Scala Hosting Review

Scala hosting kom på toppen af ​​listen på grund af deres enestående ydeevne (kun 41ms til at oprette forbindelse og 0,2s tiden til den første byte) og 99,99% oppetid. Viden og hurtig support både på system- og CMS-niveau (WordPress) og deres proaktive tilgang til sikkerhed.


Min mening er, at den bedste hosting er den, du opretter og glemmer. Dette har været min oplevelse med Scala-vært i det sidste år. Derfor kan jeg anbefale dem som et af de bedste webhostingfirmaer for britiske brugere i øjeblikket.

Scala Hosting Logo
OPPETID
999
HASTIGHED
999
SUPPORT
997
PRIS
972
FUNKTIONER
995
GRØN
970
INNOVATIVE
1000

Scala hosting er et velrenommeret firma, der opererer siden 2007 fra to datacentre – i Europa og USA. De betjener mere end 50 000 kunder og 700 000 websteder.

De leverer deres kunder webhotell af høj kvalitet. Det er fokuseret på den administrerede VPS og Cloud-hosting, hvor de har deres eget internt styringspanel kaldet SPanel. Delte hostingplaner findes på CPanel-servere, men serviceres fra det samme team, så lige så godt.

Som sædvanligt i vores anmeldelser fokuserer vi på ydelse, support, sikkerhed, funktioner og priser.

Ydeevne

Ydeevnen er virkelig imponerende. Som du kan se fra testen med keycdn-ydeevneværktøjet, er TTFB (tid til første byte) kun 198ms, og forbindelseshastigheden fra London er 41ms.
Forbindelsestid: Det tager tid at oprette forbindelse til webserveren. Anbefalet er under 200 ms.

perfroramnce scala

TTFB: Det tager tid, når en klient sender en HTTP-anmodning til den, der modtager sin første byte af data fra webserveren. Det anbefales at være under 400ms.

Dette er de to vigtige målinger, der er relateret til netværkets og webserverens hastighed.

De har en garanti på 99,99% oppetid på både den delte og VPS-service. Hvis din oppetid for måneden bliver under 99%, får du en fuld refusion i kredit.

En anden god funktion med Scala er, at de håndterer piggene i trafikken meget godt. I modsætning til mange af de andre hostingfirmaer, hvis dine websteder bliver virale i en dag, stopper de ikke din service, så længe den ikke bryder serveren.

Systemet er automatiseret, så hvis det kun sker en eller to gange om ugen, vil de ikke genere dig med at sælge til højere planer (hvad vi har set med andre virksomheder).

Hvis dit websted vokser, vil de anbefale en VPS-plan, som er til en god pris, næsten den samme som de delte hostingplaner.

Sikkerhed

Scala-hosting er fokuseret på sikkerhed. De har integreret en funktion i deres SPanel til at låse installationsfilerne, så selvom et plugin eller modul har et sikkerhedsproblem, kan hackerne ikke uploade malware, der redigerer de originale filer fra installationen. Dette er i øjeblikket kun tilgængeligt for WordPress, men deres udviklerteam arbejder på de andre store CMS som Joomla, Drupal, Magento og PrestaShop og OpenCart.

SShield (kun til administreret VPS) – cybersikkerhed er et presserende emne i den teknologiske verden, hvor hackere bliver mere og mere opfindelige i deres angreb. I lyset af dette tilbyder Scala hosting SShield – den næste gen-løsning til webstedsbeskyttelse.

Værktøjet giver 24/7 realtidsovervågning og trusselforebyggelse. SShield genkender og blokerer hele 99.998% af alle kendte malware og ondsindede angreb. Ikke kun det, men løsningen bruger en maskinlæringsalgoritme til yderligere at forbedre dens defensive strategier. Hver gang systemet registrerer en ny type trussel, tilføjer det den til en stadigt voksende database med potentielle sårbarheder og reagerer endnu mere effektivt i fremtiden.

Det bedste er, når det først er aktiveret, har der ikke meget at gøre med SShield – værktøjet er fuldt automatiseret og kræver ingen tidligere websikkerhedsviden.

For nylig har Scala hosting indgået et samarbejde med Rack911, en af ​​de førende inden for cybersikkerhedsløsninger. Den Californien-baserede udbyder vil hjælpe med proaktiv serverovervågning og regelmæssige penetrationstest.

Support

De har 24/7 chat support og billetsupport fra kyndigt personale, som alt sammen er inde i. Alle sysadmins og CMS-support er på samme kontor, så alle dine spørgsmål fra grundlæggende support til komplicerede problemer, der kræver en sysadmin, vil blive hurtigt besvaret.

Al støtte er baseret i Europa.

 • 24/7 Ticketing support
 • 24/7 Chat support
 • Support er inhouse
 • Europa baseret
 • Ingen

Kundernes anmeldelser

Når vi tjekker for kundernes anmeldelser, går vi normalt til uafhængige kilder som TrustPilot og sociale medier som Reddit, Twitter og Facebook. Vi ser også på brancheforum og andre hostinganmeldelsessteder, men vi tager dem med korn på salt, fordi der kan være bias i branchen, og vi er mere interesseret i hvad de reelle kunder generelt siger.

trustpilot scalahosting

TrustPilot Scala hosting har 98% fremragende og 2% gode anmeldelser, hvilket sætter det til toppen af ​​branchen med hensyn til kundetilfredshed.

Vi fandt ikke for mange anmeldelser på sociale medier, men hvad vi fandt var positivt, og vi fandt ikke nogen alvorlige klager.

På industriforum og webstedsvurderingswebsteder er de højt vurderet. Det gør også et godt indtryk, at hvis der er en negativ anmeldelse, er Scala-vært aktiv og svarer til alle kunder.

