verkkotunnuksensa. Yksi tapaus on, jos haluat käyttää SSL-varmennetta, ja se tarvitsee erillisen kerroksen sivustosi identiteetin tunnistamiseen.

Toinen syy on, jos verkkosivustollasi on paljon liikennettä ja haluat ylläpitää sitä nopeammin ja vähentää kaatumis- ja aikakatkaisumahdollisuuksia käyttäjillesi. Siksi oma- tai pilvipalvelu on suositeltavaa, kun odotat paljon kävijöitä.

Kolmas tärkeä tapaus on SEO-syistä. Jos olet huolissasi siitä, että samassa palvelimessa ja IP: ssä on paljon roskapostisivustoja, jotka haluat isännöidä niitä. Lisää aiheesta selitetään tässä videossa. Ja tarkistaaksesi kuka muu ylläpitää sivustoja palvelimellasi, voit käyttää palvelua kuten www.my-ip-neighbors.com

Kuinka tarkistaa verkkosivuston web-hosting-yritys?

Käytä esimerkiksi työkaluja tarkistaaksesi kuka on verkkosivuston isäntä hostingchecker. Kirjoita vain verkkotunnus, jonka haluat tarkistaa, ja se näyttää palveluntarjoajan.

Mitkä ovat web-hosting-arvosteluita ja pitäisikö minun luottaa niihin?

Se on toinen hyvä kysymys. Vastaus on, että sinun on oltava erittäin varovainen lukeessasi tietoja web-hosting-arvostelujen sivustoilta ja tee tutkimustasi hyvin. Vaikka meillä on arvosteluja, jotka perustuvat kokeisiin ja tutkimukseen, suosittelemme silti lukijoillemme itselleen luettelon laatimista ja noudattamalla top5hosting-ohjelmassa luetteloimiamme vaiheita, jotta heidän liiketoimintamallinsa olisi paras valinta.

Tärkeää tässä on, että suurin osa verkkosivustoista, jotka ylläpitävät arviointisivustoja, tuottavat tulonsa tytäryrityspalkkioiden perusteella ja sijoittavat verkkoisäntäpalvelujen tarjoajat pelkästään myytävää palkkiota koskevan rahamäärän perusteella. Tulot syntyvät myös tällä tavalla, mutta voit tehdä sen. Yksi esimerkki on, jos menet a Parhaat UK-hosting-arvostelut google-sivustolta, suurin osa heistä mainostaa huonoa mainetta käyttäviä yhdysvaltalaisia ​​yrityksiä, kuten iPage, FatCow ja niin edelleen.

Ero top5hosting-palvelun ja muiden siellä olevien isäntäkatsaussivustojen välillä on se, että luetteloimme vain hyvämaineisia hosting-yrityksiä, joilla on Yhdistyneessä kuningaskunnassa tai Euroopassa sijaitsevat datakeskukset, jotka toimittavat sisältösi nopeammin, ja UK-pohjaisella tuella, joka pystyy vastaamaan tarpeisiisi paikallista aikaa teknisen järjestelmänvalvojan avulla.

Kuinka määrittää / osoittaa DNS web-hosting?

Tässä on askel askeleelta ohjeet kuinka osoittaa / yhdistää verkkotunnuksesi nimi web-hosting-palveluun asettamalla oikea DNS-osoite.

 • Ota yhteyttä isäntäsi tukeen ja kysy heiltä, ​​mitkä ovat DNS-osoitteesi. Niiden tulisi olla vähintään 2 ja niiden tulisi näyttää seuraavalta: dns1.yourhostingcomany.com; dns2.yourhostingcomany.com
 • Kirjaudu sisään verkkopalvelun takaosaan ja lisää verkkotunnuksesi nimi tilillesi.
 • Ota yhteyttä verkkotunnuksen rekisteröijään ja kysy heiltä, ​​mihin sinun pitäisi lisätä DNS-nimet tai etsiä heidän tukitietokantaansa. Useimmilla rekisteröijillä on hyvä ohjeosasto.
 • Kirjaudu verkkotunnuksen rekisteröintitilillesi ja määritä DNS-tietueesi.

Katso yksityiskohtainen esimerkki alla olevasta videosta, jossa esittelemme kuinka yhdistää GoDaddyltä ostettu verkkotunnus Web-sivustosuunnitelmaan Sitegroundista. Suurin osa muista rekisteröijistä ja isännöimistä ovat samankaltaisia, joten jos noudatat yllä olevia vaiheita ja noudatat niitä tapauksessasi, sinun pitäisi olla valmis ja nopea.

