SiteGround Cloud Hosting-anmeldelse

Cloud hosting er en af ​​de mest interessante og nyttige teknologier tilgængelige på internettet til webstedsejere, administratorer, designere og kodere. Brug af cloud-hosting på dit websted er faktisk hostet på flere servere, så du kan bruge flere ressourcer som normalt. I tilfælde af, at en af ​​skyens serverne er offline, er der andre, der kan få dit websted til at forblive online.


Med sky hosting du kan få overflødig opbevaring, fleksibilitet, en masse funktioner og den bedste tilgængelige webhostingtjeneste. Du kan nu ændre den software, du bruger, som du ønsker, fordi de kører på flere servere, og der er ingen begrænsninger som i den delte webhosting. Stabilitet og sikkerhed tilbydes også hver server, der har sin egen sikkerhedssoftware. Derudover kan du opgradere din cloud-hostingplan, når du vil bare ved at tilføje en ny CPU, en ny hukommelse eller en ny diskplads.

SITEGROUND Logo
OPPETID
996
HASTIGHED
998
SUPPORT
997
PRIS
942
FUNKTIONER
955
GRØN
950
INNOVATIVE
989

SiteGround er et webhostingfirma, der tilbyder webservices, der blev grundlagt i 2004. I dag administrerer SiteGround mere end 2000 supportbilletter, 1000 telefonopkald og 2000 meddelelser gennem live chat. De er også vært for ca. 500.000 domæner. SiteGround ejer flere datacentre på tre kontinenter: i Chicago USA, i London UK, Amsterdam NL og Singapore SG. SiteGround har flere facilitetsaspekter, såsom meget tilgængeligt netværk, overflødige elektriske systemer og avanceret fysisk sikkerhed.

En af de mest interessante webhost-tjenester, som SiteGround tilbyder, er Cloud Hosting. Denne type webhosting er skalerbar, hurtig og fuldt styret. Når du har købt cloud hosting, får du også 24/7 premium support sammen med andre vigtige funktioner såsom skalerbare ressourcer, hurtig platform, gratis CDN, periodiske sikkerhedskopier og administrerede servere.

Indholdsstyringssystemer

Du kan nemt bruge flere indholdsstyringssystemer, og hver af dem er tilgængelige med deres egne funktioner. Nogle af disse CMS er:

 • WordPress er et af de mest populære indholdsstyringssystemer. SiteGround tilbyder WordPress Cloud-hosting med et klik-installationsprogram, der er i stand til at starte dit WordPress-sted med kun et museklik, autoopdateringer for at få den nyeste WordPress-version, SuperCacher leveret af plugins og indstillinger til Memcache, SSH og WP-CLI til fuld kontrol dit WordPress-websted og meget mere.
 • Magento er et af de mest eCommerce content management system, der bruges af mange online butikker, og versionen leveret af SiteGround leveres med det unikke cachesystem, installation med et enkelt klik, SSH muliggør og GIT pre-installation.
 • Drupal er et andet populært indholdsstyringssystem, der tilbydes af SiteGround sammen med cloud-hosting og med Drupal Supercacher, der fremskynder dit Drupal-websted, når du klikker på automatisk installationsprogram, Drush Pre-installation og Git-integration.
 • Joomla er den sidste platform, der leveres med cloud-hosting på SiteGround, men den leveres også med JHackGuard-installation, installation med ét klik, SuperCacher-installation, autoopdateringer og Git-integration.

Grundlæggende cloud-hostingfunktioner

Alle cloud-hostingplaner inkluderer adgang til WHM og cPanel, men også Apache-server, CentOS-operativsystem, Exim Mail-server, IP-tabeller firewall, MySQL 5 og PostgreSQL-databaser, 5 PHP-versioner, Softaculous auto-installationsprogram, 1 dedikeret IP, gratis domænenavn , gratis privat SSL- og SSH-adgang.

Grundlæggende er der 4 forskellige planer:

 • Indtastning, der koster omkring £ 48 månedligt, hvilket leveres med 1x 3.0GHX CPU, 2 GB DDR3 RAM, 20 diskpladsopbevaring og 5 TB båndbredde.
 • Virksomhed, der koster omkring £ 64 månedligt, og det har inkluderet 2×3,0 GHz CPU, 2 GB DDR3 RAM, 40 GB diskpladsopbevaring og 5 TB båndbredde.