Tekniske detaljer

Som standard er de delte hosting-klienter på CPanel med Apache-webserver og de nyeste versioner af alle CPanel-funktioner.

VPS-klienter med SPanel kan vælge mellem Apache, Nginx som omvendt proxy, Litespeed Enterprise eller Open Litespeed (hvilket er gratis og ubegrænset).

Alle planer understøtter de store webprogrammeringssprog som PHP og Python.

Git-support er inkluderet, og du kan få adgang til serveren via SFTP, SSH (aktiveret på anmodning), WP-CLI.

Alle planer undtagen Mini kan være vært for ubegrænset domænenavne, har ubegrænset båndbredde og ubegrænset databaser.

E-mail-konti er også ubegrænset (antallet af e-mails, du kan modtage, er begrænset af planens inoder), og alle de vigtigste protokoller understøttes – SMTP / POP3 / IMAP.

HTTP2 er også aktiveret på alle planer.

 • 99,99% oppetidsgaranti
 • Fantastisk forbindelse og TTFB-hastighed
 • Overholdelse af databeskyttelsesloven
 • 7 dages backup
 • SSH og WP-CLI adgang
 • Raw access logs
 • Alle CPanel-funktioner
 • Inhouse-udviklingsteam
 • Ingen britisk datacentre

Skalerbarhed

Skalering inden for Scala-hosting er hurtig og nem (som navnet på virksomheden antyder). Hvis dit websted vokser fra sin nuværende plan, kan du nemt migrere det til en administreret VPS med meget mere ressourcer og strøm til næsten den samme pris. Scala har udviklet deres eget internt panel – SPanel, og det giver dem mulighed for at holde priserne på de administrerede VPS-tjenester meget overkommelige.

Begrænsninger

 • 150k inoder på Mini-planen og 3% af CPU / hukommelsesforbruget.
 • 300k inoder på Startplanen og 5% af CPU / hukommelsesforbruget.
 • 500k inoder på avanceret plan og 9% af CPU / hukommelsesforbruget.

1 inode = 1 fil.

Backups

For den delte hosting holder Scala-hosting backup for hver dag i de sidste 7 dage som standard. For VPS er kun 1. Disse sikkerhedskopier er kun tilgængelige til gendannelse fra systemet.

Jeg anbefaler, at du foretager en fuld sikkerhedskopi og downloader den og opbevarer den på et sikkert sted hver måned, hvis du har brug for at gendanne en ældre sikkerhedskopi (i tilfælde af malware, hack osv.).

Hvad er Scala hosting godt for?

Scala er den bedste værdi for pengehost, vi har fundet i det administrerede VPS-felt. Deres delte hosting er også en stor værdi for pengene. Brug Scala-hosting, hvis du planlægger at:

 • start en personlig eller forretningsblog
 • start et e-handelswebsted
 • alt, der er baseret på WordPress, Joomla, Drupal, Magento eller OpenCart
 • små til mellemstore apps

Hvornår man ikke skal bruge Scala-hosting?

 • Hvis du bare har brug for e-mail-hosting og ikke et websted, er der bedre løsninger som Zoho Mail eller Gsuite.
 • Hvis dit projekt kræver en dedikeret server.

Er Scala hosting god til WordPress Hosting?

Scala Hosting tilbyder tre WordPress-pakker baseret på deres delte platform. Disse tilbud har de samme fordele med nogle WP-specifikke fordele:

 • et optimeret servermiljø
 • core- og plugin-opdateringer
 • gratis malware-scanninger
 • et-klik-iscenesættelsesområde
 • professionel datamigration

Som med delt hosting starter priserne fra $ 3,95 / mo for Mini og går op til $ 9,95 / mo for den avancerede plan.

Du kan installere WordPress på Scala-hosting på under 2 minutter fra login til deres websted, opsætning af et domæne eller underdomæne og den aktuelle installation. Du kan se hele processen i denne video.

På de administrerede VPS-planer har Scala deres egen SWordPress Manager – denne er for alle WordPress fans derude.

SWordPress Manager leveres med en ren grænseflade, fyldt med alle de grundlæggende funktioner til førstegangsbrugere:

 • Et-klik WP installation / fjernelse
 • Aktivering / deaktivering af automatiske opdateringer
 • Opsætning af en sikkerhedslås
 • Nulstilling af administratoradgangskode

Brugere har også et iscenesættelsesområde til rådighed, hvilket giver mulighed for alle former for ændringer og test uden at påvirke det offentliggjorte websted. Derfor anbefaler vi dem også som en af ​​de bedste WordPress-værter til britiske virksomheder.

Prisfastsættelse

Samlet Scala-hosting tilbyder stor værdi for pengene på alle planer. Især på den administrerede VPS.

De har månedlige betalinger og 30-dages pengene-tilbage-garantipolitik, så du kan teste tjenesten.

Hvis du imidlertid vil låse den billigste pris, skal du købe en 3-årig kontrakt.

Husk også, at priserne er i USD og ikke GBP.

Konklusion

Scala-hosting er på udkig efter at ændre status quo i hosting-branchen. Virksomheden holder konstant øje med markedet og analyserer, hvad der kunne ændres, hvad der kunne forbedres. I dette aspekt har Scala udviklet et unikt sæt værktøjer, der sigter mod at forbedre serverpræstation og sikkerhed og samtidig reducere hostingomkostningerne.

SPanel er en alsidig platform, der sigter mod at give et effektivt alternativ til cPanel og dets stigende rater. SShield er din top-of-the-line beskyttelse mod cyberkriminelle. SWordPressManager er din nem introduktion til den mest populære CMS-løsning til webstedsopbygning.

Sammen danner de en kraftig blanding af tjenester, som garanterer, at dit websted altid er hurtigt og sikkert online.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map