Halvat ja luotettavat web-palveluntarjoajat?

Sinun tulee aina toimia varoen ostaessasi jotain halpaa, etenkin web-hosting-palveluita. Monilla hyvämaineisilla yrityksillä on erittäin hyvät aloitussuunnitelmat, jotka ovat halpoja, koska ne ovat tarkoitettu vain pienelle määrälle kävijöitä, joilla on rajalliset resurssit, mutta saat saman hyvän tuen ja luottamuksen, jota voit odottaa heidän isommille suunnitelmilleen, ja ne ovat helppoja mitoittaa . Meillä on luettelo edullisista ja luotettavista isännöintisuunnitelmista Yhdistyneelle kuningaskunnalle.

Mikä on hyvä web-hosting aloittelijoille?

Jos olet vasta aloittamassa, suosittelemme web-hosting-palvelua, jolla on hyvä ja nopea tuki ja joka voi auttaa sinua matkan varrella. Tässä tapauksessa Sitegroundilla on suuri etu live-chat-tuellaan, että voit saada tason 2 tuen kaikissa tärkeissä tapauksissa, joissa nykyinen edustaja ei pysty ratkaisemaan ongelmaasi. EUKhost ja TSOhost ovat myös kaksi Yhdistyneen kuningaskunnan web-palveluntarjoajaa, joilla on erittäin hyvät tukitiimit.

Mikä on verkkotunnus?

Verkkotunnus on online-digitaalisen läsnäolosi ja arvokkaimman digitaalisen omaisuutesi nimi. Se on selaimesi kirjoittama osoite. Olemme käsittäneet suuren osan siitä, mikä on verkkotunnus, edellisessä kysymyksessä verkkotunnuksen ja web-hosting-erotuksesta. Lisäksi meillä on verkkotunnuksen osto-opas aloittelijoille, joilla on kaikki tiedot, joita saatat tarvita ostaessasi verkkotunnustasi ja oikean valintaa.

Linux- tai Windows-web-hosting?

Tämä riippuu täysin aikeesta käynnistää sovellus. Jos se tulee olemaan yksi yleisimmistä CMS-järjestelmistä, kuten WordPress, Joomla, Drupal tai verkkokauppa, ne ovat kaikki PHP-pohjaisia, joten vastaus on, että etsit Linux-hosting-palvelua. Jos se perustuu ASP: hen, .NET: ään tai mihin tahansa Microsoftiin liittyvään, sen tulisi olla isännöity Windows-palvelimella. Lisätietoja aiheesta löytyy Linux vs. Windows-hosting-artikkelistamme.

LinuxCommunity

Mikä on kaistanleveysrajoitus web-isännöinnissä?

Kaistanleveys = niiden tietojen kokonaismäärä, tyypillisesti megabaiteina tai Gigabyteinä mitattuna, joita voidaan ladata tai lähettää tietyltä verkkosivustolta tai web-hosting-tililtä tietyn kuukauden aikana. Meillä on tässä perusteellinen artikkeli siitä, mikä on kaistanleveyttä.

Mikä on WordPressin paras web-hosting?

Lyhyt vastaus on, että kuka tahansa PHP: tä palveleva hosting-yritys voi isännöidä WordPress-sivustoasi. WordPressin paras web-hosting on sekoitus parhaimpia yleisiä hosting-suunnitelmia ja joitain tiettyjä WordPress-ominaisuuksia, kuten ilmaisia ​​teemoja, yhden napsautuksen asennus, automaattiset ydinpäivitykset, yhden napsautuksen asennukset ja siirto ja niin edelleen. Meillä on täällä luettelo hyvämaineisiin verkkosivustojen hosting-yrityksiin, jotka ovat erikoistuneet WordPressiin.

Mikä on pilvipalvelu?

Toisin kuin jaetut tai erilliset hosting-palvelut, jotka perustuvat yhteen koneeseen (web-palvelimeen), pilvipalvelu käyttää uusimpia pilvipalvelustekniikoita hyödyntääkseen useiden kytkettyjen ja yhtenä toimivien verkkopalvelimien virran. Pilvessä isännöimälläsi sivustolla on paljon vähemmän seisokkeja johtuen palvelimen ylläpitämistä toimintahäiriöistä, ja myös vierailijoiden piikkien skaalaaminen tai käsitteleminen on paljon helpompaa, koska se voi yhdistää useiden koneiden prosessointitehoa, tallennustilaa ja RAM-muistia..

