SiteGround Data Centers & Server Locations (2020): Πώς να επιλέξετε το σωστό για τον ιστότοπό σας; Ποιο είναι το καλύτερο και το γρηγορότερο;

Διευκόλυνση τοποθεσίας διακομιστή SiteGround Data Center στη Σιγκαπούρη (Ασία)

Η ταχύτητα, η απόδοση και η σταθερότητα του ιστότοπού σας εξαρτώνται κυρίως από τη θέση του διακομιστή της εταιρείας φιλοξενίας ιστοσελίδων σας, καθώς και από τα χαρακτηριστικά του κέντρου δεδομένων φιλοξενίας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το SiteGround συνεργάζεται στενά μόνο με τις καλύτερες εγκαταστάσεις στον κόσμο και έτσι επέλεξαν με υπερηφάνεια τους πιο ισχυρούς διακομιστές και το τελευταίο υλικό επόμενης γενιάς για να δημιουργήσουν τα θεμέλια της εξαιρετικής υποδομής φιλοξενίας τους.


Επιλέξτε το πλησιέστερο Κέντρο Δεδομένων SiteGround για να λάβετε τους καλύτερους χρόνους φόρτωσης επιλέγοντας την τοποθεσία του διακομιστή φιλοξενίας κοντά στους επισκέπτες του ιστοτόπου / του ιστολογίου σας. Θα είστε σε θέση να φιλοξενήσετε το δικό σας Κοινόχρηστο ή Διακομιστής Cloud λογαριασμούς με SiteGround στο ΗΠΑ (Βόρεια Αμερική), Ευρώπη ή Περιοχή Ασίας-Ειρηνικού Κέντρα δεδομένων.

Πού βρίσκονται οι διακομιστές Siteground σε όλο τον κόσμο?

Προς το παρόν, το SiteGround έχει 6 τοποθεσίες κέντρων δεδομένων σε όλο τον κόσμο όπου έχετε την επιλογή να επιλέξετε την καλύτερη τοποθεσία διακομιστή για τη φιλοξενία του ιστολογίου / ιστοτόπου σας με το SiteGround. Εδώ είναι η λίστα των κέντρων δεδομένων SiteGround (τοποθεσίες διακομιστή):

1. Σικάγο (ΗΠΑ)

Καλύτερο Κέντρο Δεδομένων SiteGround που βρίσκεται στο ΜΑΣ από την οποία μπορείτε να επιλέξετε – καταλληλότερη για στόχευση επισκεπτών από Βόρεια Αμερική (ειδικά ΗΠΑ και Καναδάς), νότια Αμερική & ο Αφρική.

2. Αϊόβα (ΗΠΑ)

Δεύτερο κέντρο δεδομένων SiteGround που βρίσκεται στο ΜΑΣ από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε στοχεύοντας επισκέπτες από Βόρεια Αμερική, νότια Αμερική & Αφρική.

3. Λονδίνο (Ηνωμένο Βασίλειο)

Το Καλύτερο Κέντρο Δεδομένων SiteGround βρίσκεται στο Λονδίνο που μπορείτε να επιλέξετε καθώς είναι το καλύτερο για τη στόχευση επισκεπτών από το Ευρωπαϊκή Περιφέρεια (ειδικά το Ηνωμένο Βασίλειο και γειτονικές χώρες) & Ρωσία.

4. Άμστερνταμ (Ολλανδία)

SiteGround Data Center που βρίσκεται στο Ολλανδία που μπορείτε να επιλέξετε καθώς είναι το καλύτερο για τη στόχευση επισκεπτών από Ευρώπη, Ρωσία, και άλλες γειτονικές χώρες.

5. Eemshaven (Ολλανδία)

Δεύτερο κέντρο δεδομένων SiteGround που βρίσκεται στο Ολλανδία από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε στοχεύοντας επισκέπτες από Ευρώπη & Ρωσία.

