Top 20 af spørgsmål om webhosting besvaret

Top 20 af spørgsmål om webhosting besvaret

I løbet af det sidste år har vi modtaget mange spørgsmål fra vores læsere, og vi har besluttet at skrive en komplet artikel om de mest almindelige spørgsmål vedrørende webhosting. Vi udvidede forskningen lidt og kiggede efter de mest stillede spørgsmål på websteder som Yahoo Answers, Quora, Ask og Google, og her er listen over de mest almindelige spørgsmål og de svar, vi har til dem..


Hvad er webhosting?

Webhosting er aktiviteten eller forretningen med at levere lagerplads og adgang til websteder. For eksempel, når du opretter et websted eller andet indhold, som du vil have adgang til af andre brugere på internettet, skal du købe en webhosteplan, for at uploade dine filer på webserveren (en meget hurtig computer optimeret til at levere indhold og tilsluttet et meget hurtigt netværk). Når nogen derefter indtaster en webadresse i deres browser, f.eks. Https://top5hosting.co.uk, forbinder internettet webserveren med besøgende computer, og de overfører filer. På denne måde kan dine besøgende surfe gennem dit webstedsindhold.

Hvad er webhosting

Dette rejser et andet spørgsmål. Kan du ikke være vært for dit websted på din computer? Svaret er Ja, det kan du. Enhver computer, der er tilsluttet et netværk, kan spille rollen som en webserver. Der er mange grunde til, at du ikke skal gøre det hårdt – din computer skal være online 24/7, du skal have en webserver-software, du skal passe på din sikkerhed alene og så videre. I dag kan du købe en professionel webhosteplan for så lavt som 1 £ / måned.

Hvilken er den bedste webhostingudbyder i England?

Der er ikke et ord-svar på dette spørgsmål. Der er mange velrenommerede britiske hostingfirmaer, der kan være et hjem til dit webprojekt. At finde den bedste webstedsudbyder afhænger af dine forretningsbehov, din forretningsmodel, din månedlige trafik og besøgende, den type service eller data, du leverer til dine brugere og det supportniveau, du har brug for. Alle webstedsværterne i vores top 10 britiske hosting-diagram er med et godt omdømme og vil være tilstrækkelige, hvis du lige er startet. Hvis du har mere specifikke behov, tøv ikke med at kontakte os med detaljer, og vores eksperter vil give dig det gratis hosting-rådgivning skræddersyet til dit projektbehov.

Hvad er forskellen mellem webhosting og registrering af domænenavn?

Domænenavnsregistrering og webhosting er to tæt forbundne, men meget forskellige tjenester. Domænenavn er din digitale identitet, og hvad folk skriver i deres webbrowsere for at se dig indhold. Se billedet herunder.

Forskellen domænenavn og webhosting

Folk køber domænenavne af forskellige grunde: at være vært for deres websteder, få tilpassede e-mails eller købe dem til forretning – for at sælge dem senere til en højere pris eller parkere dem og tjene penge på annoncer. Så du kan have et domæne uden at have et websted, men du kan ikke have dit eget websted, medmindre du køber et domænenavn (undtagelser er de gratis løsninger som wordpress.org eller blogger.com men der er webstedet ikke rigtig dit). Du kan finde mere information om emnet i vores domænekøbshåndbog

Og her er en visuel repræsentation af forskellen mellem webhosting og domænenavn i denne video fra GoDaddy.

Hvor meget koster webhosting om året?

Det hele afhænger af dine behov. Jo mindre trafik og plads du har brug for, jo mindre er omkostningerne. Hvis du lige starter din virksomhed online, kan du gå efter en billig webhostingplan fra en af ​​de britiske webhostudbydere på denne liste. Sørg for at bruge det link, vi har leveret til dig, for hvis du går gennem vores links, kan du få de særlige tilbud på planer helt ned til 1 £ / måned. Jo mere dine behov vokser med hensyn til besøgende og plads, desto mere koster din web-hostingplan.

Sådan får du et gratis domæne- og webstedshosting?