Cloud hosting on seuraavan sukupolven isännöintipalvelu, joka voi olla maksettu kun käytät suunnitelmaa. Tämä voi säästää rahaa, jos luulet sivustosi kävijöiden olevan epätasaisia ​​huippujen suhteen tai jos odotat suurta liikennettä, jota yksittäinen kone ei pysty käsittelemään. Lisätietoja saat luettelosta valituista UK pilvipalveluyrityksistä.

Mikä on CDN (sisällönjakeluverkko)

CDN on palvelinverkko eri maantieteellisissä pisteissä, jotka toimittavat verkkosivuston välimuistiversion käyttäjille heidän sijaintinsa perusteella. Katso alla oleva kuva nähdäksesi miten se toimii.

Kuinka sisällönjakeluverkosto toimii

Kuinka CDN toimii tarkalleen? Kun olet lähettänyt sivustosi web-hosting-palvelimelle, se välimuistissa muihin palvelimiin ympäri maailmaa, jotka ovat osa CDN: tä. Esimerkiksi, jos tarjoat verkkosivustosi sisältöä ja kuvia isäntäyritykseltä Isossa-Britanniassa, ping (viive) Aasian käyttäjille on yli 400 ms etäisyyden takia. Jos kuitenkin lataat sen CDN-tietokantaan, kun käyttäjä pyytää sisältöä, hänet ohjataan Aasian palvelimelle lähempänä sijaintiaan, ja ping on kymmeniä kertoja matalampi.

Sisällönjakeluverkon etu on enimmäkseen nopeutta. Tämä voi parantaa käyttökokemustasi ja hakukoneoptimointia. Kun toimitat sisältöä eri palvelimilta, on paljon vähemmän todennäköistä, että palvelimessa tapahtuu kaatuminen raskaan liikenteen vuoksi, koska eri paikkojen käyttäjät pyytävät sisältöä eri palvelimilta.

Mikä on paras ilmainen web-hosting-suunnitelma

Kaikkina ilmaisina sinun tulee olla hyvin varovainen etsiessäsi ilmaista web-hosting-palvelua. Suosittelemme, että käytät sitä vain testeihin ja kehitykseen eikä koskaan tuotantoon. Useimpien ilmaisten hosting-suunnitelmien resurssit ovat hyvin rajalliset, ne tarjoavat mainoksia tai lisäävät ei-toivottua sisältöä tiedostoihin. Sinun tulisi myös lukea hieno painatus, koska heillä voi olla lausekkeita siitä, että he voivat lopettaa tilisi milloin tahansa, ja myös sisällön tekijänoikeudet.

Jos haluat isännöidä yksityistä blogia tai jonkin muun tyyppistä edullista sivustoa, johon et voi kuluttaa muutama punta kuukaudessa, on paljon suositeltavaa käyttää yhtä ilmaisista julkisista blogialustoista, kuten WordPress, bloggaaja tai Tumblr

Kuinka perustaa web-hosting-yritys?

Nykyään on suhteellisen helppo perustaa oma hosting-yritys. Tarvitset vain verkkosivuston ja ostaa jälleenmyyjän hosting-tilin joiltakin Yhdistyneen kuningaskunnan parhailta hosting-yrityksiltä. Tällä tavoin sinun tarvitsee vain hoitaa myynti. Kaikki tekninen tuki, laitteistot, ohjelmistot jne. Hoitaa hosting-yritys, jonka kanssa yhteistyökumppani olet. Tämä on helpoin ratkaisu, jolla on pienin sijoitus rahan ja tiedon suhteen, ja se sopii jokaiselle verkkosivujen suunnittelutoimistolle tai Internet-markkinoinnin konsultointipalvelulle, jolla on jo asiakkaita.

Jos haluat ottaa sen seuraavalle tasolle, voit vuokrata erillisen palvelimen tai sijoittaa oman laitteiston datakeskukseen ja hoitaa kaikki sysadmin-työt itse. Tämä on kuitenkin edistyneempi taso, joten jos pääset siihen, tiedät kuinka käsitellä sitä.

Toivomme, että nautit artikkelista ja jos kysymyksiisi ei vastattu, jätä ne vapaasti kommentteihin ja otamme sinuun yhteyttä!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map