Justhost Hosting Review

Justhost Hosting Review


Just Host, et berømt webhostingfirma, har leveret hosting-tjenester af høj kvalitet siden 2008. Just Host stræber efter at være nummer et, når det kommer til webhosting, og det er ingen overraskelse, at virksomheden er vokset til et af de mest genkendelige hostingmærker. Prisbillige hostingplaner, sikre servere, teknisk support 24 timer i døgnet og en bred vifte af ekstra funktioner gør hosting af dit websted med Just Host.

Just Host er blandt en af ​​de mest overkommelige webhostingtjenester i vores justering og tilbyder omfattende hostingpakker til konkurrencedygtige månedlige priser. Tjenesten leverer mange af de grundlæggende hostingkomponenter, vi kiggede efter uden begrænsninger. Tjenesten er efterfølgende en god mulighed, hvis du planlægger at starte flere websteder eller ønsker et websted, der kan udvide med den forventede vækst i din virksomhed.

Om Just Host

Fra forretningsejer til den person, der ønsker fuld funktionalitet på et lille budget, tilbyder Just Host din komplette webhosteløsning.

 • Ubegrænset GB’s Hosting Space
 • Ubegrænset dataoverførsel
 • SSL, FTP, statistikker
 • Ubegrænset e-mail-konti
 • Gratis domænenavn
 • Gratis webstedsbygger
 • Bedste support i branchen
 • Ubegrænset domæne-hosting
 • CGI, Ruby (RoR), Perl, PHP, MySQL

Årsager til at være vært for dit websted med Just Host

Just Host ved, at det ikke er en simpel opgave at finde en billig, pålidelig webhost, så de har lagt alle de oplysninger, du har brug for, ét sted for at hjælpe dig med at tage din beslutning.

Gratis domænenavn

Alle tjenestens hostingpakker indeholder også et gratis domænenavn, eller hvis du har et eksisterende websted, gratis domæneoverførsel.

Overkommelig web-hosting

Just Hosts priser er utroligt konkurrencedygtige, og hver plan indeholder en utrolig liste over funktioner inklusive ubegrænset diskplads, ubegrænset overførsel, ubegrænset e-mail-konti og muligheden for at være vært for ubegrænsede domæner.

Host ubegrænsede domæner

Med alle Just Hosts planer har du muligheden for at være vært for så mange domæner, som du ønsker på din cPanel-konto. Dette betyder, at du har den luksus at administrere alle dine websteder fra det ene sted og alle på den samme server!

99,9% oppetidsgaranti

Just Host lover sine kunder 99,9 procent netværk oppetid! Just Host er så bekymret for oppetid, at de opretter deres eget firma til at overvåge folks oppetid for dem kaldet Just Uptime. Alle Just Host’s servere overvåges af Just Uptime.

cPanel Kontrolpanel

Hostingudbyderen har også et administrativt kontrolpanel, så du kan administrere alle dine websteder fra en centraliseret og intuitiv interface. CPanel-kontrolpanelet giver også adgang til webstedsstatistikker, så du kan se, hvordan dit websted fungerer og spore dine annonceringskreditter.

Pålidelighed

Just Hosts pålidelighed er delvis garanteret på grund af vores unikke belastningsbalanceringsteknologi og supersnelle backbone-forbindelser. Med belastningsbalancering er dit websted tilgængeligt fra flere servere, så hvis en server ikke er tilgængelig, vil dit websted stadig være live på den anden server, hvilket praktisk talt eliminerer nedetid af webstedet.

Gratis scriptbibliotek

En yderligere funktion inkluderet i hver Just Host-konto er et helt scriptbibliotek helt gratis! Fantastico kan automatisk installere en af ​​de lange lister med førende scripts til dig, der inkluderer WordPress, osCommerce, phpBB og Joomla.

Pengene tilbage garanti

Just Host tilbyder en “ingen spørgsmål stillet” Enhver pengene tilbage-garanti med alle vores hosting-planer. Vores afbestillingsregler er meget enkel – hvis du annullerer din hosting-konto, giver vi dig en refusion for resten af ​​perioden. Refusionen udelukker alle installationsgebyrer, der blev opkrævet, da du tilmeldte dig, og eventuelle domæneregistreringsgebyrer, som du betalte, da vi afholder en omkostning for disse. Men du får beholde dit domænenavn.

Applikationer

Til at begynde med er der webstedsoprettelsesværktøjer, der giver dig mulighed for at opbygge et helt nyt sted eller tilføje nye webstedskomponenter såsom blogs, billedgallerier eller opslagstavler til et eksisterende websted. Desuden kan tjenesten prale med app-installation med et enkelt klik, hvilket betyder, at du kan installere disse stedskomponenter på dit websted med et enkelt klik. For e-handelswebsteder er indkøbsvogne og delte SSL-certifikater tilgængelige.

Hjælp og support

Just Host leverer fremragende teknisk support, inklusive live-support 24/7. Virksomheden giver tre måder at kontakte dem på: telefon, e-mail og live chat. Hvis du støder på et problem med dit websted, er Just Host tilgængelig til at yde øjeblikkelig hjælp på ethvert tidspunkt.

Ud over en-til-en-support giver tjenesten flere supportressourcer, herunder en vidensbase, videotutorials og brugerfora. Just Host er også en af ​​blot et par webhostingtjenester, som vi har gennemgået, og som giver en guiden, der kommer i gang. Guiden er især nyttig for nye brugere, da den leder dig trin for trin gennem, hvordan du opretter og udgiver dit websted.

Resumé

Just Host er en relativt ung webhostetjeneste, men de har allerede lært den afgørende nødvendighed af bred kundeservice. Virksomhedens fremragende og lydhør kundesupport sammen med dets omfattende hosting-pakker og rige funktioner, klinker Just Hosts øverste placering blandt de bedste webhostingstjenester på markedet..

Og de 10 britiske webhostinganmeldelser, som du finder på vores hjemmeside.

Relaterede varer

 • Hvad er Google App Engine, og hvad du kan gøre med det
 • SSD vs HDD til hosting, og hvordan det påvirker dit websteds hastighed
 • Sådan vælges den bedste CDN-udbyder (Komplet guide)
 • Separat domæne og hosting – Tips om britisk hosting Del 1
 • UK2.NET Hosting Review
 • Storm Internet Hosting Review
 • Webfusion Hosting Review
 • eUKhost Hosting Review
 • iPage Hosting Review
 • 123-reg Hosting Review
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map