6. Πόλη της Σιγκαπούρης (Σιγκαπούρη)

Δεύτερο Κέντρο Δεδομένων SiteGround που βρίσκεται στο Σιγκαπούρη που μπορείτε να επιλέξετε καθώς είναι το καλύτερο για τη στόχευση επισκεπτών από Ωκεανία (Αυστραλία & Νέα Ζηλανδία), Ασιατικές χώρες (Σιγκαπούρη, Μαλαισία, Ινδία, Πακιστάν, Μπαγκλαντές, Σρι Λάνκα, Φιλιππίνες, Ιαπωνία, Κίνα, και τα λοιπά), Περιφέρεια Μέσης Ανατολής (Χώρες του Κόλπου σαν ΗΑΕ, Σαουδική Αραβία, Κατάρ, Μπαχρέιν, Κουβέιτ, και τα λοιπά) & Περιοχή Νοτίου-Ειρηνικού.

Το SiteGround έδωσε ιδιαίτερη προσοχή επιλέγοντας κέντρα δεδομένων για τα προγράμματα φιλοξενίας ιστοσελίδων, καθώς επέλεξε τα πιο αξιόπιστα με τους διακομιστές με ταχύτερη απόδοση (μετά από μια αυστηρή και προσεκτική έρευνα). Συνεχής παρακολούθηση (24/7), αναβάθμιση, άμεση διόρθωση σφαλμάτων, συντήρηση και εξασφάλιση αυτών των κορυφαίων διακομιστών SiteGround (βρίσκεται σε 6 διαφορετικές τοποθεσίες κέντρων δεδομένων) εκτελούνται από την εξειδικευμένη επαγγελματική ομάδα των διαχειριστών συστήματος SiteGround.

Γιατί τα κέντρα δεδομένων SiteGround είναι τα καλύτερα?

Ακολουθούν οι 3 βασικές πτυχές που ακολουθούνται αυστηρά από την επαγγελματική ομάδα του SiteGround για να διασφαλιστεί ότι τα κέντρα δεδομένων τους δεν είναι μόνο ισοδύναμα με τους καλύτερους διακομιστές φιλοξενίας, αλλά και υπερβαίνουν τις προσδοκίες σας:

1. Ιδιαίτερα διαθέσιμο δίκτυο 24/7/365 ημερών

Οι εγκαταστάσεις συνεργατών του SiteGround βασίζονται ειδικά στη συνδεσιμότητα του δικτύου με άλλους μεγάλους παρόχους για την υψηλότερη δυνατή διαθεσιμότητα, ταχύτητα και απόδοση. Αυτό διασφαλίζει ότι τα δίκτυα φιλοξενίας SiteGround παραμένουν εξαιρετικά αξιόπιστα, αποδοτικά και διαθέσιμα συνεχώς, γεγονός που με τη σειρά του βελτιώνει τη συνολική απόδοση και την ταχύτητα της εγκατάστασης διακομιστή τους.

Προβολή πλήρων λεπτομερειών στο SiteGround Server Speed ​​Technology

2. Ασφάλεια και επιτήρηση διακομιστή υψηλού επιπέδου

Όλες οι εγκαταστάσεις του SiteGround προστατεύονται πάντα καλά από την ανθρώπινη δύναμη ασφαλείας 24/7/365 ημερών, τις παγίδες ανθρώπου ελέγχου πρόσβασης, τον έλεγχο ταυτότητας βιομετρικών στοιχείων, τη συνεχή παρακολούθηση βίντεο & τα αλεξίσφαιρα λόμπι. Με τέτοια ισχυρά μέτρα ασφαλείας, η ομάδα του SiteGround είναι αναμφίβολα κύριος στη διαχείριση και παρακολούθηση της εγκατάστασης του διακομιστή στο έπακρο, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι κανένα τρίτο μέρος δεν θα έχει ανεπιθύμητη πρόσβαση στο σύστημά τους.

