Øg din webstedshastighed med HTTP / 2

Øg din webstedshastighed med HTTP / 2

På det moderne web tæller hvert millisekund af dit websteds ydelse. Det afhænger af din webstedsstruktur, men fra test udført af CloudFlare og LoadImpact, dit websted kan drage fordel af 20% til 200% + stigning i hastighed fra at skifte til den nye HTTP / 2-protokol. Denne test illustrerer forskellen i hastighed, når du indlæser en side med flere anmodninger.


HTTP / 2 er en binær protokol, der kun bruger en enkelt forbindelse pr. Server. Det leverer en hurtigere TLS-ydelse, understøtter større sikkerhed og forenkler dine webapps. Det er en fremragende løsning til de fleste steder og CMS som WordPress. Hvis du vil fremskynde dit websted yderligere, har vi 33 flere tip her.

Du vil ikke fordel fra HTTP / 2, hvis din webapp hovedsagelig serverer store, downloadbare filer eller mediestreams. I dette tilfælde ønsker du sandsynligvis ikke TLS, og multiplexing giver ikke nogen fordel, når kun en strøm er i brug.

En introduktion til HTTP / 2

HTTP / 2 er en større revision af den traditionelle HTTP / 1.1 web-datatransmissionsramme, som trofast har tjent World Wide Web i femten år som den primære metode til indlæsning af webaktiver gennem TCP-forbindelser.

I stedet for en grundlæggende omskrivning af protokollen HTTP / 2 er i stedet for en genudtryk af HTTP-kode og anvender de samme metoder, statuskoder og sprogsemantik til at tackle de udfordringer, som den gamle HTTP-ramme står overfor i dag. Primært ser HTTP / 2 ud til at reducere belastningsforsinkelse på websider ved at øge antallet af udestående anmodninger, som en side kan fremsætte uden at ty til ‘hacks’ som domæneskærmning, sammenkædning og sprinting.

Hvad bruges HTTP / 2 til, og hvorfor bruge det?

Udviklet af Internet Engineering Task Force’s HTTP Working Group er HTTP / 2 baseret på en tidligere SPDY-protokol, der er udviklet af Google og brugt til at løse eskalerende omkostningsproblemer inden for deres datanvendelse af netværkscenter og er sammensat af to specifikationer: nemlig Hypertext Transfer Protocol v. 2 og HPACK Header Compression-format.

Hovedkomprimering reducerer især kraftigt antallet af rundture, der er nødvendige for at indlæse data fuldt ud; Dette er især nyttigt for mobilklienter, hvor du typisk vil se en returretstid på et par hundrede millisekunder. SPDY / 2-rammen blev valgt som grundlag for det nye system, og siden implementeringen af ​​HTTP / 2 har Google gennemgået planer om at fjerne SPDY-støtte til fordel for de nye og forbedrede protokoller.

I sidste ende forbedrer du din hostingydelse.

Hvordan det virker

HTTP / 2 bruger binære protokoller i modsætning til de tekstmæssige i HTTP / 1.x-rammerne, da disse protokoller er mere kompakte og lettere at analysere ‘på ledningen’.

På de ældre designs var der fire måder for en side at analysere en linjemeddelelse; i den nye ramme er dette blevet reduceret til kun et enkelt opkald. Såvel som dette inkludering af fuld multiplex support betyder, at head-of-line-blokerende spørgsmål om ældre protokoller er blevet fjernet, hvilket gør det muligt for mere end en anmodning og svarmeddelelse at være ‘i flyvning’ over en enkelt TCP-forbindelse på et hvilket som helst tidspunkt.

HTTP2

(billedkilde Nginx)

Dette er vigtigt, da HTTP / 2 stadig kun tillader en TCP-forbindelse, delvis på grund af det faktum, at de fleste moderne websider bruger flere kilder. At have flere forbindelser fra forskellige oprindelsessteder øger browserens netværksressourceforbrug ud over, hvad der er rimeligt, så HTTP / 2 i stedet bruger serverpresning og headerkomprimering for at maksimere dataoverførsel og effektivitet.

Ikke-browserapplikationer, endnu mere, pakkeffektive dem, såsom VoIP, skal også være i stand til at bruge HTTP / 2.x-forbindelser, forudsat at de allerede bruger HTTP. På trods af dette er HTTP / 2 hidtil primært optimeret til browserbrug, da dette udgør kernebrug af rammen.

Online sikkerhed med HTTP / 2

Indtil videre har HTTP-arbejdsgruppen ikke krævet brug af krypteringsmetoder, såsom Transport Layer Security (TLS); på trods af dette har de defineret en TLS-profil inklusive en chiffer-pakke-sortliste, og ingen browsere understøtter i øjeblikket HTTP / 2 i en ikke-krypteret tilstand. Browsere, der i øjeblikket understøtter HTTP / 2-protokoller, inkluderer Microsoft Edge, Safari, Firefox og Chrome.

Skærmbillede 2017 7 17 Kan jeg bruge supporttabeller til HTML5 CSS3 osv

Disse supportstatistikker er for juli 2017. For mere nuværende status kan du kontrollere kilde her.

Implementering af de nye protokoller

For det meste kan HTTP / 2 implementeres uden forudgående HTTP / 1.x support. Hvis du ikke implementerer HTTP 1.1-applikationslagsprotokolforhandling (ALPN) -identifikatorer, er TLS-krypteringsunderstøttelse også mulig. For HTTP / 2 over TCP skal du dog behandle en opgradering fra HTTP / 1.1.

Ud over manglen på et krypteringskrav har HTTP / 2 et par svage punkter. Cookies er ikke blevet forbedret meget i forhold til HTTP / 1, og på trods af deres relativt uskyldige natur kan cookies stadig teknisk bruges af hackere til at få adgang til dine private systemer.

Hvordan og hvornår man skal skifte

At komme i gang med HTTP / 2 er ikke for svært fra klientsiden, alt hvad du skal gøre er at sørge for, at din browser er opdateret, da de fleste større klienter understøtter de nye protokoller.

Men på serversiden kører der lidt mere. Du bliver nødt til at være klar til at bevæge dig væk fra billedsprites, reducere mængden af ​​CSS og Java-sammenhænding på dine sider og klar dine domæneskær til sammenfald af HTTP / 2.

For at gøre det sidstnævnte skal du sørge for, at begge delte URLS har de krævede TLS-certifikater. Hvis du ikke har direkte kontrol over hvilke servere deres sider distribueres til, er det sandsynligvis bedst at vente, indtil du ved, at dine servere er opdateret.

Tjek med din vært

Til sidst skal du tale med din WordPress hosting udbyder eller serveradministrator for at undersøge, om du er HTTP / 2-klar.

Når du har bekræftet, at infrastrukturen er der, skal du rulle de nye protokoller ud, og når dine besøgende statistisk set drager fordel af den. Hvis du ikke kan kontakte din serverhost, er der open source-værktøjer tilgængelige online, som du kan bruge til at teste din server status som denne værktøj fra KeyCDN.

Sørg for at følge os på top5hosting for flere gode tip til, hvordan du optimerer dine projekter, og hvis du har flere spørgsmål om HTTP / 2-protokollen, skal du kontrollere FAQ hos Github.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map