Business Plus, det koster lidt mere end 90 £ og har 3 GB DDR3 RAM og 60 GB diskplads. Alle de øvrige funktioner er de samme som i forretningsplanen

 • Enterprise er den dyreste plan. Det koster omkring £ 112 månedligt og leveres med en kraftig skyhosting ved hjælp af 4×3.0GHz CPU, 4 GB DDR3 RAM, 80 GB diskpladsopbevaring og 5 TB båndbredde.
 • Brugerdefineret er nøjagtigt den plan, du ønsker for dig selv, fordi du kan oprette den fra bunden. De minimale ressourcer, du kan bede om, er dem fra indtastningsplanen, og du kan bede om maksimalt 16 CPU-kerner, 16 GB RAM og 200 GB disklagring. Hvis du maksimalt vil have alle ressourcer, koster det dig ca. £ 370 månedligt.

Alle priser er tilgængelige ekskl. Moms, og alle planer tilbyder din 5TB båndbredde.

Sådan bestilles en cloud-hostingplan

For at købe en cloud-hostingplan skal du vælge den ønskede plan og enten registrere et nyt domæne eller bruge et eksisterende, som du ejer. Hvis du vil registrere et nyt domæne, kan du bruge domænevalideren til at finde et tilgængeligt domæne og vælge den rette udvidelse.

Derudover skal du nedskrive dine oplysninger, adgangskodeoplysninger, betalingsoplysninger og vælge yderligere tjenester, hvis du har brug for f.eks. Domæneregistrering, som er gratis i dette tilfælde, domæneprivatitet, der koster dig omkring £ 13 årligt, SSL-certifikat og privat DNS, som er gratis til cloud-hostingplaner, WHMCS, der koster omkring £ 6 månedligt og HackAlert Monitoring koster £ 13 årligt.

Hvorfor vi valgte SiteGround

SiteGround opdaterer ofte server- og kontrolpanelkerne og alle deres tjenester, som: apache + PHP, MySQL, Exim osv.. SiteGround overvåger for angreb – både netværks- og hackforsøg, spamaktivitet, unormal ressourceforbrug fra brugere og uregelmæssigheder på serverniveau.

Sammenligning mellem SiteGround’s cloud-hostingfunktioner og andre selskaber’s cloud-hostingfunktioner

Hvis SiteGround tilbyder 5 cloud-hostingplaner, tilbyder andre websteder færre planer såsom DreamHost. DreamHost tilbyder dog to større planer: en til webstedet og en til opbevaring. DreamCompute bruges til at bygge web- og mobilapps, og det har også funktioner såsom fuld root-adgang, API-adgang, brugerdefineret Linux og meget mere. Prisen for DreamCompute starter fra £ 4,5 månedligt, og den kan gå op til £ 96 afhængigt af de nødvendige ressourcer. DreamObjects bruges til at gemme filer. Det har funktioner såsom brugervenlig grænseflade, ubegrænset indgående overførsel og det er skalerbar. Prisen starter fra 0,025 £ for hver GB pr. Måned.

DigitalOcean tilbyder muligheden for at bruge en SSD-skyserver på mindre end et minut ved at oprette en øjeblikkelig konto. Virksomheden tilbyder pålidelige og skalerbare sky-servere med priser mellem £ 5 og £ 80 månedligt.

HostGator har 33% rabat på deres første cloud-hostingplan med navnet Hatchling Cloud. Denne plan koster £ 5,95 og leveres med et enkelt domæne, 2 GB RAM, 2 CPU’er og et delt SSL-certifikat. Den anbefalede plan er Baby sky, der som en 41% rabat koster næsten £ 7 per måned og har ubegrænset domæner, 4 GB RAM og 4 CPU’er. Den sidste plan er Business Cloud en med en rabat på 39% og med 6 GB hukommelse og 6 CPU’er. HostGator kommer til cloud-hostingplaner med funktioner som integreret cache, intuitivt dashboard og ressourcestyring.