Προβολή πλήρων λεπτομερειών στις πρακτικές ασφάλειας διακομιστή SiteGround

3. Πλεονάζοντα & εξαιρετικά αξιόπιστα ηλεκτρικά συστήματα

Ιδιόκτητες γεννήτριες ενέργειας, πολλαπλές τροφοδοσίες ισχύος και πολύ ισχυρές τεχνολογίες UPS εταιρικής κλάσης χρησιμοποιούνται ειδικά από το SiteGround για να αποτρέψουν τα κέντρα δεδομένων τους να αντιμετωπίσουν τυχόν διακοπές ρεύματος. Αυτό διασφαλίζει ότι οι διακομιστές SiteGround μπορούν να λειτουργούν ομαλά και αποτελεσματικά με μηδενική ή ελάχιστη διακοπή ρεύματος, έτσι ώστε ο ιστότοπός σας να μπορεί να λειτουργεί και να λειτουργεί (όλη την ώρα) με σχεδόν 100% χρόνο λειτουργίας σε σταθερή βάση.

Προβολή πλήρων λεπτομερειών στο SiteGround Server Uptime Technology

Μπορώ να αλλάξω το κέντρο δεδομένων μου στο SiteGround; Πώς να αλλάξετε την τοποθεσία του διακομιστή σας?

ΝΑΙ! Ως πελάτης του SiteGround, θα μπορείτε να αλλάξετε την τρέχουσα τοποθεσία του κέντρου δεδομένων / διακομιστή SiteGround σε ένα νέο κέντρο δεδομένων (αν χρειαστεί). Μπορείτε να αλλάξετε το Κέντρο Δεδομένων SiteGround μεταβαίνοντας στο ΕΞΟΔΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ενότητα στο δικό σας Περιοχή χρήστη και στη συνέχεια κάνοντας κλικ στο πράσινο χρώμα Παίρνω κουμπί. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με την τεχνική υποστήριξη SiteGround για να πραγματοποιήσετε τη διαδικασία μεταφοράς του κέντρου δεδομένων για εσάς.

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: Εάν το τρέχον Κέντρο δεδομένων SiteGround βρίσκεται στο Σιγκαπούρη και θέλετε να το αλλάξετε ώστε να μπορείτε να το πάρετε Κέντρο δεδομένων του SiteGround στο Λονδίνο. Τέτοιες αλλαγές σε τοποθεσίες διακομιστή μπορούν να γίνουν ανά πάσα στιγμή (αν θέλεις). Κάντε κλικ εδώ για να επικοινωνήσετε με την Υποστήριξη SiteGround για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Μετεγκατάσταση λογαριασμού φιλοξενίας SiteGround.

Πώς να επιλέξετε το καλύτερο Κέντρο Δεδομένων SiteGround που λειτουργεί ακριβώς για τον Ιστότοπο ή το Ιστολόγιό σας?

Εν κατακλείδι, πρέπει να επιλέξετε το κέντρο δεδομένων / τοποθεσία διακομιστή SiteGround σύμφωνα με την πλησιέστερη γεωγραφική απόσταση του κοινού-στόχου του ιστότοπού σας. Αυτό δεν θα σας βοηθήσει μόνο στη βελτιστοποίηση της ταχύτητας της σελίδας του ιστότοπού σας, αλλά και το περιεχόμενο του ιστότοπού σας θα φορτώνεται πολύ πιο γρήγορα για τους επισκέπτες σας.

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: Εάν αποφασίσετε να στοχεύσετε το Ινδοί επισκέπτες με τον ιστότοπό σας, τότε πρέπει να επιλέξετε το SiteGround Singapore Data Center όπως είναι το πλησιέστερη τοποθεσία διακομιστή σε σύγκριση με τα υπόλοιπα (άλλα 5 κέντρα δεδομένων SiteGround). Επιπλέον, μπορείτε ακόμη και να διαμορφώσετε Υπηρεσίες CDN (Λάβετε ΔΩΡΕΑΝ CDN με SiteGround) για να βελτιώσετε το δικό σας χρόνοι φόρτωσης ιστότοπου σε οποιαδήποτε χώρα (σε αυτήν την περίπτωση είναι Ινδία).

Ελπίζω αυτή η κριτική να συνεχίσει Τοποθεσίες και κέντρα δεδομένων διακομιστή SiteGround (2020) σας βοήθησε να επιλέξετε την καλύτερη τοποθεσία διακομιστή SiteGround για τον ιστότοπό σας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map