Mange webhost-udbydere giver dig et gratis domænenavn, hvis du køber hosting-konto fra dem. På vores startside på top5hosting, hvis du ser i diagrammet under domænekolonnen, kan du finde de webhostingfirmaer, som vi anbefaler og giver dig et gratis domænenavn. Som sædvanligt med noget gratis skal du læse det fine udskrivning. Nogle af udbyderne vil kun beholde det gratis domæne for dig, indtil du er vært for dit websted med dem. Hvis du beslutter at ændre din hosting af en eller anden grund, bliver du stadig nødt til at betale for det, og nogle virksomheder vil endda gå videre og beholde domænet. Så før du går ind på den gratis domæneindstilling, kan du læse vores artikel om, hvorfor du skal holde dit domæne og hostingudbydere adskilt.

Sådan ændres din webhostetjeneste?

Hvis du af en eller anden grund ikke er tilfreds med din nuværende hostingudbyder, kan du nemt ændre det. Brug først alle de trin, vi har nævnt på vores hjemmeside.

Når du har valgt dit nye værtsfirma, er den første ting, du vil gøre, at migrere alle dine data, filer og databaser til den nye hosting. Lav en sikkerhedskopi af dit nuværende websted og upload det til den nye hosting.

Test den på en sandkasse-URL-adresse (du kan bede om support fra din nye hosting til URL’en) og se, om alt kører korrekt. Gå derefter til din domæneregistrator og skift domæne DNS-poster med den adresse, der er angivet af dit nye webstedshostingfirma.

Hvad er dedikeret IP-adresse i webhosting og har jeg brug for en?

Lad os først starte med, hvad der er en IP-adresse. Det er en unik rækkefølge af numre adskilt med prikker, der identificerer hver enhed, der bruger internettet til at kommunikere over et netværk. Serveren, hvor dit websted er vært, har også en IP-adresse, der identificerer det, og i tilfælde af delt hosting kan der være mange domænenavne forbundet til den samme IP-adresse.

Dedikeret IP-adresse i en webhosting betyder, at serveren tildeler et specifikt nummer, der kun vil blive brugt af dig og dit domænenavn. Et eksempel på, hvordan dette fungerer, kan du se i billedblæsningen.

Dedikeret IP-adresse

Har du brug for en? Der er nogle få grunde til, at folk muligvis vil have en dedikeret IP til deres domæne. Et tilfælde er, hvis du vil bruge et SSL-certifikat, og det har brug for et separat lag for at identificere dit websteds identitet.

En anden grund er, hvis dit websted har en masse trafik, og du vil vedligeholde det hurtigere og reducere risikoen for et nedbrud og timeouts for dine brugere. Dette er grunden til, at en dedikeret eller skyhosting foretrækkes, når du forventer stor besøgsmængde.

Den tredje store sag er af SEO-grunde. Hvis du er bekymret for, at der er en masse spammy-websteder, der er vært på den samme server og IP som din, og du vil adskille dig selv fra dem. Mere om emnet forklares i denne video. Og for at kontrollere, hvem der ellers er vært for websteder på din server, kan du bruge tjenester som www.my-ip-neighbors.com

Sådan kontrolleres webhostingfirmaet på et websted?

Brug værktøjer som for at kontrollere, hvem der er vært for et websted hostingchecker. Indtast blot det domænenavn, du vil tjekke, så viser hostingudbyderen det.

Hvad er anmeldelser af webhosting, og skal jeg stole på dem?

Det er et andet godt spørgsmål. Svaret er, at du skal være meget forsigtig, når du læser oplysninger fra websteder med anmeldelser af webhosting og gør din forskning godt. Selvom vi har anmeldelser baseret på test og forskning, anbefaler vi stadig vores læsere at lave en liste for sig selv og følge de trin, vi har opført på top5hosting for at tage den bedste beslutning for deres forretningsmodel.

Nøglen her er, at størstedelen af ​​webstedets hosting-anmeldelser genererer deres indtægter baseret på tilknyttede provisioner og rangerer webhost-udbydere udelukkende baseret på det beløb, belønningen pr. Salg er. Vores indtægter genereres også på denne måde, men du kan gøre forskellen. Et eksempel er, hvis du går til en Bedste britiske webhostinganmeldelser site fra google, de fleste af dem reklamerer for amerikanske virksomheder med dårligt omdømme som iPage, FatCow og så videre.