Sammenligning mellem SiteGround’s cloud-hosting og andre SiteGround-webhostingtjenester

SiteGround tilbyder flere typer webhostingtjenester, hver med sine egne funktioner. En af de webhostingtjenester, der tilbydes af SiteGround, udover skyen, er WordPress-hostingtjenester, der leveres med gratis overførsel, gratis domænenavn til live, gratis skabeloner og installation med ét klik sammen med høj hastighed, stærk sikkerhed, daglige sikkerhedskopieringer, autoopdateringer og meget mere. Du kan bruge StartUp-planen med en pris på omkring £ 4, GrowBig, som koster omkring £ 9, GoGeek, som koster £ 15 månedligt. Alle planer har flere GB lagringsdiske mellem 10 og 30 og en stor båndbredde, der starter fra 10.000 besøg til 100.000 besøg.

Joomla-hosting er en anden stor webhosting, der tilbydes af SiteGround og har næsten de samme funktioner som WordPress med samme priser.

Den delte webhosting er også tilgængelig med de samme funktioner og de samme priser for SiteGround-klienter, mens dedikerede servere har dyre priser fra £ 200 til £ 360. Afhængigt af hvilken plan du ønsker, kan du enten få en Intel Xeon E3 1230 CPU med 3,20 GHz, 4CPus, 8 CPU-gevind, 8MB Cache, 5 TB båndbredde og 500 GB HDD, enten to Intel Xeon E5 2620 CPU med 2 GHZ CPU og 12 Kerner , 24 tråde og mere end 10 MB cache. Til den sidste pakke får du desuden 2 TB HDD. Denne service er den dyreste, så den anbefales ikke til enkle brugere som skyen.

Hvorfor vi valgte SiteGround

Med en gennemsnitlig responstid på mindre end 15 minutter på billetter og praktisk talt ingen ventetider på chat og telefon, får du den bedste support!

BESØG SiteGround logo OG FÅ VORES RABAT

Teknisk

 • 99,9% oppetidsgaranti
 • SSD-drev til alle planer
 • Forbedret ydelse med NGINX, HTTP / 2, PHP7 og gratis CDN
 • Bruger Apps Autoupdates
 • Top LXC teknologi, automatisk overvågning og daglig sikkerhedskopiering
 • Strenge firewall-sikkerhedsregler
 • Gratis opsætning; Overførsel
 • Ubegrænset trafik, e-mails, DB’er
 • Gratis daglig backup
 • cPanel & SSH Access
 • Gratis CloudFlare CDN
 • Bedste hjemmesideydelse med SuperCacher
 • Autoinstaller For let start
 • Nye hurtige servere med god ydelse
 • Datacenter i London
 • Ingen

Support

 • 24/7 Teknisk support
 • Gratis opsætning; Overførsel
 • Gratis daglig backup
 • 24/7 europæisk support linje
 • SysAdmins til at passe dine billetter på 10 minutter
 • Ingen ventetider på chat og telefon
 • De tilbyder ekspert applikationssupport bortset fra hosting (WordPress, Joomla, Magento)
 • Vi fandt ikke noget

Prisfastsættelse

 • Fleksible planer
 • Kan købes månedligt
 • 30 dages penge tilbage
 • Fornyelsen er lidt dyr

Konklusion

Selv hvis skyhostingstjenesten fra SiteGround muligvis er lidt dyrere end den delte, skal du vælge den for at have en cloud-sikkerhedskopi af dit websted, hvis der er nogle tekniske problemer. Ved hjælp af cloud-hostingplaner kan besøgende på Google og andre søgemaskiner se en gemt version af dit websted, selvom det faktisk er offline.

Derudover forsøger SiteGround ikke at narre folk ved at sige, at de tilbyder ubegrænsede ressourcer. De præsenterer kun deres planer, som de faktisk er. I sammenligning med andre webhostingfirmaer tilbyder SiteGround kvalitet, hastighed, support og lave omkostninger vedrørende cloud-webhostingstjenester. Du kan bruge den samme software til cloud-hosting, som du ville bruge med andre typer web-hosting, såsom Magento, Joomla, PrestaShop, WordPress og så videre. Du kan også få rabatter, hvis du betaler forskud i flere måneder, og du kan få andre gratis ekstra ressourcer, såsom et gratis domænenavn.

Du kan også kontrollere de andre Top UK webhostingfirmaer, anmeldelser og sammenligninger her.

Besøg SiteGroundBesøg SiteGround
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map