SiteGround-datacentre og serverplaceringer (2020): Hvordan vælger du den rigtige til dit websted? Hvilken er den bedste og den hurtigste?

SiteGround Data Center Server Location Facility i Singapore (Asien)

Dit websteds hastighed, ydeevne og stabilitet afhænger hovedsageligt af placeringen af ​​dit webhostingsfirma-server samt egenskaberne for dit hosting-datacenter. Dette er grunden til, at SiteGround tæt arbejder kun med de faciliteter, der er bedst i verden, og derfor valgte de stolt de mest kraftfulde servere og den nyeste næste generations hardware til at bygge grundlaget for deres par fremragende hostinginfrastruktur.


Vælg det nærmeste SiteGround Data Center for at få de bedste indlæsningstider ved at vælge hosting-serverplacering tæt på dit websted / blogbesøg. Du vil være i stand til at være vært for din Delt eller Cloud Server konti med SiteGround i USA (Nordamerika), Europa eller Asien-Stillehavsregionen Datacentre.

Hvor er Siteground-serverne placeret rundt om i verden?

På nuværende tidspunkt har SiteGround 6 datacenterplaceringer over hele kloden, hvor du har en mulighed for at vælge den bedste serverplacering til hosting af din blog / hjemmeside med SiteGround. Her er listen over SiteGround-datacentre (serverplaceringer):

1. Chicago (USA)

Bedste SiteGround-datacenter beliggende i OS som du kan vælge – bedst egnet til målretning mod besøgende fra Nordamerika (især USA og Canada), Sydamerika & det Afrikansk region.

2. Iowa (USA)

Andet SiteGround-datacenter beliggende i OS som du kan vælge at målrette mod besøgende fra Nordamerika, Sydamerika & Afrika.

3. London (UK)

Bedste SiteGround Data Center beliggende i London at du kan vælge, da det er det bedste til at målrette besøgende fra Den europæiske region (især UK og nabolande) & Rusland.

4. Amsterdam (Holland)

SiteGround Data Center beliggende i Holland som du kan vælge, da det er bedst at målrette mod besøgende fra Europa, Rusland, og andre nabolande.

5. Eemshaven (Holland)

Andet SiteGround-datacenter beliggende i Holland som du kan vælge at målrette mod besøgende fra Europa & Rusland.

6. Singapore City (Singapore)

Andet SiteGround-datacenter beliggende i Singapore som du kan vælge, da det er bedst at målrette mod besøgende fra Oceanien (Australien & New Zealand), Asiatiske lande (Singapore, Malaysia, Indien, Pakistan, Bangladesh, Sri Lanka, Philipines, Japan, Kina, etc), Mellemøsten-regionen (Golflande synes godt om UAE, Saudi Arabien, Qatar, Bahrain, Kuwait, etc) & Syd-Stillehavsregionen.

SiteGround har taget ekstra omhu, mens de valgte datacentre til deres webhosteplaner, da de valgte de mest pålidelige dem med de hurtigst udførte servere (efter en streng og omhyggelig undersøgelse). Kontinuerlig overvågning (24/7), opgradering, øjeblikkelig rettelse af fejl, vedligeholdelse og sikring af disse top-notch SiteGround-servere (placeret på 6 forskellige datacenters placeringer) udføres af det meget dygtige professionelle team af SiteGround-systemadministratorer.

Hvorfor SiteGround-datacentre er de bedste?

Her er de 3 vigtige aspekter, som SiteGrounds professionelle team følger nøje for at sikre, at deres datacentre ikke kun er på niveau med de bedste hosting-servere, men også overgår dine forventninger:

1. Meget tilgængeligt 24/7/365 dage netværk

SiteGround’s partnerfaciliteter er specielt afhængige af netværksforbindelsen til andre store luftfartsselskaber for den højest mulige tilgængelighed, hastighed og ydelse. Dette sikrer, at SiteGround-hostingnetværk forbliver yderst pålidelige, effektive og tilgængelige hele tiden, hvilket igen forbedrer den generelle ydelse og hastighed på deres serverfacilitet.

Se alle detaljer om SiteGround-serverhastighedsteknologi

2. High-End fysisk serversikkerhed og overvågning

Alle faciliteter fra SiteGround er altid godt beskyttet af 24/7/365 dage menneskelig sikkerhedsstyrke, adgangskontrol mandfælder, biometri-godkendelse, kontinuerlig videoovervågning og kuglesikker lobbyer. Med sådanne robuste sikkerhedsforanstaltninger på plads er SiteGround-teamet uden tvivl en mester i at administrere og overvåge deres serverfacilitet fuldt ud for at sikre, at ingen tredjepart får uønsket adgang til deres system.

Se fuldstændige oplysninger om SiteGround Server-sikkerhedspraksis

3. Redundante og superpålidelige elektriske systemer

Proprietære strømgeneratorer, flere strømfeeds og meget kraftfulde UPS-teknologier i enterprise-klassen bruges specielt af SiteGround for at forhindre, at deres datacentre står over for elektricitetsstop. Dette sikrer, at SiteGround-servere er i stand til at køre glat og effektivt med nul eller minimalt strømafbrydelse, så dit websted kan være i gang (hele tiden) med tæt på 100% oppetid på en konstant basis.

Se alle detaljer om SiteGround Server Uptime Technology

Kan jeg ændre mit SiteGround-datacenter? Sådan ændres din SiteGround-serverplacering?

JA! Som SiteGround-kunde vil du være i stand til at ændre dit nuværende SiteGround-datacenter / serverplacering til et nyt datacenter (hvis det er nødvendigt). Du kan ændre dit SiteGround-datacenter ved at gå til BESTIL EKSTRA afsnit i din Brugerområde og klik derefter på den grønfarvede knap. Du kan også kontakte SiteGround teknisk support for at udføre datacenteroverførselsprocessen for dig.

FOR EKSEMPEL: Hvis dit nuværende SiteGround Data Center er placeret i Singapore og du vil ændre det, så du kan få SiteGround’s London Data Center. Sådanne ændringer af serverplaceringer kan udføres når som helst (hvis du vil). Klik her for at kontakte SiteGround Support for mere information om SiteGround hosting-konto flytning.

Sådan vælges det bedste SiteGround Data Center, der fungerer lige godt til dit websted eller din blog?

For at afslutte, skal du vælge SiteGround-datacenter / serverplacering pr. Nærmeste geografiske afstand for dit websteds målgruppe. Dette vil ikke kun hjælpe dig med at optimere dit websteds sidehastighed, men indholdet på dit websted skal også indlæses meget hurtigere for dine besøgende.

FOR EKSEMPEL: Hvis du beslutter at målrette mod Indiske besøgende med dit websted, skal du vælge SiteGround Singapore Data Center som det er nærmeste serverplacering sammenlignet med resten (andre 5 SiteGround-datacentre). Desuden kan du endda konfigurere CDN-tjenester (Få GRATIS CDN med SiteGround) at forbedre din site belastningstider i ethvert land (i dette tilfælde er det Indien).

Jeg håber, at denne anmeldelse af SiteGround-serverplaceringer og datacentre (2020) har hjulpet dig med at vælge den bedste SiteGround-serverplacering til dit websted.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map