Forskellen mellem top5hosting og de andre host review-websteder derude er, at vi kun viser anerkendte hostingfirmaer med datacentre i Storbritannien eller Europa, der vil levere dit indhold hurtigere og med UK-baseret support, der kan besvare dine behov i lokal tid med teknisk administratorpersonale.

Sådan konfigureres / peger DNS til webhosting?

Her er en trin for trin guide til, hvordan du peger / forbinder dit domænenavn til din webhosting ved at indstille den rigtige DNS-adresse.

 • Kontakt supporten til din hosting og spørg dem, hvad er dine DNS-adresser. De skal være mindst 2 og skal se ud: dns1.yourhostingcomany.com; dns2.yourhostingcomany.com
 • Log ind på din webhosting backend, og tilføj dit domænenavn til din konto.
 • Kontakt din domæneregistrator og spørg dem, hvor du skal indsætte DNS-navnene eller søge i deres supportdatabase. De fleste registrarer har en god hjælpafdeling.
 • Log på din domæneregistreringskonto, og opsæt dine DNS-poster.

For et detaljeret eksempel, se videoen nedenfor, hvor vi demonstrerer, hvordan man forbinder et domæne, der er købt fra GoDaddy, på en webhostingsplan fra Siteground. De fleste af de andre registratorer og hostings er ens, så hvis du følger ovenstående trin og anvender dem til din sag, skal du være i gang hurtigt.

Billige og pålidelige webhotelleverandører?

Du skal altid fortsætte med forsigtighed, når du køber noget billigt, især et webhosting. Mange velrenommerede virksomheder har meget gode startplaner, der er billige, fordi de er til en lille mængde besøgende med begrænsede ressourcer, men du får den samme gode støtte og tillid, som du kan forvente af deres større planer, og de er lette at skalere . Vi har en liste med billige og pålidelige hostingplaner til England.

Hvilket er en god webhosting for begyndere?

Hvis du lige er startet, vil vi anbefale en webhosting, der har god og hurtig support og kan hjælpe dig undervejs. I dette tilfælde har Siteground en stor fordel med deres live chat support, at du kan få fat i en niveau 2 support i ethvert større tilfælde, hvor den nuværende repræsentant ikke kan løse dit problem. EUKhost og TSOhost er også to britiske webhostingudbydere med meget gode supportteam.

Hvad er domæne?

Domæne er navnet på din digitale tilstedeværelse online og dit mest værdifulde digitale aktiv. Det er den adresse, du skriver i din webbrowser. Vi har dækket en stor del af hvad der er et domæne i det forrige spørgsmål om forskellen mellem domæne og webhosting. Vi har også en domænekøbguide til begyndere, der har de fulde oplysninger, du muligvis har brug for, når du køber dit domænenavn og vælger det rigtige.

Linux eller Windows webhosting?

Dette afhænger helt af den applikation, du er ved at starte. Hvis det vil være et af de mest almindelige CMS-systemer som WordPress, Joomla, Drupal eller E-commerce platform, er de alle PHP-baserede, så svaret er, at du leder efter en Linux-hosting. Hvis det vil være baseret på ASP, .NET eller noget, som Microsoft er relateret til, skal det hostes på en Windows-server. Mere information om emnet kan du finde i vores Linux vs Windows hosting-artikel.

LinuxCommunity

Hvad er båndbreddegrænsen i webhosting?

Båndbredde = den samlede datamængde, typisk målt i MegaBytes eller GigaBytes, der kan downloades eller uploades fra et bestemt websted eller en webhostingkonto i løbet af en given måned. Vi har en grundig artikel om, hvad der er båndbredde her.

Hvilket er det bedste webhosting for WordPress?

Det korte svar er, at ethvert hostingfirma, der kan tjene PHP, kan være vært for dit WordPress-websted. Den bedste webhosting til WordPress er en blanding af de bedste generelle hostingplaner og nogle specifikke WordPress-funktioner som gratis temaer, installation med et enkelt klik, automatiske kerneopdateringer, installation med én klik og migrering og så videre. Vi har en liste med hæderlige webstedshostingfirmaer, der er specialiserede i WordPress her.

Hvad er skyhosting?

I modsætning til delte eller dedikerede hostingtjenester, der er baseret på en maskine (webserver), bruger cloud hosting de nyeste cloud computing-teknologier til at gøre brug af kraften fra flere webservere, der er tilsluttet og fungerer som en. Når det hostes på skyen, vil dit websted have meget mindre nedetid på grund af servervedligeholdelse af funktionsfejl, og det er også meget lettere at skalere eller håndtere toppe hos besøgende, da det kan kombinere processorkraft, opbevaring og RAM i flere maskiner.

Cloud-hosting er en næste generations hosting-service, der kan betales, som du bruger planen. Dette kan spare dig for penge, hvis du forventer, at dine besøgende er ujævne med toppe, eller du forventer høj trafik, som en enkelt maskine ikke ville være i stand til at håndtere. For mere information, se vores liste over udvalgte britiske cloud-hostingfirmaer.

Hvad er CDN (Content Delivery Network)

CDN er et netværk af servere i forskellige geografiske punkter, der leverer cache-version af et websted til brugerne baseret på deres placering. Se billedet herunder for at se et skema over, hvordan det fungerer.

Sådan fungerer Content Delivery Network

Hvordan fungerer CDN præcist? Når du uploader dit websted til din webhostingserver, bliver det cachelagret på andre servere overalt i verden, der er en del af CDN. Hvis du for eksempel serverer dit websteds indhold og billeder fra et hostingfirma i Storbritannien, vil ping (forsinkelse) til brugere i Asien være mere end 400 ms på grund af afstanden. Hvis du uploader det til et CDN dog, når brugeren anmoder om indholdet, vil han blive henvist til en server i Asien tættere på hans placering, og pingen vil være tit tidvis lavere.

Fordelen ved indholdsleveringsnetværket er for det meste hastighed. Dette kan forbedre din brugeroplevelse og SEO. Når du leverer indholdet fra forskellige servere, er det meget mindre sandsynligt, at der opstår en nedbrud på en server på grund af stor trafik, da brugerne fra forskellige placeringer anmoder om indholdet fra forskellige servere.

Hvilken er den bedste gratis webhostingplan

Som noget gratis skal du være meget forsigtig, når du leder efter gratis webhosting. Vi anbefaler dig kun at bruge det til test og udvikling og aldrig til produktion. De fleste gratis hostingplaner er meget begrænsede i ressourcer, viser annoncer eller indsætter uønsket indhold i dine filer. Du skal også læse det fine udskrivning, da de kan have klausuler om, at de kan afslutte din konto til enhver tid og også ophavsretten til dit indhold.

I tilfælde af at du vil være vært for en privat blog eller en anden type lavpriswebsted, som du ikke kan bruge et par pund om måneden, anbefales det meget mere at bruge en af ​​de gratis offentlige blogplatforme som wordpress, blogger eller tumblr

Sådan starter du et webhostingfirma?

I dag er det relativt let at starte dit eget hostingfirma. Alt hvad du behøver er et websted og at købe en forhandler-hosting-konto fra nogle af de bedste britiske hostingfirmaer. Denne måde, alt hvad du skal gøre, er at håndtere salg. Al teknisk support, hardware, software osv. Håndteres af det hostingfirma, du samarbejder med. Dette er den nemmeste løsning med den laveste investering i form af penge og viden, og den er velegnet til ethvert webdesignbureau eller internetmarkedsføringskonsulenttjeneste, der allerede har kunder.

Hvis du vil tage det på næste niveau, kan du leje en dedikeret server eller colocere din egen hardware i et datacenter og håndtere alt sysadmin-arbejde selv. Dette er dog et mere avanceret niveau, så hvis du kommer til det, vil du vide, hvordan du håndterer det.

Vi håber, at du har haft glæde af artiklen, og hvis dine spørgsmål ikke blev besvaret, er du velkommen til at efterlade dem i kommentarerne, så vender vi tilbage til dig!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map